Der dufter over hele huset

Jeg er nemlig ved at bage ………..kringle til mine medarbejdere.

 

20110323_104043

 

Er der mon nogle, der vil have opskriften? Den er ret god!

 

20110323_110952

55 kommentarer:

 1. Hvem der bare var ansat hos dig...
  Jeg kunne feks. passe alt det græsplæne du har? :-)

  SvarSlet
 2. Søde Claus
  Kom du bare med den opskrift, så vil jeg også forkæle min hjælper, som er min mand, der altid er klar til at tage det hårde slid, når noget skal gøres i haven.
  Det er godt, at du skønner på dine dejlige hjælpere. Hils dem fra mig - din lærling (nu også ud i bagningens kunst)
  Kh
  Hanne

  SvarSlet
 3. Ja tak. Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at blive god til at bage kringle. Og en god opskrift er det første skridt på vejen. Herefter noget med mel type og lignende...
  Mange hilsener
  Marthe

  SvarSlet
 4. Jag vill gärna ha opskriften! Det skulle passa perfekt med kringlor här också idag.
  Allt gott,
  Kerstin

  SvarSlet
 5. Uhm.........lyder lækkert. Gerne en opskrift, så vi andre kan prøve.

  SvarSlet
 6. Uhm, kringle lyder godt, det kunne jeg godt spise:-)
  Så vær sød at dele din opskrift med os andre, og dit gode forbillede som arbejdsgiver er fantastisk!

  SvarSlet
 7. Ja tak gerne :-). Har selv lige bagt chokolade muffins til mine engelsk elever i 5. som i morgen skal lære at lave "the perfect cup of tea". Hjemmebagt mundgodt til kaffen eller teen er altid godt. Skriver du opskriften her på siden?
  venlig hilsen
  Kirsten i Tønder

  SvarSlet
 8. Hej Claus
  Det ser da rigtig hyggeligt ud - og ja det vil da være spændende med en ny opskrift - din rugbrødsopskrift bliver da flittigt brugt.

  Jeg vil glæde mig.

  Kærlig hilsen
  Dorte

  SvarSlet
 9. Ja tak! Jeg elsker at føje nye opskrifter til samlingen. Måske jeg kunne glæde en kollega med et stykke hjemmebagt kringle!

  SvarSlet
 10. Hej Claus

  Det lyder vel nok dejligt - måske sku' jeg lade mig inspirere og også bage til mine medarbejdere.
  Så ja tak til tilbuddet om opskriften :-)

  Bedste hilsner
  Gitte
  Vildbjerg

  SvarSlet
 11. Ja jeg siger ihvertfald tak - jeg vil gerne ha' opskriften

  SvarSlet
 12. Kære Claus,

  hvor er det dejligt, at du forkæler dine medarbejdere med hjemmebag. Og forleden omtalte du dem meget rosende og positivt her på bloggen. Skønt at du viser dem, hvor meget du værdsætter dem.

  Uhm, kan næsten dufte kringlen helt herop og siger flux jatak til opskriften. Jeg har også Anne Justs opskrift på kringlen, man altid får serveret i Hune.

  WOW, sikke en masse dejlige digitalis du har fået hjem til udplantning:o) De kommer til at kaste et overjordisk smukt syn af sig og vil klæde din have mere end noget andet. Jeg synes, jeg kan mindes, at du her på bloggen viste en orange digitalis sidste sommer, men jeg kan ikke finde den hverken i dit søgeprogram eller ved at google den. Er det mon altsammen noget, jeg blot har drømt i een af mine hede digitalisdrømme? Jeg planlægger nemlig at plante digitalis...... ikke i industrielle, men i CHOKERENDE mængder.....:o)

  Nyd jeres hjemmebag og spis lige et stykke for mig:o)

  Mange lækkersultne hilsner

  SvarSlet
 13. JA - for pokker da ! Hit med den ;-)
  Mange havehilsener Sanne O.

  SvarSlet
 14. Hej Claus

  Ja tak til din opskrift på kringle. Jeg kan se på fotoet, at det er gode Irma varer du bruger til kagen. Så den må være rigtig god.
  Vil nyde den i weekenden.

  Hilsen
  Jette

  SvarSlet
 15. Kære alle - jeg troede altså, at I var lidt kvikkere!!! Jeg har gået og tænkt, skal jeg mon skrive det. Nej, jeg skriver bare ..........
  Bliver I mon klogere af det? Eller bliver I nu forvirrede?

  Søde Tante Grøn - du kan klikke ind på et 'Flammende bed' fra d. 3. september. Så ser du den skønne orange digitales 'Spice Island'.

  SvarSlet
 16. Kære Claus. Er det mon din dag i dag, altså din fødselsdag (eller bliver jeg nu helt til grin :) Hvis nu ikke, så fejrer jeg dig alligevel lidt i dag, det fortjerner du altid. Så tillykke, tillykke, tillykke.

  Solskinnet passer jo fint, undrer mig måske lidt over, hvad blæsten mon betyder, men det er vel pga farten fra dine sko :)

  Hip hurra hilsener
  Anne Mette K

  SvarSlet
 17. Hmmmm Claus, den der kryptiske kommentar er altså noget "kringlet"... mig ikke ferstå, og nu er forvirringen total:o)

  Tusind tak for information ang. den orange digitalis. Så er jeg alligevel ikke begyndende senil eller er begyndt at digitalis-hallucinere..... dejligt:o) Endelig, endelig fandt jeg frem til den underskønne. So ein Ding muss Ich auch haben.

  Du er en kringledrillepind er du, men jeg sender dig et stort taknemligt knus alligevel:o)

  SvarSlet
 18. Kære Claus Dalby
  Jeg siger ja tak til opskriften på din kringle.
  De bedste hilsener
  Kirsten
  Miran

  SvarSlet
 19. Kære Anne Mette - endelig én, der fattede et vink med en vognstang. Tak for din gratulation. Du og en ledsager skal til gengæld få lov til at komme og se min have søndag d. 26. juni kl. 14.00,-, hvis det kan passe dig.

  SvarSlet
 20. Haha, nej, jeg skænkede ikke ...... en tanke! Congratulations!

  SvarSlet
 21. Så er det derfor solen har skinnet så dejligt i dag :-)
  Mange gange tillykke Claus !

  SvarSlet
 22. Hahahahaha, jeg var på job og tænkte: "Hvem katten har fødselsdag mon? Klematis eller Claus eller ...?"
  Dernæst måtte jeg VIRKELIG le af Jespers kommentar. Den var god!

  SvarSlet
 23. Øv da stod vi vist på ledningen.Hjerteligt tillykke med dagen.Må vi bede om få opskriften alligevel.Mange hilsner fra Heidi Olsen

  SvarSlet
 24. HOV HOV HOV. Jeg glemte helt det vigtigste: STORT tillykke med dagen. Efter vejret at dømme har du været rigtig sød i år. Men det vidste vi jo allerede :-))

  SvarSlet
 25. Hit med den! Man kan ikke have for opskrifter på kringler - og så i øvrigt tillykke med fødselsdagen og tak for det gode vejr ;-)

  SvarSlet
 26. Hjertelig tillykke med fødselsdagen
  Kære Claus

  Sikke noget at vi ikke gættede det noget før... smiler
  Jeg må prøve at huske den dato, jeg har fødselsdag imorgen, så mon ikke det kan være en påmindelse...

  Hvor blev opskriften af ???

  SvarSlet
 27. Kære Claus Dalby
  Tillykke med fødselsdagen, jeg vil meget gerne se opskriftrn på kringlen.
  Mvh
  Mette F.

  SvarSlet
 28. Ja ,jeg når aldrig at være med på de små lege, mit hovede tænker ikke så stærkt..hi hi...Kære Claus, hjertelig tillykke med din fødselsdag..hip hip hurra.. og så en sjov historie fra det virkelige liv.. HOLD DA OP.. Der var lige ved at gå panik i Bilka i dag. Jeg gik målrettede mod bog sektionen med min nevø i hånden , han trak godt mod lego og andet farvestrålende, men jeg hade en klar mision, (den levende have) gik med raske skrit mod målet..Da jeg kom der over begyndte mine øjne at kikke efter den altid dejlige grønne farve på bøgernes (ny grøn denne gang)kikkede efter bogen, Hmm Hmm, begyndte at svede..og blive nervøs...den er her sku ikke..En meget venlig dame kom med sin datter i barnevogn, hun fik samme udtryk i ansigtet som mig , og blev varm i hovede..Jeg spurte om hun kikkede efter Claus Dalby, og det gjorde hun.. Så begyndte vi at grine..... Der var andre have bøger bla. min krukke have, som jo allerede står på reolen.. ØV ØV og atter ØV ingen bog tænkte jeg..Men pluselig fandt hun den gemt omme bag ved andre bøger og sage , her er den.. med tryk på stemmen ..Åh hvor dejlig, så kom der en have bog i den ellers tomme kurv.. Vi snakkede lidt om hvor vi bode, Amager begge to , så spurte hun om jeg også var med på den med klokkeranken, og så grinede vi igen...Ja selvfølgelig er jeg det..Amager bliver rigtig fin i år med klokkeranker. Den dejlige blog veninde sage også at sådan kunne man ikke presentere Claus Dalby, så hun gjorde lige plads på bedste hylde , så andre også kunne få glæde af bogen(lige i ånden som dig Claus, det med at give videre..Sikken en sjov oplevelse..Til den søde dame som jeg ikke fik navnet på, vil jeg lige sende en hilsen og ønske hende og hendes familie en rigtig god have sæson..og fortælle at det var rigtig i Claus dalbys ånd, det med at give videre til andre. Rigtig flot tænkt. Endnu engang tillykke Claus, kommer gerne til kringle, hvis den altså er uden rosiner, og kommer kun når det er lyst..stort kram og mange tak for i dag..venlig hilsen Paw..

  SvarSlet
 29. Tillykke, kære Claus!
  Hvis det nu bare havde været en lagkage, du ville lægge sammen :-)
  Nej, det havde nok været for nemt.
  - men opskriften på kringlen vil jeg godt have.

  SvarSlet
 30. Kære Claus.

  Din fødselsdag blev fejret i højt solskin (naturligvis) og en aktivitet ude som gjaldt det liv eller død! Pauserne ved skærmen har nærmest ikke eksisteret idag - derfor kommer jeg halsende bagefter (og bifalder valget af mel ;)).

  Hjertelig tillykke med fødselsdagen. Jeg håber, du har nydt den - og kringlen i godt selskab.

  SvarSlet
 31. Kære Claus.
  Stort tillykke med fødselsdagen. 48 år - sikke en masse bøger, du kan nå at skrive endnu. Kan du se, jeg har hejst flaget her foran pc'en? :0)
  23/3 - så er du født i Vædderens tegn, og så vil jeg lige referere dette for dig:
  "Vædderen indvier gerne andre i sine personlige synspunkter og ideer. Den kan lide at være igangsætter, og den ynder at gå forrest. Mens andre stadig overvejer, om de skal gå med på vædderens ide, som de synes, de lige har hørt om, er vædderen for længst færdig og i gang med de næste opgaver."
  Ja, det passer da i al gemytlighed på dig, kære Claus.

  SvarSlet
 32. Kære 48-årige:o)

  Et stort og hjerteligt tillykke med fødselsdagen, Claus:o) Så er vi lige gamle igen! Jeg synes virkelig, Anne Mette har fortjent en havevandring udi Risskov for at fatte vinket med vognstangen om, at det var en FØDSELSDAGSKRINGLE, du havde gang i:o) Også et stort tillykke til dig, Anne Mette:o) Fornem og fantastisk gave at få på selveste Mesters fødselsdag:o)

  Claus, selvfølgelig skal vi vide, at det er din fødselsdag. Den vil vi jo gerne have lov at fejre sammen med dig. Håber du får/har en rigtig god dag og bliver godt begavet og skræmmende forkælet, for ingen fortjener det mere end du. Du er et af de sjældne mennesker, der tæller sine livsår i blomster istedet for i ukrudt, i smil fremfor tårer, i solskinstimer fremfor mørke skyer etc etc. DET er livskunst på et højt plan, så derfor er det ingen sag at lægge endnu et år til, vel? Og siden du er så anglofil, skal min blog-fødselsdagsgave til dig være en engelsk "blessing":

  "May your path be strewn with flowers
  memories, friends and happy hours.
  May blessings come from Heaven above
  to fill your life with peace ("flowers"?red.)and love."

  Håber dit nye livsår vil blive et jubelår for dig, søde Claus:o)

  Rigtig mange varme fødselsdagshilsner fra Syrenprinsen og tanten

  SvarSlet
 33. Kæmpe tillykke med dagen - bare så du ved det til en anden gang, så er jeg en super gæst ;-)

  Hip-hip- hurraaaaa

  så gir han nok en lille en, en lille en .......

  Han skal leve, han skal leve, han skal leve højt hurraaaaa .....

  I dag er det Claus's fødselsdag, hurra hurra hurraaaaa
  Han sikkert sig en "have" får, som han har ønsket sig i år ......

  Til lykke Claus

  Hilsen Bo

  SvarSlet
 34. Det var da noget så heldigt at den vognstang præcis rakte her til det midterste Sjælland. Måske skal jeg også takke min mor, søster og bedstemor for adskillige fødselsdagskringler gennem tiden. Det er nu noget af det bedste...

  Hvor er det dog fint af dig, sådan at dele gaver ud på din egen fødselsdag, jeg lover dig at vi synger ekstra højt i aften, håber du kan høre det..
  For ja tak, er du da helt vimmer i forårsvarmen, det er et kæmpe ønske, du der opfylder. Der er sat stort kryds i kalenderen og vi glæder os rigtigt meget til at se din skønne have, sådan i virkeligheden og ikke 'kun' gennem din linse - selv om det også altid er en fornøjelse.

  Og igen, tillykke med dagen, håber du har en rigtig dejlig dag.

  Mange flere hip-hurra hilsener
  Anne Mette K

  PS: amkoppetsch@gmail.com, hvis du har brug for min mailadresse

  SvarSlet
 35. Kære Claus
  Tillykke med fødselsdagen;-)))!!! Hip Hip Hurra til "kringlebageren".......
  ØV,- jeg var for sent på den med mit gæt! Håber kagen smagte rigtig godt og jeg glæder mig til mange super inspirerende blog-år. Jeg videregiver lystigt din blog-adresse til venner og bekendte.
  Mange fødselsdagshilsener fra Renate

  SvarSlet
 36. TILLYKKE med dagen idag,Kære Claus, og hip hip hurraa for dig! Håber, du bliver fejret på behørig vis, og nyder dagen i fulde drag!
  Er næsten lige kommet hjem fra en lang arbejdsdag, og strøg ind at se, hvad du havde fundet på, - og chok - først synet af dine koloenormt mange nye småplanter, wauw,det ser godt ud og nu bomben om, at det er din fødselsdag..ærgerligt, jeg ikke kom før Anne Mette.. ;-)
  Ha' en fortsat herlig aften.
  Ps. Vil alligevel gerne have din kringleopskrift-så vil jeg bage den imorgen, hvor jeg har fri, og solen forhåbentligt også skinner.
  Kh.Helle

  SvarSlet
 37. Bente fra Bornholm23. marts 2011 kl. 19.11

  Kære Claus
  Du ønskes hermed hjertelig tillykke med de 48 idag, det skulle man jo ikke tro, det må være den posetive tilgang du har til livet, der gør at du holder dig så ung.
  Det glæder mig meget at se, at du bruger bornholmsk hvedemel, har man én gang prøvet at bage med det, så kan man simpelhen ikke bage med noget andet. En god reklame for vores gode mel, tusind tak for det. Ha en fortsat god fødselsdag.
  Mange hilsner fra Bente fra Bornholm

  SvarSlet
 38. Kære Claus
  Selvfølgelig, hvorfor tænkte jeg ikke på det - vejret har været godt og du bager kringle, så der skal lyde et STORT TILLYKKE til dig herfra Skanderborg - håber du får en god dag.

  Kærlig hilsen
  Dorte

  SvarSlet
 39. Kære Claus,
  et stort tillykke med din fødselsdag skal lyde her fra Fyn. Godt at du kræser om dine medarbejdere, når de nu også kræser sådan om din dejlige have.
  En opskrift ville da ikke være af vejen ;-)
  Kh Helle Torning, Fyn

  SvarSlet
 40. Så er vi kommet hjem fra Bilka med 2 havebøger.
  Aftenens menu er: "Dalby pizza med pesto".
  Surdejen er sat igang til "Dalby Rugbrød".
  Det kunne da være skønt med opskriften på
  Dalby kringle til samlingen.
  TILLYKKE med fødselsdagen.
  -Birgitte

  SvarSlet
 41. Hej Claus

  Også et stort tillykke fra MIG...
  Jeg har ikke haft tid at besøge din blog før nu her efter kl. 20, så nu er din dag jo næsten gået, men forhåbentlig har du haft en dejlig dag og nydt det milde forårsvejr.

  Vi burde dog have gættet det med kringlen i første færd. Vi andre bager/køber jo også kage til vores kolleger/ansatte når vi har fødselsdag.

  Og dine folk har sikkert nydt dit hjemmebag :)

  Mange hilsner fra Ulla

  PS. Fornemt at udtrække endnu en gæst til havebesøget den 26. juni, jeg glæder mig jo helt enormt meget til den dag.

  SvarSlet
 42. Gratulerer med dagen kjære Claus!

  'Konkurransen' var dessverre allerede avsluttet da jeg fikk lest kringle-innlegget ditt :-(
  Kringle på fødselsdagen er kanskje noe typisk dansk? I vår fammilie er det i hvertfall ikke tradisjon med kringle, så jeg hadde nok ikke forstått noe selv om jeg hadde lest det tidligere.
  Det hørtes uansett veldig godt ut akkurat nå!

  Også gratulerer til deg Anne Mette, denne gang ble det din tur...

  Beste fødselsdagshilsener
  Eivind.

  SvarSlet
 43. nøj, tillykke med dagen og tak for det gode vejr. Godt du fylder så ungt, så kan vi regne med mange spændende år på blokken, meget egoistisk ønske af mig.
  Håber der er en Dalby bog tilbage i Bilka til næste uge, før kan jeg ikke komme derned.
  Alle de planteskønheder der skal plantes og vandes,, det er godt du har nogle gode medarbejdere ellers blev du da først færdig til efteråret,hi.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 44. Idag er det Claus´ fødselsdag HURRA HURRA HURRA!!
  KÆMPESTORT TILLYKKE med de 48 søde Claus.

  http://www.flowerfairiesprints.com/lowres/68/main/1/228796.jpg

  Et dejligt forårs billede til et forårsbarn.

  Håber du har haft en fantastisk dag og rigtig er blevet forkælet. Det fortjener du virkelig!
  Tak for al det du gør for os.
  Stor fødselsdagsknuzzer fra Cendie

  SvarSlet
 45. Kære Claus.

  Jeg kan lige nå at ønske dig tillykke med dagen. Det er klart, at du har været leverandør i godt vejr i dag.

  Kærligst Pernille

  SvarSlet
 46. Kære Claus.
  Et stort tillykke med fødselsdagen, håber du har haft en fantastisk dag.
  Turen går til Bilka i morgen, også håber jeg de har flere af dine bøger, for dem er jeg bare nødtil at eje :-D
  Forårs hilsner fra Marianne i Hvam (ved Kjellerup)

  SvarSlet
 47. Kjæree Claus.Gratulerer så mye med dagen! Håper du har hatt en fin dag og at kringlen smakte godt:)klem fra Ellen.

  SvarSlet
 48. Kære Claus
  Ha, ha - tak for tilliden, men SÅ kvikke var altså kun een af os.......!!!

  Jeg troede faktisk blot, at du havde fundet ud af, at du ville gå Søren Ryge i bedene udi kringlebagningens svære kunst, idet han jo den 20. ds. bagte en Hirtshals-kringle.
  Regnede med det var en ny trend!!!

  Hip, Hip, Hurra!
  De varmeste hilsner og et kæmpestort TILLYKKE med dagen i dag og tak for det gode vejr!
  Mon ikke, du er blevet forkælet efter alle kunstens regler - jeg tror det, og ih hvor er det fortjent.

  "Plante smil og plante solskin, plante sang i alles sind, lave hverdag om til fest og lukke lys og glæde ind"
  Husker du 'Den Gamle Gartners sang'??

  Og så må jeg i al godmodighed give Inga ret. Har selv været gift med en vædder!!!
  De varmeste fødselsdagshilsner herfra

  SvarSlet
 49. kære claus
  du ønskes et kæmpe stort tillykke med fødselsdagen.Håber at du har haft lidt tid til at nyde den, selvom du sikkert har tralvt med dit skriveri,nu hvor april måned nærmer sig med hastige skridt.
  knus her fra midtfyn Pia

  SvarSlet
 50. Kære Mester.
  Et kæmpe TILLYKKE med føs´dagen skal du selvfølgelig også have her fra Helsinge. Er desværre først kommet til skærmen nu, så endnu en dejlig dag er ved at være overstået.
  Glæder mig til at prøve din kringle (opskrift), nu hvor jeg gik glip at din.... :-) men er sikker på at dine medarbejdere nød den.

  Føs´dagshilsener fra Bettina

  SvarSlet
 51. Hjertelig tillykke med fødselsdagen, som sagt før, det har jo været et skønt vejr idag.... en dejlig dag til at være i haven. Igen tillykke :)

  Iben.

  SvarSlet
 52. Kæreste Claus,

  Jeg har været i haven hele dagen, for at plante mine nye Austin roser. Så har først sat mig ved pc'en nu. Hjertelig tillykke med dagen. Ingen tvivl, om at du har været en sød dreng i år. Du har jo forkælet os alle, med det smukkeste vejr hele dagen :)

  Kh
  Louise

  SvarSlet
 53. Jeg sniger mig lige til at sige tak til alle de søde mennesker herinde, der ønsker mig en god dag i Claus' have. Det er jeg sikker på at det bliver, det bliver hyggeligt at møde dig Frk. Anemone/Ulla :)

  Jeg føler mig uendelig heldig - jeg vidste jo ikke engang at der var fantastiske billetter på spil.

  Jeg var jo også ekstra heldig, kom forbi i rette øjeblik - og i rette 'mode', for i sidste uge bagte jeg 5 kringler til min svigermors fødselsdag.

  Mange hilsener
  Anne Mette K

  SvarSlet
 54. Kære Inga - hvis det er karakteristika, du synes, passer på mig, er jeg da overmåde stolt.

  SvarSlet