Anmeld "Tasha Tudors have"


Mit haveliv Hvis du kender Tovah Martins bog "Tasha Tudors have" og har lyst til at skrive din mening, så skriv din anmeldelse under "kommentarer"  nedenfor.
Se mere om bogen her

4 kommentarer:

 1. Kunne ikke lægge den fra mig da først jeg var begyndt. Betagende portræt i tekst og billeder af et inspirerende havemenneske og livstykke.Det bliver en bog jeg vil vende tilbage til for inspiration og blot og bar nydelse.Tak Claus fordi du gjorde dette have- møde muligt.
  Barbara C. Ingholt

  SvarSlet
 2. Jeg har tænkt meget over, hvordan jeg skulle anmelde denne bog. Jeg kunne nævne, at fristelsen til at sætte tænderne i en solmoden fersken - ja slet og ret plante en Fersken er virkelig stor. Jeg kunne også skrive om en helt fantastisk sti. Eller jeg kunne nævne Tasha Tudor's gæstfrihed.

  Det rækker bare ikke... Det er min virkelige pine. Ord rækker ikke rigtig, når det kommer til at anmelde en bog, som lægger spor i baghovedet og idéer fortil uden at servere "den perfekte løsning". Man glemmer nemt bogen og forfatteren pga indholdet.

  Kunne jeg få et ønske opfyldt, når jeg igen engang ser et stjerneskud, så ville det være at kunne træde ind i bogen! Tasha Tudor's have var eventyrlig og sanselig. Jeg fristes næsten til at sige, at hun må have være en havealf eller fe - i hvertfald uden nogen tvivl et ganske særligt menneske. Æret være hendes minde.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Jeg vidste straks, at bogen om den skønne Tasha var en bog for mig, da jeg så den.

  Billederne i bogen er helt og fuldkommen fantastiske. Ofte har man svært ved at bestemme, om det er fotografier eller sirlige gamle malerier. Det nyder jeg at fortabe mig i.

  Foruden billederne er der en meget velskrevet tekst, som glider ned som sød honning. Her føler man virkelig, at man er med som flue på væggen/skulderen, og det er ikke så ringe endda. For hvor ofte får vi lov at entrere sådanne haver ?

  Hvis jeg mistede Tasha bogen, ville jeg uden tøven købe den igen.

  SvarSlet
 4. Tasha Tudors have er en helt vidunderlig sanselig og afslappende bog.

  Jeg har haft den i to år, og tager den frem af og til og nyder billederne i den.
  Dejligt at den er delt op i årstider, for så kan man slå ned på den årstid der passer til året, eller til ens eget humør.

  Bogen inspirerer både til den romantiske sammensætning og hyggelige bede med små stier, men nok så vigtigt synes at være den glæde en have frembringer.
  Det er tydeligt at for Tasha er haven flettet sammen med selve livet - hun væver haven ind i huset gennem buketter og mad med udgangspunkt i havens høst.

  Der er noget befriende og oprindeligt over hendes havestil som jeg finder stor ro og inspiration ved at læse om og se på.

  Det er ikke kun en havebog, det er i høj grad en portrætbog af et meget fint menneske: Tasha Tudor kan man kun holde af. Et år i selskab med hende og haven (gennem bogen) får mig til at føle at jeg kender hende personligt, så godt er den skrevet.

  Mvh. Lisbeth K

  SvarSlet