Stadig problemer?

Som en opfølgning på gårdsdagens indlæg omkring tekniske problemer har vores webmaster nu været inde og arbejde med problemet. Derfor må I meget gerne melde tilbage og fortælle, om det er blevet bedre.

 

Selv kunne jeg godt nikke genkendende til det med, at billederne blev forvrængede/for lange; troede kun, at det var på min maskine. Desværre har jeg lige oplevet det igen, efter at der er justeret, så …

 

Men lad mig høre, hvad I siger. Er det blevet blot lidt bedre?

19 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Om det er blevet bedre?. Ja hold da op. Jeg kan drøne rundt mellem indlæggene - se videoer, og det helt uden at blive "smidt af". Jeg var ved at tro, der var sket et mirakel her, men så var det nok hos dig i stedet.
  Glæder mig til at se aftenens afsnit om Drømmehaver, da krukker jo er det jeg skal koncentrere mig om fremover.
  De kærligste hilsner fra Inga (nu helt uden tekniske problemer).

  SvarSlet
 2. Har ikke hatt probemer med siden din, hverken fra Iphone, Mac eller Ipad med Safari. Også jobbpc med IE går smertefritt.

  SvarSlet
 3. Har lige to minutter, inden jeg må videre... Jeps kære Claus, det har reduceret indlæsningstiden, at favicon'erne på bloglisten ikke længere bliver vist (ihvertfald hos mig). Så jeg giver dig ret i, at det er blevet lidt bedre.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 4. kære Claus
  det virker, som om siden er blevet 'hurtigere' til at opdatere, så man helt undgår det 'lange look' - og det er jo dejligt :D

  Keep up the good work!

  kh
  Mette (i Horns Herred)

  SvarSlet
 5. Jeg må holde med de andre, det er blevet fantastisk hurtig, så det er en ren fornøjelse at surfe rundt blandt de mange indlæg og emner.

  SvarSlet
 6. Har lige et par minutter igen. Så jeg gik ind i min browsers internetsikkerhed og prøvede, om det ville hjælpe at føje bloggen til websteder, jeg har tillid til ikke vil skade min maskine. Det gjorde ingen umiddelbar forskel, hvorfor jeg stadig mistænker, at 3. part - altså sådan noget som bloglisten med fotos/avatars og måske også den ekstra service i form af Google Søg samt oversæt kan være forsinkende faktorer, når IE skal vise blogggen. Ved ikke om mine betragtninger kan være til hjælp, men nu er de videregivet og jeg er løbet igen.

  Hjerteligst og tak.

  SvarSlet
 7. Øh - favicon'er!
  De vises stadig hos mig - men indlæsningstiden er alligevel pludselig blevet lidt hurtigere.
  Har ikke set det som et problem, har blot ventet tålmodigt......!!!!
  Mange hilsner

  SvarSlet
 8. Jeg får ikke længere pop up omkring registrering af "uautoriseret URL-adresse". (http://deborah.dk/favicon.ico), OG den er blevet meget hurtigere til indlæse siden. Dejligt - især når man (jeg) har et behov for at skulle ind og kigge adskellige gange om dage (bare lige for at se om der skulle være kommet noget nyt og spændende fra dig.)
  Tusinde tak igen for en SUPER side.
  /Birthe

  SvarSlet
 9. Kære alle - hvor er det dejligt at høre. Vi har blandt minimeret den synlige liste af links, rydtet op nederst, fjernet nogle links, sørget for, at kun de sidste tre dages indlæg er synlige på forsiden etc.

  Skønt, at det har hjulpet.

  SvarSlet
 10. Yes!...så virker det også med Internet Explorer, kun hvis jeg ruller meget hurtigt, kommer der lidt streger, men de forsvinder hurtigt igen! Tak!
  P.S.
  Jeg kan kun finde ud af at sende kommentar som anonym???
  Hvis jeg skriver min e-mailadresse får jeg at vide at webadressen indeholder ugyldige tegn!
  Webadresse er måske ikke det samme som e-mailadr.? Er det hvis man har sin egen hjemmeside?

  SvarSlet
 11. Kære Anonyme - cirka 10 cm under boksen til kommentarer kan du klikke for at se mere om, hvorman man sender en kommentar

  SvarSlet
 12. Kære Claus
  Hvor er det skønt, at I har fået 'speedet' bloggen op igen. Jeg var desværre næsten holdt op med at læse med, fordi det var så tidskrævende, at billedet frøs, billederne blev lange etc.
  Men nu funker det igen!
  Og da jeg nu har siddet og læst tilbage i nogle af de tidligere blog-indlæg, som jeg var gået glip af, ser jeg til min store glæde, at du vil udgive Tasha Tudor på dansk. Det er en gave til danske haveejere! Jeg har et laset og meget læst eksemplar stående på hylden - købt i '97, da jeg boede i NY. Den accellerede en spirende haveinteresse og er her mange år efter stadig min yndlings-havebog!
  Mvh Tine Albinus

  SvarSlet
 13. Ang. kommentar:
  Jeg har læst vejledningen flere gange - det er det med webadresse der forvirre mig. Har jeg forstået det rigtigt: Hvis jeg kun har en e-mail adresse, så er jeg nødt til at sende anonymt?

  SvarSlet
 14. Kære anonyme - jeg er ikke så god til dette. Håber, at nogle vil hjælpe

  SvarSlet
 15. Ja, hjemmesiden er blevet meget hurtigere!

  Til den anonyme:
  når du vælger profil så vælg Navn/webadresse men skriv kun dit navn og lad være med at udfylde webadressen (som kun er hvis du har en hjemmeside, du kan ikke bruge din e-mailadresse) Men funktionen bør virke kun med navn.
  Håber at det hjælper :)

  Desværre er der mange blogge her i blogland, der ikke giver mulighed for at kommentere med Navn/webadresse og det udelukker mange, som ikke har nogen smart profil.
  Dejligt at alle kan være med her hos Claus :)

  SvarSlet
 16. Fantastisk!! Troede at det var min computer der drillede når jeg vil kigge på din blog. Nu kommer jeg hurtigt rundt i emnerne og der er ikke længere disse lange billeder ned over skærmen.Tak det var dejligt *):-)
  MVH Bente Rindom

  SvarSlet
 17. Hej anonyme

  Jeg blev også træt af bøvlet med at kommentere, og havde ingen lyst til at have egen blog, så jeg skriver også som anonym, men tilkendegiver mig selv hver gang nederst i min hilsen - så jeg føler mig ikke helt anonym. (Jeg havde ikke forstået at man kunne skrive under sit navn, netop fordi der står webadresse, og jeg har ingen).

  Jeg synes det er storslået af Claus at man her kan kommentere på mange måder, og at ingen er udelukket.

  Venligst Lisbeth K

  SvarSlet
 18. Ahaa.......så fik jeg lært det! Tak fra en tidligere anonym!

  SvarSlet