Det går rigtig godt med pæonbogen

  … så godt, at jeg nu vil præsentere jer for forsiden. Denne gang er der ikke flere versioner at vælge imellem som sidst, fordi jeg ikke var i tvivl om, at det skulle være denne. Jeg sidder nu og skriver bogen færdig, og den udkommer medio april. Jeg glæder mig allerede.

 

 

V3_forside_bonderoser.indd

29 kommentarer:

 1. Wow!!!! Det var ett fantastisk vackert omslag!!!
  Skynda dig allt du kan, så att boken blir klar snart!
  Ha det gott!
  /Ruben

  SvarSlet
 2. Nej, der er vist intet at være i tvivl om her Claus! Hvor er den fin.

  Bedste hilsner Lisbeth k.

  SvarSlet
 3. Vidunderlig forside Claus!
  Ja hvad Skagen ikke kan have af god indflydelse. Fortsat god skrivelyst.
  Bedste hilsener
  Pernille

  SvarSlet
 4. Hej Claus
  Må lige drille lidt; så kom der flødeskum på forsiden, men hvilken herlig én, lækkert og indbydende og delikat, jo bare det man forbinder med pæonerne, en overdådighed af præstation set fra naturens side. Kom maj du søde milde :) Kan mærke duften og silkebladene allerede.
  Bogen er bestilt for laaaang tid siden.

  SvarSlet
 5. Jeg glæder mig også :-)
  Det er en fantastisk flot forside, er spændt på at læse bogen.

  Hilsen Lene

  SvarSlet
 6. Det er dælme også en flot forside :)

  SvarSlet
 7. Rigtig flot omslag, men som Susanne skriver ligner det flødeskum. Du skriver, at pæonbogen udkommer medio april. Hvornår kommer hemmelige haver?

  Fortsat rigtig go' skrive lyst Claus.

  Kh - K

  SvarSlet
 8. Kære Madam Bæk - det ER flødeskum. I hvert fald sådan lidt i overført betydning.

  'Hemmelige haver' kommer sidst i april.

  SvarSlet
 9. hej Claus
  ser fin ud - og endnu bedre: du har fået erantis og vintergækker op i banneret på bloggen, det var dejligt!!!

  Glæder mig til de hemmelige haver!

  kh
  Mette (i Horns Herred)

  SvarSlet
 10. Kære Claus.

  Hhmmm, så er det ikke det lækre flødeskum jeg skal have til min fødselsdag. Men jeg SKAL have begge bøger, når de udkommer - dem kan jeg da ikke leve uden ;-))

  De bedste Claus Dalby bogglade hilsner herfra.

  SvarSlet
 11. Det er godt, jeg elsker flødeskum ;-) Når nu man kender dine bøger Claus, så ved man bare at det der er inde i bogen er lige så skønt som forsiden.
  God weekend
  Gro

  SvarSlet
 12. Vilken ljuvlig bild! Mums, som Maria Montazami säger!!!
  Ska bli spännande att få läsa.
  Ha en dejlig helg!
  Liv

  SvarSlet
 13. Aaaaahhhh sommerstemning. Glæder mig.

  Trine Høj Dahl

  SvarSlet
 14. Vad roligt!
  Att en av våra pioner kom på omslaget.
  Vilken fin bild!
  mvh Ken & Carina

  SvarSlet
 15. Kære Claus
  Smuk og enkel forside. Meget indbydende og appetitlig. Jeg glæder mig.
  kh Lone.g

  SvarSlet
 16. Hej Claus ! Jeg vil glæde mig til at læse din bog pæoner. Jeg har haft stor glæde af din bog om påskeklokker.

  SvarSlet
 17. Skønne pæoner - Glæder mig vildt til begge bøger... Nu kan jeg ikke vente -Er det Sarah bernard eller ?? :)

  SvarSlet
 18. Så fin! Ser framemot att den blir klar så man riktigt kan frossa i alla godsaker...

  SvarSlet
 19. Super-super smukt omslag! Jeg kan høre bier der summer og mærke varmen i ansigtet. Jeg er heller ikke i tvivl om at resten af billedmaterialet lever op til standarden på forsiden.
  kh fra fru friis

  SvarSlet
 20. Kære Claus,
  Flødeskum eller ej!
  Sådan skal forsiden se ud - et godt valg, du har gjort.
  Håber din gode skriveperiode varer ved i laaaaang tid endnu, for vi er jo nogle utålmdige sjæle at have siddende på ryggen!!
  k.h.

  SvarSlet
 21. hvor bliver det en smuk bog. Glæder mig til at se det færdige resultat

  SvarSlet
 22. Dejligt med nye billeder på hovedet af bloggen!!
  Det er nogle dag siden jeg har været inde og kigge på og vupti er der sket
  noget nyt.
  Smuk forside til bonderoser og pæoner. Dejligt med nye gaveønsker til familien. Den vil jeg glæde mig til!!

  SvarSlet
 23. Kjære Claus!

  Takk, det var hyggelig å lese.
  Flott forside på din bok, gleder meg.
  Peoner er noe av det jeg kan ha i min hage og som jeg vil satse mer på.
  Ja, du er ganske nær Norge og Sandefjord når du er i Skagen.
  Ønsker deg en god helg.
  Her er det arbeidshelg, men det er faktisk veldig hyggelig.
  Hjertens fra Grete.

  SvarSlet
 24. Kære Pæonprins:o)

  En lille godnathilsen fra Bondepigen:o) Med risiko for vrøvletrætte tyrkfejl.

  Claus, Claus...hvor får du det fra? Nu har du IGEN kreeret en forside, der drager, forfører og fascinerer og som igen er overdrysset med det der "særlige" tryllestøv, som kun en Claus Dalby kender trylleformularen til. Det er så lækkert, så indfølt, så appetitligt, så sjælfuldt. De Sarah Bernard`er der, er jo virkelig lige til at spise:o)

  Jeg tør slet ikke tænke på, hvor stor en pæonmani den bog vil medføre:o) Men der er jo visse manier man elsker at lide af.

  Ja, du har mange blomstermanier på samvittigheden, kære du:o) Det kunne jeg ved selvsyn og selv"føling" konstatere igår: Det startede med en "Juleroser og påskeklokker" i julegave. Igår fandt Syrenprinsen og undertegnede så os selv´ i gartneriet "Spiren" i Skælskør..... som i en feberrus!!!!! Uha uha Claus......det var ikke noget kønt syn! Blodsprængte vilde øjne, fråde om munden og sitren på hænderne var blot nogle af symptomerne på helleborus-manien:o) Men alligevel er det jo en mani, man íkke under nogle omstændigheder, ønsker at blive kureret for. Så nu må vi leve af vandgrød (og måske en enkelt slæbesild om søndagen) resten af vinteren. Men at omgive sig med SÅ smukke planter er næsten ligeså basalt et behov som mad.

  Det var et imponerende skue med alle disse bedårende helleborus hos Marianne i Skælskør. Den ene smukkere end den anden og alle med hver sit udtryk og særpræg.
  Vi fik en dejlig og venlig velkomst og blev ydet en suveræn service. Som ekstra bonus mødte vi nogle herlige andre plantefreaks, og der er altså noget om det der med, at folk der elsker planter, er uden skarpe kanter. Skønt at kunne droppe al overflødig og irrelevant smalltalk og gå lige til sagen: Blomstersagen! Og snakken gik på både vendelbosk, sønderjysk og morsingbosk. Blomsterelskere taler samme sprog uanset dialekt:o) Jeg kan varmt anbefale alle et besøg hos gartneriet "Spiren". Det må I simpelthen ikke snyde jerselv for.

  Ja, det kom jo til at handle om helleborus istedet for pæoner, Sweetpea...men det kan du takke digselv for:o) :o) :o)

  Hav en rigtig god weekend. Varme hilsner til alle her i vinterkulden.
  SÅ gå dog i seng TANTE GRØN....zzzzzzzzz

  SvarSlet
 25. Super skøn forside... glæder mig til resten af bogen. Kommer der også en "Hemmelig haver 2" ? Glæder mig bestemt til nr. 1.
  Anne Gine

  SvarSlet
 26. Ja jeg er enig i at den forside er lige til at spise...:-o)
  Glæder mig til den kommer hjem til mig...den er bestilt for lææææææææænge siden...:-o)
  Og hemmlige haver skal selfølgelig også hjem til mig.

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 27. Kære Anne Gine - nej, der ikke planer om en 'Hemmelige haver 2'. Nu skal jeg lige være færdig med nummer 1 først!

  SvarSlet
 28. sikken en flot forside.Ja indholdet bliver lige så godt.Jeg glæder mig til at læse den da jeg skal have nogle flere pæoner i min have.Måske der er nogle jeg "må " have fra din bog.MVH Lilbrith Jørgensen

  SvarSlet
 29. Mums!

  Jeg er en af mange som elsker bonderoser og pæoner og jeg glæder mig meget til at læse denne.
  Så mangler vi bare bogen om tulipaner og dahlia og så er (næsten) alle mine yndlingsblomster dækket ind. Jo jo der findes da bøger om disse i forvejen men ikke som DU har skrevet.
  Det glæder mig meget at du er blevet så aktiv som forfatter da jeg elsker dine bøger.

  Mvh. Johanne

  Mange hilsner

  SvarSlet