England i forårsdragt

I år skal det være; jeg skal se det sydlige England i forårsdragt. Det har jeg aldrig før prøvet. Så fra 2. påskedag til torsdagen efter – altså fire dage – er jeg i England med mit kamera og min notesblok.

 

 

DSCF3131[1]


Jeg skal blandt andet til Sissinghurst Castle Garden, Great Dixter, Merriments Gardens og ikke mindst Pashley Manor Gardens. Det skønne hus på billedet ovenfor hører til sidstnævnte.

 

DownloadedFile


Fra sidst i april til ind i maj er derTulip Festival  på Pashley Manor, og det glæder jeg mig rigtig meget til at komme over at opleve.

 

 

DownloadedFile-1


Det er de ikke noget skønnere end tulipaner i tusindvis. Sikke et skue. Ugen efter tager jeg nogle dage til Holland. Jo, jeg vil have det hele med!

 

NB. I  ‘Drømmehaver på DR1 i aften kl. 18.00 fortæller jeg om krukkevækster, slyngplanter og hække.

14 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Hvor dejligt for dig! Og for os på bloggen. For der er jo en chance for, at vi så også skal på rejse :-))

  SvarSlet
 2. Kære Claus
  Det lyder som en dejlig plan, så kan du blive inspireret og få lidt forår i kinderne OG så kan du tage til lille Danmark og nyde foråret igen.
  Jeg har været i Keukenhof i NL i 1987 og stå i tulipaner til hofterne, det var en storslået oplevelse UDEN kamera (men med tømmermænd). God tur. Er du hjemme nu eller i Skagen, jeg kan ikke følge med?

  kh Lone.g

  SvarSlet
 3. Kære Lone - ja, det er ikke så nemt at følge med. Jo, jeg er i Skagen til og med mandag. Så tager jeg hjem igen, og så skal I få friske rapporter fra min have.

  SvarSlet
 4. Hvad mon det er for en rød plante, der er brugt på begge sider af stien på billede nr 2?
  mette, djurs

  SvarSlet
 5. Kære Mette - måske rød berberis, måske rød krølsalat. Nej, jeg ved det ikke.

  SvarSlet
 6. Det kan jeg fortælle dig er et meget betagende syn. Jeg har boet 2 år i London i min pure ungdom og jeg nød hvert år foråret som jo kommer noget før end herhjemme.

  Et år boede jeg sådan at jeg gik langs Themsen ind til byen hvor jeg så skulle videre med undergrunden. Det var så smukt med kastanie træerne i fuldt flor og jeg gik hver dag en lille om vej for at nyde synet af nogle utrolig smukke haver i en lille mews, som det hedder.

  Jo London i særdeleshed er kommet ind under huden på mig og jeg føler mig hjemme hver gang jeg er i England.

  Hvor vil jeg dog gerne med dig ;) men det kommer jeg jo også i form af din blog, det slår dog ikke virkeligheden...

  SvarSlet
 7. kære Claus
  jeg ønsker dig god forårstur til England - og glæder mig helt vildt til at følge billederne og 'rejsen på bloggen', som Nette skriver ovenfor.

  kh
  Mette (i Horns Herred)

  SvarSlet
 8. Kære Claus.

  Forstår sørme godt, at du glæder dig! Rigtig god fornøjelse.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 9. Ja nu er man da snart nødt til at rejse efter foråret, for det her er en laaaaang vinter.
  Men så det jo dejligt med nogle opløftende billeder her på bloggen. Skønne farver og en lækker hvid bænk. Hvem der bare sad der og kiggede ud på den dejlige have...!
  Nå for pokker så vågnede jeg......
  God tur til det engelske!

  SvarSlet
 10. Kære Claus
  Hvor er det vidunderligt at komme på din blog,det er så livsbekræftende og til at blive i rigtig godt humør af.Der er ellers noget at læse op på efter lang tids fravær, jeg var begyndt at få kraftige abstinenser.
  Bogen om Tasha Tudor glæder jeg mig til. Tak til Nette for linket med filmen om denne lille spændende dame og hendes have.Japansk kan jeg ikke, men det havde ingen betydning med de smukke billeder og dejlig musik, glæder mig til ar læse hendes historie.
  Skønt at "vi" snart skal ud at rejse igen Claus foruden alle de smukke haver, finder du sikkert også nogle spændende Bed and Breakfast til os. Alle de sommerfugle der vil flakse rundt omkring dig på turene er alle dine bloggere der vil være med på en kikker:):)

  Kærlig hilsen
  Engblomsten

  SvarSlet
 11. Heldige dig!!! God tur; vil glaede mig til at foelge med. Om end jeg nok doer lidt af misundelse...

  SvarSlet
 12. hej claus dalby

  Jeg så i et af dine tidligere programmer. nogle planter som du havde bestilt hjem fra England.Kan du evt. give mig adressen på hjemmesiden? eller nogle forslag på gode Engelske hjemmesider som kan sende til Danmark?

  på forhånd mange tak.

  SvarSlet
 13. Kære anonyme - der er tusindvis af planteskoler i England. Ved ikke lige, hvilken du mener!!! Kig dig rundt på bloggen her. Der er masser af adresser. Nettet er også en mulighed ...

  SvarSlet
 14. Kære Claus
  God tur til England.
  Jeg har for år tilbage boet i England af nogle omgange og elsker foråret derovre. Midt april bør du også se Bluebells (Englands svar på anemoner)i bl.a. Kew Gardens.
  Får du engang muligheden for at komme til Cornwall i januar eller februar er de lysegule kodrivere overalt i grøftekanter og skovbryn og markerne med de mange påskeliljer fantastiske syn.

  Rigtig god tur.
  Du kan glæde dig!!

  K.

  SvarSlet