Pyha ...

Nogle undrer sig måske over, at jeg slet ikke har skrevet noget om min pæonbog her på bloggen endnu, for det er jo den, jeg skulle arbejde på. Men ... Jeg må indrømme, at jeg ikke er kommet rigtigt i gang endnu. Der har nemlig været så mange hængepartier.


Et af dem, som nu er klaret - pyha - var at surfe rundt og se på alle de blogs, der linker til mig. Og det har været rigtigt spændende. Godt og vel 150 besøg blev det til, og jeg lagde selvfølgelig også en lille hilsen alle steder.

 

Hvor er der altså mange spændende blogs. Men rene tidsrøvere! Før men ved af det, er der pludselig gået en halv time. Man hvad gør det? Det er hyggeligt at blive suget ind i et andet menneskes univers.

 

A pro pos hilsner/kommentarer. Jeg ved godt, at jeg ikke har været så flink til at genbesøge jer, der kommenterer her. Det vil jeg prøve at blive lidt bedre til. Men tiden; det er den, der er problemet.

 

Hvis I scroller ned, vil I se, at jeg nu har fået lavet min blogliste om, så de nyeste indslag kommer først - altså en gængs liste. Den kendte jeg slet ikke, dengang jeg begyndte at blogge.

8 kommentarer:

 1. Jeg vil lige sige en foreløbig tak for hilsen! Jeg vender tilbage med mere en fortjent en af slagsen, når tiden igen tillader.

  Jovist, jeg fider herind hver dag for et hurtigt kig. Men al ledig tid bliver i denne tid anvendt på kreative sysler væk fra skærmen.

  Lige pludselig kommer foråret jo og overfalder os, så vi måber over, hvordan det lige gik til - og dernæst haster vi jo rundt derude, så klippe/klistre og andet nørkleri samler støv.

  Og så er det jo nu, der skal pyntes til vinter. Masser af klare vaser bliver lysfangere suppleret at blege farver, som kan understrege, hvad der dukker op i potter inde netop nu... Om få uger kan der suppleres med svulmende hjerter om man lyster.

  Og tænkt engang; Igår bemærkede jeg, at mørket faldt senere på!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 2. Kära Claus!

  Tack för ditt besök på min blogg! Imponerande att du tar dig tid till att besöka oss i din blog-lista! Det är alltid lika roligt att titta in hos dig för att se vad som händer i din värld... Och dina 'videos' bara älskar jag!!!! Din trädgård är fantastisk och du bjuder på massor av inspiration. Tack så jättemycket för det Claus!!!!

  Önskar dig en fin vecka!
  /Charlotte

  SvarSlet
 3. hej claus..jeg følger med her på sidelinjen,det er sjældent jeg når at få lagt en kommentar,enten smutter tiden eller også gør kommentaren !!!og ja så orker (smil) jeg ikke at starte forfra..mht bloggen ,ja så ved vi vist alle som syntes det er interrsant at suse rundt der i mellem alle de dejlige blogg`s at det er en ren tidsrøver.Som jeg har nævnt før så er det jo spændende når man finder nye steder at "besøge", så jeg kan da godt forstå at du bliver forstyrret lidt...min mand siger nu når han kommer forbi pcèn og mig :0) ."sidder du nu der igen",hvad er det som er så spændende og så fortæller jeg jo løs,selv mine børn kommentere det,så nu skal vi enten ha en pc mere eller ha den på tid,så de kan passe deres facebook :0). mht pæonerne så håber jeg du får hul på den ,men for os andre er det jo altid godt at ha noget til gode..pøj pøj med skriveriet hej fra Diana.

  SvarSlet
 4. Tidsrøver...schhh... sig det ikke så højt, når min mand er i nærheden!! Jeg er nemlig temmelig sikker på at han vil give dig ret, og lige på det punkt har jeg bestemt ikke lyst til at føje ham!! ;o)
  Tak for dit besøg på min blog, jeg er glad for din tanke om tidspunktet at rejse til Syd England på, nu håber jeg så på at andre erfarne englandsfarere vil bidrage med lidt links.
  Ups! Jeg må videre inden gemalen opdager hvor jeg er.... ;o)
  listige hilsner fra fru friis

  SvarSlet
 5. He he,jeg tænkte nok at skriveriet var gået lidt på pause - vi er blevet be"gavet" med mange indlæg og fine billeder fra Skagen, og blogsurfing har du også nået - tak for hilsenen!
  Og det med tiden... At blogge og skrive kommentarer må aldrig blive en pligt. For så er det ikke sjovt, og indlæggene ej heller...
  God vind med skriveriet!
  Mange hilsener, Anette

  SvarSlet
 6. Kære Charlotte - glæder mig også rigtig meget til at lave små videoer igen. Isæt fra udlandsbesøg.

  SvarSlet
 7. Ja, bloggeriet er en tidsrøver. Det er nødvendigt at prioritere, for der er SÅ mange dejlige blogs at følge.
  Din er jeg inde på hver dag, men får ikke altid lagt en kommentar.

  Fuld forståelse herfra, hvis du heller ikke når at genbesøge og kommentere regelmæssigt.
  God skrivelyst.

  SvarSlet
 8. Hej Claus og mange tak for din hilsen :o)

  Jeg skal skam nok få gang i krukkerne igen i år - men det er næppe det, der står først på "ønskelisten" for i år.

  Det bliver jo at få mig et overblik over min nye "store" have. Plejer at have 20-30m2 at rode i - efter jeg har købt hus, har jeg jo pludselig hele 220m2!

  Jeg kan næsten ikke vente til det bliver forår og jeg endelig kan se, hvilke planter og blomster, der allerede er i haven.

  Jeg tror ikke jeg laver så meget om det første år - men under alle omstændigheder vil jeg - ENDELIG - få taget de første skridt til mit meget-længe-ønskede SØLVBED.

  SvarSlet