Et nyt år

Det er fantastisk at tage hul på et helt nyt og jomfrueligt år, og jeg har store forventninger til den tid, der ligger forude. Den byder helt sikkert på mange rigtig spændende oplevelser, som jeg i den grad glæder mig til at dele med jer.

 

Huub_Adeheid_Kortekaas[2]

 

I 2010 oplevede jeg fantastikse ting  – blandt andet mødet med det hollandske kunstnerpar Huub og Adelheid Kortekaas på De Tempelhof.

 

Deres kunst og have – et symbiotisk hele - ramte mig helt ind i hjertekulen, ikke mindst fordi, meget er centreret omkring de fem store verdensreligioner.

 

Sæt dig i en magelig stol, læn dig tilbage og se videoen om ‘Den Spirituelle Have’. Første gang jeg så den, var i parrets hjem på et stort lærred. Den betog mig så meget, at jeg både fik vand i øjenkrogene og rejste nakkehår.

 

Se videoen her. Bemærk, at der er endnu to videoer på hjemmesiden – se menubjælken under ‘Video’.

 

Haven er uden sidestykke, og Huub er da også ud af gartnerfamilie. Se haven og hør om Huubs tanker her.

 

Kan I forstå, at jeg glæder mig til at komme tilbage?

6 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Alle 3 videoer slår afgjort nogle strenge an inden i én.

  En smuk tankegang.

  SvarSlet
 2. Kjære Claus!
  Det skjønner jeg, at du gleder deg til å komme tilbake. Helt fantastisk! Flott kunstverk, og nydelige rene linjer.
  Klem fra Grete.

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Spændende indslag...
  Tusind tak for din hilsen. Ja, jeg vågner nok op, når foråret kommer. Sådan plejer det vist at være ;o) Så skal jeg i gang med at skabe mig et nyt arbejdsliv. Forskellige ideer pusler rundt i hovedet p.t. ;o) Jeg vil ønske dig et rigtig godt nytår - glæder mig til at følge din blog her i det nye år.
  Mange hilsner Joan

  SvarSlet
 4. hej claus..først vil jeg lige ønske dig et godt nytår...vedr dit indslag så kan jeg godt forstå at du glæder dig til at se stedet igen..sikke et kæmpe projekt de har gjort til deres...tak for din påmindelse på din blog vedr genudsendelsen på dr 2 i går..Det faldt på den helt rigtige dag,jeg var i gang med status optælling i værkstedet og da jeg er så heldig at ha`et tv der ovre så kunne jeg jo følge udsendelsen ,så der var skruet op på fuld drøn,så jeg ikke gik glip af noget :0),lige en overgang var det ved at ta overhånd da jeg jo også skulle notere dine gode råd vedr farver,sorter,plantenavn og div, men tror ikke det gik ud over min optælling..smil..tak for en dejlig blogg,hej fra Diana...

  SvarSlet
 5. Kære Claus,
  Det er overvældende, hvad enten man kan lide "stilen" eller ej.
  Hele ideen/oplægget er "grand".
  Hvor må det være smukke og "broadmindede" mennesker.
  Heldige dig, at du kender dem.
  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 6. hallå claus, goooooooooood fortsättning!!!
  ohhh wow säger jag bara här reste sig mer nackhår och guuu vilket par, jag är alldeles tagen, tack för all inpiration claus, får alltid rysningar här med, blink!!!!
  varmkram lotten

  SvarSlet