Tante Grøn springer ud

Sådan helt bogstaveligt. For en lille måned tid siden afslørede jeg Tante Grøns rette identitet - se her.

 

AAED003033[1]

 

Men nu har hun altså besluttet at springe helt ud. Og så med pæoner i håret i dagens anledning.

18 kommentarer:

 1. Yndigt yndigt andet kan jeg ikke sige;-)

  SvarSlet
 2. Hehe, det kan man da kalde styling!

  SvarSlet
 3. Det er da bare det yndigste billed ! Gid det var mig på det. Men Tante Grøn er også så smuk med blomster i sit hår.
  Nu kan jeg se at Nette er med på kommentar listen :-) Hun er jo min søde haveveninde. Der pressede mig til straks at lave en haveblog lørdag nat. Tak for det Nette det er virkelig sjovt :-) og en stor udfordring.! Og en stor tak til dig Claus fordi jeg har haft mulighed for at følge dit have liv. www.grosrosenhave.blogspot.com Du må meget gerne sætte linket på din blogliste.
  Knus fra Gro der elsker Roser ;-)

  SvarSlet
 4. Hvor er Tante Grøn dog smuk, jeg har tænkt på hvem hun i virkeligheden er :-)Gid det dog var mig på dette skønne billed! Nu kan jeg se at min søde haveveninde er med på kommentarlisten. Hende som pessede mig til at lave en haveblog lørdag nat. Jeg ku bare ikke lade være. Tak Nette for din itsupport :-D og fordi du holder mig i ørene. Og tak til dig Claus for din fantastiske blog, som bare har været så inspirerende for mit have liv.
  Kærligst Gro - www.grosrosenhave.blogspot.com Mit link må du gerne dele på din blogliste :-) tak

  SvarSlet
 5. Kære Claus.
  Ja, det må helt sikkert være TANTE GRØN - PÆONPRINSESSEN. Man kan sagtens fornemme, at hun er lige så smuk indeni som udenpå. Og så passer hun jo perfekt til hendes Syrenprins.
  Hav en rigtig god skrivedag!
  Kærlig hilsen fra Inga

  SvarSlet
 6. Claus, du er altså en værre een:o) :o) :o)

  Jeg kan se, at du har arkiveret dette indlæg under "Mirakler". Ja, et mirakel, det er lige, hvad det er!!!! Den botoxbehandling, tungeøjenlågs-operation, fedtsugning, leverplets-laserbehandling, kalkunhalsreducerinng, ansigtsløftning og hair-extension har jo på helt mirakuløs vis, givet mig mit ungpigeudseende tilbage. Jeg kan ikke engang længere mærke, at jeg aldrende kvinde har hedeturer og gigt i knæene:o)

  Herligt herligt, at springe ud som en 16-årig pæonpige:o) Jeg føler mig jo helt som TANTE LYSEGRØN igen!! (Men min livserfaring vil jeg IKKE give afkald på....puha, tænk at skulle til at starte forfra med at modnes og gøre livsererfaringer!!!!)

  Claus, hvis du havde været et hunkønsvæsen havde jeg fluks hyret Frk. Iberis til at blomsterstyle dig med pæoner:o) Og hun måtte sågar gerne bruge vores pæoner til formålet. Det ville blive et fuldstændigt vidunderligt billede:o)

  God mandag og dejlige pæondrømme til alle...

  SvarSlet
 7. Kære Claus,
  Ja - du kommer sandelig vidt omkring.
  Håber ikke du finder alt for mange 'afslørende' sager om alle dine disciple på din vej rundt i pæonverdenen.
  Hvor ER Tante Grøn henrivende dejlig!

  Men ved du hvad Tante Grøn - du har ikke råd til flere pæoner, hvis du bliver ved med at lægge penge hos plastikkirurgerne.
  Det går altså ikke!
  Og så passer Inga's skyklap nok heller ikke mere, og så har Inga knoklet forgæves.

  Men bortset fra det synes jeg da godt, at Frk. Iberis kunne blomsterstyle Claus.
  Det kunne være SÅ spændende at se, hvilke maskuline/feminine ideer hun ville forbinde med den opgave.
  I Tunesien går mænd med jasminer bag ørerne - såh......!
  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 8. Kære Karen:o)

  Jeg vil MEGET hellere lægge mine penge hos en pæonforædler end hos en plastik-kirug:o) Hver en rynke vidner jo om et levet liv på godt og ondt, ikke?

  Jamen Karen, synes du ikke Claus er for maskulin til at blive blomsterpyntet? Måske et forklæde kreeret af levende blomster, kunne gå an?

  Ja, I andre disciple skal heller ikke vide jer for sikre :o) Pludselig en dag kommer Claus i drillehumør og så vil I se jerselv figurere i dagens indlæg:o) Det er vist godt, han snart skal rejse fra den feriekoloni, den frækkert - så han kan komme hjem til Århus og blive holdt lidt i ørene:o) Men jeg må da indrømme, at jeg glæder mig meget til flere discipel-afsløringer:o)
  Han kærer sig om hver og een af os, og det viser hvilket værdifuldt stof, han er gjort af, ikke?:o):o)

  Mandagshilsner fra en trofast discipel

  SvarSlet
 9. KÆRE CLAUS, TANTE GRØN, KAREN og INGA.

  Hvor er I vidunderlige til at sprede smil, glæde og lys på en grå dag, med jeres helt fantastiske indslag...

  TAK..TAK..TAK K.H.Dorit

  SvarSlet
 10. Hvor fint... Jeg kender dig ikke, Tante Grøn, (desværre, faktisk :) Men udfra billedet Claus viste tidligere, så forstår jeg godt at han straks tænkte på dig. Personligt tror jeg dog at lidt 'livs-linier' ville klæde frøkenen ovenfor, så godt at du glæder dig over dine :)

  Claus, i din jagt på pæon illustrationer, billeder osv, så må jeg simpelthen anbefale Nicoletta Belletti i Parma. Hendes pæon malerier er ikke naturtro illustrationer, men blændende smukke er de (smag og behag, naturligvis :) Se f.eks. http://www.bellettinicoletta.it/portale/galleria/2010 - sitet yder ikke hendes malerier fuld retfærdighed, det er jo svært. Hun anvender en skøn blanding mellem blanke og matte overflader, 'pasta' osv. Desværre er siden på italiensk og hun taler kun lidt engelsk, men hun er et inspirerende, åbent og meget sødt menneske.

  Jeg glæder mig rigtigt meget til pæoner og bonderoser bogen, kan slet ikke vente....

  Blomsterhilsener
  Anne Mette K

  SvarSlet
 11. Kære Anne Mette - tak for et herligt link. Jeg kan rigtig godt lide Nicoletta Bellettis billeder, men kan - som du selv nævner - godt se, at fotos ikke yder dem fuld retfærdighed. Jeg er især ret vild med hendes dyr!

  Faktisk skal jeg til Parma sidst i marts, men programmet er presset, fordi det er Bogmessen i Bologna, det først og fremmest gælder, så ...

  SvarSlet
 12. Jeg er helt enig, æslet er f.eks fantastisk. Her i Osted bor da også nu Cavalier'eren på den grønne baggrund - nærmest portræt af vores lille Frede. Umulig at stå for. Men vi kunne ha' nuppet dem alle... Når du ikke Parma er du altid velkommen til et kig, hvis du har tid til overs her omkring.

  Åh. Bologna OG Parma. Frokost på Tamburini måske? Åh. Bare det var mig... Har du været i Padova, i den botaniske have? Basis for en bog om åkander måske, de er simpelthen så fine :) Eller kaktus. Eller fotos fra Prato della Valle. Nå, der forsvandt jeg vist lige i længslen efter vores yndlings-Italien. Håber du får tid til lidt mere end bogmessen, selv om det også lyder rigtigt spændende.

  Apropos. Bogmesse og din artikel om italienske haver (som jeg aldrig nåede kommentere, undskyld). Kender du bogen om Merano botaniske have? "Trauttmansdorff - Die Gärten / Giardini / The Gardens". Vi nåede desværre kun bogen denne gang, men da vi bladrede og så billeder tænkte vi faktisk straks på dig og dine billeder.

  Jeg snakker og snakker....

  Hilsen
  Anne Mette K

  SvarSlet
 13. Kære Anne Mette - du er vist ret vild med Italien. Men hvem er ikke det? Nej, jeg har desværre ikke været i Padova Botaniske Have. Ejheller har jeg læst bogen om Merano Botaniske Have. Måske en dag ...

  SvarSlet
 14. Har funderet lidt over Frk. Iberis' styling af Claus.
  Synes personligt godt, at vi kunne begynde med at laurbærkranse Claus' hoved.
  Derudover kunne der jo laves et ordensbånd af måneskinsgule forårsblomster evt. iblandet en smule efeu.
  A Tribute to our Hero!
  Var det ikke en begyndelse?

  Takker Dorit for herlig hilsen på en ualmindelig tåget og grå dag.
  Smilerynker er de smukkeste!
  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 15. Den er købt, søde Karen:o)

  Dorit, tusind tak for dine søde ord, som spredte lys, glæde og forår MIT hjerte<3 :o)

  Solskinshilsner med et strejf af forår

  SvarSlet
 16. Kære Italien-elskende Anne Mette:o)

  Har du nogensinde besøgt Villa d`Este, Tivoli udenfor Rom? Det er et helt enestående haveanlæg, som er på UNESCO` s verdensarvsliste. Jeg var lidt for ung, til at mit havegen for alvor var blevet vakt, da vi besøgte stedet, men jeg husker tydeligt, hvilket uudsletteligt indtryk det gjorde på mig:o) Det samme gjorde Villa Majorelle i Marrakech, som bl.a har været Yves Saint Laurents marrokanske feriedomicil. Denne farveeksplosion var en meget stærk visuel oplevelse.

  SUK...hvem der havde et lille haveskur, man kunne overvintre i Italien. Bare et lille lille bitte et. Gerne med udsigt til en citrus-beplantet skråning og adgang til elektricitet, så jeg kunne svømme hen til min smørtenor Andrea Bocelli. Tror der bor en italiensk mamma indeni mig:o)

  Af italienske havedrømme har jeg kun et stort ønske: At besøge Irishaven i Firenze. Jeg har "noget" med iris, og ville gerne se, hvordan de noget primadonnaagtige iris germanica evt. kan sættes sammen med nogle kønne selskabsplanter. Har en drøm om sådan et iris-germanica-bed....men synes planterne er kedelige, efter afblomstringen. Da de samtidig skal have masser sol på rhizomerne og ikke er så glad for omklamrende naboer, synes jeg det er svært at finde passende selskab til dem.

  Ja, det var noget af et sidespor og jeg snakker og snakker også...

  Kære Claus,
  hvor ville det være skønt for dig, om du kunne afse en dag til pleasure og ikke kun business, når du skal på bogmesse i Italien til marts:o)

  Mange sidespringshilsner

  SvarSlet
 17. Kære Mama Verde :)

  Vi må håbe Claus tilgiver os lidt sidespringsord om skønne Italien :) Måske skulle han sende os til den der bogmesse :)

  Men nej, desværre til Villa d'Este - vi når sjældent så langt ned i Italien. Mit/vores hjerte tilhører Emilia-Romagna, så vi ender altid der (nærmest uanset, hvad vi planlægger hjemmefra :)
  I Rom har det mest været aftener på Peterspladsen, der har lokket. Men det er noget tid siden, også her lidt før have-bacillen for alvor tog bolig i min krop, så det er en ny overvejelse værd, kan jeg fornemme. Tak for inputtet. For Firenze, der må jeg indrømme at vi flygtede inden vi for alvor lærte byen at kende. Der var simpelthen for mange turister (men vi havde måske valgt forkert opholdssted i byen)

  Klimaet i Emilia-Romagna passer os perfekt og Po sørger for en masse god mad - og, sidst, men absolut ikke mindst, gæstfriheden er overvældende. Og der er masser af skønne haver og parker. Uha. Claus' bøger og billeder trækker for sommerferie i England, men....

  Apropos Iris. Pæoneksperten i Tingerup, som Claus har omtalt i et indlæg, har også god erfaring med Iris og har mange i haven. Det er virkelig et besøg værd, hvis du skulle komme her forbi det midt-sjællandske i sommertiden. Det er om hjørnet herfra og de er utroligt gæstfrie. De har, i det hele taget, en utrolig flot have, hvor man kan få mange gode ideer. Synes jeg i hvert fald :)

  Nå for søren, endnu et langt længsels-indlæg. Men dejligt at høre om nye steder at besøge.

  Iøvrigt helt enig i Claus Dalby blomster styling...

  Anne Mette K

  SvarSlet