Et praktisk spørgsmål

Indenfor de sidste par uger, er der to, som har skrevet til mig, at deres computer ‘fryser’ eller går ned, når de går ind på bloggen.

 

Derfor vil jeg lige spørge, er der andre, som har haft det problem gentagne gange? I behøver ikke at skrive, hvis I ikke har.

30 kommentarer:

 1. Hej Claus.
  Det er det, min computer gør - hele tiden og så igen. Jeg kan kun få lov at køre "offline" på din side, og det er jo ikke godt nok for en af dine allerstørste fans.
  Mens jeg har skrevet dette, har jeg været "off" 3 gange! Men jeg har vist nævnt det for dig før.
  Kærlig hilsen Inga

  SvarSlet
 2. Hei Claus. Alt OK for meg. Jeg vet du sier at vi kun skal skrive hvis vi HAR problemet, men jeg tenkte jeg skulle si at det samme skjedde med meg hos en annen blogger. Maskinen "frøs", og jeg måtte slå den av hver gang jeg besøkte hennes blogg. Hun gjorde som deg; og spurte om andre hadde dette problemet, men det hadde de ikke.
  Etter en stund stoppet problemet for meg, men jeg vet ikke hvorfor. Kanskje problemet var MIN maskin?
  (Morsomt med mini-boken din i dukkehuset, forresten!)

  SvarSlet
 3. Nej den fryser ikke. Men hver gang jeg er på din side kommer min virus beskyttelse frem omkring en registrering af "uautoriseret URL-adresse". Det drejer sig om http://deborah.dk/favicon.ico
  Måske dette kunne være årsagen til at enkeltes sider fryser?
  Denne besked har jeg fået siden du ændrede på dine links til andre bloggere.

  SvarSlet
 4. Kære Claus.

  Min maskine går ikke ned. Men din blog er blevet meget "tung" at hive ind, siden bloglisten blev ændret. Med tung mener jeg, at det tager adskillige sekunder for den at indlæse siden og i den tid, kan jeg ikke foretage mig andet med min maskine.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 5. Jag är glad att jag inte råkat ut för detta du beskriver!

  SvarSlet
 6. Enig med Zep, min maskine går heller ikke ned, men er blevet betydelig langsommere (tung) når den skal indlæse siden......
  Fantastisk med dine bøger i dukke format.

  Forsat god aften.

  SvarSlet
 7. Hej Claus

  Jeg har samme problem som Zep,, det tager en hulens tid at komme ind på siden og den vil ikke scrolle ned... en mindre forfrysning...

  SvarSlet
 8. Kære alle - bliv endelig ved med at kommentere, hvis I har problemer. Så får jeg en 'klog mand' til at kigge på det.

  SvarSlet
 9. Hej Claus.
  Som andre oplever jeg at siden nogen gange er "tung" at hente.
  Hvis jeg "ruller ned" over teksten, fryser den fast... inden den ligesom har "hentet" igen... PÅ skærmen ses at billederne bliver trukket "lange".
  Men det er ikke hver gang jeg besøger siden... oftest om aftenen tror jeg. Min pc er ellers ret hurtigt.
  Hilsen Susan

  SvarSlet
 10. Jeg har helt det samme problem som Birthe skriver om, der dukker en besked op fra mit antivirus program.. hvor der advares mod denne adresse http://deborah.dk/favicon.ico

  SvarSlet
 11. Det gør min også- eller den trækker det øverste billed ekstremt langt så det fylder hele skærmen, men man kan ikke se hvad det forestiller- skal lave ny have til foråret:-) så besøger din side ofte for inspiration...

  SvarSlet
 12. Kære Claus. Nej da, min maskine, der er næsten ny, fryser ikke når jeg logger ind på din blog.
  Men tværtimod, så bliver jeg helt varm om hjertet når jeg ser dine flotte indlæg på bloggen.
  Jeg har holdt pause i lang tid, men er nu startet op igen.
  Jeg har lagt dit link på min nye blog, NATTERAVNEN. Kh. Britta

  SvarSlet
 13. Kære Claus
  Jeg har også haft problemer de sidste par dage med lang indlæsning og så trækkes billederne meeeeget lange, lige når man kommer ind på din side (de ligger ligesom kopieret oveni hinanden - måske det andre mener med at fryse). Kan heller ikke foretage mig noget i de sekunder det varer. Den frøs kun kortvarigt i dag. Troede faktisk bare, at det var vores pc, der var langsom. Problemet afholder bestemt ikke mig fra at besøge din side, men håber at problemet løser sig, så du kan bruge din tid og energi på dejlige indslag i stedet for at løse IT-problemer.
  Venlig hilsen
  Dorthe Christina

  SvarSlet
 14. Hej Claus.
  Jeg tror problemet er, når dine channels i højre side loader, så går min pc også i stå kortvarigt. Enkelte gange har jeg ikke kunnet lukke siden, den er "frosset" og en gang gav siden sig til at åbne sig selv igen og igen og igen i en masse nye små vinduer.
  Tak for valmuefrøene, jeg glæder mig til at prøve dem i år.
  Med venlig hilsen
  Edith Kristensen

  SvarSlet
 15. Enig med zep og susan og har ikke oplevet det med andre sider end denne blog.

  SvarSlet
 16. Nu kommer så næste interessante spørgsmål.

  Hvilken browser bruges der til at køre internettet.

  Jeg bruger Fire Fox og har ingen problemer - bruger i Internet explorer i en ældre version eller har I eks. ældre versioner af windows som windows 95, kan det også være medvirkende til at jeres computer fryser.

  SvarSlet
 17. Kan kun varmt anbefale alle at bruge 'Google Chrome' Browser den er virkelig rigtig god; åbner alle sites lynhurtigt & uden problemer! Bedste Hilsner Fru Krull PS/ Jeg har HELDIGVIS ingen problemer med at læse din blog, Claus!

  SvarSlet
 18. Min pc bliver også "lang og tung", jeg må vente på indlæsning. Jeg har en ny pc og Windows 97, og oplever kun problemer på din blog
  Men jeg venter gerne og læser med glæde bloggen når den kommer.
  Hilsen Ingrid

  SvarSlet
 19. Kære Zeb - hvad betyder dette?

  SvarSlet
 20. Ja undskyld kære Claus, det lyder nok som volapyk, beklager jeg var lidt hurtig på tasterne (fordi øjnene er små).

  Annette Lund Andersen gjorde obs på, at styresystem og browser kan have indflydelse på visningen. Mit styresystem hedder Windows XP og min Browser; Internet Explorer version 8 (med de nyeste opdateringer), ifald den "kloge mand" skulle have brug for den info. Umiddelbart tror jeg dog ikke, at det er deri, løsningen skal findes. Men det er ganske korrekt, at det er vigtigt at holde sine programmer opdateret.

  Hvis mine versioner er mod forventning ikke er tilstrækkelige til blogland (føler mig bedre tilpas med IE end Fire Fox og Google Chrome), så må jeg jo bare leve med forsinkelserne. Andet er der ikke at sige til det. Jeg er ikke sådan at slippe af med ;o)

  Hjerteligst

  SvarSlet
 21. Det er helt korrekt, bloggen er blevet meget langsom.Det tager lang tid inden alle dine store billeder er hentet. Imens kan man ingenting gøre andet end at vente.
  Selvom jeg har windows 7 og en hurtig internetforbindelse, oplever jeg de samme problemer som alle dine andre besøgende.

  SvarSlet
 22. Jeg bruger også `Google Chrome`, det er lynhurtigt. - Jeg har ikke tålmodighed til Internet explorer.

  SvarSlet
 23. Jeg har også problemet med at jeg ikke kan "scrolle"... hedder det vist, men at billedet bliver til lange streger. Kun hvis jeg går fra computeren (i frustration!) og lader den arbejde rigtig længe på bloggen lykkes det........og dermed havde jeg næsten opgivet at læse din blog. Heldigvis gjorde en veninde mig opmærksom på at andre også har det samme problem.

  SvarSlet
 24. jeg skriver igen....som anbefalet ovenfor, prøvede jeg Google Crome, i stedet for Internet explorer......og så virkede det....Hurra!

  SvarSlet
 25. hej
  jeg må sige at jeg aldrig har haft problemer med siden. bruger også firefox da min hp lap. ikke kan fungere med explorer

  hilsen sussi

  SvarSlet
 26. Jeg tror altså det har meget med browseren at gøre, som de andre der bruger google chrome har jeg heller ingen problemer. Siden kommer frem i løbet af et sekund, og det har ikke haft nogen betydning at du har ændret i de ting de ligger på bloggen.
  (Internet explorer ER langsomt).
  Ja, så hørte du alligevel fra mig, selvom jeg ingen problemer har, men måske oplysningen kan hjælpe den kloge mand ... jeg er ikke selv klog nok til at udlede noget med sikkerhed :-)
  - Kan det have noget at gøre med hvor mange bloggere der er online? (Ofte er internettet f.eks. hurtigere i aften og nattetimer, fordi færre er ude at surfe).

  Vh. Lisbeth K

  SvarSlet
 27. Med al respekt for begejstrede brugere af Fire Fox og Google Chrome, så er det ikke smart profilering af en blog, hvis den ikke er brugervenlig i Internet Explorer, da den browser ligger på rigtig mange maskiner, som rigtig mange mennesker, som udelukkende bruger en pc som et stykke værktøj uden at have den fjerneste interesse i eller mod til at "pille ved" de enkelte programmer. Så hvis en it-kyndig kan ændre på noget, så IE browsere kan hente siden nemt og smertefrit, så er det en rigtig, rigtig god løsning fremfor at måtte anbefale sine brugere at skulle ændre i sin pc for at de kan læse bloggen...

  Hjerteligst

  SvarSlet
 28. Jeg hadde noen lignende problemer på egen blog for en tid tilbake. Enkelte gjester hadde samme problemer som beskrives her. Maskinen låste seg og de kom ingen vei. Dette var uavhengig av Internett explorer eller Mozilla, men kun noen få var rammet av det. Hos meg viste det seg at det var et script jeg hadde lagt inn for å kunne bruke smilies, som skapte problemene. Så fort jeg fjernet dette, forsvant også gjestenes problemer. Jeg mistenker at det er sikkerhetsinnstillinger på den enkeltes maskin, som gjør at noen får disse problemene, mens andre ikke merker noe. Selv har jeg ingen problemer her, hverken med explorer eller mozilla.

  SvarSlet
 29. Hej Claus

  Ja 3 gang i sidste uge.

  Mange hilsner Sarah

  SvarSlet