Så langt øjet rækker

Lige så ofte jeg kan komme til det, agiterer jeg for, at man skal anlægge lange kig i haven – noget øjet søger i mod. Et point de vue.

 

claus20110327_122253

 

Og dette lader sig også gøre, selv om haven ikke er specielt stor. Det handler blot om planlægning, og her har jeg god hjælp af Kjeld Slot.

 

claus20110327_122311

 

Indtil for nogle få dage siden, stoppede stien ved rosenbuen, men som det fremgår, er den nu forlænget, så et af de lange kig er blevet endnu længere. Herligt!

 

NB. Står faktisk med det ene ben I Italien. jeg er nemlig på vej til Børnebogmesse i Bologna. Derfor får I kun nogle korte blogindlæg de næste dage. Er tilbage igen sent tirsdag aften. Ofte plejer jeg et blive dernede og nyde stemningen, den gode mad og forårsvarmen I nogle dage, men det er der simpelthen ikke tid til i år. Jeg skal hjem igen og skrive på mine bøger. Pyha …

11 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Rigtig god tur. Synd du ikke har tid til at nyde et par forårsdage i Italien. Det har du da rigtignok ellers fortjent!!!
  Tak for videoerne - den i dag mindede mig om det, jeg så hos dig 2. april 2009 - da blomstrede kameliaerne også!!.
  De kærligste hilsner

  SvarSlet
 2. Det er rigtig rigtig flot! Det ser ud som om der er totalt forårsklart i din have?
  Jeg vil lige fortælle at dit standhaftige lokkeri fik mig overbevist om at jeg skulle i Bilka idag og der var ingen grund til at være nervøs - som sædvanlig flokkedes de fleste mennesker omkring de blomstrende varer så der var MASSER af plads ved Nordens oliven og jeg er glad:0)
  God fornøjelse i Italien!

  SvarSlet
 3. Jeg ved lige hvad du mener når du siger lange kig , det også noget der kan bruges når man bor på landet, her gør vi det bare i lidt større målestok . Det lange look , ser man også i Anne Just's have

  SvarSlet
 4. Hej Claus
  Jeg er ikke god til at kommentere her på din blog, men syntes lige, du skulle høre denne kommentar fra min datter på 4 år.
  Hun havde slået sig, og kom op at sidde hos mig, mens jeg kikkede her på indlægget. Da hun så billedet af dig, udbrød hun: "Se, mor, det er ham, du godt kan lide!"
  Ja, hun kender sin mor :)
  Ha' en dejlig tur til Italien!
  Hej fra Line

  SvarSlet
 5. Hej Claus

  Jamen rigtig god tur til Italien :)
  Forstår godt at du skal skynde dig hjem - vi venter jo på bøgerne!

  Flot vue, du har fået lavet i haven!

  Hilsen Ulla

  SvarSlet
 6. Kære Mester.

  Endnu tak for dejlig info i dagens video. Ønsker dig et par dejlige dage i Italien (Bologna), nyd det .-)

  Forårshilsner Bettina.

  SvarSlet
 7. Buona sera il mio pisello odoroso Clauso<3

  Molte grazie per i video. Erano molto interessanti:o)
  Buon viaggio in Italia, il mio bel ragazzo.

  Caio!

  Baci da ZIA VERDE

  SvarSlet
 8. Claus, den stiforlængelse ser bare SÅ godt ud:o)

  Rigtig god tur til bella Italia. Synd, du ikke har tid til at nyde det italienske forår og den gode mad, men du må tage revanche til næste års børnebogsmesse i Bologna, ikke?

  Have a safe journey.

  De kærligste hilsner og tanker fra det kolde nord..

  SvarSlet
 9. Kære Claus
  Tak for weekendens video indslag. Jeg må desværre sige, at det allerede er blevet en vane, at man lige skal tjekke, om du har lagt en video ud - håber du fortsætter med det - men selvfølgelig kun sålænge, at du selv syntes det er sjovt. Det må ikke blive en sur pligt for dig.
  Jeg var desværre lidt for hurtig i lørdags til at potte mine klokkeranker om - håber det går alligevel, selv om det kun var nogle få, der havde antydning af andet bladsæt.
  Hav en god tur til Italien. Jeg kunne sagtens unde dig et par ekstra dage i skønne Italien.
  Kh
  Hanne

  Line - hvor er det en sød historie du fortæller :-)

  SvarSlet
 10. Ja de lange kik bliver tit negligeret i jagten på de mange haverum som er denne tids havemantra. I virkeligheden er tingene ikke modsætninger for de lange kik er bedst hvis de som her har omgivelser og derfor er kik igennem noget andet, der så fint kan være de små rum som vi gerne vil have.

  Keld Slot er en mester til den kunst, måske den bedste vi har og du er heldig at have ham som ekstra øje.

  SvarSlet
 11. hej Claus,
  du må i det mindste sørge for at få et frikvarter eller to, hvor du stikker af og bare nyder at være i Italien ;-)
  Go' tur ...

  SvarSlet