Det skønne ved at sidde …

… og skrive havebøger om vinteren, er, at man hele tiden bliver mindet om, hvilken fantastisk tid, vi har i vente. Det er som at tage på en rejse!

 

_20100628_192339

 

Billederne her er fra en skøn, skøn aften – d. 28. juni helt præcist - hvor jeg gæstede Pæoneksperten i Tingerup på Midtsjælland mellem Holbæk, Ringsted og Roskilde. Dette er virkelig et sted for pæonelskere, og i haven kan man se et meget stort udvalg af de hundredvis af arter og sorter, som er til salg på Pæonekspertens hjemmeside.

 

_20100628_192514

 

Nu skal der nok være nogle, der sidder og tænker på, hvad navnet er på den underskønne pæon på billedet ovenfor. Det får I her: ‘Coral Charm’

13 kommentarer:

 1. - og for os der ikke kaster os ud i skrivekunstens glæder, er det skønne at vi kan snuse, dufte, mærke og (gen)opleve sommerens smukke frodighed gennem din (og mange andres) fremragende blogge. Hvis jeg skulle ha' glemt at nævne det, så TAK for det ;o)

  SvarSlet
 2. Følelsen af at glæde sig til den fantastiske tid vi har i vente fik jeg også i dag da jeg bladrede i frøkataloger. Mums det bliver godt.
  Glæder mig også til at gense din have i forårshumør. Knus

  SvarSlet
 3. Helt enig. Vi har den bedste tid i vente ;-)Men hvor går tiden langsom lige nu.

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Pæonen oven for ser nu ikke koralfarvet ud på min skærm. Den ser fantastisk og lyserød/pink ud :-)

  Inspireret af dig og andre her på bloggen, har jeg i dag selv kastet mig ud i rejseriet og været på billedjagt på min computer. Jeg var ikke så vidt omkring (nok fordi jeg ikke tager så mange billeder), men holdt mig hjemme. Jeg tog sent i går og i dag udfordringen op og startede en miniblog til min minihave :-)
  Noget af en udfordring for en "sigt-og-skyd" person som jeg. Jeg vil med overlæg ikke bruge ordet "fotograf"!

  Jeg kan allerede forstå, at der er mangt og meget jeg ikke aner det fjerneste om, når det gælder de underskønne pæoner.

  SvarSlet
 5. Å så vakkert:) Ja den beste tiden går oss i møte nå, men enda så er det vinter i hagen min, men forberedelsene begynner å skyte fart:) Gleeeeder meg:) Dette stedet her høres ut som et sted jeg bør innom på vei gjennom danmark til våren/sommeren:)

  SvarSlet
 6. Kære Claus
  Hvor ser de blomster smukke ud og det var ikke længe endnu før vi ser noget lignende i haven.
  Der er kommet nogle enkelte spirer i min have, langs min sydmur er 5 montebresia mellem 5-10 cm høje nu, herligt
  kh Lone.g

  SvarSlet
 7. What a fantastic view all the beautiful peonies.
  Have a nice weekend,

  SvarSlet
 8. Pst Claus, sover du?

  Hvis du her på 3. uge, er kørt lidt træt i al det forfatteri, skulle du lige tage og se et sødt indlæg på Nettes nystartede blog, om hvordan du har været med til at vække et slumrende havegen op i "sigt og skyd" fotografen:o) Så vil du få nye kræfter og synes at de mange timer ved tastaturet er det hele værd:o) FOR DU GØR VIRKELIG EN FORSKEL!

  Kæreste Inga, en "god portion selvdisciplin"...hvad er det? Smager det godt?.o)

  Mange godnathilsner fra haveblogsumperen....nu med tilbagefald

  SvarSlet
 9. Kære Tante Grøn - ja, det er en dejlig blog, Nette har fået lavet. Alle I andre: gå ind og kig. Det er dog som om, der mangler noget tekst i begyndelsen. Jeg kan ikke lige finde det, du nævner.

  SvarSlet
 10. Hehehehheehe Claus, Jeg har grinet, så jeg næsten havde ondt i maven, for al den "luft" i starten af bloggen forsøgte jeg i TIMEVIS at fjerne i går uden held. Til sidst opgav jeg og koncentrede mig om osten i stedet for hullerne :-)), og hvis du mener fortsættelsen til "forsættelse følger..." er det jo bloggen. Tusind tak for dine kommentarer. Jeg må prøve at lave lidt om :-))

  SvarSlet
 11. PS: TUSIND tak for roserne til Tante Grøn - det vidunderligt positive menneske!

  SvarSlet
 12. Sikke et syn :-)

  'Coral Charm' er dog mere laksefarvet i virkeligheden - den er helt fantastisk og har de største blomster, man kan forestille sig! Desuden er det helt fantastisk at følge det farveskift, som blomsten præsenterer.

  SvarSlet
 13. Tittade på dina underbara pionbilder och lyssnade på min fågelsång samtidigt - förnöjsamt ♥ ♥ ♥ Tack för din fina kommentar!

  SvarSlet