Nu er jeg med

Jeg har været noget bagud med svar her på bloggen de sidste dage, men det har jeg nu fået rodet bod på. Har du spurgt om noget, er der sikkert svar nu.

4 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Nu har jeg lige siddet og kigget Bilkas Hus & Have tillæg igennem, og på side 48, nederst i venstre hjørne er der et billede af din "Krukker i haven" - og så står der 00,-. Ved du, hvordan det skal forstås? For det kan vel ikke være rigtigt, den er gratis?, for så har jeg startet "Mukkebikken".Det er den eneste af dine bøger, jeg ikke har.
  Undskyld, du ikke havde rent bord med spørgsmål ret længe!!!
  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 2. Kære Inga - hvor er det dejligt at høre fra dig. Nej, desværre. Bilka har lavet en fejl. prisen for bogen er kr. 50,-

  SvarSlet
 3. God Søndag, Claus! Kan vi mon få en statusrapport ang. klokkerankerne i dag?
  Kh Mona

  SvarSlet
 4. Hej Claus,

  Måske jeg lige har sendt denne besked, men er i tvivl om, om jeg fik den sendt.

  Jeg kunne godt tænke mig hvis, du ville skrive noget om planter og zink. Har hørt at det ikke er så godt sammen og jeg ville blive ret ærgerligt hvis jeg købte zink potter og planterne så blev dårlige.

  Mange hilsner

  Majbritt Sandsberg

  SvarSlet