I aften er jeg inviteret ud til middag ...

 

finns_pension

 


... hos det par, der bor i dette skønne hus. Og det er ikke et helt almindeligt sted; det lover jeg. Om det beretter jeg mere i morgen.

4 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare hyggeligt ud, der gad jeg godt at bo.
  Håber i får en hyggelig aften.
  Knus Fra Susi

  SvarSlet
 2. iihhh hvor det lyder spændende med et ikke helt almindeligt sted! jeg glæder mig til at læse mere om det i morgen!

  SvarSlet
 3. Lisbeth - Half Moon Bay12. januar 2011 kl. 20.48

  Hej Claus,

  Nu må jeg lige fortælle dig, hvor skønt det er, at du deler Skagen med os! Jeg må vente til juli med en måned i Skagen, så er det da dejligt at se de fine motiver i mellemtiden. Tippet om ærteblomster kom også lige i tide for mig, da jeg skulle have haft sået dem i december allerede, de blomstrer nemlig allerede i februar her ved Californiens kyst, så jeg er allerede lidt bagud. Lige nu har vi også Hardenbergia, "The Happy Wanderer" i flor samt jasmin, (desværre blev min smukke plante ædt af en gopher (ligner en muldvarp, spiser rødderne eller skærer roden over lige over jordoverfladen - øv!).
  Beskæring af roser foregår også nu, så det skal noteres i "Mit haveliv", som jeg var så heldig at få af min søster.
  Tak for en altid spændende blog.

  SvarSlet
 4. Kære Claus,
  Jeg tror, det har været RIGTIG hyggeligt i det gamle bjælkehus!
  Kh
  Kirsten

  PS: tak for alle dine fantastiske billeder. I januarmørket lyser du virkelig op.

  SvarSlet