Det’ nu

Mange af jer har efterlyst ’Den levende have’, og derfor har jeg fået Bilka til at trykke den op. Den er nu ude i butikkerne til en meget favorabel pris - kr. 65,-

 

[den_levende_have_web[3].jpg]

 

Sidetallet er det samme som i originaludgaven, men formatet er lidt mindre. Desuden kan I også købe min første bog – Krukker i haven – til kr. 59,-

30 kommentarer:

 1. Krukker i Haven! Den bruger jeg stadig, og med største fornøjelse!

  Den her vil jeg også have når jeg skal i Bilka og se på krukker! God pris!

  SvarSlet
 2. dejligt med et genoptryk. jeg har den selv, men ved at min mutti rigtig gerne vil ha den.
  solskin fra fru sommer ;)

  SvarSlet
 3. Ja så er det bare om at komme afsted.. Glæder mig til en ny en til samlingen..Mange tak Claus..Har ellers haft en rigtig god dag i solen, men har også arbejdet hårdt..gjort mine fliser rene med stiv kost og knofedt, rigtig dejlig at få gjort. Jeg har også sået et hold klokkeranker mere, syntes lige at jeg kunne bruge nogle flere og så kan mine naboer også deltage i legen..Tak for i dag Claus.. venlig hilsen Paw..

  SvarSlet
 4. Indholdet har min varmeste anbefaling!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 5. vil straks opsøge bilka:)

  SvarSlet
 6. 1000000 tak for det, jeg låner den hele tide på biblo, nu kan jeg værer den lykkelige ejer :-D
  Forårs hilsner Karoline

  SvarSlet
 7. Den har også mine varmeste anbefalinger - køb den, læs den, nyd den!

  SvarSlet
 8. Juhuuu :-)

  Endelig - har den allerede, men bliver nødt til at have et back-up eksemplar!

  Bedste hilsener Lisbeth K

  SvarSlet
 9. Hm.....kunne da være jeg skulle tage en omvej på små 50-60 km i morgen og smutte forbi Bilka....hvis udstødningen ellers har tænkt sig at blive på cyklen :o)

  Tak for tippet.

  SvarSlet
 10. Håber der er trykt nok bøger, og at der er nogle tilbage næste weekend, for før har jeg ikke tid til at foretage en rejse til Bilka.

  SvarSlet
 11. Kære medlæsere,

  lyt til et velment tanteligt havebogsråd: "Den levende have" er en helt igennem suveræn bog. Jeg har efterhånden en velvoksen havebogssamling, men "Den levende have" vil altid stå mit hjerte nærmest. SÅ KØB DEN FØR DE ANDRE!!! Den vil give jeres havedrømme vinger og inspirere jer til, at skabe jeres egne drømmehaver, så den må I endelig ikke snyde jerselv for.

  Mange tantelige hilsner til jer alle derude

  SvarSlet
 12. Hej Sweetpea,

  nu ser min drøm om, at blive indehaver af et traditionelt engelsk dueslag ENDELIG ud til at gå i opfyldelse:o)Tusind tak for dit blogråd om at få en produktionsskole til at udføre specielle havetilbehørs-opgaver. DET GAV POTE. Så nu går jagten snart ind på hvide højstjerter. Jeg glæder mig meget til at kunne nyde deres kurren, deres ynde, og den poetiske og fredfyldte stemning, som de vil kunne bibringe haven.

  Idag har der været mange forårslyde, forårslugte, forårsstemninger og forårsaktiviteter herude på landet: Landmanden, der har pløjet sine marker, stærkt forfulgt og omsværmet af horder af sultne måger. Vasketøj, der har hængt og blafret i vinden. Viber med deres søde lille "krølle" på hovedet og deres dejlige "kvittevitten" på mark og i eng. Lærker, der har stået helt stille i luften lige over mig og slået de herligste triller, mens jeg plantede nogle krukker til med forårsvækster. Stære, der har afsøgt vores redekasser, for at tjekke, om de evt. kunne tænke sig at stifte familie her hos os. Våriris og Dorthealiljer og andre forårskæledægger, der er sprunget ud i dagens solskin og 13 graders varme...etc etc..

  Hvor er det skønt, at vi endelig kan vinke farvel til den endeløst lange og mørke vinter og begynde at føle foråret bruse og boble i kroppen. Hvert år føles forårets komme, som om at det er allerførste gang, man oplever det.

  Så vi skal huske og nyde hvert sekund og ikke komme "for sent til foråret", for det er da et helt mirakel, ikke?

  Ønsker alle et rigtigt herligt forår

  SvarSlet
 13. Det lyder til at mange ville finde det bekvemt, om de kunne købes via bilka.dk.
  Den levende have sælges der, men det må være original størrelsen til 150.

  SvarSlet
 14. Får bege mig över sundet... Vår blommar på min sida - välkommen!

  SvarSlet
 15. Ja, så må turen gå til Bilka. Der er ingen vej udenom :)

  Kærlig hilsen
  Iben Louise

  SvarSlet
 16. Kære Tante Grøn

  Hvor ville jeg ønske, at du havde en blog :-))

  SvarSlet
 17. Den levende have skulle jag så väldigt gärna vilja ha och var därför på Bilkas hemsida för att beställa den till det fantastiska priset - men blev besviken, den fanns inte där!!

  Tror du att den kommer dit så småningom?

  Hälsningar från skånska Lund.

  Klumpan

  SvarSlet
 18. Kan i ånden se et veritabelt stormløb på Bilka's butikker landet over!
  Huj - her kommer Dalby-fans'ene!!

  Men køb den NU - den er uundværlig, og får alle mine bedste anbefalinger.
  Det var bl.a. den, der lærte mig at elske lysegult!!
  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 19. niks.... jeg køber dem ikke :)

  har dem begge stående på hylden herhjemme....ha..ha..ha..

  hilsen
  Tim

  SvarSlet
 20. Kære Klumpan - jo, bogen er på Bilkas hjemmeside, men jeg kan se, at de der tager 150 kroner for den.

  SvarSlet
 21. Hej Claus

  Bogen er noget dyrere end du skriver.
  På Bilkas hjemmeside koster bogen 150 kr. i forudbestilling. Hvornår er den i butikken?
  Krukker i haven har jeg heldigvis på bogreolen.

  Hilsen
  Jette

  SvarSlet
 22. Kære Jette - i Bilka-butikkerne koster den kun 65,-

  SvarSlet
 23. Hva med oss som bor i Norge og gjerne vil kjøpe de 2 bøkene da? Kanskje de kan bestilles på Bilka?

  SvarSlet
 24. Har lige hentet mit eksemplar af bogen i Bilka i dag. Mener jeg gav 65,- for den.

  Har ikke nået at kigge i den endnu, men får det nok gjort i weekenden.

  Den ser i hvert fald fristende ud.

  SvarSlet
 25. Hej Claus

  Yes!!! - nu er den i hus - er allerede begyndt at læse den, lidt sjovt at se hvorledes din have så ud dengang, der re sket en hel del siden.

  Kærlig hilsen og Tak
  Dorte

  SvarSlet
 26. Har lige været i Bilka, men.......øv udsolgt og de ved ikke hvornår de får den igen. Jeg har ellers glædet mig som et lille blomsterbarn.
  Så kære Claus tryk nogle flere bøger.
  Pia. Veberöd

  SvarSlet
 27. Kære Pia - lad mig lige vide, hvilken Bilka det er. Så tjekker jeg det.

  SvarSlet
 28. Hej Claus
  Den omtalte Bilka ligger i Fields Kbh S
  Tak for din hurtige respons
  Pia. Veberöd

  SvarSlet
 29. Kære Pia - jeg undersøger sagen og vender tilbage.

  SvarSlet
 30. Hej Claus. Bogen har været en af mine "bibler" i flere år. Den er meget smuk og super inspirerende. Jeg tænker: hvem kan jeg lige berige med et eksemplar af den, for det er da et scoop til den pris.
  Else

  SvarSlet