En substitut

Her er en meddelelse til alle jer, der den senere tid har bestilt klokkerankefrø fra Jane – vildmedblomster.dk. I var blandt andet blevet lovet en grøn zinnia, men den er desværre meldt udsolgt fra leverandøren.

 

61_9769[1]

 

Derfor får I i stedet Zinnia ’Oklahoma Ivory’ (th), som jeg har foreslået Jane som en substitut. Og det er bestemt ikke noget dårligt bytte, for den vil bare være så smuk sammen med solsikke ’Italian White’, der også er en del af sortimentet. Jeg elsker at lave buketter med de to. Kan I ikke se det for jer?

11 kommentarer:

 1. hej Claus. Vilka vackra blommor. Jag tyckte bättre om den vita zinnian. Har inte sett den någonstans. Den ville jag haft. kram Katarina

  SvarSlet
 2. Jo de ser forrygende ud sammen! Forspirer du solsikken inde? På pakken står at de ikke har det godt ved omplantning og helst skal sås på stedet?

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Kære Lisbeth - det er rigtigt, at solsikker ikke tåler at blive priklet om. Derfor er det bedst at så direkte på voksestedet. Du kan også gøre som jeg: Så i en bakke med individuelle rum. Derved bliver rødderne ikke forstyrret, når der plantes ud.

  SvarSlet
 5. Herligt og de passer så fint sammen i farver, kan meget fint se de for mig. Jamen hvor lovende!!

  SvarSlet
 6. Det ser ud som et super bytte. Tak fordi du tager dig tiden til at hjælpe Jane Benson med et alternativ. Var på tur med haveselskabet til gartneriet Spiren lørdag. Nu har jeg også påskeklokker /juleroser og ja din bog. Glæder mig til at læse den.
  venlig hilsen
  Kirsten i Tønder

  SvarSlet
 7. Det er bestemt en værdig substitut. Og du har ret. Den er skøn sammen med solsikken.
  UUUhhh hvor jeg glæder med til at se alle de skønne planter. Nu havde vi i weekenden og vist også i dag (sad inde på arbejde og havde travlt) en dejlig forsmag på foråret.
  Hanne

  SvarSlet
 8. Kære Claus - ja, det kan jeg bestemt godt se, så når jeg nu får eftersendt Oklahoma Ivory, så er mit grundlag til smukke buketter jo givet. Skønt.

  Det er et fint alternativ til den grønne variant.

  Hilsen Ulla

  SvarSlet
 9. Øv syntes da det var den grønne der var med til mig... kan vist bedre lide den anden ;0)

  SvarSlet
 10. Solsikke ’Italian White’er ikke godt sorte.. Det er dejligt i billede men i virkelig have det er ikke så dejligt..

  SvarSlet
 11. Kære Claus
  Tak for en dejlig blog.
  Til alle jer som fik den grønne Zinnia så glæd jer. Har haft den i flere omgange og den er en gevinst for snart sagt enhver buket.

  hilsen Anders

  SvarSlet