Video d. 6. februar 2011-2

 

Så er der atter en video som lovet. I morgen tager jeg igen til Klitgården I Skagen en tre ugers tid, I hører selvfølgelig fra mig, når jeg er ankommet.

16 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Tusind tak for to dejlige videoer. Vidunderligt at du fik styr på teknikken.

  Jeg får helt sved på panden, når jeg ser alle de små nye babyerplanter, som skal ud i haven og se lækre ud. Jeg tilmelder mig koret, som spørger: HVORDAN får du dog plads? Godt nok er din have stor, men du gooooodeste.

  Det bliver mega spændende at følge udviklingen. Personligt glæder jeg mig også afsindigt til tips & tricks i lagkage-plantning. For jeg vil meget gerne kunne skrue en del mere ned i min lille have.

  God tur til Skagen og må ideer og kreativitet flyde fra din hånd i rigt mål :-)

  SvarSlet
 2. Hejsa Claus

  Tusind tak for hele 2 skønne videoer. Pragtfuldt at se hvordan det hele vokser overalt hos dig. Men hele 4 uger uden video !!! Nå men så bliver der også en masse lækkert at se på til den tid.

  Jeg glæder mig i hvert fald helt vildt til at følge dig på alle dine haverejser i år. Bliver næsten som at være med dig. Ønskedrøm... ;) Sådan en haverejse står højt på ønskesedlen, så måske man sku begynde at spare sammen....

  Rigtig god tur til Skagen med at få skrevet endnu en dejlig bog. Billederne du har lagt på her ser meget lovende ud...

  Stort knus
  Lena fra Håstrup

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Har lige siddet og vågnet til dine dejlige videoer med en kop kaffe. Skøn måde at starte dagen og en ny uge på.TAK!
  Rigtig god tur til Skagen
  Mange havehilsener Sanne O.

  SvarSlet
 4. Det var jo en forrygende måde at vågne på en mandag - med en masse grønne vitaminer til øjnene!

  Jeg vil ønske dig rigtig god arbejdslyst på Skagen, kære Claus! Jeg glæder mig meget til den bog. Vi "ses" om 3-4 uger.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 5. Så flott å se 2 (!!) flotte videoblogger fra dine veksthus! Jeg kommer jo i vårstemning selv om gradestokken ute viser -12 i dag!
  Ha en riktig fin dag og takk for dine inspirerende videoblogger Claus!

  SvarSlet
 6. Härligt med alla vårtecken från ditt välfyllda växthus. Tack för dem ! Jag ser verkligen fram emot din nya bok.
  Lisa/Lisas trädgård

  SvarSlet
 7. Tack för din film, det är så härligt som du har det. Önskar dig alla lycka med ditt författarskap och nya bok. Ser framemot när nästa film kommer i mars!

  SvarSlet
 8. Hej Claus

  Spændende video og tak for kigget inde i væksthuset. Jeg skal liiige love for at der er tale om "industrielle mængder". Men hvor har du dog en praktisk tilgang til alting - jeg tænker på vandingssystemer i flere etager, aftapningssystem for vand, borde der kan skubbes til side og nedenunder: Sandelig enorme etagearealer med endnu flere "beboere". Og en "kuvøse" - ja,der er bestemt fif nok at suge til sig.

  Vi glæder os til at følge udviklingen af "Hemmelige Haver" fra dit "eksil" i Skagen - mon du har fået talt stemmerne på de to forsider op?

  På gensyn fra Skagen.

  Hilsen Ulla

  SvarSlet
 9. Kære Claus,

  tusind tak for dejlige videoer. Hvor er dit væksthus og dit drivhus altså bare smukt. Begge huse har nogle vidunderlige detaljer, der henrykker og fryder øjet. Dine blomsterbørn er nogle heldige asener, at vokse op i så æstetiske og majestætiske omgivelser.

  En GUL knopurt???? Ohlala....so ein Ding muss Ich auch haben:o) Den lyder helt suveræn.

  Det slog mig igen engang, hvor meget du lærer fra dig, Claus:o) Learning by doing og learning by seeing, er en fantastisk god måde at lære og tilegne sig viden på. Man kan virkelig undrer sig over, at DR ikke giver dig meget meget mere sendetid. Sikke en masse vedkommende, interessant og lærerigt have-tv, der kunne laves "blot" fra dine væksthuse "blot" på denne tid af året, f.eks. Stakkels havetosser, der ikke har fundet vej til denne blog, som må nøjes med DRs utroligt fedtede Claus Dalby-indslag. DRs fedteri med det, der virkelig er godt, råder du heldigvis bod på, her på bloggen, Claus:o) Og tusind tusind tak for det:o)

  Mange stormvejrshilsner til alle......og den der kolde 7døgnsprognose fortrænger jeg totalt!!!!

  SvarSlet
 10. Ihh hvor er det hyggeligt med forårstegn - nu sker altså noget i haven - mine rosa drejeblomster buldrer frem udenfor...

  God tur til Skagen

  Mange hilsner Sarah

  SvarSlet
 11. Dejligt at følge med i både drivhus og væksthus. Men nøj hvor er 4 uger lang tid at vente på mere.

  Håber at du også får filmet lidt fra krukketeltet, så vi kan se det indefra.

  God tur nordover.

  SvarSlet
 12. Det er jo noget af det dejligste at nyde de første spirer og de første blomster også selvom det er indendørs og så hyggeligt at følge med rundt i dine væksthuse:) Jeg kan så godt lide din umiddelbare begejstring ved at se en ny knop eller en lille blomst, måske nok fordi jeg genkender den glæde fra mig selv når jeg går krumbøjet derude for tiden:)) God skrivelyst!

  SvarSlet
 13. Kjære Claus

  Det er godt for sjelen å se planter spire - takk for kikken. Hos oss er det bortimot tomt i drivhuset. Gleder meg til sesongen starter :)

  God tur!

  SvarSlet
 14. Tak for videoer Claus, skønt at se alle de lækre sager i dine huse, Udgivelsen af "Hemmelige haver" kan kun gå for langsomt, så du ønskes rigtig god arbejdslyst i Skagen;o)
  I mellemtiden vil jeg tage en tur forbi Spiren for at opleve påskeklokkerne i blomst. Jeg bestilte sidste vinter en Claus-kasse derfra, men netop som jeg havde plantet kom sneen. Det var lidt af et knæk for nogle af planterne, som ikke helt kom sig så meget, at de blomstrede i foråret. Ovenstående er nok en rigtig dårlig begrundelse for at købe nogle flere påskeklokker, men det vil jeg ikke granske nærmere, men i stedet se at komme afsted!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 15. Hej Claus. Tusind tak for dine videofilm. Det var rigtig spændende. Er det muligt, at du vil fortælle noget mere om, hvordan du overvintrer dine showaurikler - har du taget frø og sået dem i januar eller kan man få planterne til at overvintre frostfrit? Er frøene nemme at så og kan man plante dem ud tidligt om foråret?
  God tur til Skagen og held og lykke med skriveriet.
  Mange hilsner fra Birgitte Wested.

  SvarSlet
 16. Kære Birgitte - jeg overvinter auriklerne frostfrit og formerer ved hjælp af sideskud.

  SvarSlet