Ved morgenkaffen

Det er ofte ved morgenkaffen, at jeg sidder og tænker på, hvad jeg skal finde på til bloggen, og da var det, at jeg i dag kom til at tænke på den engelske illustrator Laura Stoddart som jeg er meget stor fan af.

 

 

Picture-22

 

Jeg tror, at en del af jer kender hendes tegninger fra bøger, magasiner og måske også fra det porcelæn fra Portmeirion, jeg viser nedenfor.

 

images-1 images images-2

 

Det produceres desværre ikke mere, og da jeg hørte, at det udgik, hamstrede jeg alt, hvad jeg kunne få, fra grossisten. Så jeg er dækket ind. Men, men ... Sidder nogle af jer og falder i svime, kan det dog findes ved at søge på nettet.

 

Picture-42

 

Det ville være spændende på et tidspunkt at besøge Laura Stoddart. Ved ikke, om hun har en have, men hvis hun har, må den være helt fortryllende.

 

Picture-61

 

Besøg Laura stoddarts hjemmeside.

13 kommentarer:

 1. Så intressant! Kände inte till denna kvinna och inte hennse porslin heller! Får väl ge mig ut och leta på nätet, jag med:)
  Ha det gott,
  Charlotta

  SvarSlet
 2. Vilken fantastisk hemsida och konstnär du presenterade för oss i dag. kram

  SvarSlet
 3. Kære Claus,
  Ja, hun har en helt forrygende elegant streg.
  Tak for link til hjemmesiden.

  Nu vi er ved det engelske - kender du så http://www.stephen-darbishire.com?
  Det kan næsten ikke blive mere engelsk, gammeldags og romantisk - men godt nok en ganske anden stil end Laura Stoddart's.
  Go' mandag

  SvarSlet
 4. Meget spændende kunstner. Enormt sødt stel hvor en af mine yndlingsblomster er - nemlig vibeæg.
  Ja man lærer nyt hver dag ved at læse på din blog.
  Tak for ny viden og en god dag.

  SvarSlet
 5. Det var en morsom og behagelig strek! Portmeirion har jeg sett før, men ikke dette mønsteret. Pent! Jeg skal være flink og ikke gi etter for fristelsen til å kjøpe. Hvis noen vil ha flere porselensfristelser kan jeg anbefale gien.com.

  SvarSlet
 6. Kære Karen - har lige kigget hurtigt derind. En NOGET anden streg.

  SvarSlet
 7. Nu vi er ved blomster og porcelæn, har jeg gennem tiden købt de forskellige blomstertekopper med dessert tallerkener fra Roy Kirkham i England og dækket tebord med blandet stel. Hovedsagligt forskellige rosenmotiver. Desværre har jeg ind i mellem haft nogle uheldige (læs: klodsede) gæster, og de gamle er fadede ud. Jeg synes, at det bliver for meget med ens stel, og desværre klapper jeg ikke i hænderne af de nuværende motiver. De har forresten for tiden bl.a. også et agapanthus motiv :-)

  SvarSlet
 8. Her work is so special. Beautiful china.
  Thank you for showing.

  SvarSlet
 9. Så blev jeg så inspireret af det smukke stel og gik på google-kig og fandt et stel af Aluminia med vibeæg på dette link: http://porcelaensbutikken.dk/group.asp?group=4409

  SvarSlet
 10. Jeg kan godt forstå at du hamstrede hvad angår porcelænet for det er godt nok skønt! Jeg er vild med de tegninger:)

  SvarSlet
 11. Hej Claus.

  Hvis du aldrig har besøgt stedet Portmeiron, må du gøre det på næste besøg i England. Yderst, nordligt ligger stedet, bygget af en særling og krigsveteran, af lutter genbrugsmaterialer hentet over hele England og trukket på hestevogne. Det er noget helt specielt. Og når man er på de kanter bør Bodnant Gardens besøges.
  Det skal lige siges at det er i Wales, som er aldeles fantastisk.
  Hilsen Helga

  SvarSlet
 12. Hej Claus

  Ja, det forklarer jo hvorfor jeg måtte gå forgæves efter det stel, da jeg ville hamstre i forbindelse med at det udgik. Grossisten havde ikke mere. Så nu må jeg da på nettet efter det. Havde jo egentlig luret lidt, men vidste ikke rigtigt om jeg nu turde bestille. Men der er ingen vej uden om, når nu "mit" stel står i Århus :o))Jeg kan jo altså ikke klandre dig for at have god smag i porcelæn, men du kunne da lige have ladet mig få det jeg stod og manglede. Fy skamme, Claus. Det er ikke pænt at hamstre.

  Bedste hilsner

  Flora Danica

  SvarSlet
 13. Kære Nette - Jeg tror, at jeg ville få det ligesom Elizabeth (fru Hyacinths nabo) hjemme hos dig.

  Kære Helga - tak for tippet.

  SvarSlet