En lille reminder

I fald nogle vil se eller optage ‘Drømmehaver’, vil jeg lige huske på, at det er i dag kl. 18.00, det andet program i rækken kommer.

19 kommentarer:

 1. Nå er det oppdatert på siden din - de nye programmene av drømmehager. Nå skal jeg kose meg litt med 1. episode. Ute sludder og regner det, et ufyselig vær, men inne er det varme i ovnen og drømmehage på skjermen. Jabadabadu:)

  SvarSlet
 2. Synd att jag inte kan få in dansk tv...

  SvarSlet
 3. Hej Claus,
  Heldigt at jeg lige gik på bloggen.. Nu kører mit TV... Michael, Horsens

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Tak, for endnu et dejligt syn fra din have! Hvad hedder den høje gule Akeleje? ej hvor er den flot.

  Jeg er altså meget vild med din have, du har bare så meget stil....man bliver helt glad over at se så meget frodighed og harmoni i farver og former. - Jeg er ikke så meget til hvide plastrør ogl. men godt der er noget for enhver smag :)

  SvarSlet
 5. Jeg så udsendelsen. Skøn. Jeg har købt et drivhus som kommer i uge 10 - og har derfor kastet mig over dine dejlige bøger - "Drivhusdrømme" og bogen om din smukke have - og andres haver. Og drømme - det må jeg nøjes med lige nu, så længe det ser ud til at vinteren strenges - igen.

  SvarSlet
 6. Tak for den lille "reminder" nu har jeg set udsendelsen, god som altid, glæder mig til næste uge.

  SvarSlet
 7. Hej Claus
  Tror du ikke at vores norske og svenske haveblogvenner kan se programmerne på PC´en på http://www.dr.dk/dr2/d/droemmehaver ligesom vi kan??
  Hvis ja, så kan du måske lave et mini indslag om det.
  Hilsen Berit

  SvarSlet
 8. Kære Claus,

  Det lader til at være blevet en hyggelig tradition, at jeg får et par havenaboer til te torsdag kl. 18:00, når programmet vises. Vi har også tidligere holdt Dalby-træf for samlet at se de 8 udsendelser fra sidste år, som jeg har optaget. Vi sidder hver eneste gang og undrer os højlydt over, at du ikke får dit helt eget program!?

  Jeg var beklageligvis ikke så have-parat, da Anne Justs programmer rullede over skærmen og er ret sikker på, at de udsendelser ville blive mega-populære igen, hvis DR kunne tage sig sammen til at spare på deres budget og genudsende dem. Guderne skal vide, at meget andet bras genudsendes, så et kvalitets haveprogram ville nok tage kegler.

  SvarSlet
 9. Ps. hvilken gødning var det du brugte i potterne?

  SvarSlet
 10. Alle kan se programmene på nettet. Link finnes under radio/TV øverst på siden. Har sett utsendelse 1 og 2 i dag. En fin avkobling fra
  minusgrader og 20 cm nysnø.

  SvarSlet
 11. Kære:

  Flora - navnet er Mckana Aquilegia caerulea. Frø kan købes hos http://lavprisfroe.dk/product.php?id_product=91

  Berit - alle kan se 'Drømmehaver' på nettet. Tryk på 'TV/Radio' på menubjælken ovenfor.

  Flora - langtidsvorkende gødning, der fås i flere fabrikater.

  SvarSlet
 12. Der findes mange forskellige typer langtidsgødning som har kort og længere virkningstid. Personligt bruger jeg selv Basacote som jeg har i 3 mdr., 6 mdr., 12 mdr.
  Der skal ikke bruges ret meget, men det er vældig praktisk da man så at sige giver krukkerne en madpakke at tære på, så man ikke behøver gøde ret meget ekstra ved hjælp af flydende gødning iblandet vand, som vandes ud med vandkande m.m.
  jeg køber min langtidsgødning i en Internetbutik, men jeg ved ikke om jeg må nævne det i bloggen, så det vil jeg undlade. Men er man interesseret kan man kontakte mig via
  E-mail: martin.h@post.tele.dk

  SvarSlet
 13. Kære Martin - jo, kom du bare med adressen.

  SvarSlet
 14. Internetbutik hvor langtidsgødning kan købes har følgende adresse:

  www.kpkram.dk

  SvarSlet
 15. Det er jo ikke fordi, jeg ikke nyder at se programmet torsdag aften kl. 18.00. Men jeg stiller måske for store forventninger, når jeg nu har sat mig med et lille glas vin for at se det. Der er alt for lidt romantisk have og Claus Dalby i programmet. Det er jo ikke fordi, jeg ikke orienterer mig mod vidtstrakte landskabshaver, minimalistiske haver, skøre fremtids plastikhaver og loungestil, men det er bare ikke mig! Haveprogrammet vil for meget på samme tid. Jeg mener, at de burde splitte stilarterne lidt op, så jeg ikke sidder og bliver indebrændt og uforløst på ønsket om noget (for mig) relevant havestof. Jeg foretrækker snart Claus' egne havevideoer, hvor der er mere og bedre information. Hvad mener I? Er jeg helt forkert på den?
  Med venlig havehilsen, Annette Halling

  SvarSlet
 16. Kære Annette - tak for konstruktiv kritik. Som skrevet andetsteds her på bloggen har jeg ikke nogen indvirkning på programmet. Jeg ser det først, når det bliver sendt og ved ikke, hvad de øvrige indslag går ud på. Jeg er ikke den rette til at udtale mig om programmets sammensætning, men har vældig lyst til en gang blot at lave mine helt egne programmer, hvor der ikke bliver klippet så meget, og tingene ikke går så hurtigt. Men når jeg nævner det, får jeg bare at vide, at sådan skal det være i dag. Jeg er nok lidt gammeldags. Kan kun opfordre til, at du/I kontakter DR, hvis I ønsker det anderledes.

  SvarSlet
 17. Kære Claus

  Hovedsagen er at du kommer med nyttige og brugbare ideer/inspiration i de klip du medvirker i. Tak for det :-)
  Og tusind tak for dine mange videoer, hvor der virkelig er nærvær og ro omkring selve formidlingen. Der kan du være stolt!
  Du er ikke gammeldags, du er derimod en super god fortæller og meget dygtig formidler - hvad enten det er på bloggen, hjemmevideo, tv eller bøger. Så kan jeg kun tilføje at menneskene i alle dage og tider har været meget optaget af gode historier, dem krydrer du dine nyttige fif med, og det er nok noget af årsagen til din popularitet.

  God weekend - Lisbeth K :-)

  SvarSlet
 18. Vil til dels give Annette Halling ret.
  Vi kunne sagtens bruge en hel del mere tid på Claus' vidunderlige have.
  Dog synes jeg også, at det er morsomt og interesant at få information om det seneste nye.

  Problemet ligger nok i, at mediefolk i lighed med politikere udsender/taler om det, de TROR folk vil have.

  Der er ingen tid til fordybelse (troede ellers det var in - men det er måske kun i det store udland!?).
  Resultatet bliver denne evige flaksen/klippen i materialet, for ellers bliver det "kedeligt".
  Hvem har bildt dem det ind??

  Ville ønske, at "nogen" ville informere mediefolk (og politikere) om, at de til tider ganske undervurderer mennesker i dette land.
  Vi er faktisk en hel del, som meget gerne vil have kvalitet i vores hverdag.

  Sikke dog en hyggelig tradition Nette er ved at indlede - Dalby-træf for Dalby-fans i det lille tehus!
  Herligt initiativ!
  Mange (lidt grå) fredagshilsner

  SvarSlet
 19. Mange tak for dit svar, Claus! De er nu bestilt :)

  Er iøvrigt meget enig i at fordybelse er vigtig - men det hører vist fortiden til. I dag skøjtes der kun på overfladen i medierne, og det er ikke godt.

  SvarSlet