Det er godt gjort ...

... at det er Jesper fra 9haven (tak Jesper), der skal gøre mig opmærksom på, at det i dag er en stor dag. En mærkedag!

 

I løbet af en times tid runder tælleren på Blogtoppen 500.000 besøgende på clausdalby.dk. Det er da ret godt gået, når man tænker på, at jeg først gik i luften midt for ti måneder siden.

 

dannebrog

 

Tusind tak til alle jer, der klikker ind og besøger bloggen. Besøgstallet stiger dag for dag, så det bliver spændende at se, hvornår den hele million rundes.

 

Det kunne altså være sjovt at høre fra nogen af jer, der har været med fra dag ét.

57 kommentarer:

 1. Er det virkelig gått ti måneder? Jeg er av dem som ble skuffet første gang - fordi den ikke var åpnet ennå. Siden har den ikke skuffet, men du skriver da aldeles for mye. Av og til må jeg ta meg en ekstra kopp kaffe.

  SvarSlet
 2. Jubii ... det har jeg. Tillykke med besøgstallet.

  SvarSlet
 3. HIPP HIPP HURRA!!! Passar bra, nu när du är i Skagen. (Jag tänker på filmen).
  /Ruben

  SvarSlet
 4. Jeg har været med fra "før" bloggen gik i gang. Dvs jeg var tilmeldt mail der fortalte når bloggen var virkelighed.
  Så jeg har været med fra dag ét, og jeg er her fortsat...
  Og jeg kan lide hvad jeg læser og ser :)
  Mange hilsner fra Trine

  SvarSlet
 5. Det er rigtig flot - tillykke med de mange bessøg!

  Randi

  SvarSlet
 6. Jeg har ikke været med fra dag et - men jeg vil da ikke undlade, at sende en hilsen og sige stort TAK fordi du har så interessant en blog, som mange mennesker gerne vil besøge.
  Du lægger jo også en del tid i/på bloggen og til meget stor glæde for mange. Det er jo nogle søde besøgende du har, der er heldigvis ikke mange »hylere« imellem og det er dejligt, når besøgende kommer med input, som vi jo alle kan bruge! Tak til alle og selvfølgelig især til dig Claus!!

  SvarSlet
 7. Kære Claus!
  Ja, jeg skal da lige love for, at du har grebet ind i vore liv - i mit i hvert fald, for det er helt utroligt så mange computertimer og virtuelle oplevelser dine herlige indlæg medfører. Når man har beskæftiget sig med, hvad du skriver og viser af billeder, skal man jo lige besøge lænker, du henviser til, og de lænker har også lænker osv. osv.
  Er du mon rigtig klar over, hvor meget din virksomhed breder sig som ringe i vandet? Fordi du gør dine læsere opmærksomme på, hvor meget det betyder, at vi reagerer på din virksomhed, bliver vi også dristigere over for andre bloggere og får oplevelser sammen med dem. Således er jeg kommet i forbindelse med Susan i New Zealand, som sammen med en amerikansk fotograf besidder en vidunderlig hjemmeside næsten udelukkende med billeder af roser. Den hedder www.justourpictures.com.
  Derfor kære Claus:
  Godt gået! Og TIL LYKKE TIL LYKKE med det formidable besøgstal!
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 8. Hej Claus!

  Tillykke med mærkedagen:) Jeg har været med fra start, og jeg må indrømme, at jeg først tænkte på, om du mon kunne holde det høje aktivitetsniveau herinde. Men det går jo strygende. Jeg kigger forbi hver dag (flere gange om dagen faktisk) - og nyder det hele! Bliv endelig ved!!!

  SvarSlet
 9. Kære Claus,
  STORT og HJERTELIGT TILLYKKE med besøgstallet.
  Også antallet af dine faste læsere er støt stigende.
  Du må være et festligt syn i Skagen, for du kan vel ikke få armene ned!?
  Men det er sandelig også vel fortjent.
  Fint - at Jesper holder et vågent øje med dig og dit!!

  Også jeg har været med fra begyndelsen, og det har altid været den helt store fornøjelse at logge på. Så stor, at det meget nemt kan gå hen og blive en af dagens "overspringshandlinger" - for man skal jo liiiige se, om der er nyt.

  Har i dag for første gang gået havetur, og det ser jo mildelst talt rædsomt ud derude, efter sneen og isen har trukket sig tilbage.
  Nåede jo aldrig at rydde op inden sygdom og vinter satte ind.
  Uhu - hvor bliver der meget at lave lige om lidt.

  Intet livstegn fra erantis eller vintergækker men juleroserne er højgravide (for nu at bruge et at dine udtryk). Påskeklokkerne står kun grønne, men narcisser helt inde ved husmuren er ca. 3-4 cm oppe. Så liv er der da!
  Ligeledes vrimler det med små nye digitalis, og de skal være SÅ hjertelig velkomne.

  Håber, at nogen i din nærhed forkæler dig en smule i dagens anledning. Det kan man altid trænge til.
  Masser af friske rødkindede solskinshilsner

  p.s. Bedårende blogbannerfotos!!

  SvarSlet
 10. Hei Claus!
  Gratulerer med besøkstallet!
  Jeg har fulgt bloggen din fra start - leser, lærer og nyter (litt dårlig på å legge igjen kommentarer, da).
  Etter den første uken tenkte jeg at dette hadde du planlagt lenge og vel, men så har bare innleggene fortsatt å komme som perler på en snor. Skjønner ikke helt hvordan du klarer det, men det er bare å fortsette :-)

  SvarSlet
 11. Hej Claus.

  Jeg har været med fra dag et og synes din blog er fantastisk - inspirerende, oplysende og som alt andet du laver meget æstetisk.

  Kan faktisk godt lide at vores kommentarer ikke kommer på din blog uden de er "godkendt" - på den måde ved vi jo at du har læst dem.

  Der er rigtig mange ting jeg kunne fremhæve ved din blog, men jeg vil nøjes med at sige at det jeg aller bedst kan lide, er billeder og klip fra din egen have.

  Det er et privilegie, at følge dit arbejde og din have gennem året - tak for det.

  /Bo

  SvarSlet
 12. Lene Borreskov Andersen21. januar 2011 kl. 16.24

  Kære Claus :-).
  Det er rigtig, rigtig flot og stort tillykke ..
  det fortjener DU som yder så meget for os her på
  bloggen :-).
  Jeg har været med helt fra start og besøger din
  blog flere gange om dagen, altid er der noget nyt og interessant at se og læse og jeg vil meget nødigt undvære min daglige dosis Claus Dalby, så igen siger jeg kærligt tak :-)).
  God week-end til dig og klem fra
  Lene.

  SvarSlet
 13. Hej Claus!
  Også et stort tillykke fra mig - en stor nyder af din skønne blog - og en tak til alle jer, der bidrager med herlige kommentarer! Sidder netop begravet i din sidste bogudgivelse, som lå under juletræet - sikke et pragtværk!!
  Tanker fra Anette

  SvarSlet
 14. Kære Claus.
  Kæmpestort TILLYKKE fra mig. Godt gået - og meget velfortjent. Jeg har været med fra dag 1 - ja faktisk har jeg jo "fulgt" dig, fra du lavede "Haven i Hune" med Anne Just. Jeg er den lykkelige indehaver af 10 bøger, der står "Klematis" på ryggen af, og jeg tæller godt med i de 500.000!
  Kærlig hilsen fra Inga

  SvarSlet
 15. Hej Claus
  Tillykke med det flotte antal besøgende du har opnået. Skal nok følge med til millionen. Har været med fra start og det har været inspirerende. Jeg er også en af dem der lige skal ind og tjekke, stort set hver dag.

  SvarSlet
 16. Tilykke och grattis!
  Din blogg är ju också något särskilt, som man gärna återvänder till om och om igen. Så det är väl förtjänade besökare!
  Eva

  SvarSlet
 17. Congratulations! I might not be able to say from day one, but I can safely say I have been following this blog from very early on.

  SvarSlet
 18. STORT tillykke med det flotte besøgstal, meget imponerende.

  Også jeg har været med fra start og mærkede meget hurtigt abstinenserne, hvis ikke jeg fik min "Daglige Dalbydosis" og min afhængighed har absolut ikke lagt sig endnu, tværtimod har den bredt sig over det ganske land til masser af skønne havebloggere, - også takket være dig ;o)

  Dette har kostet en del på kommentar-kontoen fra familien, men vi afhængige lader os ikke styre af den slags, men finder tiden til at sniffe videre, (- og når man nu ikke ser sport i fjernsynet.... ;o)

  Om 1 måned og 19 dage fejrer vi såmænd også din 1 års fødselsdag.

  Tillykkeknus fra fru friis

  SvarSlet
 19. Hej Claus

  Til lykke med besøgstallet, det er flot og helt fortjent. Vi bliver både underholdt og lærer en hel del hver dag året rundt. Det er der ikke mange, der kan leve op til. Har været med fra starten og kigger dagligt.

  Mange hilsner Veronica

  SvarSlet
 20. Hej Claus
  Jeg er inde på blokken hver dag og har været det siden den startede. Man bliver jo kun glad over at se alle de skønne blomsterbilleder og få en masse gode idéer til, hvordan man selv kan forskønne sin have. Det er også spændende at læse om dine rejser og få et kig ind i det, som du oplever rundt omkring.
  Kærlig hilsen
  Grethe

  SvarSlet
 21. Hej Claus
  Jeg er også een af dem der har været med fra starten og jeg er også inde at kigge flere gange daglig, ligesom mange af de andre, ka jeg se...det er jo altid spændende at se hvad du nu har fundet på
  Tak for alle de skønne billeder, glæder mig til at se hvordan det går med vandbassinet foran "templet" :-)
  Nogle gange ka et lille kig godt blive til lang tid når der er henvisninger til nogle af de mange andre gode blogs, tak for alle linkene.
  Mange gange tillykke med de første 500 000, godt gået og tak for al inspirationen
  kh Helle
  Mange gange tillykke med dagen

  SvarSlet
 22. Hej Claus og medbloggere

  Ja så vil jeg da lige give mit besyv med på bloggen. Jeg har ikke været med helt fra starten - men næsten.

  Hvem er jeg så!!!!!!
  Jeg er såmænd så heldig, at jeg er i familie med en TANTE - og tilmed en GRØN én af slagsen :)

  Det er jo en fornøjelse, ikke bare at læse hendes, men også alle i andres og claus´s lærerige og sjove indlæg på blogge.
  Jeg nyder, at sidde med et krus te om aftenen, og se, hvad der er sket i løbet af dagen.
  Er imponeret over, at du Claus, finder timer nok i døgnet, til alle dine gøremål. Men som tælleren fortæller, er vi mange der er taknemlig.

  Jeg blev beriget med Havedrømme I & II i julegave, vedlagt en lille pose "guld" i form af valmuefrø. Lækkert.
  Jeg har dog et lille problem !!!
  Planen var, at de skulle såes i vores nye staudebed, som vi har forberedt, men først skal beplante til forår.
  Kan vi få "Claus valmuer" i vores nye bed, selvom de først bliver sået til forår ?
  Er der mon nogle, der kan hjælpe - og i givet fald - hvordan opbevares de bedst ?

  En rigtig god weekend til alle :)

  Kærlig hilsen
  Tina Larsen

  SvarSlet
 23. Hej Claus!

  Japp, här är en som varit med från dag ett! Stort grattis till det fantastiska besöksantalet! Jag är själv snart uppe i en tiondel av det på 12 månader... Fast jag är vääääldigt glad för mina fina besöksantal, och alla goa kommentarer:-))
  Blogglivet är härligt, eller hur?

  Kram Hillevi, som längtar till Julrosornas tid här... Trevlig helg!

  SvarSlet
 24. Tillykke med den store succes, du har haft med din blog.

  Bevægede mig først ind i blogverdenen i november, hvor jeg selv fik oprettet en haveblog. Har siden da læst dine indlæg, og håber på, der bliver ved med at komme spændende og inspirerende indlæg fra din hånd fremover.

  Du ønskes held og lykke med dine projekter i fremtiden, både når det handler om blog, bøger og tvudsendelser.

  Hilsen Vivik

  SvarSlet
 25. Elsebet fra Ystad21. januar 2011 kl. 17.54

  STORT GRATTIS også fra Sveriges land. Det forbavser mig ikke att så mange läser din blogg jeg har läst den fra begyndelsen dog ikke väret särlig flittig til at skrive, men det kan det bliver en ändring på. Det er blevet "a must"at kigge in på bloggen, hvor sen timen än er. Og hvorfor gör jeg så det, jo jeg bliver altid inspireret, nysgerrig og i godt humör. Ja, du har kreeret en en fell-good blogg för alla sinnen.

  SvarSlet
 26. Kære alle - tusind, tusind tak for alle de søde komentarer. De er det hele værd, så jeg snupperlige en halv million mere.

  Som jeg har skrevet før, var jeg omkring nytårstide lige inden omkring alle jer - godt og vel 150 styk - der linker til mig, og jeg haavde også som en slags nytårsforsæt, at jeg ville rundt og kommentere noget mere hos alle jer, der lægger en kommentar hos mig. Men jeg kan simpelthen ikke nå det, når jeg også skal skrive på bøger og meget, meget andet. Håber på jeres forståelse. Tro nu ikke, at jeg aldrig kigger ind til jer, for det gør jeg. Men det ville være dejligt, om jeg havde tid til lidt flere besøg.

  Ofte får jeg stillet spørgsmålet, om jeg er en af dem, der kan klare mig med ganske få timers søvn hver nat. Her må jeg desværre sige, at det er jeg ikke. Jeg skal helst have 'mine' otte timer. Men jeg er altså også rimeligt aktiv i de vågne.

  Kære Tina - ang. valmuefrøeene har de bedst af at blive sået, så de kan nå at få lidt skiftende vejr med frost og tø. Så bliver de stærkest.

  SvarSlet
 27. Jeg husker godt når du startet:) Og jeg husker jeg gledet meg til det første blogginnlegget:)og bloggen din har vært til inspirasjon fra dag èn. GRATULERER med mange besøkende:) Klem

  SvarSlet
 28. Hej

  Tillykke med det flotte tal. Du bad om en kommentar fra dem som har været med fra dag 1. Det har jeg :-)
  Jeg kigger spændt hver eneste dag og nyder også de fantastisk flotte billeder.
  Bente

  SvarSlet
 29. Hej

  Tillykke med det flotte tal.
  Du bad om en kommentar fra en dem som har været med fra dag et.
  Det har jeg :-)
  Jeg kigger spændt hver eneste dag - og jeg glæder mig over de fantastisk flotte billeder.

  Bente

  SvarSlet
 30. Kære Claus.
  Også et kæmpe TILLYKKE med dagen fra mig. Har også fulgt dig fra dag 1,
  skal selvfølgelig lige ind og kigge hver dag, nogle gange flere gange.
  Glæder mig til at du snart skal rigtig igang i haven, så vi kan få nogle af dine hyggelige videoer,
  God skrive weekend.

  Hilsen Bettina

  SvarSlet
 31. Hej Claus

  ja fra starten - og lige siden - for jeg skal jo lige se om der er noget nyt og spændende - og det er der jo altid. Måske får jeg ikke kigget hverdag, men når jeg så kigger, så gør jeg en dyd ud af at gå tilbage i dagbogen, så jeg får det hele med!!!!

  Det er ikke så tit, du får en kommentar med - der er så mange andre, der er flittige her - men det sker, når jeg alligevel ikke kan lade være - eller synes at jeg har tid til de par min. mere, som det lige tager at lægge en besked:-)

  Stor tak for dit arbejde - og stor respekt for din arbejdsindsats - og stor forståelse for, at det er rart lige at vide om vi modtager det du sender ud - sådan som du har tænkt det. Ellers kan det formentlig godt blive lidt "tomt" eller utaknemmeligt i længden - hvis det kun er kommunikation den ene vej; fra dig til os. Men hvis du skulle komme i tvivl - så vid: vi nyder det - laber det i os - og dævler ved det fantastiske billeder, de gode oplevelser - den store nydelse og glæde ved livet.

  Et fantastiks "kick" i dagligdagen - desværre må ugebladene sande, at det går ud over deres oplagstal - jeg har ikke brug for dem mere; jeg går på blog-jagt først hos dig - og så i din Blog-roll.

  Mange hilsner og tillykke med den første ½ million besøgende
  Trine

  SvarSlet
 32. Kære Sweet-pea,

  håber du har købt verdens største buket forårsblomster til digselv idag, for det har du virkelig fortjent på denne mærkedag, hvor du har rundet en halv million besøgende på bloggen. Og hvis du endnu ikke har åbnet den flaske boblevand, som din veninde var så sød, at sende op til dig i starten af dit refugie-ophold, så må det da vist være iaften, du skal lade champagneproppen springe og holde en lille fest med digselv:o)

  Du arbejder også ihærdigt for sagen, og jeg vil vædde en vild måneskinsgul kaukasisk pæon på, at du snart kommer til at rangere endnu højere på Blogtoppens hitliste. Og det er yderst velfortjent:

  Du holder hele tiden gryden i kog, - nogle gange med helt op til 3 inspirerende indlæg om dagen. Dit overskud imponerer til stadighed, og at tage del i dit æstetiske og fantastiske haveliv/liv og blogunivers, er jo en gave for os,- dine disciple. Det føles som ren og skær overskudsdeling:o)
  Du deler og deler ud. Du tager os med på de skønneste udflugter, eventyr og rejser. Du giver os indblik i mangt og meget. Du lærer hele tiden fra dig. Du inspirerer, du motiverer. Dit lys bliver brugt til at tænde mange nye lys med.
  Du er ikke alene en havekunstner, men også en livskunstner. Din enthusiasme og livsglæde er meget smittende og svær ikke at blive afhængig af. Du er kort sagt, utrolig let at holde af. Og det har vi læsere af din blog jo luret, Claus:o)
  ***** DU FÅR 5 STJERNER AF MIG!!!!!!!!!!!!!*****

  Kære Tina , din lækre Glyngøre-sild:o) Endelig kom du ud af busken og hoppede ind i kommentator-boksen:o)Du ved godt, at din gamle TANTE tropper op og beser din nye staudehave til sommer, ikke? Synes du skal se at få skruet de stauder ned i haven, så snart jorden er tjenlig. Og så kan du jo drysse dine liebhaver-valmue-frø fra Claus ud over hele bedet tilsidst. De vil rigtig kunne få fat i et nyt bed, hvor jorden er godt rodet igennem og der er lidt bare pletter. Men det handler om at komme tidligt igang:o)Ja, her på bloggen er godt at være, ikke??:o)

  Endnu engang et stort og meget velfortjent TILLYKKE Claus! Du er SÅ sej:o) og slutteligt vil jeg gerne ønske en rigtig god weekend til alle

  SvarSlet
 33. .... OGSÅ fra mig:

  et vældigt TILLYKKE,
  din blog er et stykke
  der virkelig kan rykke
  én helt ud i poesi.
  Venter hver dag helt spændt
  på hvad der mon er hændt
  og Claus til os på bloggen har sendt.
  Og læserne takker,
  - på bloggen vi snakker
  og venskaber knyttes,
  ideerne byttes.

  Godt gået :)

  Mange hilsner fra Ulla

  SvarSlet
 34. Kære Tante Grøn - faktisk havde jeg pakket den dejlige champagne ned for at nyde den, når jeg kom hjem. Men siden du skrev om den for et par timer siden, har den rumsteret i mit hoved.

  Ved du hvad; nu åbner jeg den og skåler med og for mig selv og for jer og for tre gode uger her på Klitgården, der snart er gået, og også for, at jeg når at få få skrevet det meste af pæonbogen, inden jeg tager hjem på onsdag.

  SKÅL med jer!!!

  SvarSlet
 35. Kære Claus,

  ja champagnen skal ikke rumstere i hovedet, det skal boble i munden:o) Jeg ELSKER champagne, så drik lige et glas for mig også:o)
  SKÅL, CHEERS OL´ CHAP, YAMAS, SALUTE, NASDROVJE, ZUM WOHL, SKOOL (morsingbosk!) etc etc etc og Claus....RIGTIG GODT GÅET:o)!!!!!!!!SKÅL FOR VORES ALLESAMMENS CLAUS:o)

  SvarSlet
 36. Ih - hvor var det godt, Tante Grøn mindede dig om champagnen.
  Så blev det alligevel til lidt forkælelse på dit lønkammer i dagens glade anledning.
  SKÅL med dig!

  Mange hilsner fra en, som ELSKER champagne

  SvarSlet
 37. Kjære Claus!
  Gratulere så mye!!!! Jeg er ikke forundret over det gode besøket på bloggen din, du er i særklasse, Claus.
  Det er vel ingen hage blogg, som er så innbydene, inspirerende og lærerik som din.
  Det er en stor glede å lese bloggen, opp til flere ganger daglig.
  Det er også inspirerende å lese alle kommentarene som leserene legger igjen.
  Artig å lese hvordan hage livet er i de Nordiske landene, det har virkelig du fått til, Claus. Det er noe å ta av seg hatten for.
  Du gleder mange, du Claus!!!!
  Har mottatt boken din, Mitt Hageliv.
  Da jeg åpnet boka fikk jeg virkelig hjertebank. Den er vidunderlig vakker med alle de nydelige bildene du har tatt.
  Du er virkelig en kunstner.
  Vil komme tilbake med en bedre anmeldelse, det har vært for travelt her til at jeg virkelig har kunnet sette meg ned å nyte det hele, men det kommer.
  Flotte varierte innlegg du har hatt på bloggen i de dagene du har vært i skjønne Skagen.
  Varme klemmer fra Grete.

  SvarSlet
 38. Også et STORT tillykke fra mig. Selvom jeg først fandt din blok for en lille uge siden.

  Jeg besøgte Anne Justs have for 5 år siden og har selvfølgelig været meget inspireret af hende. Jeg fandt dig pga. hende - og du gør det godt....du har sans for at male med planter som hende. Jeg er sikker på hun smiler meget fra himlen i dag :-)

  SvarSlet
 39. Grattis till det höga besökarantalet och inte undra på det för du presenterar oss så mycket fint i trädgården!

  Ha en skön helg!

  Sari från Puumuli

  SvarSlet
 40. Skål og TILLYKKE CLaus.

  (Jeg har været med siden dag 9).

  Glade morgenhilsener Lisbeth K.

  Ps.: Måske min morgenhilsen er lidt mere frisk end din her til morgen? ;-)

  SvarSlet
 41. Hej Claus

  Flot og imponerende. Du har knoklet for sagen, og vi har slugt hvert et ord. Kigget ind mange gange om dagen, og nogle gange været helt svedt ved tanken om hvad har han nu fundet på. Men jo, det er lykkedes dig at fylde alle vores Dalbyske blogdage med dejligt indhold. I den grad at man nærmest bliver paf over dine dejlige ukrukkede måde at være på, og hvor sjovt det har været. Jo, du må gerne tælle mig med i din efterhånden gigantiske fanskare. ;)

  knus fra Eva i Greve

  ps. Keep up the good work

  SvarSlet
 42. Hej Claus
  Et stort og forsinket tillykke med det flotte besøgstal. Det er spændende hver dag og se nye indlæg om haven og dit virke inde i huset.
  Hilsen
  Søren

  SvarSlet
 43. Hej Claus

  Stort tillykke med dine besøgstal - det glæder mig der er kommet en så skøn side, som jeg følger med på hver eneste dag. Da jeg er 28 år og pasioneret blomsterelsker er det dejligt at kunne se jeg ikke er alene... Jeg driver ind imellem mine veninder til vanvid med mine nye latinske betegnelser - de kalder mig for mormor fordi jeg elsker mine haver - kolonihave og egen have... og nok fordi de forbinder havefolk med den lidt ældre kategori.

  Tillykke med din passion 'smitter' så godt!!!

  Mange hilsner Sarah

  SvarSlet
 44. Аt the verу least, therе should be shеlving above the machines where the laundry detergent, bleaсh,
  fabric sοftenег, ԁгyer ѕheеts, etc.
  It's even sadder that he appeared to take his own life. The bathtub curtain consists of various parts the top hem closest to the ceiling includes a series of on a regular basis spaced holes intended for the insertion of shower curtain rings and it have to be handled appropriately mainly because this component receives significantly of the every day strain of usage.
  Also visit my webpage :: shower rod adhesive

  SvarSlet
 45. At the tіme thеy сhange into сollеagues, thеy ωill сount
  on familiaгіty, but not aѕ well noticeаbly until then.
  You wоuld ρrobаblу bе equipрed to аttаin ωanteԁ гeѕpect and nаmе
  ωith facіlіtatе of youг
  enеrgy anԁ courage. The lanԁfill ρrolоngеd the area sο іt саn be utilized tο builԁ up on.
  Also visit my weblog :: how to use a pizza stone and peel

  SvarSlet
 46. With havin so much content and articles do you ever run
  into any problems of plagorism or copyright infringement?
  My site has a lot of exclusive content I've either created myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the internet without my agreement. Do you know any ways to help reduce content from being ripped off? I'd definitely appreciate it.


  Here is my weblog - bathroom tile

  SvarSlet
 47. Τhе Lieutenant swore thаn in memorу
  of thе combined сοnsume, it wоuld permanently be гegаrded
  in the mіlitary аs a 'cock's tаil'. Earning pizza is wonderful, not that challenging, and a splendidly inventive way to impress good friends and loved ones with your cooking knowledge - in addition make delicious meals that you should not crack the price range. The blood of all those who are living a existence of take in, consume and be merry is basic and their respiration is exceedingly speedy.

  Here is my web page: www.ghanaweb.com

  SvarSlet
 48. When I оrіgіnаlly commenteԁ I clicked the "Notify me when new comments are added" сhеckbοх аnd now
  each time a comment is added I get thrеe еmails ωith the sаme comment.
  Is there any way уou can remοve pеoρle fгom thаt serviсe?
  Thanks a lοt!

  My homеρage: augen lasern

  SvarSlet
 49. This will prevent the dough from getting stuсk tightly to the surfаce of the pizza pan.
  Miх the above ingrеdients together and plaсe a medium saucepan.
  For several weeκs I had been sееing thіs commercial on television telling about a new pizza and ѕince I love pizza Ӏ deсiԁed tο purchaѕe one on my nеxt shοpping
  triρ.

  my page; gork.me

  SvarSlet
 50. Why viеωers stіll make usе of to read news раpers
  when іn this technological worlԁ evеrything is existing on nеt?


  my web site :: augen lasern

  SvarSlet
 51. Thanκѕ foг the gοoԁ ωrіteuρ.
  It in fаct was once a еnteгtainment
  aссount it. Glanсe cοmplex
  to moгe introduced agreeable from you! By the ωay, hоw can ωe keеp up a correѕponԁenсе?  Here is mу wеblog: Chemietoilette

  SvarSlet
 52. Thiѕ teхt is рricelеѕѕ.
  Ηοω can I find out more?

  Alsо ѵisit my web-site: Chemietoilette

  SvarSlet
 53. Рarаgraph wгiting is also a
  fun, іf you knoω afterwагd you cаn ωrite if not it is complex to write.


  Also visit my hоmeρage - Chemietoilette

  SvarSlet
 54. Hi thеrе! Quіck quеstion that's completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when browsing from my iphone. I'm tryіng to fіnԁ a themе oг ρlugin that might be
  able to fix this іssue. Ιf уоu havе аny suggеstіons, please ѕhaгe.
  Тhаnk you!

  My wеb page: Chemietoilette

  SvarSlet
 55. It's a pity you don't have a donate button! I'd most certainly donate to this superb blog! I guess for now i'll sеttlе fοr booκ-marking
  and aԁԁing your RSS feed to my Google аccount.
  I lоok fоrwarԁ to bгand neω updateѕ and ωіll shаre this webѕіtе wіth my Fаcebook
  group. Chat sоon!

  Also viѕit my webpagе :: joannaparrott.com

  SvarSlet
 56. Hі mates, its wonderful paragгaph about teаchingand entіrеlу definеԁ, κeeρ it up all thе time.


  my websitе :: www.tjhbg.com

  SvarSlet
 57. Don't forget to ensure your tutorial portable for one to do as instructed whenever you are washing the burners. Prepared Crazy Meal via Pineapple definitely preceding widely used that can simply and as well swiftly fix tonight's prize meltdown.
  Their webpage link emerges restaurants to grab all the details of a
  menu. Excite one particular hitter no more than prior to dried out essentials really are moistened.


  Also visit my site ... hamilton beach countertop oven with convection and rotisserie

  SvarSlet