Jeg drømmer …

om England, og i dag har jeg kigget i kalenderen for at se, hvornår, jeg kan tager derover første gang. Det bliver sidst i april, for jeg skal tage forårsbilleder. Så tidligt har jeg aldrig været der før. Jeg glæder mig allerede … Og jeg skal nok tage mit videokamera med.


Outside the South Cottage at Sissinghurst Castle Garden in Kent_ England_O-1

 

På nettet fandt jeg et lille klip fra Sissinghurst, som jeg synes, I skal se. Klik her.

17 kommentarer:

 1. Det var en fin film. Takk for tipset.
  Her i Vestfold har vi et gartneri som selger et stort utvalg peoner. Her er linken, hvis du vil se bildene av peonene de selger (- og viser fram). Kanskje noen du ikke har sett før?:

  http://www.pionhagen.no/

  SvarSlet
 2. Spændende, engang skal jeg også på en haverejse :-) Det kunne være skønt hvis du engang skev en havereje bog (måske med tips om haver og B&B oma). som man bør gøre og vide når man tager på haverejse. Det var også nogle fantastiske have du besøgt i Holland sidste år.
  Kærligst Gro

  SvarSlet
 3. Hej Claus,
  Det var en helt fantasktisk have. Jeg har aldrig været på en haverejse, men det skulle nok prøves. Fire minutters video og jeg er inspireret og har lyst til at lave mig en hvid have. Jeg ved at du rejser meget for at se haver, og der får du selvfølgelig en masse indtryk og gode idéer. Det må være noget af en kunst at holde sig i skindet og ikke lave alting om hele tiden. Især når man forsøger at gøre sit arbejde til perfektion. Jeg ved, hvor ulidelig jeg er at være sammen med, hvis jeg har været en tur oppe at se Anne Justs have. Jeg har så mange idéer og lyst til at skabe. Graver hele haven op og inddrager mere og mere af græsplænen til bede. Konen tager sig til hovedet og beder til, at jeg snart kommer til fornuft. Som vinteren går, falder jeg en smule ned og fordyber mig i min havebibel (Den levende have) og er fjern fra de ting der sker omkring mig. Når det igen bliver februar, går jeg løs igen. De store vindueskarme fyldes med små potter i bakker og det fornemmes tydeligt udenfor at foråret er på vej. Konen kan igen tage sig til hovedet og undre sig over, hvorfor ingen hører hendes bøn. Hvor er jeg glad for, at der er et sted, hvor vi blomsterelskere har mulighed for at få afløb for vores passion og dele den med andre. tak for det. Michael

  SvarSlet
 4. Fornemt. Tak for kigget!

  Michael - det virker bekendt, det du skriver ;o)

  Hjerteligst

  SvarSlet
 5. Kære Claus

  Tak for en dejlig appetitvækker :-)

  SvarSlet
 6. Hvor dejligt...en haverejse til Sissinghurst ville jeg godt opleve..:-)
  Jeg synes at slutten af april er en rigtig god måned at tage til England på.
  Jeg har oplevet næsten hedebølge på denne tid, selv oppe i nord, i Tyne & Wear område hvor min mand var fra.
  Så ja tag du trygt afsted...:-o)

  hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 7. Det var kul att se filmen,mycket vackert! ska dit i juni.
  Ha de bra
  Mariana

  SvarSlet
 8. Tack för det tipset Claus, det fanns visst fler filmer från Great Gardens, det blir till att åka runt i världen via datorn en stund :-)
  Lisa/Lisas trädgård

  SvarSlet
 9. Jeg har været i himlen i dag.......hos Spiren ved Skælskør.....og kan nu sove godt, sytten påskeklokker rigere :o))

  Bedste hilsner :o))

  Flora Danica

  SvarSlet
 10. Ser fram mot bilder från England. Du har en mycket fin blogg...som jag nu ska följa!

  SvarSlet
 11. Kjære Claus!

  Flott film, og takk for ideen.
  Takk også Rosesommer for lingen til gartneren som er speialist på Pioner.
  Du og jeg er jo nesten naboer, vi bor jo i samme fylket.
  Claus, her i Sandefjord var det 15 minus gr når jeg gikk på jobb idag tidlig.
  Blir nok det samme i morgen tidlig når jeg tar beina fatt for å gå på jobb med brådder under støvlene,
  Det er skøyte is over alt.
  Det gjelder å passe seg så en ikke utsetter seg for beinbrudd eller det som verre er. UFF!!!!

  Hjertens fra Grete.

  SvarSlet
 12. Åhhh jeg gleder meg til å se dine bilder!
  Jeg skal også bortover i slutten av april og gleder meg veldig!

  God tur, når den kommer!

  SvarSlet
 13. Tack för ditt videoklipp. Får mig att resa i drömmarnas värld.

  SvarSlet
 14. Kære Claus - og vi drømmer med!
  Så var det jeg gerne ville have trylledrikken fra "Alice i Eventyrland", så jeg kunne hoppe ned i din lomme og være med hele vejen rundt.
  Eller nej - derfra kunne jeg jo ikke se så meget.
  Så hellere blomsten i dit knaphul, for så ville jeg få det hele med fra første parket.
  Det ville være vidunderligt!

  Tænk at bo i den gamle cottage på Sissinghurst - men måske nok bedst uden for sæsonen.
  Kunne egentlig godt forestille mig, at folk trykkede næserne flade mod ruderne, hvis der ikke er indhegnet!!

  Men kan sandelig også godt forstå, at nogle har lyst til at blive begravet på Sissinghurst.
  Jeg ville da absolut intet have imod at min urne blev sat ned på lige netop den matrikel - eller at asken blev spredt som en anden gødning mellem bedene.
  Sikke en dejlig måde at ende sine dage på.
  Kredsløbet ville fortsætte på smukkeste vis!!

  For øvrigt - herligt indlæg fra Michael!
  Her synes herren i huset, at en have bare er "noget" som er der! Det behøver man ikke beskæftige sig så meget med!
  Det kløjs jeg i engang imellem!
  Mange søndagshilsner

  SvarSlet
 15. Kære RoseSommer - tak for dit link, som helt klart skal med i min bog. Det er jeg glad for.

  SvarSlet
 16. Tak for link til Sissinghurst, elsker det. Nu er det snart 2 år siden, jeg sidst har været der, og det må snart være tid til at komme der igen :-)

  SvarSlet
 17. Kære Claus,

  tusind tak for "søndagsudflugten" til Sissinghurst:o) Ubeskriveligt smukt! Fik luret et par iris germanica tricks af:o)Den hvide have er et overjordisk smukt syn, - ikke sært, at sådan en paradisisk plet vækker stærke følelser i de besøgende. Tror ikke, at jeg rørstrømske, supersenitive og sentimentale kone, ville kunne holde en tåre tilbage, hvis jeg trådte ind i denne hvide drøm.

  Jeg drømmer med på dine drømme, Claus og frydes og glædes over, at jeg har dig til at udleve mine drømme. Det bliver STORT at komme med på en videokigger, når du drager til good ol` England til april.

  Kære Michael,

  jeg blev faktisk også helt rørt over din kommentar. Jeg følte mig "ramt" i hjetekulen, og kunne genkende migselv i dine tanker og følelser. Og jeg føler ligesom du en dyb taknemlighed over, at have fundet et forum, hvor jeg kan dele min passion med andre (selvom min mand heldigvis også er havefreak som mig, - dog måske ikke helt så "impulsiv" i sin skabertrang, som jeg.)

  Kærlige hilsner til dig Claus, som har skabt dette enestående forum for blomster- og haveenthusiaster og til alle jer, for hvem denne blog også har gjort en stor forskel i jeres haveliv.........

  SvarSlet