Den søde giver

Jeg vil godt løfte en ganske lille bitte flig af sløret for, hvem det er, der af og til sender mig en skøn buket. For eksempel ranunkelbuketten I forrige indslag.

 

_20100605_113759 _20100605_113904

 

Men det eneste, jeg vil fortælle, er, at hun hedder Margit, og at det også var hende, der sendte mig denne dejlige buket.

 

_20100527_165236

 

Når jeg lige nu ikke vil fortælle så meget mere, er det fordi, Margit er en af dem, der er med i bogen ’Hemmelige haver’, som jeg netop nu arbejder på højtryk på.

 

_20100710_180206 _20100605_115247

 

Så meget vil jeg dog afsløre, at haven ligger i Nordsjælland for enden af en blind vej. At der aldrig tidligere har været skrevet om denne skønne plet, kan undre. Men sådan er det med de unikke haver. De skal opdages, og det er sjældent haveejerne selv, der henvender sig.

 

_20100710_180911 _20100710_180745

 

Det er endnu en af de perler, som jeg i den grad glæder mig til at afsløre for jer.

 

Der er endnu en lille krølle på historien, og den er, at Margit her foråret udgiver sin første bog – selvfølgelig på Klematis! Og jeg kan fortælle, at den handler om blomster, blomster og blomster. I kan godt glæde jer.

16 kommentarer:

 1. Hvor smukt .... skal altså bare have puttet mange mange flere blomster i haven i år ;0)

  SvarSlet
 2. Kære Claus,
  Så lader det til at foråret er kommet;-)
  Sikke dejlige billeder... Utrolig flot drivhus Margit har. Det ligner til en forveksling det drivhus jeg fik foræret sidste forår, som jeg endnu ikke har fået opført. Drivhuse skaber noget helt specielt i haven og med disse billeder glæder jeg mig blot til at få mit eget. Jeg glæder mig til at se de mange "Hemmelige haver" - Det lover i den grad godt. Håber at du har haft tid til at nyde din have idag, hvor vejret har vist sig fra den allerbedste side. kh Michael, Horsens

  SvarSlet
 3. så nydelig, gleder meg masse til boken din kommer for salg,
  ha en fin kveld,
  klem fra sylvia

  SvarSlet
 4. Hvor er du heldig at få sådan en skøn buket ranunkler forærende:) Og haven hun ejer ser virkelig dejlig ud - det lyder spændende med bogen:)

  SvarSlet
 5. Jeg kan kun tilslutte mig at den have ser skøn ud;-)
  kh Lone.g

  SvarSlet
 6. I love green, colorful flowers, nature. Glad to see the photographer. I think they will look more dreamy id added some lighting effect.

  SvarSlet
 7. Hvor er det en skøn have. Især er jeg vild med sammensætningen af bregner og alium. Glæder mig til at se Margits have i bogen "Hemmelige haver" og til at se hvad det er for en bog Margit udgiver. Hmm må nok udvide min reolplads, selv om jeg faktisk har over 70 meter hylde. Heraf er der naturligvis et par meter eller mere med bøger om blomster, natur og haver.
  Hav en god dag
  *Hanne*

  SvarSlet
 8. Kære Claus
  Jeg forstår godt, du får den ene meget smukke buket efter den anden. Du er nemlig en meget rar person.

  KH
  Mette Marie

  SvarSlet
 9. Kære Claus

  Det SKAl altså snart blive april!
  Kan næsten ikke vente til alle de nye bøger udkommer - og nu endnu en - fra 'Margits have', der ser ud som noget af en perle.
  Og til den tid er det vel også rigtigt forår!

  Bliver nødt til at spørge, hvad det er for en pyjamasblå blomst midt i en bund af geranium (næstsidste billedrække).
  Det ser overordentlig appetitligt ud.
  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 10. Hej min blomst:o)

  Selvfølgelig skal du have masser af buketter. Ingen fortjener og værdsætter dem mere end dig. Tror ligefrem, at du har så meget blomstertække at du DRAGER blomsterne til dig:o)Selv har jeg kun kattetække!

  Ligesom Karen, har jeg også siddet med næsen helt inde i skærmen i håb om, at kunne identificere de dersens pyjamasblå blomster, der er garneret med geranier. Man skulle jo nødig gå glip af noget.

  Ranunkler er det dejligste, der findes hos blomsterhandlere på denne årstid. Stærkt forfulgt af vibeæg og franske anemoner.

  Margits hemmelige have ser meget meget indbydende ud. Det må være en drøm for en blomsterbinder, at have sådan et bugnende og frodigt forrådskammer lige udenfor døren. Det lyder spændende med en bog fra denne hemmelige haveejers hånd.

  Mange grønne hilsner til alle

  SvarSlet
 11. Kære Claus.

  Dejlige billeder. Rolig og afstemt lige efter min smag.

  Det er altid dejlig at give og modtage en buket ;-)

  Kh - K

  SvarSlet
 12. Kære venner - undskyld, at jeg først får svaret nu. Den natøjsblå skønhed til ventre i tredje række er en ikke hårdfør stiklingeformeret verbena. Den kan altså ikke sås.

  SvarSlet
 13. I tilfælde af at Claus ikke har set spørgsmålene vedr. den lyseblå tillader jeg mig at komme med et bud på at det er Verbena rigida 'Polaris' som jeg har set på dette skønne link som Claus tidligere på året har lagt på bloggen http://www.silene.be/en/catalogue/details/verbena-rigida-polaris:))

  SvarSlet
 14. Kære Claus - OG Lisbeth

  Hjertelig tak for info vedr. den pyjamasblå.
  Go'nathilsen

  SvarSlet
 15. Kære Claus og Lisbeth,

  mange tak for hjælpen. Dejligt at få det pyjamasblå mysterie opklaret.

  Pyjamasiførte godnathilsner og søde havedrømme

  SvarSlet
 16. Åh, alle disse teasere fra Hemmelige Haver, det er godt nok svært at vente til april! Min mand har også højlydt brokket sig over, at han ikke havde mulighed for at købe bogen til mig til min fødselsdag her i marts. (Han fandt dog den yndigste buste af en dame, der skal stå i point de vue for enden af en lille T-sti mellem skyggefulde bede, et smart tørklæde samt gavekort til en planteskole. I kan tro, jeg følte mig forkælet!)
  Mange hilsner, Annette Halling

  SvarSlet