En lang dag

Jeg er nu tilbage efter en lang dag og havde lovet at rapportere fra udstillingen I Ålborg med blandt andet Anne Justs kunst. Men jeg er simpelthen for træt nu, så det får vente til I morgen formiddag.

 

Og lad mig så lige sige, at jeg er totalt overvældet over alle kommentarerne på mine to forsider I forrige indlæg. Over 150 kommentarer! Det er da ret vildt – herligt, at I deltager I debatten.

6 kommentarer:

 1. Sweet dreams!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 2. God natt og lykke til med valget:) Klem

  SvarSlet
 3. Anne Just och hennes konst vill jag gärna se och veta mer om.
  Sov gott!

  SvarSlet
 4. Missade ditt upprop på val av framsida til ‘Hemmelige haver’. Båda bilderna är så bra att jag tycker du ska lotta (skånska för lottdragning) då blir det automatiskt den bästa som vinner! Hoppas du har haft en skön och vilsam natt! Kram

  SvarSlet
 5. Godmorgen Claus:o)

  håber du har sovet 16 kvarter i hver nattetime, så du er vågnet frisk og udhvilet til en ny dag:o)

  I bloggen "The green garden gate" under "You might also like" er der apropos temaet "forsidevalg", endnu et relevant og vedkommende syn på, hvad det er for billeder der drager os, når det gælder om at blive fristet og forført til at ønske at udforske hemmelige haver, Indlægget hedder "The green garden gate og billedet er en meget smuk engelskgrøn havelåge, hvor man aner en meget spændende have bagved. Men mon ikke snart du siger END OF DISCUSSION, kære Claus!?!?!?:o)

  Mange blæsende hilsner og knus af stormstyrke

  SvarSlet