Forår I væksthuset

Nu sker der noget inde i  det opvarmede væksthus. Billedet her er taget I formiddags, og det er utroligt, så hurtigt det går, selv om der kun er få plusgrader derinde.

 

20110127_094645

 

I morgen vil jeg lave en video, så I rigtigt kan se, hvad der sker.

12 kommentarer:

 1. Ja, nu begynder det for alvor at blive spændende, Claus.
  Efter en kort og meget blæsende tur på stranden i dag har jeg hygget mig i det uopvarmede Tehus, hvor planterne i kar og potter overvintrer. Det ser ud til, at de alle har det godt; men jorden var lidt til den tørre side, så nu har de allesammen fået en sjat vand, og jeg er fortrøstningsfuld.
  Og så står min første julerose udenfor med blomsterknopper! Jubiii!
  Happy gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 2. Svært at opretholde sin vinterdepression, når man ser sådan et livsbekræftende og forårsgrønt billede, Claus:o)
  Glæder mig til søndags-voksen-snolder i form af væksthusvideo imorgen:o)

  Mange længselsfulde hilsner

  SvarSlet
 3. Så herlig!!! Spennende;)

  KLEM KLEM
  Anette:)

  SvarSlet
 4. Å så deilig syn!!! Bare å nyyyte i fulle drag:) finnes intet bedre:) Klem

  SvarSlet
 5. Ih hvor jeg glæder mig til at se video i dag. Det er da så livsbekræftende at se alle det nye friske grønne spirer dukke frem og man kan slet ikke få nok af det, og det endda selv om det gentager sig år efter år.

  dejlig videolækkersøndag til alle
  Anne B ;-)

  SvarSlet
 6. Kære Claus

  Også jeg glæder mig til din video-godte.
  Det må være herligt at have et væksthus, så man kan få dæmmet lidt op for sin forårskuller. Der er dog allerede ting på vej op af jorden udenfor ud over løgvæksterne. I forgårs bemærkede jeg, at de haveiris, jeg satte sidste år, allerede viser sine fine nye spidser. Så det er vist på tide, at jeg finder saksen frem og klipper det visne af.

  SvarSlet
 7. Ja sørme det går stærkt nu, det ser skønt ud:)

  SvarSlet
 8. Åh så härligt! Det kliar allt i fingrarna att få sätta igång ute i trädgården. Snön är borta och det är bar mark ute... Äntligen!

  Ha en fortsatt fin söndag / Liv

  SvarSlet
 9. Hej Claus.
  Efter en aften sammen med gode venner og lidt for god (læs: lidt for meget) rødvin, var det skønt at komme ud i haven idag. Fik lavet en del oprydning og kunne samtidig se hvordan alt begynder at kigge frem fra vinterskjulet, herligt! Satser på at få gjort staudebedet klar til at så valmuer på onsdag, er det ikke sådan cirka nu du plejer at gøre det?

  Fortsat go' søndag
  /Bo

  SvarSlet
 10. Ser framemot videon! i dag har det varit varm i Skåne + 5 grader och påskliljorna är ca 5 cm höga. Kram

  SvarSlet
 11. Hej Claus og alle med-læsere

  Jeg vil bare lige rapportere, at her i Silkeborg har jeg i dag spottet den første vintergæk i min have... Og de andre løg-vækster titter også op over overfladen nu. Så er foråret ikke langt væk :D

  Kærlig hilsen
  Iben Louise

  SvarSlet
 12. Det ser dejligt og frodigt ud Claus, man bliver så glad når man endelig kan se at der begynder at ske noget der både som hos dig i væksthuset og som det sker rundt om i mange haver nu. Håber problemet løser sig med teknikken :)

  Go' søndag aften til dig

  SvarSlet