Video d. 6. februar 2011

 

God fornøjelse.

5 kommentarer:

 1. En gul Knopurt... Spændende! Det er jo nok ikke, den imponerende kæmpe, da jeg formoder, at den er lovlig meget gul for dig, Kære Claus?

  Det var et rigtig, rigtig hyggeligt gensyn med det victorianske drivhus! Nød det i fulde drag. Herlige Helleborus - og så fik du lige mindet mig om, at jeg skal have potterne med violette Rølliker taget ind i havestuen! Det havde jeg næsten glemt. Forårsløg har jeg været ude og grave op idag, som imorgen skal pottes. Dagliljer fik jeg slæbt de sidste ind af idag fra drivhuset, som skal tømmes helt nu.

  Og hvorfor har jeg så så travlt med at fylde havestuen. Jo, jeg er sikker på, at Kong Vinter snart kigger forbi til de sidste ugers krampetrækninger. Og det kan han så bare gøre, når blot jeg kan vandre fra min stue og ud i alt det grønne, spirende og blomstrende, mens haven igen bliver dækket. OG der skal noget virkelig livsbekræftende til at lukke øjnene for den mishandlede have, der er dukket op af den sidste bræmme sne i forhaven, som smeltede natten til igår i regnen! Det kan ikke nytte at stå og falde i staver over det - og derved synke ned i fortvivlelsen. Sidste år troede jeg næppe, at der nogensinde ville vokse andet op end ukrudt ovenpå dén vinter! Men det gjorde der nu. Og den bedste måde at bevare den tro; Troen på haveliv efter en bidsk vinter, er holde fast i det grønne - om det så blot er en potte med Purløg i vinduet. Men da hellere en masse potter, livstegn rundt omkring hos havevenner på nettet - og sandelig også så skøn en video, som denne!

  Og så fik jeg igen "snakket (skrevet) en vis mand et øre af"....

  Endnu engang tak for synet!

  SvarSlet
 2. En fin avslutning på weekenden.
  Takk for kikken Claus, mye spennende... En spesiell jordbærplante?

  Ha en fin uke! Mvh Eivind.

  SvarSlet
 3. Tack för att vi fick titta in i ditt victorianska drivhus.Det måste var nästan som julafton att få öppna ett paket från England fullt med godsaker!

  SvarSlet
 4. Så nu kribler det også i fingrene hér for at komme ud og finde tegn på forårsløg i haven.

  SvarSlet
 5. Jeg blev helt nysgerrig efter at vide, hvad der er særligt ved din nye jordbærplante...

  SvarSlet