I al hemmelighed

I disse dage er jeg i fuld gang med at vælge billeder til bogen ’Hemmelige haver’, og jeg kan godt sige jer, at I vil få nogle skønne steder at se. Haver, som ikke er åbne, og haver der er så sjælfulde, at de er af en helt særlig kaliber.

 

claus20090522_172916

 

Haven her er da også i særklasse. Den emmer af stil og stemning; ting, der er udefinerlige. For eksempel synes jeg, at det er pragtfuldt med det lille havehus.

 

claus_20100710_161027 claus_20100621_162842

 

I det hele taget er huse, mure, hække og andre vand- og lodrette flader vigtige i haven, fordi de bryder med frodigheden fra planterne.

 

claus20100630_155953 claus_20100710_172406

 

Jeg glæder mig rigtig meget til, at I skal præsenteres for alle de øvrige haver, som dermed bliver en lille smule mindre hemmelige. Men ... I får ikke at vide, hvor de ligger.

29 kommentarer:

 1. Hej Claus
  Det ser super hyggeligt ud. glæder mig til bogen udkommer. Anne Gine

  SvarSlet
 2. ihh.... du ved jo vi glæder os helt vildt - også til denne her bog! Hvornår var det lige du regner med den er klar? For det kribler helt i fingrene allerede:-)

  Mange hilsner
  Trine

  SvarSlet
 3. Jeg glæder mig HELT vildt! ;o)

  SvarSlet
 4. Åh en dejlig hule - glæder mig sådan til bogen.

  Hilsen Trine Høj Dahl

  SvarSlet
 5. Kære Trine - 'Hemmelige haver' udkommer sidst i april. Jeg har en helt fast deadline, fordi det er dér, boghandlerkatogerne, hvor bogen er i, bliver sendt ud.

  SvarSlet
 6. Vilken härlig bok det kommer att bli. Vilka hemligheter du ligger inne med!!! Tänk vad det får en att längta efter lite sommar och sol... Var är den, våren?
  Ha en fin kväll!
  liv

  SvarSlet
 7. Magiskt! Tänk om man kunde varit en liten fjäril på din axel och följt med till alla hemliga trädgårdar:)

  Ha en fin tisdagkväll,
  Rebecca

  SvarSlet
 8. Urläckert!
  Tack för att du tar oss på resa!
  Eva

  SvarSlet
 9. ihh for nogle lækre billeder - glæder mig heeelt vildt til det blir sådan et vejr igen - og til bogen naturligvis ;0)

  SvarSlet
 10. Vilket helt ljuvligt ställe! Så lummigt och romantiskt!

  Din blogg är fantastisk!
  Stina

  SvarSlet
 11. Utruleg vakkert! Gler meg til å sjå denne boka!

  SvarSlet
 12. Wauuu... det er lige den type inspiration jeg står og mangler... smiler... og indrømmet, jeg er afhængig af inspiration... glæder mig til jeg skal have endnu en af dine bøger liggende åben på mit bord... (skal have et større bord, smiler)hvor finder du alle de fantastiske steder.. hilsen fru.Leger

  SvarSlet
 13. åhhh når jeg ser sådan en fin tilvokset have... så kribler det bare i mig at plante træer, og få noget til at give mig denne her superlækre haves hyggekrogs-fornemmelse. Det er da virkelig en hemmelig have. Glæder mig til bogen og til at se hvilke andre hemmeligheder du gemmer på ;)

  mvh
  Eva i Greve

  SvarSlet
 14. Sikke en frodig og stemningsfuld oase:o) Det lille havehus er helt bedårene. Glæder mig meget til at du afslører dine andre have-hemmeligheder, Claus. Ja, haver uden stemning og sjæl er som mad uden krydderi.

  Forventningsfulde hilsner og god fornøjelse med fotoudvælgelses-arbejdet

  SvarSlet
 15. Glæder mig rigtig meget til bogen ... som jeg er sikker på vil inspirerer mig utroligt meget.
  Og billederne du viser her .... Har længe overvejet et hegn omkring vores have, og her er det tydeligt hvor frodigt det kan blive. Tror jeg vil se det lidt som et "blank lærred"...
  ....
  God arbejdslyst deroppe nordpå :-)

  SvarSlet
 16. Det er helt vildt skønne billeder og jeg glæder mig til at se den bog og alle haverne. Havehuset er virkelig sødt og billederne udstråler ro og hygge - tænk at sidde her og nyde livet en sommeraften:))

  SvarSlet
 17. Kære Claus,
  Allerede nu tror jeg, denne bog bliver en øjenåbner og en åbenbaring af de store.
  Der er sikkert en del gamle haver inkluderet - med alt hvad det kan byde på af frodighed i ustyrlige mængder.
  Jøsses - hvor jeg glæder mig til slutningen af april.
  Mange hæsblæsende og utålmodige hilsner

  SvarSlet
 18. Kære Claus

  At dømme ud fra de få billeder, som du har drillet os med her, tegner bogen helt fantastisk. Jeg kan allerede fornemme, at der bliver mangt og meget som kommer til at inspirere. Du er super til at formidle helt specielle stemninger! Jeg håber f.eks., at jeg kan få idéer til at skabe min egen hemmelige stemning :-)

  SvarSlet
 19. Alt det smukke er sagt og melder mig blot til koret af de længselsfulde ♥
  Hilsen fra Skovhuset

  SvarSlet
 20. Det ska bli så spännande att följa med på resan till dina hemliga trädgårdar!

  SvarSlet
 21. Fantastiske billeder og hvilken stemning :)

  VI GLÆDER OS...

  God vinterdag deroppe i Skagen. Her er masser af sne i Århus.

  Hilsen Ulla

  SvarSlet
 22. Øv, først i slutningen af april, skriver du. Kunne det ikke blive lidt før? (Har fødselsdag d. 14!)

  Hvor er det lokkende og indbydnede alt sammen ...

  Bedste hilsner Lisbeth K.

  SvarSlet
 23. Hej Claus

  Utrolig lækkert!!!! Nu er jeg jo lidt 'grøn' (på mange måder:-)) indenfor blomsterverdenen - så kunne jeg lokke navnet på den smukke 'klatrer' langs husmuren? - den er så dejlig saftig grøn..

  Mange hilsner Sarah

  SvarSlet
 24. Kære Sarah - det er en tobakspibe.

  SvarSlet
 25. Mange tak for det lynhurtige svar Claus.
  God aften - nu er der kun 25 timer til du går på skærmen igen :-)

  SvarSlet
 26. Kære Claus

  glæder mig til slutningen af april - og har skrevet begge bøger på ønskesedlen, selvom man fylder år i slutningen af marts, er det bestemt værd at vente på:-) Håber på 2 dejlige - tykke -gerne meget tykke bøger; jo mere jo bedre. Fortsat god arbejdslyst med bøgerne!

  Hilsen Trine

  SvarSlet
 27. Hej Claus.
  Det er jo kombinationen af det grønne, blomster, buske, træer, stilleben og tableuer, krukker og meget mere sammen med arkitektur / omgivelser, der er SÅ spændende i din nye "hemmelige" bog. Den kan da kun blive en kilde til stor inspiration. Jeg glæder mig meget.

  SvarSlet
 28. kære Claus
  ser frem til slutningen af APRIL.MIN mand kom lige forbi da jeg skrev dette.. rystende på hovedet.. Når!!! er vi så lige på Claus Dalbys side igen..må nok indrømme at jeg lige skal en hurtig smut ind og kigge hver dag.. super side.
  Hilsen Monika

  SvarSlet