Endnu et skur

Forleden viste jeg et skur lavet med et tag fra en jolle - både smukt og æstetisk. Her kommer endnu et, der hører ind under samme kategori.

 

_DSC6526

 

Ofte er et skur, et eller andet hurtigt opsat fra en byggemarked og sjældent noget, der pynter. Men skuret her er ikke kun praktisk, fordi det har en vis størrelse, men også et smukt indslag i haven.

 

Jeg elsker små bygninger i haven, fordi de med deres rette linjer tilføjer noget arkitektonisk.

12 kommentarer:

 1. Sjarmerene og flott!! Elsker de små vinduene:)) Vi skal sette opp et lite hagehus/lekehus til barna til våren. Gleder meg:))


  Ha en fortsatt FIN helg, min venn:)

  KLEM KLEM
  Anette:)

  SvarSlet
 2. Vilket fint hus .
  Dekorativt med de små fönstrena och en så fin dörr.

  Bänken utanför är ju en riktigt passande plats för vila efter en fin dag i trädgården..

  Ha en fin helg
  Gunilla

  SvarSlet
 3. Mange tak for dine skønne stemningsbilleder fra det dejlige Skagen, Claus. Ja, disse søde små bygninger, giver ordet "skur" en helt ny betydning/mening. Jeg er især forelsket i "båd-skuret". Det ville jo på godt jysk se "dosk" ud hos mig, men en fiskerby er den perfekte kulisse, til sådan et underfundigt lille haveindslag. Og du har, - som altid, - øje for at fange stemningsmotiverne. Du har skønheds-røntgenblik:o)

  Tak for alle de oplevelser du giver os. Det er herligt at komme lidt udensogns på en grå og diset glatvejrs-dag...

  Tantelige hilnser og tanker

  SvarSlet
 4. Dette skur er mere min smag end det forleden som jeg synes var mere sjældent end kønt, men smag og behag er jo heldigvis forskellige:0) Jeg var lige ved at tro at dette var en tilbygning - det passer rigtig godt til huset! Jeg har selv et skur på samme størrelse - købt i et byggemarked, men sortmalet og omgivet af buske og Clematis er det egentlig sødt nok:)) Det ser ud til at du nyder Skagen?

  SvarSlet
 5. Det er hyggeligt at få disse billeder af "hverdag" i Skagen. Sådan et "skur" ville jeg gerne eje ved mit sommerhus:)

  SvarSlet
 6. Her kunne jeg nesten bodd :) SÅ sjarmerende lite hus! Bildene dine fra skjøne Skagen og det vakre stedet du bor er som små lysglimt i en mørk natt. Håper det går strålende med boken dine og at du føler deg kreativ og full av skrivelyst! En deilig søndag til deg :) Klem fra Ninni

  SvarSlet
 7. Hej Claus

  Hvornår begynder du at så alle de frø du tog fra stauderne i efteråret?

  SvarSlet
 8. Kære anonyme - dem har jeg allerede sået i bakker og stillet udendørs langs væksthuset. Det skyldes, at langt de fleste stauder skal udsættes for skiftende frost og tø for at spire.

  SvarSlet
 9. Det er vel nok et flot og gennemført skur, du der har foreviget. Hvor kunne jeg godt tænke mig at se, hvordan det er indrettet - om det "bare" er til opbevaring af haveredskaber?
  Hvad gør du mon nu, hvor du ikke har duerne til at vægge dig med deres kurren på gesimsen om morgenen? Sender de mon en brevdue op fra Aarhus? :o).
  En kærlig hilsen med ønsket om en rigtig god søndag til vores allesammens udsendte fra Inga

  SvarSlet
 10. Kære Claus
  Tak fordi du tager os med til Skagen der er en rigtig charmerende by og der findes et utal af spændende haver deroppe. Jeg vil se frem til at læse dine indlæg hver dag der fra.

  SvarSlet
 11. Anette Krogh Pedersen10. januar 2011 kl. 13.31

  Hvilket skønt lille skur. Vis gerne flere af den slags. Kunne rigtig godt tænke mig at du en dag fik lyst til at lave en stor, dejlig tyk bog med haveskure,lysthuse, havehuse,og huse til dyr i haven. Sådan en der emmer af romantisk landstil :-) med masser af gode ideer.
  Hilsen Anette Krogh Pedersen

  SvarSlet
 12. Kære Anette - det er i mine tanker. Jeg skal blot have samlet materiale nok hertil. i 2012 kommer der en efterfølger til 'Drivhusdrømme'. Den kommer til at hedde 'Flere Drivhusdrømme'.

  SvarSlet