Flere godter

Det var dejligt i går at se, at I er ligeså letantændelige som jeg, når det gælder påskeklokkerne.

 

anemone_form_ivory_primrose_shades yellow_golden_nectaries

 

Jeg er lige på vej ud af døren, men bliver jo nødt til at holde jer ’beskæftigede’, til jeg er tilbage igen. Så se her ...

 

pale_pink_shades_veined double_form_pink_picotees

 

Billederne er fra det skønne Ashwood Nursery i England, der har ry for at fremavle verdens smukkeste påskeklokker ved håndbestøvning. Jeg bestilte adskillige eksemplarer sidste år, og dem skal I nok komme til at se på bloggen, når de springer ud. De er HELT fortryllende.

 

Besøg Ashwood Nursery her. Pas nu på, at planterne ikke pludseligt hopper op i jeres kurv.

8 kommentarer:

 1. Jeg har gennem flere år været heldig, købt juleroser/påskeklokker ? i et supermarked, og efterfølgende sat dem i et hjørne blandt mine almindelige roser, og de kom hvert år med blomster.

  SvarSlet
 2. Kære Claus
  Hvor er det farligt og dyrt at gå ind på din blog;-)) Jeg besøgte Gartneriet Spirens hjemmeside og jeg skal love for deres planter blev levende. De "hoppede" virkelig op i kurven og jeg venter nu spændt på sendingen. Jeg tør næsten ikke kigge ind på bloggen hver dag, for der lurer farlige fristelser på den gode måde.
  KH
  Renate

  SvarSlet
 3. Du fortjener lidt skæld ud Claus. Over de sidste dage har jeg forsøgt at modstå fristelsen til også at begynde at samle på Helleborus. Jeg kan dog mærke at jeg er ved at blive svag i knæene....pokkers også :O)

  I går havde de Helleborus Nigra til 20 kr stykket i mit lokale suoermarked. Jeg gik frem og tilbage op til flere gange - for at finde ud af om der var 'en kat med i sækken' - for det virker næsten som en joke!

  Hvis ikke de er udsolgt om et par dage overgiver jeg mig og tropper op med en trailer. det er da en start.

  SvarSlet
 4. uuuuuuhh hvor er jeg altså forelsket, men for pokker da jeg har ikke plads!! Må ikke kigge hjemmesider, for af en eller anden meget mærkelig grund springer disse herlige skønne undværelige og meget smukke planter selv op i kurven. Og pludselig er man en hel del fattigere.

  Jeg bliver altså snart nød til at holde mig fra din vidunderlige og undværlige blog, sådan som du bliver ved med at vise den ene lækre plante efter den anden. ;-)

  Ha' nu en dejlig dag

  SvarSlet
 5. Ai, ai hvor skjønne de fyllte var!
  Det er jammen godt at de er vanskelig å få sendt planter hit til Norge, ellers er jeg redd det ville blitt dyrt!

  SvarSlet
 6. FANTASTISK .......... især de to nederste.

  SvarSlet
 7. Det er så fint med alle dine tips til flotte nettbutikker- men jeg er redd budsjettet mitt snart er oppbrukt- og likevel så vil jag ha mer....
  Nydelige blomster du viser frem- og ønskelisten blir bare lenger og lenger og lenger....
  Ønsker deg en fortsatt fin kveld!
  Mvh Monica

  SvarSlet
 8. Susanne Irming, men hejsa. Længe siden.

  Jeg har en række hvide juleroser, der er blevet overgroet af meget agressivt udkrudt, samt pløjet igennem af muldvarpe/mosegrise. Håber virkelig at jeg husker at redde hvad reddes kan til foråret.

  SvarSlet