På rejse i cyberspace

Måske er jeg ved at blive lidt afhængig. Jeg ved det ikke! Men jeg elsker at surfe rundt til udenlandske planteskoler på nettet og se, om de har ting, jeg ikke kan undvære.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

I dag har jeg ’besøgt’ en skøn planteskole – Cotswold Garden Flowers, som jeg også altid besøger, når jeg er i Cotswold. Bob Brown, som ejeren hedder, har så mange skønne planter, at det er svært ikke at lade sig friste.


Blandt en del andet fandt jeg et par planter, der vil gøre sig i mit flammebed, som i år virkelig skal upgraderes. Det kommer til at bugne af blomster i røde og orange toner. Det ene af mine fund, ser I øverst. Det er en dobbelt tallerkensmækker 'Margaret Long', som ikke sætter frø. Derfor skal den formeres ved hjælp af stiklinger og overvintres frostfrit. Hvordan den er opstået, ved jeg ikke, når den ikke kan frøformeres. Måske er det en spontan krydsning opstået i en have et eller andet sted.

 

Meconopsis cambrica

 

Den anden plante er en variant af den gule skovvalmue, som jeg skrev om forleden. Denne er blot orange og dobbelt. Ikke til at så for. Synes jeg.

 

Besøg Cotswold Garden Flowers her.

8 kommentarer:

 1. Hehe Claus

  Jeg har ikke plads til flere blomster efter mine planer for næste sæson er lagt, så hvor ER jeg glad for, at de er orange. Hvis du forstår, hvad jeg mener :-)) De vil imidlertid sikkert se forrygende ud i flammebedet. Især nr. 2.

  SvarSlet
 2. En fryd for øjet!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Sikke et fantastisk udvalg. Jeg er blevet helt vild med Agapanthus - så det går vist hen og bliver et dyrt link, jeg dér fik klikket på. Måske skulle vi være nogle stykker, der lavede en samlet bestilling. Så bliver det en smule billigere, end hvis vi skal hive planter hjem hver især. Jeg er jo ret ny i blog-land... Er det gjort før?

  SvarSlet
 4. Kære Claus
  Hvor er det nogle smukke gule farver, de er helt fantastiske og jeg tør næsten ikke kikke ind på den hjemmeside du linker til;-)
  kh Lone.g

  SvarSlet
 5. Kære Marie-Louise
  God idé .... for dem af os altså, der bor i rimelig køreafstand af hinanden. Ellers skal der jo oveni forsendelse til inden for landets grænser, og Post Danmark er heller ikke billig, skulle jeg hilse at sige
  Happy gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 6. Det er dog nogle fantastiske dobbelt-skønheder du her viser. - Tror lige jeg skal et smut forbi Cotswold........

  SvarSlet
 7. Tallerkensmækkeren er vidunderskøn..... men den ligner da overhovedet ikke en tallerkensmækker, eller????, ligemeget, den er aldeles dejlig. Ohhhh forårshavetur til sydengland, ohhhh, suk!

  SvarSlet