B & B

Jeg elsker simpelthen Bed and Breakfast, og jeg har lige fundet et nyt sted, hvor jeg skal bo, når jeg i slutningen af april tager til Sydengland og blandt andet Sissinghurst for at fotografere Den Hvide Have.

 

wp2c3d65a9 wpe9fdfd0f_0f

 

Jeg har skrevet det før: Jeg vil ganske enkelt ikke bytte disse små herlige og hyggelige steder med de fineste hoteller. Ser det ikke skønt ud?

 

Tror og håber på, at jeg inden Englandsturen selv finder ud af at lægge video på bloggen. Så skal I i bogstaveligste forstand komme med på rejse.

 

For øvrigt skal I nok en af de første dage, når jeg er hjemme igen, få en video fra min egen parcel i Risskov.

27 kommentarer:

 1. Det ser absolut ud til at have den helt rigtige stemning, som er med til at gøre en havetur til en total-oplevelse :-)) Når nu vi ikke kan være rigtigt med, er det et stort plus og fantastisk pænt af dig, at tage os med på sidelinjen. Tak. Håber det lykkes dig, at finde rundt i elektronikken.

  SvarSlet
 2. Adoreable!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Helt sikkert skønt :-)

  Almindelige hoteller husker man jo ikke, når man har forladt dem, hvorimod de mere specielle små steder huskes i årevis :-))

  God tur til det engelske.

  SvarSlet
 4. Kjære Claus.Det ser virkelig helt fortryllende ut!! klart du ikke vil bo på et sjæleløst hotell når du kan velge å bo slik som dette!Geeeder meg hvis det blir video:)Tusen takk for at du tar dine bloggvenner med. Du er så snill Claus:)

  SvarSlet
 5. Det ser så skönt ut! Rena drömmen att få se The White Garden IRL. Den trädgården har inspirerat även min. ständigt tänker jag på hur det ser i kvällsljus.
  /Anette

  SvarSlet
 6. Glæder mig til "vores" Englandstur, jeg vil for en sikkerhedsskyld sørge for at have nogen scoones i fryseren.

  SvarSlet
 7. Stemningsfuldt og meget hyggeligt, ja Bed and Breakfast steder har deres helt egen unikke charme. Rigtig god tur.
  Kh Charlotte

  SvarSlet
 8. Det ser meget fint ud. Vi glæder os til at komme med på rejse. Vi rejser i øvrigt selv rundt 14 dage i juli på B & B i Sydengland, men når nok kun én have: The Lost Garden of Heligan.

  Men B & B er simpelthen måden at komme tættere på menneskene og haverne!

  God weekend og hilsen fra Ulla

  SvarSlet
 9. Det er da så engelsk som det kan blive Claus :o)
  Hyggeligt og landligt, der er helt sikkert en der vil forkæle dig samtidig ved at lave en skøn skøn english beakfast til dig.

  Du får en dejlig tur og jeg vil stadig gerne med ;o)

  SvarSlet
 10. Dejligt billede.

  Er det egentlig bb I finder gennem ´bed and breakfast for garden lovers´.

  SvarSlet
 11. God tur, jeg har sovet på en del B&B, mest i Irland, hvor det ikke på nogen måde er ladsiggørlig at stikke afsted klokken 5:00 om morgenen, ud at værtinden har lavet full english med både white and black pudding, og dine æg lige som du vil have dem. Men erfaringen lærte mig at tage afsted også komme tilbage til morgenmad senere på formiddagen.

  JowDeet ._.

  SvarSlet
 12. Hvor skønt, glæder mig allerede til vi skal afsted.......

  SvarSlet
 13. Kære Claus
  Jeg vil synge - ligesom for længst afdøde Preben Uglebjerg: "Bare det var mig"!

  Glæder mig som et lille barn til at skulle på Englands-tur med dig ved roret/rattet.

  Sikke en masse vi skal se og opleve undervejs (hvis teknikken ikke driller!).
  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 14. Kære Hanne - nej, dette sted fandt jeg blot på nettet.

  SvarSlet
 15. Kære Karen - åh, der rammer du et blødt punkt hos mig. Jeg elsker Preben Uglebjerg - især 'Gyngerne og karrusellen ' en af Danmarks bedste revytekster skrevet af Ulrik Ravnbøl.

  Må indrømme, at nogen nok vil finde min musiksmag lidt aparte: I dag har jeg lyttet til Lulu Ziegler, Vera Lynn, Josephine Baker og Judy Garland som akkompagnement til vindens susen her i Skagen. Og i denne sluttede kreds kan jeg godt afsløre, at jeg nynner henført med, når de 'store damer synger', Ved godt, at jeg nok skulle have levet i en anden tidsalder!

  SvarSlet
 16. Kære Claus.
  Jeg er også vild med B&B-konceptet, drømmer faktisk om selv at opstarte et engang :-)...
  Et B&B i Danmark jeg rigtig gerne vil besøge er www.denjapanskehave.dk hvor haven kun er åben for overnattende gæster. Herlig idé.
  Rigtig god weekend.
  Kh Lone

  SvarSlet
 17. Jo, Claus, det ser helt vidunderligt skønt ud. Jeg er glad og taknemlig for at få mulighed for at være med på sidelinjen.
  Men inden da skal "vi" så klokkeranke - frøene kom i dag.
  Det glæder jeg mig også meget til. Og så må det forresten godt snart blive forår.
  Forstår godt, du nyder at lytte til 'de store damer'. Dem var der virkelig format over.
  Ønsker alle god weekend

  SvarSlet
 18. Kære Claus
  Preben Uglebjerg var Danmarks entertainer no.1 - af international klasse.
  Oplevede ham engang på Rådhuspladsen i København, hvor han reddede hele forestillingen ved hjælp af improvisation, idet noget koksede totalt et eller andet sted uden for hans rækkevidde. Ret imponerende!

  Jamen - 'de store damer' er da pragtfulde!
  Sikke en lang liste, der kunne laves over dem.
  Herligt med en bred musiksmag.
  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 19. Kjære Claus!
  Da er vi like, jeg elsker de damene. De var med på å prege meg, i min barndom.
  Vera lynn var mine foreldres yndling, hun sang jo for soldatene under krigen.
  Forstålig nok berørte det dem og deres generasjon med tekstene.
  Det hender faktisk at jeg går på YouTube for å høre de artistene. det gir meg gode minner om en god barndom med mye sang og musikk.
  Jeg vil også til syd England og bo på det flotte stedet, tar du meg med i din koffert!!! He,he.
  Enig at B&B er bedre en de flotteste hoteller.
  Her er det VM stemning i stua, det blir nesten for mye TV seing.
  Vinteren holder stand, så jeg nyter bloggen og bøkene dine mens jeg venter på våren.
  Pelargoniene mine er klippet ned og har begynt å få gjødning, så noe skjer...... Heldigvis!!!
  Hjertens fra Grete

  SvarSlet
 20. Kære Claus.

  Uha, der spærrede jeg øjnene op en tidlig morgenstund... Det virker nærmest som en svunden og elsket musiktid, der pludselig dukker op som ved et trylleslag, når du nævner de rigtig store damer! Måske er det, fordi vi trods alt er nogle stykker, der er vokset op med radioen som noget af den ypperste underholdning i hverdagen, længe før TV2 og tallerkentv, DAB radio og streaming på internettet...?!

  Well måske var det ikke alt, der var lige spændende at høre for børn. Idag hører jeg næsten kun radio, når jeg på loftet lægger det rene vasketøj sammen - og selvom det er P4, så er der meget langt imellem, at der kommer så smuk og nostalgisk musik ud af højttalerne, som fra de kunstnere, du nævner. Husker bl.a. et program, som handlede om jazz dengang. Husker ikke, hvad det hed, men jeg husker radioværtens stemme inde i hovedet, når han på en yderst begejstret/engageret, men samtidig rolig måde præsenterede de enkelte numre.

  Jeg er til ret meget forskelligt musik; Noget kan jeg dog kun lige tåle at høre af hensyn til andre ;o) Jeg morede mig kosteligt, da jeg hørte noget af det, de unge spillede i ungdomsskolens klub i torsdags; "Hvor skal vi sove i nat", "Regndans" osv. - så er vi jo tilbage til min barndoms/ungdoms pophits (og ja jeg kunne teksterne endnu ;-)).

  Men prøv at sætte "I'm mad about the boy", "Over the rainbow", "Wish me luck", "What a wonderfull world", "What a difference this day makes", "My heart belongs to daddy", "Easter Parade", musik fra "The sound of music" og andre musicals (som fik øjnene klistret tæt på den skærmen på det sort/hvide tv)osv. for ikke at nævne vore egne gamle revyviser på "grammofonen". Så tror jeg næsten, at mine ører blafrer og jeg enten bliver ganske stille og smiler eller begynder at synge ;o) Og hvis "jassballet" skulle dukke op, så tror jeg også, jeg kunne levere en perlende latter over det lille kvindemenneskes fremstilling af "kografen", "tag det nu rigeligt" osv.- eller hvad med "før vi fik bil"...

  Nej Nu må du/I have en god lørdag med mine tilståelser - jeg må ud at tænde ovnen og bage boller til de endnu sovende her i huset.

  Hjerteligst og fortsat god skrivelyst til god musik.

  SvarSlet
 21. Jeg kan kun give dig ret - som indehaver af en Bed & Breakfast selv; naturligvis :-) og den du har fundet dér ser da helt skøn ud!

  Men hvornår skal vi så Klokkeranker????

  SvarSlet
 22. Det ser rigtig hyggeligt ud, de kan altså noget de englendere...... Det bliver spændende med en rejse i sydengland:))

  SvarSlet
 23. Kære Grete og Zeb - ja, man bliver da helt nostalgisk. Musik bringer mange gode minder med sig. Får helt tårer i øjnene, når jeg for eksempel hører Marguerite Viby synge 'En lille blomst fra Danmarks have'.

  Vil også lige nævne, at der i radioen også er mange skønne ting andet end musik. Min står altid på P1, for her synes jeg, at jeg hver gang bliver lidt klogere. Holder for eksempel meget af 'Besøgstid', 'Radioklassikeren' og
  'Vita' Den gamle 'transistor' er altid med i haven.

  SvarSlet
 24. Altid dejlig med fremmed inspiration.

  England er jo heller ikke så langt vækat rejse.

  Men haven her hjemme kunne nu også trænge til lidt kultur forandring.

  SvarSlet
 25. Jeg følger godt nok ikke din blog hver dag, men syntes at kunne huske du skrev at du ville lave en trin-for-trin lektion i hvordan man dyrker Klokkeranke??

  Kan ikke finde den dag du skrev det, så måske tager jeg fejl. Ville gerne vide hvornår 'vi' starter, for jeg er altså klar :-)
  God weekend!

  SvarSlet
 26. Kære Claus

  Ja du må bestemt finde ud af, hvordan du lægger video ud på bloggen, inden du tager afsted. Du har jo lovet os film fra dine ture, og man skal ikke love børn noget og så ikke holde det. Ja jeg føler mig som et barn, der bliver holdt i hånden, når jeg følger din blog og bliver mere og mere henført ud i havens vidunderligheder. Tusind tak for det. Det er nok den største glæde jeg har fundet her sent i livet. Og det kan jeg bestemt takke dig for !!!

  Så det er altså ikke kun dig selv, der glæder dig til dine kommende haverejser. Vi er mange, der næsten heller ikke kan vente...

  Tusind tak for din entusiasme og fordi du gider bruge af din sparsomme tid på at vedligeholde denne skønne blog!!!

  Stort knuss fra
  Lena fra Håstrup

  SvarSlet
 27. Jeg starter i dag med at så. Lys og luft er helt rigtigt nu og jeg har såbakkerne klar i mit lyse, kølige bryggers.
  Men hvor bliver det sjovt at følge din trin-for-trin med at 'så i kor' :-)
  Et stunt du med fordel vil kunne bruge i BILKA sammenhæng! Hekd og Lykke på torsdag!

  SvarSlet