Jeg er en heldig mand …

… og når jeg nævner det, er det fordi, jeg har så mange dygtige folk omkring mig. Jeg har sagt det før, men det kan altså ikke siges for tit.

 

20110321_113402

 

I dag er Karen kommet for at så, og hun skal hjælpe med forefaldende havearbejde hen over sæsonen. Katja stoppede til jul, fordi hun gerne ville i gang med noget andet. Men hendes kæreste Dave starter her igen lige før påske, og Ana kommer om et par uger.

 

20110321_113323

 

Og så har vi jo Preben, som er her hele året, fordi han også laver reparationer inde og ude. I alt svarer de fire nævnte personer til cirka 2,5 heltidsstilling.

 

20110321_113347

 

Som I kan se, har Karen tjek på tingene, og jeg bliver bare så glad, når folk gør sig umage. Sjusk og ligegyldighed er ikke mig.

17 kommentarer:

 1. Jeg kan også kigge forbi og luge en eftermiddag :-)

  SvarSlet
 2. Det lyder som en drøm med dine hjælpere, men der er jo også en del kvadratmeter at se til/passe. I noget mndre målestok vil jeg lige nævne at jeg også er heldig, mine klokkeranker er nemlig kommer op og står med ca 2 cm store kimblade.
  mvh
  Mette

  SvarSlet
 3. Jeg har ingen "Karen" til hjælp, men fik alligevel også klaret en masse såning af sommerblomster til forspiring. En dejlig måde at bruge en fridag på!

  SvarSlet
 4. Vi er vel ganske heldig alle menn og kvinner som bor i den delen av verden vi gjør. Tross tragedie og uro er det viktig at vi som har det bra står på videre og gleder oss over de små ting som en fin sådd, at det er fint vær, fuglene synger og at våren er like rundt hjørnet. Det er fantastisk!

  Ikke noen selvfølge å ha medarbeidere som lever opp til ens ønske om det perfekte, men det vet vel den heldige mand allerede.

  Godt å igjen høre hvilken enorm hjelp du har for å oppnå dine hagedrømmer slik at vi med litt mindre ressurser kan være stolt av det vi får realisert av våre drømmer for våre hager.

  Ha en fin dag!

  SvarSlet
 5. Åhh, hvor ser det dejligt ud med alle de så bakker.

  Det havde været super hvis du havde taget et nærbillede at alle navneskiltene, inden de blev sat i bakkerne, så vi kunne se hvad der var i bakkerne :-)

  Mange hilsner

  Gitte

  SvarSlet
 6. Ja du er en heldig mand. Jeg faldt i går da jeg var ude og løbe. Og sikke en omgang jeg fik. Det er faktiskt kun rumpen som gik fri.
  Men med klude om min hånd så har jeg haft en dejlig dag i haven alligevel. Men det der gik igennem mit hoved da jeg var på vej ned i asfalten, det var faktisk hvad nu med haven. Skør tanke :-)

  SvarSlet
 7. Hoppas du har haft en bra vårdagsjämning! Kram

  SvarSlet
 8. Kan godt forstå, du sætter pris på medarbejdere der har styr på tingene, og udfører deres arbejde med omhu. De "hænger ikke altid på træerne".

  Jeg er af den holdning, at mennesker der er uengagerede og har en ligegyldig indfaldsvinkel til det de beskæftiger sig med, burde finde sig et andet job, hvor de kunne trives bedre. Til glæde for deres omgivelser, og ikke mindst dem selv.

  Mange forårshilsner
  Vivik

  SvarSlet
 9. Lige et lille spørgsmål til billederne.. Er det Perlite, der er drysset øverst i bakkerne.. Og hvis det er, skal det så både blandes i jorden og drysses øverst? Forstår godt, hvis du ikke har tid til at skrive om det, nu hvor såningen går på for fuld damp. Havehilsen Lise

  SvarSlet
 10. Ih hvor ser det godt ud... har I mon varme på der ude?
  Mine klokkeranker er endelig begyndt at titte op - dog ikke i alle hullerne, men mon ikke der kommer lidt flere... ;09

  SvarSlet
 11. Det som er drysset over krukkene er Vermculit.

  SvarSlet
 12. Ja Claus du er en en heldig mand, med så dygtige og flittige medarbejdere, men de er sørme også heldige, at arbejde sammen med dig...;-)

  Er så heldig, at afholde min sidste ferie i denne uge, så har været i haven hele dagen, i det lune forårs vejr ( så nu kan jeg godt mærke at jeg har en krop) AV AV......
  Holder en lille pause fra haven imorgen, hvor jeg vil så endnu flere frø.....

  Forårs hilsner Bettina

  SvarSlet
 13. Hej Claus,
  Det er dejligt med folk der gør noget ekstra ud af deres arbejde. Det betyder ikke så meget for mig at vide hvad der står på de forskellige skilte, men jeg er derimod interesseret i at finde ud af, hvor jeg kan finde flamingokasser svarende til dem du sår i. Jeg hyggede mig med dine seneste to videoer i går aftes og mange tak for det.
  Hilsen Michael, Horsens

  SvarSlet
 14. Oj - hvor ser det effektivt ud!!!
  k.h.

  SvarSlet
 15. Jeg vil vildt gerne have dine billeder med på min Facebook (amtril brugskunst og gaver), skal jeg bare kopiere dem?
  Vil også lige se om de passer ind på min website (www.amtril.dk) hvor vi har fået nogle fede træskåle der også er tænkt til planter. Måske du gider tage et kig og lade mig vide om I ville kunne bruge dem. Ideer er velkommen, så hvis vi kan bruge hinanden???
  Trine

  SvarSlet
 16. Kære Brita - JA, vi er heldige.

  Kære Merete - ja både i rummet og under bordene.

  Kære Michael - de er svære at finde efterhånden. Men du kan bruge kødkasser.

  Kære Trine - fine træskåle. Men jeg mangler mildest talt ikke noget at plante i.

  SvarSlet
 17. Hej. Claus Tillyke med Karen hun er et SØD pige.Eric

  SvarSlet