Hvad I ønsker, skal I få

Måske! Angående indlægget i går omhandlende mit Bilka-samarbejde har jeg også modtaget en del mails. En af jer spurgte, om jeg ikke kunne sørge for, at Bilka fik sådan nogle fine drivklokker af glas.

 

claus20110302_123305

 

Jo, da … Det var så heldigt, at de allerede er skaffet, og i dag har jeg taget bileder af dem til annoncen. Her ser I, hvad I har i ventre.

51 kommentarer:

 1. Nu spørger jeg nok dumt, men hvad bruger man dem til?

  SvarSlet
 2. så er det bare med at holde øje i bilka, fra nu af;)

  SvarSlet
 3. Kære Ælle Bælle Bu - som små drivhuse.

  SvarSlet
 4. Hvor herligt ! Dem glæder jeg mig til at få fingre i :-D

  Bedste hilsner
  Gitte

  SvarSlet
 5. Hvor er det skønt ... helt egen leverandør ... man spørger og så får man ønsket opfyldt. Du må da føle dig lidt i familie med julemanden, Claus. Men bare med grønt fortegn ;-)
  Kh Helle Torning

  SvarSlet
 6. Dét lyder rigtig godt! Ordet exciting bød sig til, men er der et tilsvarende på dansk? Skal helt klart til at holde øje med Bilkas plantecenter. Hvornår begynder "dine" varer at komme på hylderne?
  (Dette er 3, forsøg på at få min kommentar til at blive, så får du den tre gange beklager jeg meget!)

  SvarSlet
 7. Ser jo lovende ud - og hva' skimter mit øje? En priklepind i træ. Har været på jagt efter sådan en i årevis og fandt en sidste år. Dejligt at vi nu ikke skal land og rige rundt, bestille hjem fra nær og fjern, men "bare" kan køre i Bilka og tage for os af alle de skønne ting. Kan kun opfordre Bilka til at købe stort hjem - for jeg tror der bliver rift om "ugens Dalby tip" når vi når til uge tolv og frem efter.

  /Bo

  SvarSlet
 8. Jeg skal vist i Bilka for første gang i årevis!!! Sådan nogle har jeg længe drømt om til en fornuftig pris, så jeg håber, de er til at betale.

  SvarSlet
 9. Susan Frydendahl2. marts 2011 kl. 20.23

  Sørger du også for, at de har dem i "Industrielle" mængder?

  SvarSlet
 10. Claus .... Du ender med at blive min helt. Stort smil!
  Hilsen fra Skovhuset

  SvarSlet
 11. fedt..... ;0)
  godt gået......

  SvarSlet
 12. Så vacker bild!

  Ha en finfin onsdagkväll,
  Rebecca

  SvarSlet
 13. Det hadde vært på sin plass med noen nye ideer til Plantasjen i Norge også:)Så fint at de vil ta imot hjelp fra deg!! Smart av dem:)

  SvarSlet
 14. Kære Bo - (du har været savnet). Ja, jeg vil også prøve at få sådanne ting i sortimentet.

  Kære Søren - hele setup'et er netop, at priserne skal være rimelige.

  SvarSlet
 15. Hej Claus .Jeg glæder mig vildt,til at handle skønne haveting i Bilka.Sådan nogle fine glasklokker har længe stået på min ønskesedel.De vil pynte i mit lille drivehus.
  Venlig hilsen Heidi Olsen.

  SvarSlet
 16. Disse drivklokker er fantastisk dekorative, kan næsten 'stå alene' og pynte.
  Jeg bruger også mine i julen - f.eks. dækkende en enkelt mørkerød rose eller små kønne lærkekogler.
  Gamle osteklokker kan bruges tilsvarende - både praktisk og til pynt.

  Ja, ja - må jo nok orientere mig mod nærmeste Bilka!!!!!!
  Mange hilsner

  SvarSlet
 17. Ih hvor er de dog fine - de kan jo bruges både ude og inde!!! Dem glæder jeg mig til jeg kan få indkøbt!

  SvarSlet
 18. Hvor er det skønt med disse forfriskende nye indslag til Bilka's sortiment. Det trængte de virkelig til. - Og hvor er det lækkert (og farligt) at have Bilka som den nærmeste "kiosk".

  /Pernille

  SvarSlet
 19. Fantastisk tænkt af Bilka's reklamebureau... - der må sidde nogle planteskolekæder og ærgrer sig over at de ikke fik idéen først :o)

  Jeg orker normalt ikke at læse Bilka aviser og undgår helst Bilka hvis jeg aner den mindste smule trængsel, men nu tror jeg bare jeg "møver" mig ind i "Dalby-festen" der snart vil indtræffe i planteafdelingen. ;o)

  SvarSlet
 20. Håber sandelig som Bo, at de køber meget mere end rigeligt ind af de forskellige goodies. Ellers bliver JEG som et forkælet barn. Og det ville jo ikke være godt :-))

  SvarSlet
 21. Jeg undgår helst at køre den lange og kedelige vej til byen, og Bilka har jeg ikke været i, i langt over 10 år.
  Kan det ikke tages lidt hensyn til bonderøve, så vi kan få en mail eller lignende, når der er nye forsyninger og sortiment i planteafdelingen. Det ville være trist endelig at ankomme, og så er det hele revet væk af alle damerne her på siderne.
  mette, djurs.

  SvarSlet
 22. Hej Claus
  I mine øjne noget der har brug for at blive reddet, og opdyrket mere er disse sjældne sorter af Rembrandt tulipaner. Har tilladt mig at kopiere to links ind, måske du kan kigge på dem og fristes. Anna Pavord har også skrevet i en artikel at hun synes at det er virkeligt synd at den brede variation af tulipansorter, forsvinder hastigt i de senere år. Det er så sørgeligt.

  mvh
  Eva fra Greve

  http://tradgardsflow.blogspot.com/

  http://www.flickr.com/photos/magdaataustin/3489173361/in/photostream/

  SvarSlet
 23. Kære Claus

  Nu er jeg ved at gå lidt i panik. Jeg var så heldig, at få nogle frø af de røde slags sammen med min sidste bog Drivhusdrømme, men som jeg læste det på din beskrivelse, skulle de først sås til efteråret. Er det rigtig, eller kan jeg nå det nu mens der stadig er frost i jorden? Jeg glæder mig så meget til at se dem, og der går jo et par år så vidt jeg har forstået det.
  Hilsen
  Hanne

  SvarSlet
 24. Jeg sidder her - gravid og lidt morgenkvalm og ELSKER at følge med i bloggen!

  Frøene til i år er købt hjem - men har fået min søster til at fremspire dem da jeg ikke tackler første del af min graviditet så godt - men jeg glæder mig til at blive frisk og komme ud og få jord under neglene.

  Bilka bliver da også et sted jeg kommer til at plage min mand om at køre hen... plantecentret bliver jo pludseligt helt dragende!!!

  Fantastisk gjort af Bilka at hverve dig til at glæde os andre havefolk på den måde :)

  SvarSlet
 25. De er rigtig fine, drivklokkerne.
  Jeg har set nogle firkantet drivhuse med spids tag, dem er jeg også vilde med, jeg tror de er af ældre dato.
  Glæder mig til dagen idag, hvor vi skal så.
  - Birgitte

  SvarSlet
 26. Det bliver spændende! Vil ligefrem glæde mig til næste besøg i den lokale Bilka, måske man er heldig at finde nogle af de gode sager!

  SvarSlet
 27. Kære Claus

  Pudsigt, jeg er på jagt efter sådan nogen i netop denne facon, men helst i den grønne farve, meget flotte. Får de dem også i den farve? Det er forøvrigt dejligt, jeg har l minut kørsel til Bilka, det bliver vist dyrt.

  Kærlig hilsen Janne fra Greve

  SvarSlet
 28. Sådan Claus !!!
  Jeg tilslutter mig klart hvad de andre har skrevet - at andre plantecentre og kæder må ærge sig gule og blå over ikke at ha´ fået samme super gode ide. Danmarks havemand nr. 1, som indkøbs guide - det er da et scoop for Bilka.
  Glæder mig til klokkerne, krukkerne, god jord og alle de andre ting - men tænker også straks "Rootrainers". Er det mon noget som kan blive en del af "festen".
  Mange hilsner Susan

  SvarSlet
 29. Kære Claus

  Jeg kunne godt tænke mig, at Bilka også forhandler lerfødder til krukker. Især de søde med løvefødder og løvehoveder.

  Kærlig hilsen janne fra Greve

  SvarSlet
 30. Bilka bliver jo næsten, som at tage til juleaften med alle de nye spændende ting for os plantenørder :-D

  Jeg glæder mig meget til at komme en tur derned, selv om det bliver en dagsrejse. Vi har nemlig ingen Bilka indenfor små hunderede kilometer :(

  Ha' en dejlig dag.

  SvarSlet
 31. Kære Claus
  Har nu fundet 'nærmeste' Bilka, og den ligger helt i Slagelse.

  Vil sige lige som Mette, Djurs - kan der ikke blive en service for os bonderøve i form af et advis om, at varerne er tilgængelige.

  Det allerbedste ville være, hvis Bilka havde online-salg - så det var måske en idé, du kunne fremlægge for etablisementet!?
  Mange hilsner

  SvarSlet
 32. Hej Claus!
  Nu har du jo selv bedt om flere kommentarer til din blog så håber jeg selvfølgelig også at de lidt mere kritiske af slagsen for lov til at passere din godkendelse. Jeg har selv en lille meget hyggelig gårdbutik med dejlige ting til haven og jeg bruger oceaner af tid på at støve spændende ting op som jeg kan have i mit sortiment, så netop mine dejlige have-kunde får en unik oplevelse når de besøger min butik ,derfor jeg bliver sku´ også sådan lidt arrig når jeg læser om dit intog i Bilka, ikke fordi jeg ikke under andre alle de skønne ting som du kan være med til at gøre til hvermands eje, men det er sku´ ærligtalt også temmelig ødelæggende for de små hyggelige steder som du jo i den grad selv synes er hyggelige at lede efter og besøge i din egen færden efter noget helt specielt til netop din have!!!!!!! Jeg sælger selv de skønne glasklokker eller nogen som ligner dem du har sat på din side her, men kan jo af gode grunde ikke sælge den til helt samme pris som Bilka, så jeg synes i den grad at du er med til at støtter butiksdøden i din jagt på at fremme havekulturen :O(
  Den kritiske

  SvarSlet
 33. Jeg har da også lige et par ønsker til Bilkas varesortiment. Jeg kunne godt tænke mig nogle flotte blomsterkasser med stativer til lathyrus. Det kunne da være supergodt med sådan nogen i haven :-))

  Det ville være lykken, hvis du kunne skaffe denne lækkerbisken til lille danmark "Linaria × dominii 'Yuppie Surprise'". Den har været vist i Haven i Hune. Jeg har siden forsøgt at få fat i den, men ingen af de danske forhandlere, som jeg har haft fat i, har kunnet fremskaffe den.

  Jeg synes den er noget af det yndigste:-)) Jeg skal snart i Bilka :-))

  Mvh Christina

  SvarSlet
 34. Kære Anne - i det små fra om en måneds tid, men hen over foråret og sommeren bliver det tydeligere og tydeligere.

  Kære Mette - jeg vil her på bloggen informere om særlige planter, ting og tilbud hos Bilka.

  Kære Eva - god idé. I forvejen har Bilka et kæmpestort udvalg af løg, men måske ikke disse.
  En oplagt idé til 2012. Fra denne sæson kommer der særlige løgsortimenter, som jeg har sammensæt.

  Kære Hanne - skynd dig bare ud og så valmuerne nu. Det er ikke for sent.

  Kære Janne - grønne har den umelpe, at de ikke lukker lyset så fint ind, hvis man bruger dem som drivklokker.

  Kære Susan - 'Roottrainers' kigger vi også efter.

  SvarSlet
 35. Kære den kritiske,

  Nu går det jo oftest sådan, at det, der er smukt og eksklusivt ofte ender med at blive kopieret og senere sendt ud via kæder som Bilka, men jeg kan godt forstå din irritation. Til trøst kan jeg sige, at jeg føler det stadigt som eksklusivt og mere berigende at købe smukke ting hos én som dig, for jeg er også en bonderøv, der normalt helst undgår Bilka.
  Mange hilsner, Annette Halling

  SvarSlet
 36. Kære Piv - du er i din fulde ret til at blive arrig og at være kritisk. Jeg håber dog ikke, at jeg ligefrem er med til at fremme butiksdøden. Jeg tror altså, at du skyder noget over mål. Du skriver, at du bruger oceaner af tid på at finde spændende ting til dit sortiment, og det skal du selvfølgelig blive ved med. Hvis du er dygtig og har fingeren på pulsen, lykkes det dig selvfølgelig at finde lækre specialting, som Bilka ikke vil have noget med at gøre, fordi de varer - som sælges af dem - skal tale til et bredere publikum end det, du som specialbutik har.

  Jeg kan sige dig, at jeg gennem en årrække har sagt nej til mange tilbud, men efter flere forhandlinger valgte jeg at sige jatak til Bilka. Og det gjorde jeg, fordi jeg ved, at jeg her kan være med til at gøre en forskel, ikke mindst hvad planter angår. Tror, der er plads til alle. Og jeg synes da også, at de, der måske ikke kommer i livsstilsbutikkerne, også skal tilbydes noget med et pænt design eller i en lækker kvalitet til en overkommelig pris.

  Til alle I andre - kom endelig med mere ris eller ros.

  SvarSlet
 37. Kære Claus
  Det var nu ikke valmuefrø jeg havde, men de to røde kvan. Mon ikke de gælder det samme for dem - at de kan sås nu?

  Jeg glæder mig til dine nye bøger, og har du stadig tilbud om at man kan få frø til den tid, vil jeg ønske mig valmuen.
  Hav en dejlig dag.
  Hanne

  SvarSlet
 38. Kære Hanne - nej, det er heller ikke for sent med kvanen.

  SvarSlet
 39. Hej Annette,..... og Claus selvfølgelig :o)
  Tak,.... glæder mig at jeg ikke står helt alene :o), og du har ganske ret, alt det smukke bliver alt for hurtigt kopieret og solgt i de store kæder, det er så der jeg mister interessen,... og det er også det jeg mener Claus,... jeg kan da godt være lidt bange for at du skyder dig selv i benet.
  Da min haveinteresse begyndte at spire for en del år siden var jeg vældig glad for at Isabella fandtes, hun gjorde på det tidspunkt en kæmpe forskel, og du kom til, jeg købte din bog "Den levende have", og du drømmer ikke om hvor mange havevenner jeg har fortalt om den helt igennem fantastiske bog, jeg elsker når du øser ud af din efterhånden store haveviden, og rundhåndet giver dine tips og ideer videre, henviser til skønne hjemmesider hvor man kan købe fantastiske frø, knolde, løg og planter
  (som man ikke kan få på den lokale planteskole, eller i BILKA!!!!) hmmmmm skøøøøøønt, det er for søren da det der gør det skægt at ha´en have, jeg vil ikke have det samme som min nabo har, jeg vil ha´noget jeg har arbejdet for at få,.. ledt med lys og lygte efter, det er dér det magiske opstå,..... mainstream niks!!!!
  Min lille butik skal nok overleve, jeg synes selv at jeg har fingeren på pulsen og er god til at spotte nye spirende trends, jeg bliver muligvis ikke mangemillionær af projektet, men jeg forbliver en glad havenørd og butiksejer :o)
  Glæder mig i øvrigt til at følge med i dit klokkeranke-kursus :o)
  Vh Piv

  SvarSlet
 40. Kære Piv - er nu ikke så bange for, at jeg skyder mig selv i benet. Jeg er helt vidende om, hvad jeg gør. Og jeg er helt sikker på, at jeg kommer til at gøre en forskel rent vareudbubdsmæssigt, fordi jeg har så stor en koncern i ryggen, som virkelig vil dette samarbejde. De har fra dag ét fået at vide, at jeg ikke kan 'købes' til at italesætte nogle varer og planter, som jeg ikke kan stå inde for. Så ville jeg jo netop udvande mit eget brand. Jeg er helt sikker på, at det er plads til både dig og mig. Føler mig også rimeligt klædt på til det med at spotte trends eller ligefrem være med til at 'sette' dem. Jeg kan garantere dig og andre, at jeg lægger ikke navn til billige plagiater, men vil brænde for at skabe nye produkter til den bedste kvalitet. Husk på det gamle ord: 'Den, der går i andres fodspor, kommer aldrig foran.

  SvarSlet
 41. Hej Claus!
  Jeg klipper selv gamle plasticpersienner i passende stykker til planteskilte til min egen "planteskole", men kunne godt tænke mig at få de små platicstrimler i forskellige farver til at sætte i potterne på Bilka-ønskelisten.
  Mh Lotte

  SvarSlet
 42. Jeg glæder mig til at se sortimentet. Hvornår "går du i luften"?

  Synes Janne her fra Greve har helt ret i at de søde terracotta løvefødder - er helt uundværlige og jeg brugte en del tid på at kigge efter dem sidste år. (Jeg vil ikke betale 100 pr. fod, som jeg fandt dem til på nettet.)

  Men Janne - du bor garanteret lige rundt om hjørnet fra mig. Det kan jo være vi mødes i Bilka.

  hej og hav det godt
  bedste hilsner fra
  Eva i Greve

  SvarSlet
 43. Hej Calus
  Jeg kommer aldrig i Bilka - eller skal jeg sig 'KOM', for nu må jeg nok køre den lange vej en gang imellem. Det er fint, hvis vi kan blive holdt orienteret om gode tilbud via bloggen her, men man kan altså også få Bilka's ugeavis på mail (har selv lige tilmeldt mig). Jeg håber ikke, at 'Dalby-varerne' bliver sådan nogle eksklusive ting, som man skal stå i kø for, men at man godt kan komme lidt hen på eftermiddagen og stadig være heldig at finde gode ting.
  Med venlig hilsen Heddie

  SvarSlet
 44. Kære Heddie - nej, så hurtigt går det nok ikke.

  SvarSlet
 45. Hej alle - som kommentar til det med om dette nye initiativ kan være skadeligt for de små unikke butikker: Det tror jeg simpelthen ikke det bliver. Læg mærke til hvor ofte folk her på bloggen skriver "...eller også er de hundedyre", "jeg har ledt, men aldrig fundet" ... Dette er pointen: De mennesker som nu vil valfarte til Bilka har hidtil IKKE haft held med at finde disse ting inde for geografisk rækkevidde, og hvis de har fundet det, så var det for dyrt.
  Derfor går de andre butikker ikke glip af noget salg.
  Jeg hælder mere til Claus' tanke om at det nærmere vil spore folk i retning af det helt unikke ude i de små butikker. Og så tror jeg det er som med andre ting: vi kan godt både have nogle rigtig gode og designede (dyre) stole i stuen, men puderne, dem skifter vi jævnligt til fordel for sæsonens sidste skrig i nærmeste lavprisvarehus. Man kan vel godt kombinere tingene, når pengepungen ikke følger med.

  Bedste hilsener Lisbeth K

  SvarSlet
 46. Lækkert...!
  Jeg glæder mig til et lækkert udvalg til haven i Danmark og til man ikke længere behøver købe langt det meste på nettet. Jeg savner tit at ha' ting mellem fingrene inden jeg køber, så det bliver rigtig skønt

  Karin fra det fynske

  SvarSlet
 47. Piv....er din største konkurrent, ikke netbutikkerne?
  Jeg er yderst sjælden i Bilka,synes faktisk, at Rema, er billigere med almindelige
  dagligvarer. Hvis jeg kommer forbi Bilka plejer jeg og kigge i deres planteafdeling. Som regel køber jeg kun et par stueplanter, og det er så fordi, de koster en tredjedel af, hvad de koster i en blomsterbutik.
  Hvis ellers "de små plantesalg" har lidt udover, hvad de fleste har, tror jeg, de har en chance. Tænker her på f.eks. Thybosminde stauder (har mange forskellige hyld) og Plantebixen ( mange heuchera). Tror ikke Bilka, kommer til at have mange af hver plantegruppe. Kunne også nævne Idehaven, der har meget nyt, og en have, der i sig selv er en oplevelse.
  En butik, med sit eget særpræg, og ikke en, der ligner de fleste andre, tror jeg kan overleve.
  Elly

  SvarSlet
 48. Kære rare Julemand,

  min have og jeg ønsker os nogle skønne skærmplanter, allerhelst pyrenæisk baldrian:o)

  Så lover jeg, at jeg nok skal være sød og artig:o)

  Grønne godnathilsner

  SvarSlet
 49. Kære Claus,
  Min veninde og jeg kunne godt tænke os et opstammet korktræ. Tror du det er noget der kunne fremskaffes til Bilka. Kan ikke finde ud af hvor vi kan få dem.
  Kærlig hilsen
  Lise

  SvarSlet
 50. Kære Claus.
  Lerurtepotter i almindelige størrelser til at have pelargonier og andre blomster i i drivhuset savnes. Man kan som regel kun få de helt almindelige kedelige. HAr fundet disse på nettet, var det ikke noget for dig og Bilka at kigge efter nogle tilsvarende? http://www.bergsblomster.dk/fotos.htm

  På forhånd tak
  Mette

  SvarSlet