Der kom en pakke ...

... til mig i formiddags. Og det viste sig at være en rigtig fin bog: ’Drömmen om en vit trädgård’ af Carina Bergius.

 

claus20110315_084319 claus20110315_084402

 

Den blev jeg rigtig glad for. Og det sjove er, at jeg selv deltager i bogen. Carina kom og besøgte mig sidste forår for at skrive og tage billeder.

 

claus20110315_084436 claus20110315_084456

 

Det er Carinas første bog, og der er al mulig grundt til at ønske hende tillykke med den.

 

Som flere af jer vil vide, udgiver jeg selv en bog med titlen: ’Den hvide have’ til efteråret.

13 kommentarer:

 1. Kære Claus.

  Mine klokkeranker er nu 10cm og kan ikke være i mit hjemmelavede drivhus (fad med plast over) skal jeg så lave et større drivhus eller skal de ud i luften.

  Jeg ved faktisk ikke om det er her jeg jeg skal spørge eller om jeg skulle have fortsat på siden om klokkoranker, håber det går an her.

  God dag
  Lena

  SvarSlet
 2. Det må være morsomt for dig at se din have gennem andres kamera? Bogen ser dejlig ud:)

  SvarSlet
 3. Til lykke med bogen.
  (Ja det er nok det forkerte sted at skrive om klokkeranker men a pro pos det forrige indlæg, så har jeg i dag også tænk på, hvordan klokkerankerne mon vil se ud til maj, når de kan plantes udendørs. De har allerede nu fart på, 0g med den fart ved jeg ikke, hvordan de skal styres indtil maj.)
  mette, djurs

  SvarSlet
 4. Spændende med bogen. Kunne være dejligt, hvis den også udkom på dansk.

  SvarSlet
 5. kære Claus
  spændende bog, du har fået der - ser frem til din om en hvid have.

  Apropos haver - så må jeg lige fortælle, at jeg netop har set et spændende program på DR K i aften om Claus Bonderup (Anne Justs mand) og arkitektur. Der var naturligvis også nogle dejlige kig i den smukt vinterklædte have plus af deres spændende hus.
  Jeg må virkelig derop, selv om der er langt, når man bor på Sjælland :D

  Fortsat god aften
  kh Mette (i Horns Herred)

  SvarSlet
 6. Sikke en smuk bog at få med posten :)

  SvarSlet
 7. Det lyder bare rigtig spændende. - og det netop som jeg sidder og tænker på selv, at gå igang med en hvid have. Jeg er totalt nybegynder, så jeg er meget spændt på resultatet. Dog strides jeg uendelig meget om nuance. Der er ofte lidt svag nuance af andet end hvid i en del af blomsterne. Det er kun godt, for der skal lidt spil til, synes jeg. Men .... hvad når der er rosa nuancer i nogle og gul midte/creme blade? Hvilken side skal jeg hælde til? Går det mon med begge?
  (Ved godt dette ikke er et spørgehjørne. Men nu lå det lige for og måske der alligevel er en blandt alle der nyder denne blog - der lige har tid til at "stemme" på hvad der virker bedst)
  Kærlig hilsen
  Kristin

  SvarSlet
 8. Jeg har en veninde, som har indrettet sit hjem helt i hvidt. Mon ikke dette lige er en bog for hende? Hmm... den er nok et godt emne til hendes fødselsdag... Smuk ser den ud

  SvarSlet
 9. Den ska jag läsa! Är också förtjust i vita trädgårdsplanteringar, de lyser av sig själva i kvällsljus. Skrev ett kapitel om Sissinghurst i min bok om engelska trädgårdar, och tänkte efter det, att nu MÅSTE jag anlägga en vit drömplantering hemma. Men det har inte blivit av ännu eftersom jag behöver hjälp med förslag på växter i vår del av Europa. Men nu i sommar, då...ska jag köpa boken och hämta inspiration från kapitlet om din trädgård.
  Trevlig vecka önskas från min vita trädgård i Stockholm (vit=snö)

  SvarSlet
 10. kære Claus

  En meget spændende bog. Den må jeg bestemt købe. Jeg er nemlig ved at omlægge min lille baghave til primært at bestå af hvide, grønne og lysegule blomster, så der er nok nogle gode ideer.

  Mange hilsner fra Janne i Greve

  SvarSlet
 11. Ser fin ut! Den måste jag leta upp och bläddra lite i:)

  Go´kväll,
  Rebecca

  SvarSlet
 12. Tak. Bog lyder inspireret. Jeg købt det bog også :)

  SvarSlet
 13. Kære Lene - sæt dem gerne ud af dagen, hvis det er minimum 5-6 grader.

  Kære Kristin - det handler om smag og behag.

  SvarSlet