I paradis

I går var jeg i paradis. Jeg var nemlig på besøg hos Marianne og Gartneriet Spiren. Som I kan se på billedet her, er der rigtig, rigtig mange planter. Faktisk mange tusind.

 

_DSC7059

Og endnu flere end jeg havde regnet med, var i blomst.

 

Jeg har lige et kort break mellem to møder, men kommer tilbage med nærbilleder af påskeklokkerne senere i dag.

3 kommentarer:

 1. Hej Claus,

  sikke en CLIFF-hanger:o)!!!!!! ( Nå, søde Inga.....nu kan det da nok lige være, du vågnede op dernede i Holstebro, hva`!?!?:o)Claus, du skal vist til at passe alvorligt på at ham Sir Cliff ikke stjæler DIN Inga fra dig:o)

  Det ser altså rigtig rigtig appetitligt ud det helleborus-syn der:o) Glæder mig til rigtig at savle over nogle lækre nærbilleder, Claus:o)

  Mange hilsner til Claus, Inga og Sir Cliff fra (s)øens folk

  SvarSlet
 2. Gleder meg til flere bilder:) SKulle gjerne satt meg i bilen og kjørt nedover straks...sukk:) Klem

  SvarSlet
 3. Kære TANTE GRØN.
  Bare rolig! Cliff når jo ikke Claus til sokkeholderne. Cliff kan synge. Det er een ting. Claus kan 117 ting,og jo, de 117 ting kan jeg sagtens remse op, hvis jeg kunne tillade mig at bruge så meget spalteplads her.
  Kærlig hilsen fra Inga

  SvarSlet