Da vi begyndte på anlæggelsen af haven …

… for snart femten år siden, var det ikke de samme dygtige anlægsgartnere, vi havde. Så de brostensstier, vi fik lagt de første år, var langt fra så perfekte som dem, vi får lagt i dag.

 

claus20110327_122100

 

Hen ad vejen har jeg fået en del af de gamle stier lagt om, men oppe foran huset, hvor det første bed blev plantet til, sås sporene fra gamle dage stadig.

 

claus20110327_122121

 

Derfor tog jeg forleden dag en rask beslutning: Op med stenene, så stierne kunne blive lagt om. Og det bliver de så nu.

 

Jeg tror, det var Karen, der for et stykke tid siden ’beskyldte’ mig for at være perfektionistisk, og det benægtede jeg på det kraftigste. Men jeg må nok alligevel indrømme, at jeg her en rem af huden.

6 kommentarer:

 1. At være perfektionist kan du vist ikke løbe fra :)

  Men jeg forstår det godt. Når det mere irriteret øjet end glæder, så må man gøre noget ved det, hvis man har mulighed for det.

  Har du tips at dele ud af til, hvordan du holder ukrudtet væk fra fugerne ?

  SvarSlet
 2. Går man å irriterer seg over noe, er det bedre å gjøre noe med det, slik at man slipper den irritasjonen for framtiden. Om andre mener det er unødvendig, er uvesentlig :-)

  SvarSlet
 3. Er sikker på det bliver SUPER flot. Har lige været ude og plante en Prydpære fra Bilka. Tusinde tak for din inspiration

  SvarSlet
 4. Perfektionisme er en god ting.

  Jeg tror alle har det, nogle med det ene og nogle med det andet. Men alle har det.

  Hvis vi ikke var perfektionister i en vis grad, blev vi ligeglade med tingene, og så ville det hele 'sejle' for os.

  SvarSlet
 5. Kærer Claus :-)

  Jeg forstå dig så godt, jeg har selv lige taget en mur ned jeg satte i efteråret og sat den om :-) Man lærer jo af sine fejl.

  Hvis du ikke skule vide det har du fået en elskeinde mere, ifølge min mand. Jeg er dagligt inde og læse forskelige steder i din blok og min mands komentar er : sider du nu på din elskers side igen hehe. Han mener nu det er helt OK når det kommer hele famillien til gode nede i haven.

  Forårs hilsner Karoline

  SvarSlet
 6. Jeg forstår dig så godt når du nu har dygtige folk, hvorfor så ikke benytte sig af det! Det er altid godt med selverkendelse, ha, ha:0)

  SvarSlet