Sig det med blomster

Hvor gammelt dette slogan er, ved jeg ikke. Men det er godt nok godt fundet på!

 

20110305_112612

 

Det er en helt speciel følelse at modtage en buket, som er blevet sendt til én. Det er da en kærlig hilsen.

 

20110305_112632

 

Denne skønne buket, som har pyntet på mit bord de sidste par dage, modtog jeg forleden. Aldrig har jeg set så smukke ranunkler. Det er skønt på denne måde at få lidt af foråret indendøre. Og selvfølgelig også skønt, at nogen mener, at man fortjener en lille hilsen.

28 kommentarer:

 1. Sikke en buket!!! Super flotte ranunkler - har selv prøvet at dyrke dem, men uden det store held. Så det er nok den slags blomst man køber, enten til sig selv eller en man holder af.

  Farven på blomsterne står flot til vasen, men det behøver jeg vel ikke gøre dig opmærksom på :-)

  /Bo

  SvarSlet
 2. Beautiful flowers and a perfect match with the vase.
  Have a nice day

  SvarSlet
 3. Vilket praktexemplar av min favoritblomma. Nej,nu ljög jag, jag har många favoritblommor. Ska absolut försöka besöka haven under sommaren. Vilken fin sida du har
  Solig hälsning

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Ja, de er smukke - og ser det ud til meget fine og sarte i farven. Det kan da ikke komme bag på dig, at der er mange, der synes du fortjener en hilsen - blomster eller andet! Med al den skønhed og inspiration du sender ud i cyberspace til os.... Vi skal derimod nok ikke regne med at vi får buketter i gave fremover - der er jo hele tiden nye bøger fra Claus Dalby, som vi hellere vil have (smil). Nu har du jo lige løftet sløret for endnu en; Haveplaner. Kan ikke vente!!!! og bare det nu snart var april, så vi kunne få fingrene i de 3 vi skal have dér; Hemmelige haver, Bonderoser og Pæoner og Tasha Tudor (jeg har nemlig også en Corgi - så udover haven er jeg sikker på at der er mere i den bog, der vil tiltale mig - jubii.)

  Nå ja - og så må det selvfølgelig også goddt blive havevejr; selvom når bøgerne kommer bliver det jo svært at vælge mellem armchairgardening - og den rigtige vare....

  Kærlig hilsen
  Trine

  SvarSlet
 5. Rigtig smukke ranunkler skal vist kigge lidt nærmere på dem, næsten helt historisk rose i sit udseende, men Claus sikke et tidspunkt at lave indlæg, kører du på natstrøm.
  Henrik

  SvarSlet
 6. VIDUNDERLIGE ! og selvfølgelig er den anbragt i en vase der lige præcis matcher ;-)

  Med ønsket om en dejlig solskinsdag / Sanne

  SvarSlet
 7. Hvor er det en smuk buket - i al sin enkelhed. Selvom vasen bestemt hjælper buketten på vej :-)

  - Lisbeth K

  SvarSlet
 8. Kære Claus
  Så smuk en buket på dit bord! Ranunkler er meget meget fine; mon du på et tidspunkt kunne fortælle lidt om ranunkler i de udendørs krukker, hvis du altså har dem i dine? Bedste solskinshilsner Fru Krull

  SvarSlet
 9. Meget fin sart lyserød farve. Du gør jo også buketten ære, ved at vælge en vase, der lige rammer det grønne i midten af ranunklen!! Det er smukt. Skønt at du også har vaser i industrielle mængder til at komplementere dine buketter.

  SvarSlet
 10. Kjære Claus.Det må være de vakreste ranunkler også jeg har sett,de var alldeles bedårende!! helt klart at du fortjener en slik oppmerksomhet:)
  Klem fra
  Ellen

  SvarSlet
 11. Jeg er så glad i ranukler- men synes de taper seg så fort inne- stilkene blir brune og blomsterhodet bukker- har du noen tips?
  Jeg pleier å sette buketten kaldt om natten.
  Mvh Monica

  SvarSlet
 12. Åh, hvor er du heldig. Ranunklen er min yndlingsblomst :) De er godt nok flotte, så jeg forstår godt, at du nyder dem.

  Kærlig hilsen
  Iben Louise

  SvarSlet
 13. Åh, for en nydelig bukett! For noen deilige pastellfarger du har hjemme hos deg! Sukk! Jeg elsker ranukler. Jeg kjøpte noen i potter på hagesenteret for noen uker siden, men de døde ganske raskt etterpå. Jeg hadde tenkt å plante dem ut, men den gang ei. Er de vanskelig å få til? Jeg kan ikke forstå hva jeg gjorde galt...
  Ha en fin dag! Cathrine

  SvarSlet
 14. Kære Claus
  Jeg er en nysgerrig sjæl og har undersøgt dit slogan "Sig det med blomster"...

  kik her: http://loneshaveliv.blogspot.com/2011/03/undren-over-sig-det-med-blomster.html#links

  Hvor er de dog fantastisk smukke dine ranunkler, jeg troede at det var roser!
  kh Lone.g

  SvarSlet
 15. Kære Claus
  Ja, blomster taler for sig selv;-)) Jeg synes det er en fantastisk flot vase du har valgt til blomsterne. I det hele taget kan jeg se at du har en utrolig flot samling af vaser i baggrunden i vindueskarmen---- lige mine farver:-) Nu ved jeg godt at det er blomsterne, som er i fokus på billedet; men kunne du ikke vise dine skønne vaser frem en dag????
  Kh
  Renate

  SvarSlet
 16. Tack så mycket för de underbart ljuvliga ranunklarna!

  Sari från Puumuli i Finland

  SvarSlet
 17. Men man skal ikke glemme glæden ved selv at give blomster... Jeg tager som regel en buket med, når min svigermor inviterer mig over på en hverdagsmiddag, men det er på samme tid en billig pris for en omgang aftensmad OG en stor glæde at se hende, når jeg kommer ind med et bundt roser, iris eller hvad blomsterhandleren nu havde at friste med den dag.

  SvarSlet
 18. Kære Claus.
  Enig - en usædvanlig smuk buket.
  Enig - dejligt med en blomsterhilsen.

  SvarSlet
 19. De er helt fantastiske! Sikken en smuk farve og så fint de passer til vasen. Ja, det er en stor fornøjelse at modtage og give blomster.
  Jeg har ikke kommenteret længe, men du skal vide, at jeg er inde på bloggen hver eneste dag.
  Hilsen fra et regnfuldt Nordcalifornien!
  Lisbeth, Half Moon Bay

  SvarSlet
 20. Kære Trine - ja, der er en del bøger på vej. Jeg 'afslører' dem sådan lidt hen ad vejen.

  SvarSlet
 21. Kære Fru Krull - jeg har ikke erfaring med ranunkler i krukker.

  SvarSlet
 22. Hvor er det skønt at se, at nogen forstår, at selvom man så har en have fuld af skønne blomster - eller selv er mester for buketter og dekorationer, så er det en helt speciel glæde at modtage en buket selv!

  Uden antydning af misundelse - for jeg under dig dem bestemt kære Claus, må jeg konstatere, at end ikke vinteren frister nogen i min nærmeste omgangskreds (hosthost) til sligt. Da jeg nok ikke er ene om det, har jeg sat Elisakurven fyldt med Hornviol, Iris, Primula og Dothealiljer samt et par små lanterner på bænken nær vejen - og håber, at den kan glæde også andre en mig med dagdrømme om, at våren er nær.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 23. Kære Lone - tak for dit link.

  SvarSlet
 24. Kære Claus
  Med alle dine smukke blomsterbilleder gør du forårets komme lidt lettere for mig, jeg bliver så glad langt, langt ind i sjælen over al den skønhed i blomsterverdenen. Men nu mangler jeg viden omkring ranunkler: jeg har fået forærende 2 buketter med ranunkler, da denne blomst er én af mine favoritblomster, MEN - efter et par dage bøjer/brækker stilken, og blomsterhovedet hænger slapt nedefter ( vand er der nok af i vasen!). Er det noget du kender til, eller skal ranunkler behandles på en bestemt måde?
  Bedste hilsener til dig
  Kirsten L.

  SvarSlet
 25. Velbekommen, skulle det være en anden gang...
  kh Lone.g

  SvarSlet
 26. Kunstigt åndedræt til Kirstens rannunkler.

  Giv dem et frisk skråt snit med en skarp kniv og rids et snit i den nederste del af stilken med spidsen af kniven. Hvis skaden er stor, læg dem helt under vand natten over.
  Held og lykke

  Kh

  Engblomsten

  SvarSlet
 27. Ranunkler er noget af det smukkeste!!
  Kærligst Rikke.
  Ps. du tager virkelig smukke billeder!

  SvarSlet
 28. Det var dog den skønneste buket, jeg længe har set - nu ved jeg hvilke blomster, vi skal have på bordet til min datters barnedåb:-)
  Bedste hilsner
  Kristine

  SvarSlet