Dejlige dahlier

A pro pos indlægget i går om dahlier synes jeg lige, at I skal se billedet her. Det viser dahlier tone i tone, og det er da en skøn samling.

 

5436

 

Billedet har jeg lånt fra en helt ny blog, der handler om både planter og dyr. Billederne af sidstnævnte er helt fortryllende og i særklasse. Prøv bare at se her.

10 kommentarer:

 1. Smukke, smukke - jeg må på besøg.

  SvarSlet
 2. Så nydelig! Det var en god måte å bruke dahlia på. Jeg er hjertens enig med deg i at de ikke alltid er like vakre... Hadde selv aldri trodd at jeg skulle kjøpe noen. Men prøvde i fjor, og spesielt Eveline var en fin sort.

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Igen tusind tak for et godt fif.
  Billedet herover viser, HVOR skønne dahlier kan være i den rette sammensætning. Og bloggen. Helt skøn. Absolut et besøg værd!

  SvarSlet
 4. Kære Claus.

  Har været inde og kigge på bloggen. Tror at det bliver en rigtig spændende blog som jeg vil følge.

  Med hensyn til dahlier, så skal jeg så igen i år. Jeg har fået fat i nogle frø med mørke blade. Dem er jeg spændt på. Jeg har sået dahlier før, da jeg ikke har mulighed for at overvintre dem.

  Ha' en dejlig dag.

  Kh - K

  SvarSlet
 5. Kære Claus,
  Hvilken overdådighed af smukke dahlier.

  Får indtryk af, at dahlia er en af de planter, om hvilke der er dannet flest meninger, som også dit indlæg om had/kærlighedsplante vist tydeligt viser.
  Der bliver sagt en del kloge ord om det at have en have!!
  Herligt, at vi er så forskellige.

  Lavede sidste år en 'bommert'.
  Havde købt nogle af de dejlige mørkløvede dahlia med en stærkt pink blomst (har glemt navnet nu).
  MEN - jeg havde jo ganske glemt, hvor jeg havde tiltænkt, at krukkerne skulle stå.
  Nemlig op til en gammel gul murstensvæg. Det var OK så længe, der ikke var blomstring, men jeg blev faktisk nødt til at flytte dem, da de begyndte at blomstre, for den kombination forstyrrede mit øje alt for meget. Det 'larmede' ligefrem!

  Så i år vil jeg - inspireret af et af dine tidligere indlæg - se, om det er muligt at få fat i en af de mørkløvede med sart gule blomster.
  Den vil sikkert klæde de gamle gule mursten meget bedre!
  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 6. A beautiful colour combination. Compared to the other picture, this picture is easier on the eyes. I see what you meant.

  A bit too late for our garden this year. A priority on the must-have list!

  SvarSlet
 7. Jeg kan desværre ikke finde ud af at kommentere - ellere rettere "vælge profil" på den nye blog. Men lad mig da istedet her bifalde den superdejlige vinterkrukkefuld! Jeg har forresten stole magen til ;-)

  Hjerteligst

  SvarSlet
 8. Lækkert stilrent udtryk - ikke et snært af 'cirkus-dahliaer' over det.

  SvarSlet
 9. Jamen, hold da op...tusind tak, Claus!!! :)

  SvarSlet
 10. Skønne, skønne billeder Flora. Jeg ville lægge en kommentar på din blog, men jeg kan heller ikke finde ud af det, der der ikke er nogen mulighed for at lægge kommentar som anonym bruger.

  Mange hilsner

  Gitte

  SvarSlet