I dag …

… gik jeg en tur ind til Skagen, og jeg havde selvfølgelig mit kamera med. En af de ting, jeg forevigede, var et herligt ‘skur’, som man ser flere steder heroppe. Jeg tror nok, at det er noget typisk for Skagen. Fortæl mig endelig, hvis jeg tager fejl.

 

 

_DSC6519

 

Det særlige er, at udtjente træbåde er brugt til tag. Ser det ikke godt ud? Passer da fantastisk i en fiskerby.

10 kommentarer:

 1. Guuuuud hvor er det charmerende.. Ja det kunne da godt ligne et redskabsskur..

  Kh - K

  SvarSlet
 2. Jo Claus. De er så flotte de skure, som er konstrueret, ud fra hvad der er og passer ind i det omkringliggende. KH Anne

  SvarSlet
 3. Kære Madan Bæk - tror, at der ER et redskabsskur.

  SvarSlet
 4. Kjære Claus!
  Takk for din informasjon, boka er nå bestilt.
  Når jeg tenker meg om, ble faktisk de første bøkene jeg bestilte av deg sendt fra Capris.
  Jeg bestilte de fra dit forlag, men fikk beskjed om at de ville bli sendt fra Capris.
  Men skulle gjerne sett at jeg kunne gått ned til byen for å kjøpe boka...... Det hadde vært flott det!!!!!
  Ha en fin kveld videre i deilige Skagen.
  Her går tiden med til å rydde snø, men heldigvis har vi snøfreser i dette huset.
  Klem fra Grete.

  SvarSlet
 5. Aaaj,hvor pragtfuldt med et sådant skur. Ville passe ind mange steder. Jeg har aldrig set noget lignende.

  SvarSlet
 6. Dejligt skur. Jeg har et billede, taget for to år siden, hvor en gammel robåd er brugt som blomsterkumme/hylde. Den var sat på højkant opad et typisk skagenshus. Virkelig genialt.

  SvarSlet
 7. Det er rigtigt, at det lille hus med jollen som tag ofte bruges som redskabsskur, men før i tiden (og måske endnu?) blev det også brugt som udekøkken, når FAR skulle stege fisk. MOR bryder sig nemlig ikke om fiskelugt inde i huset, så derfor havde enhver Skawbo med respket for sig selv og specielt for sin kone et udekøkken til den slags.

  SvarSlet
 8. Fik lyst til at ligge min blomsterende ro-båd ind her:

  http://picasaweb.google.com/HannesHave/BlomsterbadSkagen?authkey=Gv1sRgCPmaksjcvqaGPQ#5559921418211187010

  Længes efter sommer, skagen og blomster.

  SvarSlet
 9. Kære Hanne - spændende! En noget anderledes måde at bruge en båd på!

  SvarSlet
 10. Hej!
  God fortsättning till dig också Claus. Jag har inte varit så flitig med bloggen, skulle så gärna hinna svara alla som kommenterar men den tiden har jag liksom inte. Blir lite extra glad när du tittar in. Vilket litet fint hus? Passar verkligen i en liten fiskeby.
  Ha en skön söndag
  Vänlig Hälsning
  Annika

  SvarSlet