Nu er den her

Selv om jeg gennem mine snart mange år som forlægger har været fødselshjælper for omkring tre tusind bøger, giver det en helt særlig fornemmelse, når en ny bog lander på mit bord. Men i dag var det en ekstra dejlig oplevelse, for det var en ganske særlig bog.

 

20110321_173756

 

Som I forstår, er det en bog, som har betydet meget for mig, og jeg håber og tror på, at den vil få stor udbredelse. Hvis I vil se hele bogen, skal I klikke her.

26 kommentarer:

 1. Glæder mig til bogen Claus. Ved endnu ikke om jeg køber den eller nøjes med at låne den på biblioteket. Heldigvis udelukker det ene jo ikke det andet - og jeg må indrømme at jeg er ret tiltrukket af bogen allerede på forhånd :-)

  De bedste hilsner Lisbeth K.

  SvarSlet
 2. Til lykke, Claus, med Tasha Tudor!
  Det er en vidunderlig bog, som dit forlag nok skal få stor succes med. Desværre er jeg ikke aftager, for det engelsksprogede eksemplar, jeg har, er ikke slidt op endnu, selv om det har været læst mange, mange gange; men jeg anbefaler rigtig, rigtig gerne bogen her på din blog. Det er romantik på en uforlignelig måde.
  Og WAUUU! hvor nogle flotte barrods-træpæoner, du viste i din video i går! Det bliver spændende at følge deres tilværelse i din have.
  Mange tak for at du honorerede mit ønske og forsat
  Happy Spring Gardening
  ønsker Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 3. Den røg fluks i indkøbskurven her - og jeg glæder mig sådan til den!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 4. Jeg tager hatten af for fotografen Richard Brown som har taget billedene.
  De ligner næsten eventyrlige malerier...:-)

  Igen en bog man kan ønske sig.
  Har fødseldag i Juli....:-o)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 5. Tillykke Claus
  Den ser virkelig spændende.

  Hilsen
  Dorte

  SvarSlet
 6. Hej Claus

  Hvor er det en SUPER SMUK bog. Jeg har da aldrig set noget lignende. Alle de ufattelige stemningsfuld billeder, og den lille vævre dame. Hvor var hun dog skøn. Skønne bede og imponerende buketter. Jo din nye bog er der masser at inspiration og nydelse over...

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  Den må jeg eje! Hvor kunne jeg godt tænke mig at opleve denne have live. Den måde at leve på og have en have på, kan man da kalde "tilbage til rødderne" :-))

  SvarSlet
 8. PS: Jeg vil igen opfordre folk til at se denne lille video fra Tashas have. Den er HELT vidunderlig: http://www.youtube.com/watch?v=9zU-15to8d4

  SvarSlet
 9. Hej Claus

  Hvor er den super flot og nu ved jeg lige præcis hvad jeg skal ønske mig til min fødselsdag i juli måned. Den vil jeg glæde mig til at læse og se de skønne skønne billeder. Hvor er det en spændende personlighed Tasha Tudor.

  Det gør mig altid glad at læse bøgerne fra dit forlag for der er så mange ting at lave og lære af.

  Glæder mig til min fødselsdag i mere end en forstand nu ;)

  SvarSlet
 10. Tillykke med den nye udgivelse, kære Claus.

  Håber, at rigtig mange vil købe bogen om Tasha Tudor og hendes helt specielle univers.

  Den er SÅ dejlig at forsvinde ind i, når man trænger til at komme på afstand af verdens larm, vrimmel - og steder hvor det brænder!

  Min engelsksprogede version ligger aldrig mere end en armslængde fra mig.
  Så der er mulighed for hurtig exit til 'en anden verden' - såfremt det er nødigt.
  Kærlig hilsen - og go' fornøjelse til alle

  SvarSlet
 11. Kære Claus,
  Endelig en ny havebog på det danske marked. Der er langt immellem udgivelserne, så denne bog ryger straks ind på min ønskeliste. Tak for det!
  Kærlig hilsen fra Ulrika i Gråsten

  SvarSlet
 12. Kære Claus
  Hvor er det dog et vidunderligt tilfælde - først fortæller Nette om den lille film, man kan se på YouTube og straks fortæller du, at du udgiver bogen, og så kort tid efter. Jeg har glædet mig.
  Kh
  Hanne

  SvarSlet
 13. Hov..jeg blev så glad for at læse om bogen, at jeg glemte mit spørgsmål om klokkerankerne.
  Kan jeg sætte de små "børn" ud tideligt om morgenen, når der er ca. 4-5 grader, eller er det for koldt. Jeg har ikke turdet gøre det endnu. Jeg har mulighed for at sætte dem i et stort marsvinebur, så der er lidt læ omkring dem, men der er jo stadig åben foroven.

  Hav en dejlig dag.
  Hanne

  SvarSlet
 14. Jeg har flux bestilt bogen! Det er en god ide at man kan "bladre" og se hele bogen - det solgte den omgånende til mig. :o)
  Venlig hilsen
  Marianne Kruse

  SvarSlet
 15. Hi Claus, congratulations with this book. It is a wonderful world of Tasha Tudor.
  Have a nice day

  SvarSlet
 16. Ja, det är en härlig bok. Jag har den på engelska. Tror att den översattes till svenska också. Just igår klickade jag hem pionen 'Mother's Choice' som fanns i Tashas trädgård.

  SvarSlet
 17. Kære Hanne - ja bare giv planterne en tur i det fri om dagen. God idé med buret.

  SvarSlet
 18. Hvor ser bogen om Tusha Tudors have spændende ud og jeg måtte da også ind og se linket, som Nette henviste til på You Tube. Dejligt at se og høre om en kvinde, som lever i takt med sine passioner! Jeg kan godt forstå betagelsen af Tusha Tudor og hendes have! Selvom jeg ikke har en have, er det ikke utænkeligt, at jeg kaster mig ud i at købe bogen - sikke en livsbekræftelse!

  SvarSlet
 19. Kære Claus
  Jeg er solgt lige på stedet, og du har lige solgt mig en bog:-))
  Den appetitvækker med at lade os bladre i bogen er genial - glæder mig meget til at få mit eget eksemplar. Og på forhånd tak for medfølgende frø og hilsen!
  Bodil K. - 4100

  SvarSlet
 20. Hej!

  Allt väl med dig?
  Vilka projekt du har och vilka böcker du gör.
  Allt är så fint.
  Jag gillar verkligen din krukbok och tittade i den häromdagen då jag skulle ha lite ideer.

  Längtar nog mest efter din ros och pion bok.
  'Såg att omslaget är från Ken och Carina.
  Super fint.
  Ha de gott så hörs vi
  Annika
  Som skall till Stockholm några dagar på mässa

  SvarSlet
 21. Hjerteligt Tillykke,
  kære Claus :-)

  Hvis bare du vidste, hvor glad jeg er for din blog og alle de dejlige ting, du indvier os andre om.
  Jeg vil fluks til Bilka og købe dine bøger her ( det er desværre lidt sent for mig, at jeg har "opdaget" dig, men hellere sent end aldrig ;)
  Hjerteligts Birgit Skovgaard

  SvarSlet
 22. Kære Claus.

  Så ankom den vel til solskinsøen idag, hvor posten fik hevet mig op fra ukrudtlugningen og overrakte den. Desværre var kvanfrøene åbenbart steget af på en tidligere station, for de var ikke at finde. Men en dejlig hilsen og et nydeligt bogmærke fulgte med.

  Jeg takker mange gange - hvor ser den dog helt vidunderlig ud! Glæder mig til sengetid...

  Hjerteligst

  SvarSlet
 23. Kære Zeb - forstår jeg det sådan, at du ikke har fået kvanfrø med? Send mig lige en mail med din adresse, så får jeg rettet op på det.

  SvarSlet
 24. En fantastisk bok. Hadde jeg ikke allerede hatt den på engelsk, skulle jeg kjøpt den på dansk. :)

  SvarSlet
 25. Kære Claus.

  Tusind tak, du gavmilde sjæl!

  Hjertelige, travle solskinshilsener...

  SvarSlet