Endnu en kærlig hilsen

Tænk en gang. I går dukkede endnu en pakke op. Og da jeg åbnede den, åbenbaredes der sig den smukkeste pastelfarvede buket, alt imens en liflig duft af forår bredte sig i rummet. Kan man så ønske sig mere?

 

Det var en god veninde, der er blomsterbinder, der synes, at jeg manglede lidt blomster til indholdet af den pakke, der ankom forleden.

 

 

_DSC6570

 

Selv om buketten havde været en dag under vejs helt fra Nordsjælland, var den struttende frisk og står nu her og minder mig om, at foråret er på vej.

 

 

_DSC6569 

 

Her i Skagen skinner solen, og den sne, der kom i forgårs, er nu næsten væk igen. Mon vi nu skal til at have mildere vinde? Det håber jeg virkelig.

 

I går aftes var jeg gennem alle de kommentarer, som I har sendt den sidste uges tid. Blandt dem gemte der sig flere spørgsmål, som jeg ikke havde fået besvaret. Men det har jeg nu. Pyha. Der er meget, som skal nås.

5 kommentarer:

 1. Hej Claus. Ja det er da skønt at der er så mange der tænker på dig. Og en rigtig sød buket. Jeg har selv lige købt en buket i lilla farver og en masse forårløg i potter så jeg rigtig kan komme i forårsstemning. Fortsæt dit gode arbejde Anne Gine

  SvarSlet
 2. Den buket har du fuldt fortjent og mere til. Og hvor den smuk og forårsagtig! Det er bare flot at du giver dig tid til at besvare og kommentere så mange henvendelser. jeg ved selv (som gammel blogger siden 2003) hvor tidskrævende det er.
  Hav en rigtig dejlig weekend i Skønne, Solfyldte Skagen!

  SvarSlet
 3. Slike overraskelser skal man sette stor pris på! Mere eller mindre alle hadde vel fortjent en, men det er ikke mange som er så heldig å ha noen som har overskudd og livsglede til å kunne glede andre på denne måte. Oppfordrere alle til å sende en hilsen til en god venn i det nye året! Man trenger ikke legge lista så høyt som Claus sine venner, men en pose med selvplukkede frø med en liten hilsen vedlagt vil ihvertfall glede en hagevenn.

  SvarSlet
 4. Kære Claus
  Du har virkelig fortjent dine gaver!
  Du elsker at omgive dig med smukke ting og så får du helt sikkert også meget mere energi.
  Håber du nyder dit ophold på Skagen rigtig meget.
  Du kan ikke andet end blive inspireret af at være der, og jeg glæder mig til at læse det er kommer ud af opholdet.

  Mange kærlige hilsner

  Mette Marie

  SvarSlet
 5. Kære Brita - du har fuldstændig ret. Der skal ikke så meget til for at glæde andre. Ofte blot et postkort eller en opringning.

  SvarSlet