Sikke et år!

Ja tænk en gang; i dag har bloggen et års fødselsdag. Det har virkelig været en skøn, hyggelig, lærerig og dejlig periode. Jeg kom utrolig godt fra start, og jeg ved, at flere af jer har været med helt fra begyndelsen og har været inde og kigge hver dag.

 

Jeg ved også at nogle i begyndelsen tænkte. ’Ja, ja – lad os nu se, om han kan blive ved i det tempo. To indslag om dagen. Det skal jo også hele tiden findes på.’

 

4kejy2g[1]

 

Ja, der skal hele tiden findes på, og det tager da også tid, men fra dag ét besluttede jeg mig for, at jeg ville denne blog.

 

Til alle jer trofaste læsere og kommentatorer kan jeg kun komme med et stort TAK. I giver mig så meget – både på den ene og den anden måde. Jeg får megen nyttig viden, som jeg kan bruge i mit professionelle virke, for eksempel hvad angår bogskrivning.

 

Dagen i dag skal selvfølgelig fejres, og det vil jeg gøre ved at udtrække tre af jer, der kommenterer nedenfor, til et havebesøg. I tre udtrukne får lov til at tage en ledsager med søndag d. 26. juni kl. 14.00.

 

Tallet her har noget med udtrækningen at gøre: 22126211. Det vender jeg tilbage til.

 

I får nu weekenden til at lægge kommentarer ind, og så udtrækker jeg de tre heldige på mandag. Jeg ved, at flere af jer allerede har skrevet en lille lykkeønskning i tidligere indlæg. Hvis I gerne vil komme i betragtning, håber jeg, at I vil kopiere den ind herunder.

 

Nu er jeg godt nok spændt på, hvor mange kommentarer, der kommer. Det hjælper altid, når jeg ’lokker lidt’

246 kommentarer:

 1. Tillykke med det første år og tak for mange dejlige indlæg og ikke mindst mange smukke fotos!

  Randi

  SvarSlet
 2. Lene Borreskov Andersen12. marts 2011 kl. 10.39

  Hej Claus :-).
  Ja, jeg ønsker dig glad og gerne tillykke endnu en gang, for det fortjener du ..du som gør så uendeligt meget for os her på bloggen :-).
  Tak for et dejligt år sammen med dig og din blog, jeg er helt klar til endnu et år :-)).
  Mange hilsener fra Lene.

  SvarSlet
 3. Grattis på ettårsdagen!
  Det är alltid lika trevligt att gå in på din blogg. När jag läser texten "hör" jag din röst och det mesta går bra att förstå.
  Tyvärr är avståndet till din trädgård alltför långt och även om jag mycket gärna skulle vilja, är det omöjligt att komma på trädgårdsbesök. Har aldrig tur i lotterier, är så nöjd ändå!

  /Anette

  SvarSlet
 4. Hej Claus.
  Jeg vil, som mange andre, også takke for et rigtigt godt 1. år her på bloggen. Jeg har læst alle dine opslag / artikler fra dag 1 med spænding, ligesom dine bøger.

  Jeg håber, du stadig har gejsten til at fortsætte med spændende indlæg til glæde for vi andre haveelskere.

  Kærlig hilsen
  Pernille

  SvarSlet
 5. Hej Claus.
  Tillykke med det første år, har været med næsten helt fra start. Faktisk var det den store aktivitet på din blog der fik mig til at tro der var en interesse for have på nettet. Dette gav mig det sidste skub til at omdanne dem have hjemmeside jeg havde arbejdet på i 1 år til en have blog. Det var ligesom mere i den retning jeg syntes det skulle være, mere dynamisk og ikke så statisk som en hjemmeside.
  Så tak for det, tror du har været en stærk medvirkende faktor for alle de nye have blogs i Danmark.
  Henrik

  SvarSlet
 6. Kære Claus,
  Tillykke med det første år på bloggen, og tak for mange skønne og inspirerende indlæg og fotos.

  Jeg glæder mig til at følge din have i mange år fremover.

  Kærlig hilsen
  Lene

  SvarSlet
 7. Stort tillykke Claus. Jeg gætter på at det store tal er dine besøgende på bloggen gennem året - temmelig mange. Og ganske velfortjent.
  Jeg elsker at læse dine indlæg, også selvom det ikke altid giver en hilsen fra mig. Du er inspirerende og en dygtig forfatter.
  Nyd din festlige lørdag,
  klem fra
  mette

  SvarSlet
 8. Kære Claus
  Tillykke med 1 årsdagen og mange tak for en utrolig blog, med inspiration, som man ikke finder andre steder - bloggen og du holder gejsten oppe og jeg glæder mig til at følge med fremover - hav en god dag.
  Kærlig hilsen
  Dorte

  SvarSlet
 9. Hjertelig tillykke med 'fødselsdagen' - det har været en fornøjelse at læse alle dine indlæg.

  Mange hilsner fra en fast læser fra dag ét
  Susanne

  SvarSlet
 10. Hallo Claus, congratulations with one year blogging. I always enjoy visiting the blog.
  Have a nice weekend,
  best regards

  SvarSlet
 11. Stort tillykke med et års dagen for din blog :-)
  Glæder mig til at følge den i den kommende havesæson.

  Hilsen Vivik

  SvarSlet
 12. Kære Claus
  Stort tillykke med 1-års dagen. Ligesom for rigtig, rigtig mange andre, er din blog også til meget stor glæde og inspiration for mig.
  Og.. :-) ...også hos mig er en lille 'nakke' tittet frem i potterne med klokkerankefrø - og jeg såede endda først i søndags. Herligt :-)
  Rigtig go' weekend til dig og alle andre læsere.
  Bedste hilsner
  Gitte
  Vildbjerg

  SvarSlet
 13. Kære Claus

  Et stort, varmt og hjerteligt tillykke med dig og din blogs 1-årsdag.

  Danmarks bedste og smukkeste haveblog, men der kommer uden tvivl flere til efterhånden, så konkurrencen bliver jo nok hård i fremtiden.

  Jeg beundrer den ildhu og den flittighed, du lægger for dagen.
  Undrer mig stadig over, hvordan i alverden manden når alt det, han når!
  Bl.a. set i lyset af, hvor lang tid man kan bruge på/i blogverdenen - også selv om man ikke har en blog at passe og pleje selv.

  Da sygdom i det sene efterår i den grad strakte mig til jorden, var bl.a. din blog min livline til alt det smukke. Det krævede ikke så mange kræfter at rejse med dig ud i det skønne haveland.
  Det kunne nemlig gøres fra lænestolen, hvor jeg 'boede' en rum tid.
  Så endnu engang tak for dig og din blog.

  Ser frem til endnu mange år med din brændende interesse for Danmarks haver og dine mange haverejser ud i (foreløbig) Europa.

  Mange hjertelige og varme hilsner
  Håber, nogen i din nærhed forkæler dig på det groveste. Det har man så godt af!

  SvarSlet
 14. Hej Claus. Et stort tillykke med fødselsdagen. Jeg har fulgt din blog dagligt i dette første leveår og jeg synes du har gjort et rigtig flot stykke arbejde. Som dine bøger, er bloggen til stor inspiration og jeg får et lille dagligt kick af at kigge forbi. Via bloggen har jeg også fundet frem til både nye frø- og planteleverandører og en masse spændende haveblogs, som du linker til. Tak for et fantastisk år.

  Hilsen Karin fra Fyn

  SvarSlet
 15. Kære Claus.
  Tillykke med 1-års dagen!
  Krukket? Nej, det ved jeg, du IKKE er - men skulle du være lidt, så ville jeg tilgive dig og sige, at du har noget at have det i!
  I hvert fald har du grund til at være pavestolt af fødselaren. Jeg tvivlede ikke på, du kunne gøre bloggen til noget stort - men jeg tager hatten af for at den blev SÅ STOR. Godt gået!!!
  Ellers har søde TANTE GRØN skrevet alt, hvad jeg også ville skrive til dig. Så bare læs det en gang til.
  770 faste læsere! De skriver da helt sikkert til dig allesammen i dag + nogle af "os løse".
  Hav nu en rigtig god dag - kærlig hilsen "FAN NR. 1".
  PS: Kære Karen - nej jeg er ikke begyndt at pakke endnu - kun mentalt.

  SvarSlet
 16. tillykke med dagen, skønt at komme herind, der er altid en ide jeg kan bruge på min egen lille plet af en altan:)

  SvarSlet
 17. Også et stort tillykke herfra. Det ER lidt af en bedrift at lægge indslag ind hver eneste dag og så oven i købet flere gange om dagen... Men som alle de andre nyder jeg dem - hver eneste dag :)

  SvarSlet
 18. Kære Claus.

  Gratulerer dig på denne festens dag, mens jeg bøjer mig i støvet over din ildhu med at bringe havelivets glæder helt ind til os hjemme i stuerne! Forhåbentlig får vi lov til at nyde dine idéer mange år endnu!
  Hvor er det fantastisk at vi i lille Danmark har en havemand og inspirator som dig :-)

  Mange kærlige hilsner
  Frk. Skovly

  SvarSlet
 19. Kære Claus hjertelig tillykke.
  Du takker os her ude..for mit vedkommende er det mig der takker dig af hele mit hjerte for alle de farver du bringer ind i mit liv med både din blog og dine vidunderlige bøger,tusind tak ;)
  Hvor er du dog sød at give os en gave når du skal fejres...jeg stiller mig meget gerne i køen og håber,håber,håber....

  Rigtig mange knus og kram herfra

  SvarSlet
 20. Tillykke med 1 års dagen, Claus. Må det næste år på bloggen blive lige så farverigt, sprudlende og interessant.
  Det er en fornøjelse at følge med i dine aktiviteter både ude og hjemme.
  Du rammer uden om den belærende facon, og din egen glæde og entusiasme brænder igennem blog og tv på en vidunderlig smittende måde.
  Fortsat god arbejdslyst!

  SvarSlet
 21. Tillykke med etårs-dagen. Ja som tiden iler. Det er en næsten daglig fornøjelse, at få lidt have-input. Som sidegevinst får man også øjnene op for andre havebloggere, som kommenterer her. Det må da også have øget interessen for jeres blogs. Dagen mangler simpelthen timer, for hvor er der meget skønt læsestof, men man skal jo også være derude, så jeg er smuttet. Er midt i drivhus-vakseri.

  Tillykke.

  P.S. jeg føler mig heldig, vi ses!!

  SvarSlet
 22. Kære Claus

  Stort tillykke med din blogs 1-års fødselsdag.Det har været et fantastisk år og givet mig en enorm inspiration i det daglige - og en vis afhængighed af at skulle ind og se mindst hver dag om du nu havde lagt noget nyt på din blog. Og det har du næsten altid :) :)

  Hvor har jeg dog glædet mig over alle de skønne-skønne billeder og suget til mig af viden om alt det, du har vist og fortalt om.

  Din livsglæde og entusiasme er fantastisk og dejligt smittende, det skal du vide. TAK for det.

  Jeg glæder mig til en ny havesæson med dig som mentor.

  God lørdag :)

  Mange hilsner fra Ulla

  SvarSlet
 23. Stort tillykke, Claus.
  Jeg bruger din blog som 'en lille pause' og nyder alle dine billedrige indlæg.

  KH pernille

  SvarSlet
 24. Kære Claus og dit team derhjemme..I ønskes alle et stort tillykke på et års dagen for Bloggen..Jeg kan personlig takke for alt det gode i har bidraget til i min hverdag, kikker næsten hver dag forbi, og nogle gange flere gange...(for det kunne jo være...HI HI..) jeg ved at i ikke keder jer, og at det er et stort arbejde, det er jo ikke kun bloggen.. for mig begyndte det med bogen drivhus drømme..nu kan jeg ikke leve uden jer..Endnu engang mange mange tak for dig, og teamet. PS. jeg har hejst flaget i min have, opfordre ander til det samme..Lad Dannebro sveje i foråret , som en kæmpe tak til Claus og hans team.. og lad os have en rigtig god dag rigtig god dag... STORT TILLYKKE fra Paw..

  SvarSlet
 25. Stort grattis på blogg-födelsedagen! Jag har följt dig i ett års tid men visste inte att bloggen var så pass ny förra året då jag, till min stora lycka, fann den! Du är en stor inspirationskälla och jag älskar alla dina underbara bilder!

  (Jag hoppas en dag få se din fina trädgård, men i år får det bli någon annan lycklig)

  SvarSlet
 26. Susanne Raundahl12. marts 2011 kl. 11.39

  Kære Claus.
  TILLYKKE med 1 års fødselsdagen, og af hjertet en stor tak for din entusiasme, inspiration og skønne fotos. Det er dagens lille højdepunkt at kigge med, så drømmene kan få næring, både sommer og vinter. Ser frem til mange, mange gode indslag.
  Susanne

  SvarSlet
 27. Rigtig, rigtig mange gange TILLYKKE !
  Det er et helt utroligt stykke arbejde du har gjort for os. TAK
  Bloggen følges hverdag og jeg læst alle indlæg og set alle Youtube klip.
  Alt dette helt gratis..lidt vildt.
  Håber du fortsætter med bloggen længe :-)

  Mvh
  Jesper www.9haven.dk

  SvarSlet
 28. Kærer Claus :-)

  I Dag er det blogens fødselsdag hurra hurra hurraaa, den sikker sig en gave få som den har ønskede sig i år, med dejlig chokolade og gaver til. HURRA

  Tak for et års daglig potions glæde du har givet mig :-)

  Mange fødselsdags hilsner
  Karoline

  SvarSlet
 29. Jeg håber du kan holde dampen oppe Claus. Man kan kun komme i godt humør når man følger med i din blog.
  Fruen og jeg hygger os meget med hvad der sker på bloggen fra dag til dag.

  Hilsen Jens

  SvarSlet
 30. Kære Claus

  Tillykke med 1-årsdagen for denne skønne blog.

  Det er altid en stor fornøjelse at kigge ind, og man bliver hurtig afhængig af dagens lille blomster-kick.

  Jeg tror faktisk også, at din blog er blevet et slags "mødested" for alle os planteelskere.

  Jeg har indtryk af, at der skabes mange kontakter via din blog, og jeg bruger den i høj grad også selv som springbræt til andre blogs.

  Så udover at øse ud af din store viden og begejstring for smukke blomster og planter, så formår du at sprede noget, der er endnu mere værdifuldt i en travl verden - samhørighed mellem mennesker og livsglæde - og det er stort.

  Tak for mange gode indslag, skønne billeder, inspiration og gode råd undervejs.

  De bedste ønsker fra
  Dorthe Christina/Lavendelkrogen

  SvarSlet
 31. Kære Claus
  Tillykke med 1 års dagen. Tak for altid inspirerende, vedkommende og positiv læsning, - og dertil eminente fotos.

  SvarSlet
 32. Kære Claus

  Tillykke med dagen, har været på daglig og høstet megen viden ang haven. Har først fået tid til have for 2 år siden, hvor vi lagde den tidligere og kedlig have om. Så jeg suger viden til mig.

  Spørgsmål: Er det alle stauder man kan nippe for at få en til dels senere blomstring, men også en mere busket ?

  Forsat god dag og nyd det.

  Mange hilsner fra Margit

  SvarSlet
 33. Hej Claus

  Fantastisk blog, som jeg næsten følger hver dag. Nu hvor havesæsonen så små er ved at komme igang, er det dejligt med inspiration og nye idéer.

  Mange hilser fra Ulla Holmsten

  SvarSlet
 34. Hej Claus.

  Tillykke med det første, ud af forhåbentlig mange, år som blogger.

  Har fulgt din blog siden dag et, og det blev hurtig tydeligt - med den enorme interesse og det fine besøgstal - at en sådan blog har manglet.

  Man kunne ønske sig, at de rigtige kigger med og sørger for, at du får mere tid på skærmen fremover, hvor du kan dele ud af din haveviden. Dit "blog-kursus", som jeg godt nok ikke selv har tilmeldt mig, men interessen er jo stor, viser tydeligt at det er den form for formidling folk vil ha'.

  Som Keld og Benny fra Olsenbanden vil jeg trippende stå og vifte med flaget, sige tak og glæde mig til, at du fortæller om din "nye plan". Er sikker på du har noget genialt i vente til os fremover. (Bilka er allerede ved at gøre klar til Claus-mania, med store plakater osv)

  /Bo

  SvarSlet
 35. Lodtrækning eller ej, så har du fortjent ikke bare et STORT TILLYKKE men også EN STOR TAK.

  Denne blog er en vidunderligt kilde til inspiration, viden, positivitet, glæde og meget, meget mere for alle der har lyst til at tage imod. Du er meget generøs Claus!

  Kahlil Gibran skriver i den vidunderlige lille bog "Profeten" om at give bl.a.: "Kun lidet giver I, når I giver af jeres ejendele. Det er, når I giver jer selv, at I virkeligt giver. Thi hvad er jeres ejendele andet end gods, som i bevarer og bevogter af frygt for at savne det i morgen?"

  Du øser gladeligt til os. Intet under at du modtog Havekulturfondens hæderspris i år for dit "inspirerende og smittende engagement i haver".

  SvarSlet
 36. Hip hip hurra med dagen. Jeg har desværre ikke været med fra start, det er fordi haven først lige er begyndt at interessere mig nu. Men det er en super blog og selvom man ikke har været med fra start, har jeg surfet rundt på siden og fundet god information.
  God dag Lena

  Bliver nød til at skrive min mail her, hvis jeg nu skulle være den heldige vinder af et besøg i din have, for jeg kan kun finde ud af at sende hilsner som anonym.
  Lg@ac-el.dk

  SvarSlet
 37. Hei Claus! Gratulerer så masse med 1 års dagen:) Det er en riktig fin blogg du har fått! Her finner jeg både inspirasjon, kunnskap og vakre bilder:) Lykke til videre! Ha en flott lørdag! Cathrine:)(Ps jeg trenger ikke være med i trekningen din, jeg har ikke anledning til å benytte meg av tilbudet om jeg skulle vinne;))

  SvarSlet
 38. Stort tillykke med din blog fødselsdag! Det kræver stort overskud og idérigdom at gennemføre sådan et blog projekt - og holde det kørende - så også tillykke med det - og tak for mange dejlige og inspirerende indlæg!

  Mvh, Elin

  SvarSlet
 39. Gratulerer med 1-års feiring! Blogging er utrolig sosialt, morsomt og lærerikt! En blir kjent med mange likesinnede, og får også gode venner, om enn virtuelt =)
  Hagebesøk blir litt for langt for meg, så ikke trekk ut meg....Men det hadde vært morsomt uansett!
  God feiring!

  SvarSlet
 40. Kære Claus

  Stort tillykke med dit 1 års jubilæum! Både inspirerer du mange til at komme ud og få jord under neglene og lave smukke haver, men jeg tror også din drivkraft på bloggen har fået rigtig mange til at begynde at lave deres egen blog og det er virkelig interesant og se hvad der sker i haverne rundt i landet.

  Som du nævner er kommentarer brændstof til at blive ved, og jeg må indrømme at jeg ikke har været den flittigeste til at kommentere. Men læst er der i hvertfald, lige siden du begyndte at skrive, og masser inspiration er fundet til min lille have på kun 100 m2.

  Det er et imponerende arbejde du lægger for dagen med alle dine indlæg. Jeg nyder også dine mange videoer. 1000 tak for dem :)

  God weekend

  forårshilsner
  Pia, www.findinspiration.dk

  SvarSlet
 41. Hej Claus.
  Tillykke med 1 års dagen. Flot præsteret. Jeg har været inde på din blog hver dag det sidste halve år, da jeg ligesom faldt over den i forbindelse med besøg i din have gennem haveselskabets blad "Haven". Det er nogle fantastisk dejlige fotos, du lægger ind. Dem nyder jeg meget.
  Jeg har en lille byhave uden græs,- kun med planter, som jeg nyder at gå og nusse med. Glæder mig meget til bedre vejr.
  Held og lykke med bloggen det næste år også.
  Venlig hilsen Bodil

  SvarSlet
 42. Hei Claus
  Gratulerer så mye med ettårsdagen:) Du er en inspirator både på grunn av din store viten men også din lyst til å dele denne med oss andre. Det er jeg utrolig takknemlig for.

  Jeg fant fram til bloggen din sommerstid i fjor. Uten å ta i for meget så må jeg få si at det har gjort min hageglede mye større å oppdage denne. Både bloggen, fjernsynsprogrammene og bøkene har inspirert meg og gjort meg mer opptatt av deltaljer, farger og de små ting.

  Når jeg møter andre hageentusiaster så tar jeg meg i å snakke om deg som en jeg kjenner og viser titt og ofte til det du har sagt og skrevet. Dessverre er du ikke så kjent i Norge som i Danmark, noe som gjør at folk ikke helt forstår mine henvisninger og entusiasme. Dette håper jeg vil forandre seg med tiden. De vet ikke hva de går glipp av.

  Jeg vil også med det samme få si takk til alle de andre som skriver inn til bloggen din da flere av disse innslagene også er med å berike hagegleden.

  Nå er min havestue og mitt drivhus regjort og klart for ny sesong, såingen har begynt og jeg gleder meg som et barn til tiden vi har foran oss. Det er som du Claus sier en utrolig glede å få se en plante starte fra et lite frø og bli til noe så utrolig vakkert, det er rene magien.

  Takk igjen for at du er med å forsterker denne magien!!!

  Hilsen Unni

  SvarSlet
 43. Hej Claus
  Stort tillykke.
  Jeg har været med fra start og er helt afhængig.
  Bloggen skal checkes optil flere gange om dagen.
  Jeg har også tidliger forsøgt mig med kommentarer med uden held.
  God weekend
  Rita

  SvarSlet
 44. Kære claus. Et stort tillykke skal lyde her fra Håstrup af. Det har været et fantastisk inspirerende år. Men hold da op tiden er suset afsted. Jeg har fulgt dig fra dag 1 af. Du har virkelig sat dine fodspor i den danske muld rundt omkring i lille Danmark. Og TUSIND TAK for det. Glæder mig vildt til at følge med dig på dine haverejser i år. Håber dagen i dag bliver helt fantastisk med masser af lykønskninger her på bloggen. Er spændt på at se hvor mange der kommer.
  Ha´en rigtig dejlig dag og nu vil jeg gå ud i min beskedne have og rydde lidt op :)
  En STOR tak her fra Trekantsområdet.
  Knuss Lena fra Håstrup

  SvarSlet
 45. Kæmpe stort TILLYKKE med bloggens 1-års dag.
  Det har bare været et helt fantastisk år. Jeg har været med fra starten og bloggen/du, giver mig så meget inspiration. Men også en vis afhængighed ;-) Jeg skal bare lige ind og se mindst en gang om dagen. Det er et imponerende arbejde du lægger for dagen med alle dine indlæg. Din livsglæde og entusiasme er fantastisk og dejligt smittende. Hjertelig TAK for det.

  Jeg glæder mig rigtig meget til en ny havesæson sammen med bloggen/dig med skønne billeder, inspiration og gode råd om både planter, indkøbssteder og rejsemål. Glæder mig også til alle de nye bøger - tv-udsendelser og flittigere besøg i Bilka.
  TUSIND TAK og endnu engang TILLYKKE - Håber du får en rigtig dejlig dag.
  Mange Havehilsener Sanne O.

  SvarSlet
 46. Hej Claus
  Tillykke med bloggen ;-) Tror du har en stor del af æren for den renæssance prydhaven oplever i øjeblikket i Danmark. Ifht. udlandet har Danmark jo ikke været kendt som noget have-land, men med den interesse der pt. er på diverse medier, virker det som om det godt kunne gå hen og ændre sig på sigt.
  Så stort tillykke og held og lykke fremover, med dit utal af spændende projekter!

  Mvh Stig fra www.haverogplanter.com

  SvarSlet
 47. Bente fra Bornholm12. marts 2011 kl. 12.59

  Hej Claus
  Et STORT tillykke med 1 årsdagen for din fremragende blog. Den er i høj grad med til at inspirerer og skabe glæde til os haveelskere.
  Fortsæt endelig i samme gode stil. Jeg glæder mig hver dag til at se, hvad du har på hjertet.
  Kærlig hilsen
  Bente fra Bornholm

  SvarSlet
 48. Kære Claus
  TILLYKKE med 1-års dagen for din haveblog. Det er simpelthen en fantastisk levende og sprudlende blog du har, som giver alle os andre blod på tanden med at komme i gang med at forskønne haverne rundt omkring i det ganske danske land. Ja, man kan endda også sende smukke blomsterhilsener fra din blog. Dine TV-programmer er også vidunderlige og lærerige, og giver os lyst til at tage på sightseeing i vort eget land, hvor der jo også findes skønne haver. Håber du vil blive ved med at levere så flot en blog, så man er nødt til at tjekke den hver eneste dag, for der sker jo hele tiden noget nyt og spændende. Tak fordi du valgte at lave denne haveblog. Og stort tak for dinne skønne havebøger, har dem alle, selv den allerførste du lavede. Glæder mig til de nye du er i gang med. Endnu engang STORT TILLYKKE.
  Venlig blomsterhilsen Jeanne

  SvarSlet
 49. Hej! min första hälsning försvann i cyberspace - så jag gör ett nytt försök! Tack för fina betraktelser över växter och odling - det ger hopp om vår trots vintern, men idag har nog våren kommit på själva födelsedagen - det rör sig i marken!!
  blev tvungen att använda avs anonym - vilket jag naturligtvis inte alls vill vara - skriver därför mailadress här nedan

  Vivika Hagberth
  vivikahagberth@hotmail.com

  SvarSlet
 50. Kære Claus
  Et STORT tillykke med dagen idag. Jeg glæder mig dagligt til at besøge bloggen, så fortsæt endelig i samme gode stil. Tusind tak for mange gode ideer og inspiration.
  Bente fra Bornholm

  SvarSlet
 51. Kære Claus

  Et stort tillykke med årsdagen. Hvor er vi mange heldige der lukrerer på at der findes en ildsjæl som dig der orker at holde så meget liv i en fantastisk blog.

  Jeg kan jo se at du og din blog er blevet en del af dagens rutiner ikke bare for mig med for rigtig mange.

  Håber du vil berige os med endnu et fantastisk haveår.

  Mange forårshilsner
  Lene

  SvarSlet
 52. Tillykke med bloggens fødselsdag.

  Lone

  SvarSlet
 53. Kære Claus.
  Med udsigt til den gevinst er jeg også nødt til at give mig til kende for første gang.
  Vi fik vores første have for 6 år siden, og med din bog "Den levende have" som følgesvend, fik vi øjnene op for at haver er andet end nyklippede græsplæner, bede kantet med sten, havenisser og andre fordomme vi medbragte.
  Haven er blevet en stor glæde og interesse for os.
  Selvom flere af vores venner mener vi er pensionister i forklædning, tror jeg du på samme måde har fået mange andre yngre mennesker introduceret til haven.

  Forårshilsner fra en skabs-pensionist
  Signe

  SvarSlet
 54. Hej Claus. Jeg vil også ønske dig stor tillykke, men også sige tak for det kæmpe arbejde du lægge i din blog. Der er hver dag noget spændende at glæde sig til. Hvis ikke om haven og blomster så en dejlig opskrift på pizza eller andet. Det bliver også afprøvet her i huset. stort tillykke fra Lene

  SvarSlet
 55. Grattis! Och tack för en inspirerande blogg.

  Det är så härligt med er danskar och er kärlek till dannebrogen! Till alla högtider, privata som offentliga tar ni fram er fina flagga. Här i Sverige har vi inte alls samma inställning till vår flagga.

  Hälsningar Petra

  SvarSlet
 56. Tillykke med det første år. Jeg håber virkelig, du fortsætter mange år endnu!!. Man bliver helt afhængig af, at skulle ind på din blog, for at få sit daglige have-fiks.

  SvarSlet
 57. Kære Claus!
  Tillykke med dit 1 års jubilæum og 1000 tak for den megen inspiration. Man tør kaste sig ud i mange fornøjelige projekter med dig på sidelinien.
  Janette Szameitat

  SvarSlet
 58. Stort tillykke med din fine blogs 1-års fødselsdag :) Jeg kommenterer ikke så tit, men følger ofte med og læser dine skønne indslag og nyder de fine billeder. Er kommet lidt bagud med bøgerne, da du har udgivet så flittigt de de sidste par år, men ellers har jeg alt frem til og med Havedrømme I+II. Disse bøger nyder jeg hele året :)
  Mh Lotte

  SvarSlet
 59. Kære Claus

  Også lykønskninger fra det barske vestjylland. Her er der hentet megen inspiration fra din store viden. Tak for det.
  KH Lis

  SvarSlet
 60. Hej Claus

  Tillykke med det første år. Det er rigtig spændende at se hver dag hvad du skriver. Håber det næste år bliver lige så godt.
  Med venlig hilsen Rita Andersen
  ibaiba@webspeed.dk

  SvarSlet
 61. Kjære Claus
  Gratulerer med dagen og stor takk for alle flotte blogginnlegg gjennom året!
  Man kan godt forstå din suksess som forlegger slik du går inn for oppgavene du har satt deg som mål. Det er veldig inspirerende å følge deg her på bloggen.

  Hilsen Edgar

  SvarSlet
 62. Tillykke med dagen ....
  Jeg besøger bloggen hver dag, men er ikke så godt til at skive der, det lader jeg dem om som er gode til det ...
  Men chancen for et besøg i den skønne have fik mig til at vågne op, så jeg har sat kryds i min kalender den 26 juni ... om jeg vinder klart hvem skulle ellers gøre det :-)

  SvarSlet
 63. Hej Claus.Du har givet meget inspiration.Sidste år fik jeg lavet et nyt bed og kan næsten ikke vente med og se tingene gro op.Er da også med på klokkeranke holdet.Har i dag været omme og tømme den gamle skomagers kælder for ler krukker zink baljer og meget andet til haven.
  Gode hilsener Thyra

  SvarSlet
 64. Kære Claus.

  Kæmpe kæmpe tillykke med det 1. superår af forhåbentlig mange blog-år. Vi kan simpelthen ikke leve uden denne blog, som jeg har fulgt næsten fra starten og er inde på et par gange om dagen og følger med glæde.
  Som Marianne fra Spiren sagde i dag; du havde været en stor hjælp til at vi danskere fik øjnene op for de fantastiske Helleborus og det er lige det du gør. Du får os til at se blomsterne på en anden måde, ja ligefrem er der nogen der falder for blomster og farver som de ellers aldrig ville have haft i sin have. Det må være din fantastiske levende smittende magi der smitter med stor glæde.
  Jeg håber du får en fantastisk dag, det har du forjent med det store stykke arbejde du lægger i denne dejlige blog.
  Mange haveknus Anne B.

  SvarSlet
 65. Kære Claus Dalby
  Stort tillykke med din fine blog.Imponerende, inspirerende og helt fantastisk.
  Tusinde tak.
  De bedste hilsener
  Kirsten Miran

  SvarSlet
 66. Hej Claus

  Tillykke med din dejlige blogs 1 års fødselsdag.
  Her bliver jeg aldrig skuffet når jeg logger på - hver aften er der nyt at læse og lære.

  Keep up the good work!

  Hilsen Trine Dahl

  SvarSlet
 67. Hejsa Claus

  Stort tillykke med bloggen. Det har været en stor nydelse at logge ind og læst om alt fra haven. Endnu størrer er glæden når der er hjemmevideo fra haven. Dem nyder jeg i høj grad.

  Projekt klokkeranke skrider også fint frem, så det bliver spændende hvornår de spire frem fra jorden.

  Fortsat god dag ved skrivebordet eller i haven.

  De bedste fødselsdagshilsner
  Michael Birkelund

  SvarSlet
 68. Man får grattulera!
  Det vore så trevligt att få se din underbara trädgård men kan inte då så jag hoppar över att vara med i utlottningen, ville bara grattulera.
  Mariana

  SvarSlet
 69. Hej Claus
  Tusen tack för detta blogår. Det har varit rena festen att få vara med på resan .... Att varje dag smittas av ditt positiva engagemang och få ta del av dina kunskaper och erfarenheter som du så generöst delar med dig är en ynnest att njuta av. Njuter gör vi också av dina vackra bilder och goda tips för gommen (äter "världens godaste rugbröd" varje dag numera).
  Sen är det också så himla kul att göra saker tillsammans med dig och bloggar-kompisarna.... mina klockrankor har dock inte tittat upp än, men jag tror de har stått lite kallt.
  Claus, jag önskar dig varmt tillykke med allt vad du företar dig och hoppas du fortsätter med din fantastiska blog i många år.
  hälsar Gullan

  SvarSlet
 70. Kære Claus Dalby

  Et stort tillykke til dig (og os :-)) med et års dagen. Jeg er relativ ny på siden, og har haft stor glæde af både din dagbog og dit arkiv i min haveplanlægning og -forståelse.

  Så lokkemad eller ej - tak for et fast lille inspirerende frirum i hverdagen.

  Mange hilsner
  Stinne Bruhn

  SvarSlet
 71. Tillykke!
  Jeg følger med hver dag (og nogle gange flere) til stor inspiration og glæde.
  Mvh Lotte

  SvarSlet
 72. Kære Claus

  stort tillykke - og vituelle blomsterhilsner! Ja, du har ret; det er NØDVENDIGT lige at tjekke, hvad du skriver om - hver dag - hvilke skønne billeder og gode idéer, du kommer med; hvilke bøger, der er på vej - og så "overraskelserne".

  Det er de indlæg, som lige giver en anden vinkel på tingene; det kan være de smukke billeder fra Klitgaarden - optakten til jeres store julefrokost - B&B i ind- og udland. Stort og små - men altid med stor æstetisk sans.

  Dalbysk er ved at være en (livs-)stil, som vi er mange, der er afhængige af. Godt gået - og stort tak for "det hele".

  Mange havehilsner
  Trine

  SvarSlet
 73. Tillykke, - det er så dejligt lige at kigge ind og blive inspireret af de smukke billeder- Efterhånden er det en del af det at komme hjem, tjekke den private mail og så denne blog,derefter kan jeg gå i gang med hvad der nu skal ordnes. Tak og tillykke.
  Susan

  SvarSlet
 74. Hej Claus

  Tillykke med bloggens 1-årsdag :o)

  Jeg kigger ind flere gange om ugen og nu hvor jeg har fået en "rigtig" (læs ejer) have, så er din blog blevet en endnu større inspiration; nu kan jeg jo føre nogle af ideerne ud i livet og ikke kun drømme om dem.

  Det er forøvrigt takket været din blog, at jeg har fået kendskab til helleborus. Har nu fire styks i haven - og det bliver sikkert ikke de sidste, når jeg en gang er færdig med at anlægge haven :o)

  Endnu en gang stort tillykke.

  SvarSlet
 75. Kjære gode Claus. Hjertelig til lykke med 1årsdagen på din blogg!! Og jeg vil si med hånden på hjertet at jeg har følget den hver dag fra dag 1 da den startet:Den var allerede lagt til mine favoritt nettsteder lenge før den ble puplisert for første gang;)
  Jeg har ikke ord for hvor mye glede du har formidlet videre i våres hjem..Vi har en standard setning som går igjen her hver kveld,der jeg eller min samboer spør:Har du sjekket Clausen?? svaret er alltid ja,selfølgelig! og så snakker vi sammen om det du legger ut:) det er en STOR glede i hverdagen:)
  Vi har i mange år levet uten tv her i huset,noe som vi aldri har angret på!Det finnes jo så mye annet og ta seg til..Lese hagebøker og ikke minst Være i hagen. Men Videoene som du legger ut her på bloggen Claus,ville vi aldri vært uten! Det blir nesten fest stemmning i huset der vi rigger oss til i hver vår stol og suger til oss hvert ord og bileder du viser,det er vi så utrolig glade for.Jeg finner ikke ord for vår taknemmlighet til alt det vakre du tar oss med på Claus..Det er virkelig livsberikende til fulle!:)Du har all grunn til å smile:)
  Klem fra Ellen Gjermundsen

  SvarSlet
 76. Hej Claus
  Når du sådan lokker, så må jeg heller komme ud af busken og skrive en kommentar. Har fulgt din blog hver dag næsten soden den startede og glæde mig til at blive ved ;-)
  Glade forårs hilsner

  Julie

  SvarSlet
 77. Hej Claus

  Tillykke med etårsdagen for din blog. Jeg tilslutter mig flokken af trofaste og afhængige bloglæsere. Man skal lige have sit daglige - og nogle gange flere gange daglige - blogkig. Man bliver altid i godt humør af at se de flotte billeder og læse indlæggene. De små film du laver er også til stor glæde og inspiration.

  Mange havehilsner fra Anne, Birkerød

  SvarSlet
 78. Kære Claus.
  Stort tillykke med bloggen´s føs´da´.
  Jeg har være med næsten fra starten, og sikke en fornøjelse det har været. Det var været et dejligt og hyggeligt "indslag" hver dag..... for det har været stort set hver dag, jeg har været "forbi" og kigge.....
  Jeg glæder mig til mange mange flere timer i dit og dine bloggere´s selskab.
  Rigtig godt forår og sommer til jer alle :-)
  Hilsen Susan

  SvarSlet
 79. Hej Claus. Tak for en super blog, og hjertelig til lykke med dagen.Har nu fulgt bloggen i knap et år.Det er blevet et dagligt ritual sammen med morgenkaffen, lige at se hvad du nu har fundet på.Ofte trækkes der på smilebåndet ,når du skriver om alle de blomster man ikke kan være foruden.Det hele har bidraget til , at jeg er en flittig gæst på diverse planteskoler på fyn.Ja et billigt bekendskab ,er det jo ikke.
  Glæder mig til endnu et år med bloggen.

  SvarSlet
 80. Det er os der takker - og håber på mange flere billeder og videoer, jeg synes faktisk at det er meget generøst af dig. Hip hip Hurra og tillykke fra en - helt fra starten, hvert eneste indlæg læst, læser og fan

  SvarSlet
 81. Kære Claus.

  Stort tillykke med 1-årsdagen - der er trængsel for at komme til. Jeg hører til dem, der ved et tilfælde kom ind på din blog ved sommertid sidste år, den har siden været mig til stor glæde og inspiration og jeg var så heldig at få "Mit haveliv" i julegave. Et rigtig godt nyt år til dig og din blog, jeg vil trofast følge med.

  Mange forårshilsener fra Jette.

  SvarSlet
 82. Hej Claus

  Tænk, det år er nærmest fløjet afsted. Det må være det gode selskab :o)) Og solen skinner, så bloggen har været artig hele året :o)

  Bedste hilsner

  Flora Danica

  SvarSlet
 83. Tillykke med 1 årsdagen for en levende haveblog, som jeg besøger dagligt, og kommenterer på ind i mellem. Jeg elsker planter (og dyr), og alt der gror i jord. Jeg vil gerne på besøg i den virkelige have.
  mette, djurs.

  SvarSlet
 84. Tillykke med 1 års dagen ønskes af læser der nok ikke tidligere har lagt en kommentar. Nu tog jeg mig tid til at finde ud af hvordan det skulle gøres og så kan der godt ske at der kommer flere hen af vejen. Men at få muligheden for at invitere min søster med til din have var lige guleroden! Så her er mit "lod"

  Blomsterhilsen fra Tina

  SvarSlet
 85. Kære Claus

  Et kæmpe tillykke med bloggens 1-års dag. Du har gjort det godt og vi har nydt hvert et ord. Og især også de mange flotte fotos som du så gavmildt har delt med os. Jeg glæder mig til også fremover at være fast læser på bloggen. Og til dine nye bøger...naturligvis :)

  Knus og kram fra Eva i Greve

  SvarSlet
 86. Tillykke. Tak for de smukke, smukke billeder, inspiration og den viden, du deler med os, så vi kan skabe endnu smukkere universer hos os selv.
  Karen

  SvarSlet
 87. Stort tillykke med 1 årsdagen og den store succes bloggen har bragt. Og tak for det høje tempo, alle de mange indlæg har jeg nydt at læse og lade mig inspirere af :)
  Mange hilsner og ønsker om et ligeså godt 2. år.
  Ane

  SvarSlet
 88. marianne rasmussen12. marts 2011 kl. 16.03

  Tillykke med 1-årsdagen. Henter rigtig meget inspiration fra alle de gode indslag og super billeder.
  Mange forårshilsener fra Marianne

  SvarSlet
 89. Kære Claus...

  Stort tillykke med bloggens 1 års fødselsdag, har fulgt den dagligt siden start - utroligt der allerede er gået 1 år...
  Og en STOR tak til dig, Claus, for at formidle din haveglæde og haveviden til os alle...
  Vil helt klart blive ved med at følge bloggen, man bliver jo nærmest afhængig ;)

  Hilsner fra Heidi

  SvarSlet
 90. Hej Claus
  Altid en fornøjelse at læse hvad du har skrevet på din blok.

  Marianne.

  SvarSlet
 91. Kære Claus
  Tillykke med det første år!! Jeg er forbi herinde hver dag, og nyder det i fulde drag!! Herinde er der forår og sommer hele vinteren igennem og det er skønt!! Glæder mig til at følge dig og din have endnu et år!!
  Blomsterhilsen fra Conni

  SvarSlet
 92. Hej Claus.
  Tillykke med blokkens 1 års fødselsdag. Jeg har været med næsten fra starten og glæder mig hver eneste dag til at logge på og se hvad du skriver om og viser af gode ideer, smukke fotos og inspiration.
  Forårshilsen fra Karina Elnef.

  SvarSlet
 93. Kære Claus - Sikke et forrygende år, du har haft med bloggen! Den er afgjort en stor succes, og jeg ønsker hermed dig al held og lykke med den fremover. Jeg vil personligt følge dig i tykt og tyndt, forår, sommer, efterår og vinter... I dag har jeg modtaget Gyldendals medlemsblad, og det var en dejlig overraskelse at finde dig og dine anbefalinger i det! Jeg vil straks bestille - ikke bøger -men en frøpakke ærteblomster og en rootrainer! :-)
  Mange fødselsdagshilsner fra Mona Andersen, Grenaa

  SvarSlet
 94. Endnu engang stort tillykke med dagen, og ja, det har været et herligt år med masser af inspiration, som åbenbart bare bliver ved og ved. Tak for det!
  Idag har jeg været på Musse Kromanns planteskole og bestille Constance Sprye (??) klatrerose. Jeg var foreløbig nr. 2, men sikkert ikke den sidste :o)
  Håber du nyder din fødselsdag med lidt lækkerier.
  Mange hilsner fra fru friis :o)
  (- og tænk da hvis det kunne lykkedes at vinde den havetur...;o)

  SvarSlet
 95. Ha ha - ja, når du lokker - så kommer vi til tasterne.... ;-)
  TILLYKKE med det 1. år! Jeg har også været med fra start og det har været SÅ berigende. Tænk at der allerede er gået et år! Men så dejligt at du bliver ved og ved og ved!
  Mange hilsner
  Birthe Barnekow

  SvarSlet
 96. Kære Claus
  Hjertelig tillykke med det første, af forhåbelig mange år endnu med blokken. Er ikke aktiv på blokken så tit, men har været med fra dag et. Læser hver dag og bruger det som inspiration i mit haveliv.

  Havetanker
  Bente

  SvarSlet
 97. Kjære Klaus.

  Ja sikke et år, du må da kunne sælge sand i sahara, for hånden på hjertet har jeg aldrig været have interesseret (selv om jeg har haft have i 25 år). Det er først med din blog at jeg har tænkt at det kunne se anderledes ud, og sørme om ikke jeg efter Blog starten har siddet og troligt fulgt med i din blog hver dag, også gennem min netop overståede ferie i Thailand blev den fulgt hver dag.. (kunne dog først se videoerne da jeg kom hjem.. Ja og haven er jo også kommet til at se lidt anderledes ud, men først her til foråret kommer den store omvæltning for løg er der også blevet lagt, både i krukker og jord. Frø er lagt til spiring og et mindre stokrose projekt er også iværksat osv.. Så Klaus tusind tak for at have "vækket" mig ;-)), selv om jeg jo også stadig frygter når ukrudet vælter op igen.., og en ny sæson skydes igang.
  Have begynder hilsner og et stort tillykke med det første år. Hip Hip Hurra.....
  Lotte

  SvarSlet
 98. Anette Krogh Pedersen12. marts 2011 kl. 16.39

  Hej Claus.
  Tillykke med dit første år på bloggen. Jeg har været med lige fra dag 1 og nydt dine indlæg i fulde drag. Det er skønt med daglig inspiration og glade foto, man bliver i så godt humør. Håber at du også fremover kan finde tid til at passe bloggen.
  Forårshilsen
  Anette Krogh Pedersen

  SvarSlet
 99. Kære Claus
  Du ønskes hjertelig tillykke med blog dagen ,hvem havde troet at man kan blive afhængig af bloggen,det måtte jo ske .
  tak for dette år og selvfølge bliver bloggen mange mange år endnu.hurra for det
  maj bge hyggelige hilsner fra maj britt,højmark

  SvarSlet
 100. Kære Claus,
  Tillyke med 1 års dagen - jeg "fandt" først din blog i sensommeren 2010, men så havde jeg jo fornøjelsen af at kunne surfe tilbage i tidligere indlæg og videoer.
  Tak for det lille skub du gav mange af os til at få startet vores egne haveblogs - det er så utroligt dejligt med alle de nye haveblogvenner man har fået.
  Mange hilsner fra Berit

  SvarSlet
 101. Kære Claus.

  1000 tak for et blomstrende blog år ... Din blog var den første der fangede mig i dette herlige univers og jeg er dig evigt taknemmelig :-)

  Du får lige et par ord fra poesi bogen :

  - Tilfreds i dit hjerte og glad i dit sind.
  Den rigdom får roserne frem på din kind.
  Hvad hjalp det at verden for fode dig lå.
  Hvad hjalp det at selv du fik guldkrone på.
  Hvis ikke dit hjerte med glæde kan slå.

  Claus du er ægte passions-formidler...TAK

  Knus og kolbøtter
  Krea-krampen Lone

  SvarSlet
 102. Stort tillykke til dig og også til alle os der følger med. Jeg har været med som meget aktiv læser og indimellem også med kommentarer, selvom det er som annonym. Jeg er ikke så it-kyndig, har ikke egen blog. Men det gør mig ikke mindre glad for at følge med, også i kommentarerne, det er som om jeg har lært en masse dejlige havemennesker at kende. Stort tillykke Claus.
  Hilsen Ingrid

  SvarSlet
 103. Kære Claus:
  Foråret er nu nået Sydfyn i dag med temperatur helt op på de 8-9 grader og til trods for at vi er i fuld sving med at grave ud til et hyggeligt vandløb i vores have, så er der selvfølgelig tid til at gå ind foran computeren og lige at bringe en hilsen:

  Tillykke med bloggen - det første år
  utroligt hvor meget du altid når
  både at skrive, plante og vise
  hver eneste dag jeg bloggen vil prise
  afhængighed - et ord som passer for vildt
  bloggen bli'r læst hver dag så snildt.

  Ønsket om en dejlig forårs-weekend
  Helle Aagaard Hansen

  ps ville have lagt et lille skønt havebillede på her, men ved ikke helt hvordan jeg gør ??

  SvarSlet
 104. Kære Claus.
  Et stort og hjerteligt tillykke med 1-års dagen for din blog. Jeg har ikke været med helt fra start, men fast de sidste måneder - og det er jo forrygende hvad vi kan lære her :-) Så smukke billeder du lægger ud og du er en sand inspirationskilde. Idag fik drivhuset en tur, der blev pottet og plantet forår udenfor, og man fik helt lyst til at grave i jorden.
  Tænk, at man skal tage sig i på jobbet ikke at sidde og lure på din blog :-) og hvis man ikke fik det nået, så er det første der sker, når man er hjemme. Ja - du er en sand "haveguru" :-)
  Projekt klokkeranke er igang, men vil mere, så derfor har jeg fundet alle dine bøger frem.
  Ha en fantastisk weekend, og tak endnu engang
  :-)
  Kærligst Lise

  SvarSlet
 105. Hej Claus. Stort tillykke med dagen. Jeg er en af de nytilkomne, men er allerede helt afhænig af din hjemmeside. Dagen er først afsluttet når jeg lige har tjekket om det er nyt på siden. Tak for det og nyd dagen , for nu er der travlhed og forår på vej, håber jeg i hvert fald. Det kribler i fingerne for at komme ud. Mange hilsner fra Ulla Broberg

  SvarSlet
 106. Kæreste Claus.

  Det har været en fornøjelse at være med fra dag 1 - og jeg har aldrig kedet mig. Tillykke med dagen. Og tak for sol, duft. farver,smukke billeder, gode råd og positive tanker..og postkort, som er blevet brugt flittigt.

  Kærlig hilsen
  Inge-Lise Thomassen

  SvarSlet
 107. kære Claus,
  Stort til lykke med det første år - der har sandelig været gang i den, og det er der til stadighed. Har været en stor fornøjelse at følge her hen over vinteren, og sikke en vinter, men altid en chance for noget med haver og blomster her - dejligt, dejligt!!
  Jeg blev gjort opmærksom på din blog af en kollega sidste forår, og i starten læste jeg den lidt on-off afhængig af, om jeg havde brug for input til aktiviteter. Siden efteråret 2010 har jeg været på hver dag - meget inspirerende læsning, og man kan komme på nogle fantastiske 'trips', hvis man klikker på andres blog - og det er jo heller ikke at kimse af.
  Keep up the good work - vi skal nok følge med, hele vejen :D

  Forårshilsner fra Mette (i Horns Herred)

  SvarSlet
 108. Hej Claus! Stort grattis på ett-årsdagen! Jag kan inte förstå att bloggen bara har funnits ett år, det känns som om den har funnits på min dagliga "check-lista" flera år:-) Ett mycket stort tack för att du ger oss denna fantastiska verklighetsflykt och drömmar varje dag!
  Knus fra Malmö
  Elin

  SvarSlet
 109. Kære Claus!
  TILLYKKE - TILLYKKE med et års dagen.
  Jeg besøger dagligt bloggen, som er til stor inspiration.
  -Birgitte

  SvarSlet
 110. Kære Claus
  Tillykke med 1-års fødselsdagen. Jeg er tit inde på din. Man får gode råd og bliver i godt humør af din optimisme. Ser frem til din nye havebog.
  Hilsen fra Bente
  12. marts 2011 kl. 17.10

  SvarSlet
 111. Hej och stort grattis på ettårsdagen. Jag har bara haft glädjen att följa din blogg sedan i höstas, då jag fann den. Den ger mig glädje och inspiration genom den länga, kalla vinter vi haft. Jag ser verkligen nu fram till att få följa dina trådgårdsgöromål över växtsäsongen och hoppas att det blir många år framöver och att vi alla tillsammans kan skapa en vackrare omgivning där vi bor.
  Så stort TACK för din blogg och dina inspirerande böcker!
  Hälsningar
  Lillemor

  SvarSlet
 112. Kære Claus Dalby

  Hjerteligt tillykke med 1 års dagen - super flot at du hver dag skriver på bloggen.

  Jeg skal til at anlægge min nye have til efteråret, og jeg er bare så glad for, at jeg fandt frem til din hjemmeside, da du flere gange dagligt giver ideer og forslag til hvad man kan have i sin have. Det er så skønt, men for mig også meget frustrende, for jeg vil jo have alt det du viser....1000-vis af blomster, spejlbassiner, nedsunken garden, flotte stier, drivhus, flotte buske og træer, hviket min grund jo slet ikke er stor nok til - så jeg må tage nogle valg, og det er jeg jo ikke meget for :-)
  For mig er det vigtigt, at der er dufte i haven, derfor ønsker jeg så inderligt, at jeg bliver en af de heldige vindere, da jeg på den måde, udover at se dine blomster på bloggen, kan få lov til at dufte til mange af dine fantastiske blomster.

  Mange hilsner fra Marianne

  SvarSlet
 113. Hej Claus,

  Tillykke med blog-fødselsdagen!
  Jeg har ikke været med så længe, men jeg nyder at læse dine indlæg og - ikke mindst - at se de mange smukke billeder.

  Mange hilsner
  Rikke

  SvarSlet
 114. Kære Claus

  Tillykke med det første år. Jeg har fulgt med fra dag 1. Når humøret har været lidt i bund og jeg trængte til en opstrammer har jeg læst din blog og kommentarerne fra begyndelsen. Det hjælper gevaldig på humøret.
  Jeg synes at det er imponerende at du stadig har så meget at give af. Oh hvor vi nyder det.

  Havehilsen fra Maibritt

  SvarSlet
 115. Kære Claus
  Tillykke med 1 års dagen og godt gået med at holde temporet her :)

  Nu ved jeg godt du fejre os ved denne lodtrækning, men jeg håber også du husker at fejre dig selv!
  Godt gået!!

  Kærlig hilsen
  Céline

  SvarSlet
 116. Kære Claus
  Tillykke med et-års dagen. Jeg hører til dem der er ide på bloggen flere gange om dagen for lige at se om du har skrevet noget nyt, det er rigtigt hyggeligt at følge med i.
  Mette

  SvarSlet
 117. Gratulerer med første år unnagjort, og for et år Claus :)
  Imponerende produksjon, både kvantitet og kvalitet! Artig at du tar deg tid til denne bloggingen, håper du fortsetter riktig lenge!

  Et besøk i din hage hadde nå vært en drøm! Rimelig fjern drøm, men jeg kan jo håpe helsa (helbred) mi tar et kjempesprang slik at jeg orker å gjennomføre den Danmarksturen jeg har tenkt på i fire år. Dere har jo så mange herlige hager!

  Men du, gratulasjon hadde du fått uansett altså ;) Selv fra meg som ikke er av de flittigste til å kommentere :)

  SvarSlet
 118. Kære Claus

  Hjertelig tillykke med det 1. år! Det har været helt fantastisk, at følge din blog. Du er så inspirerende, har en stor viden og deler villigt ud af den! Tak.
  Så vil jeg sige (også inspireret af dig), at jeg har været en tur forbi Spiren idag. Oj oj hvor lækkert! Kom hjem med 20 forskellige helleborus/påskeklokker - nåe ja og lidt andet! Hyggelig eftermiddag fik en snak med Nico og han bad mig om at sende dig en hilsen, hvis jeg skrev til dig. Det gør jeg jo og hilsenen er hermed videregivet!

  SvarSlet
 119. Elsebet fra Ystad12. marts 2011 kl. 17.52

  Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva uti i hundrade år - HURRA HURRA!!!!!! Speciellt gla er jer over at blogen har holdt os havemennesker i live over vinteren.

  SvarSlet
 120. Anne Mette O. Rasmussen12. marts 2011 kl. 17.53

  Kære Claus
  Jeg har nu været med siden dag 1 og fortsætter stadig. Jeg blev lokket med af Jane bengtson, da jeg forsøgte at skaffe frø som dine fantastiske valmuer. Og tænk engang, så startede din blog få dage efter, hvor man kunne anmelde en bog og få frø tilsendt. Din blog er stadig inspirerende, jeg glæder mig til at følge med fremover
  Mvh Anne Mette

  SvarSlet
 121. Kære Claus
  Du skal også have et tillykke med det første år fra mig. Det har været dejligt og lærerigt at følge med i dine beretninger og billeder.
  Står for at skal fylde mit nye drivhus for første gang her i foråret og vil have megen glæde af at bruge din blog til at hjælpe mig igang. Samtidig mange tak for de frø du har sendt til mig. Mange hilsner fra Ilse

  SvarSlet
 122. Hjertelig tillykke med 1års dagen Claus - Den lille har sørme vokset sig både stor og spændende på det år. Det glæder mig at du kan blive ved at finde tid og overskud til din blog for jeg synes selv det er svært indimellem at skulle finde tiden til at skrive. Ikke fordi det falder mig svært men fordi der er mange andre ting der skal laves også.

  Hip Hip Hurra, hip hip hurra og så det lange huuuuurraaaaaaaaaaa STORT TILLYKKE med dagen

  SvarSlet
 123. Ett stort grattis till din ettårsdag. Oj! nu firar jag inte bara våran Kronprinsessa Victoria på hennes namnsdag utan dig med på din dag. Hipp, hipp, HURRRAAAA.
  Och tack för detta året som har gett mig så mycket inspiration, älskar ditt växthus och att se dina bilder och filmer och höra dig berätta ger sådan energi.
  Hälsningar från Pella

  SvarSlet
 124. Endnu en gang tillykke med 1 års dagen - jeg gentager med glæder, at jeg i det forgangne år her på siderne har fået masser af inspiration. Sjældent har jeg mødt en menneske med så megen passion - og så for det samme som interesserer mig... havelivet.

  1 årsdagen har også stået i havens tegn - jeg har besøgt Gartneriet Spirens Helleborus Festival, hvor masser af eksemplarer af fantastiske påskeklokker stod i lange baner. Søren og Nico var der, Nico ved kasseapparatet, mens Søren fortalte om vintergækker og bortauktionerede flere specielle eksemplarer. Virkelig en hyggelig dag. Hvis der er andre, du skulle have lyst til samme tur - så er der også åben i morgen.

  God weekend.

  Knus
  Mette

  SvarSlet
 125. Kære Claus
  Til lykke med 1 års dagen. Tak for en inspirerende blog, håber den bliver ved med at glæde og henrykke.
  Mange hilsner Hanne

  SvarSlet
 126. Kære Claus

  Stort tillykke herfra også.

  Men en endnu større tak fordi du har gennemført den udfordring, som du gav dig selv for et års tid siden. Godt du er stædig på den gode måde :)
  Du er en kilde til konstant inspiration. Håber du fortsætter endnu et år (og endnu et år osv.)

  Det er skønt med dit blog-arkiv i denne tid, der er rigtig mange gode input - jeg har været tilbage og genlæse flere gange. Det er jo superlet at søge.

  Hurra-hilsener
  Anne Mette K

  (...mon jeg nu er nr. 126? Sikkert ikke, men hvor jeg dog håber....alternativt at jeg har 'afkodet' helt galt....hmm)

  SvarSlet
 127. Kære Claus

  Tilykke med Bloggens store dag, læser den med stor fornøjelse hverdag.
  Er med i Klokkeranke sagen, og samtidigt ved og etablere et 28 m2 væksthus, vores andet. Så der er nok og se til

  SvarSlet
 128. Kære alle - hvor er det altså hyggeligt med alle jer, der lægger en lille hilsen. Tusind, tusind tak for alle roser og søde ord. Jeg lover at fortsætte ...

  SvarSlet
 129. Kære Claus,
  HJERTELIG TILLYKKE med 1 årsdagen. Du får mig til at føle mig lige så vigtig som dine blomster og planter. Du forkæler og plejer os dagligt med de smukkeste billeder og ord. Og du har fået mig til at gro. Du elsker det skønne og smukke, og som en velsignelse drysser du dette guld ud til os andre. Hjertelig tak. Der er intet hellere jeg ønsker mig end at få lov til at gæste din vidunderlige have og indånde den friske luft og skønne duft. Selv har jeg desværre intet hus og have, men det forhindrer mig ikke i til fulde at nyde din blog og dine TV-udsendelser. Du besidder evnen til at sprede glæde og livsnydelse, og jeg er glad og taknemmelig for at jeg er inddraget og får muligheden for at deltage og nu også får chancen for at vinde en tur i din have. Gid at din blog må leve lykkeligt i mange år endnu.
  Kærlig hilsen Birgit

  SvarSlet
 130. Gratulerer så masse med ettårs dagen:) Jeg husker godt jeg gledet meg veldig til bloggen din skulle starte, og jammen har du ikke skuffet en eneste dag. Men hver dag kommer du med innlegg som inspirerer og gleder:) Tusen takk:) Gleder meg til fortsatt å følge med:)

  SvarSlet
 131. Kære Claus
  Hjertelig tillykke med det første år, og held og lykke med de næste mange. Jeg har været med som læser næsten fra starten og følger nu mindst en gang om dagen de tip, ideer, smukke billeder/videoer o.s.v. du så generøst deler med os. Du gør bestemt en forskel.
  Mange hilsner fra Heddie

  SvarSlet
 132. Kære Claus.
  Godt at du lover at fortsætte. Jeg er med stor fornøjelse herinde og kigge hver dag. Hjertelig tillykke med fødselsdagen.
  Dine indlæg er altid værd at læse, hvad enten de handler om have eller noget andet spændende, så bliv endelig ved det er superhyggeligt.
  Jeg håber at Danmark bliver oversået med smukke klokkeranker denne sommer.Endnu engang tillykke.
  MVH
  Annie

  SvarSlet
 133. Hej Claus
  Hjertelig tillykke med årsdagen, Det er altid med stor glæde at læse din blog, da du giver os havefreaks mange spændende og inspirerende ideer. Jeg glæder mig hver dag til at åbne din blog, da man er spændt på hvad du nu har fundet på, så det skal du have mange tak for, så bliv bare ved det er en ren fornøjelse hver dag.
  Endnu engang hjertelig tilykke med årsdagen for blog og hold bare kedlen i kog kære Claus...

  SvarSlet
 134. Kære Claus
  Hjertelig tillykke med din skønne blog
  Jeg er een af dem der har været med fra dag et og følger bloggen hverdag. Jeg skal jo lige ha mit dejlige Claus Dalby input :-) Mange tak.
  Og tak for alle linksene til de andre blogge, det er meget inspierende.
  Hip Hip Hurra
  kh Helle

  SvarSlet
 135. Kære Claus.

  Tillykke på dagen, hvor solen sneg sig helt ind ad porten i gården mod nord til Lurendrejeren, som tog sig sin lur 24/7 ved vandpumpen i selskab med den halve potte, hvis søster også er fyldt med Hyacinth/Primula/Hornviol i forårets muntre farver på trappestenen og videre hen til den Japanske Hængekirsebær i den gamle rustne grukedel og kastede skygge på den mørkegrønne væg.

  Tillykke på dagen, hvor termometeret sneg sig op på hele 6,9 graders varme i skyggen, mens et fuglekor så helt utroligt sang ganske andre sange, end vi længe har hørt - sange om travlhed, som snart kommer.

  Tillykke med dagen, som sluttede med sværmen af myg, der dansede så poetisk op mod den blege halvmåne, som stod på den grålige skumringshimmel.

  Om alt det nu var til ære for dig og din dejlige blog, kan jeg ikke svare på. Men jeg ved med sikkerhed, at din verden er ganske enestående for denne næsten tornefri, Zep - "opkaldt" efter rosen Zephirine Drouhin, idet jeg ellers ikke bevæger mig i blogland udover de fristelser, jeg støder på at se nærmere på via denne, den eneste blog, som evner at fange min interesse næsten hver evige dag.

  Tak.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 136. Hej Claus!!
  Tillykke med dit flotte arbejde her på bloggen, men også i dit forfatterskab!!
  Har idag været til åben hus i "Spiren" og faldt i snak, da jeg betalte de fantastiske blomster, med én som du fortæller om i din nye bog om "Hemmelige haver". Han var med sagde han, og jeg skulle gætte, når bogen kom ud, hvilken have der var hans....for de var jo hemmelige, som han sagde!! Men....jeg tror deter nemt, da han er ekspert i vintergækker!! Vi fiuk snakket om dine fantastiske foto´s og snakkede næsten som om vi/jeg kendte dig!!
  Mon vi nu også gør det???
  Sjovt at man kan have så meget til fælles med fremmede.....især på grund af denne blog!!!
  Endnu en gang Tillykke!!!

  SvarSlet
 137. Hej Claus.
  Tillykke med bloggens fødselsdag.
  Jeg har været en stor fan af dig i mange år, siden haveudsendelserne fra Hune.
  Mange tak for den inspiration, du har givet! Jeg håber, at du og bloggen fortsætter i mange år endnu.
  Mange hilsner fra Heidi Olsen

  SvarSlet
 138. Hej Claus, grattis eller tillykke. Eller det kanske är grattis till oss andra. Vi som fått förmånen att läsa och se din underbara trädgård via din blogg. Den inspirerar och glädjer. Med 4 små söner och efter tre år av husrenovering är jag så sugen på att få sätta igång på riktigt med min/vår trädgård. Och jag får nog hjälp. När en av sönerna fyllde 5 år den 3/3 önskade han sig odlarsaker och ett litet plastväxthus. Det fick han såklart. Vi har sått klockranka ihop i källaren, efter dina råd! Massor med kramar Claus och TACK. /Katarina

  SvarSlet
 139. Hej Claus
  Stort stort tillykke med blog-fødselsdagen.
  Har selvfølgelig være med fra start og kigger med hver eneste dag, selvom jeg ikke altid får lagt en kommentar. Det er til stor glæde og fornøjelse, så bliv endelig ved - men glem nu ikke at få skrevet på dine bøger også ;0)
  Mange kærlige hilsner

  SvarSlet
 140. Hej Claus

  Stort tillykke med årsdagen, det er imponerende at du tar´ dig tid til at dele så meget viden og skønne billeder med os,-tak for alt inspirationen. Klokkerankerne bliver sået i dag :-)
  Mange hilsner
  Lene Stokbæk

  SvarSlet
 141. Hej Claus hjertelig tillykke med ”1års fødselsdagen” det har været et fantastisk spændende og inspirerende år at følge med i. Jeg håber du har energien til at forsætte for det er en fantastisk oplevelse hver eneste gang jeg kommer her for at læse og lære.
  Mange havehilsner fra
  Birgitte Windfeld

  SvarSlet
 142. Kære Claus!

  Sender et stort TIL LYKKE og en varm hilsen! Hvor er det dejligt, at du har lyst til at dele ud af din viden og krydre med skønne billeder! Her kan man hente inspiration til nye tiltag. Det har man brug for, når en gammel have er ryddet og skal anlægges påny! Jeg håber meget, din begejstring kan være med til at give mig et kærligt skub, når jeg om kort tid skal lave huller til træer og planter i min nye græsplæne!

  SvarSlet
 143. Mange gang tillykke med 1 års dagen! Det er en fantastisk blog for en førstegangs haveejer som mig.
  Mvh Susanne

  SvarSlet
 144. TILLYKKE med denne store dag.
  Det har været et fantastisk år.
  Jeg har fulgt din blog fra allerførste indlæg, og kigger ofte ind både morgen og aften.
  Glæder mig til masser af ny inspiration og gode råd fra dig.
  Mange glade hilsener
  Marthe

  SvarSlet
 145. Kære Claus.
  Også herfra et tillykke med 1-års dagen for bloggen. Der har været rigtig mange gode tips, oplevelser, billeder og videoer fra din have gennem året.
  Jeg har ikke tidligere skrevet på bloggen - så ja, det hjælper at lokke lidt, for et besøg i din have, ville da være fantastisk!!!
  Kærlige hilsner fra Lene fra Langeland.

  SvarSlet
 146. Kære Claus.
  Hjertelig TILLYKKE med 1-årsdagen.
  Jeg har været med fra dag 1. Og jeg ELSKER din blog. De dage hvor jeg ikke har været inde og kigge i det forløbne år kan tælles på én hånd.
  DU og din blog har virkelig gjort mit og resten af Danmarks (Nordens) haveliv meget rigere.
  Kærlig hilsen
  Hanne i Glostrup

  SvarSlet
 147. Stort tillykke - og stor tak - Claus!

  Dog håber jeg, hvis jeg er så heldig at vinde i lodtrækningen, at havebesøget kan flyttes til den anden "åben-have-dag", da min datter fylder 3 år den 26. juni...

  SvarSlet
 148. Kære Claus
  Tillykke med et års dagen for siden og bloggen.
  Det har været utroligt spændende at følge dit virke i haven og inde i huset/køkkenet og ikke mindst dine rejser.
  Kh Søren

  SvarSlet
 149. Hej Claus. Et stort tillykke også her fra Bornholm.
  Mvh. Irene

  SvarSlet
 150. Charlotte Marqvartsen12. marts 2011 kl. 20.27

  Kære Claus

  Et stort tillykke med bloggens 1 års dag!!
  Det var glædeligt at du lavede en blog og med især den varme og kraft og inspirrende ånd du giver videre. Jeg har igennem mange år fulgt dig; både igennem dine bøger som jeg har alle sammen og i de haveudsendelser fra Haven i Hune (- jeg kan stadig ikke forstår at Anne ikke er blandt os mere. Jeg havde heldigvis fornøjelsen at møde og opleve hendes have live). Jeg har ivrigt fuldt alle de udsendelser der har været vist nu der har kørt på DR1 og DR2 fantastisk! Har været i din have 2 gange og håber inderligt at gense den igen. Jeg har igennem min uddannelse blevet så inspireret af dine idéer og planlægning af haven, at jeg har kunne bruge det i mine rapporter, med meget flot resultat. Nogle gange kunne jeg ønske du var der og jeg bare kunne spørge hvordan du kunne lave det bed her eller der eller hvordan du ville gøre her eller der...jeg kunne blive ved..mange gange driver jeg mine omgivelser til vanvid!
  Endnu engang hjertelig tillykke med 1års jubilæum dag <3
  Charlotte Marqvartsen

  SvarSlet
 151. Hjertelig tillykke med din 1 års fødselsdag. Jeg er en af dine mere "stille" læsere men meget trofast. Håber du bliver ved længe endnu. Tak

  SvarSlet
 152. Kære Claus.
  Tak for et dejligt år, med mange oplevelser fra din have. Det har været meget givtigt af følge gennem året Nu hvor du lokker med en lodtrækning, hvor gevinsten er et besøg i din have, ja så er jeg "tvunget ud af busken" og må til at skrive på blokken.
  Mange hilsner fra Lene fra Langeland.

  SvarSlet
 153. Kære Claus!
  Også herfra skal du have STORT TIL LYKKE med bloggens 1-års fødselsdagen med mange varme hilsener og tak for alt det, du deler med os. Jeg har været med næsten fra starten, og det er en daglig glæde og inspiration at kigge ind, ja jeg er faktisk afængig af dette fe-agtige havestøv, som du spreder omkring dig.
  Mine små klokker er på vej kan jeg se, når jeg lige "piller" lidt i potterne - skønt og livsbekræftgende.
  Mange hilsener fra
  Sydsjælland

  SvarSlet
 154. Hjertelig tillykke med 1 årsdagen og det fine forårsvejr. Håber du har haft tid til at være i haven og nyde det ligesom jeg.
  Venlig hilsen
  Lisbeth

  SvarSlet
 155. Hej Claus.
  Også fra mig skal der selvfølgelig ønskes tillykke. Jeg tjekker din blog næsten hver dag. TAK for den. Det er et fantastisk medie, internettet. Hvor kan man lære meget og din blog er til stor inspiration.
  Jeg har dog endnu ikke fået set din video, for jeg har været i HAVEN hele dagen. Sikket et vejr, det har været på Falster. Sikken en energi man får. Sidder her i sofaen lørdag aften med den bærbare, og skriver med helt røde kinder. Mon solen alligevel ikke har magt allerede? Det tror jeg. I morgen skal jeg besøge Marianne i gartneriet Spiren. Sikken en weekend.

  SvarSlet
 156. Hej Claus

  Tillykke med årsdagen. Jeg har ikke været med fra starten, men har efterhånden fået pløjet mig igennem alle indlæg. Det er svært at lade være. Keep up the good work. Kan ikke den 26., så giv gevinsten til en anden

  Bedste hilsener
  Jens Otto

  SvarSlet
 157. Hvad sker der her - var min første tanke, da jeg startede bagfra ( Det gør jeg nemlig tit her, for at få det hele med ) 156 !! kommentarer på et indlæg ?

  Og så ser jeg, hvorfor. Så mange gange tillykke med dagen. Det er skisme godt gået hr. Dalby.

  SvarSlet
 158. Kære Claus

  Tillykke med blog-fødselsdagen. Jeg er en af dem, der har været med siden dag et og der går ikke en dag, uden at jeg liiiige skal tjekke din blog for tips eller finde inspiration i dine smukke billeder. Så tak fordi, du gider :-)

  Kærlig hilsen
  Iben Louise

  SvarSlet
 159. Stort tillykke med et-års dagen på din blog, og tak for den. Når du nu lokker, så vil jeg også gerne være med i lodtrækningen ;-)

  SvarSlet
 160. Kære Claus

  Hjertelig tillykke med 1 års dagen. Tak for en fantastisk blog, skønne billeder og dejlige kommentarer. Jeg håber du bliver ved mange år endnu.

  Kærligst Helle N

  SvarSlet
 161. Til lykke med det 1. år. Jeg glæder mig hver dag til at besøge bloggen.

  SvarSlet
 162. Ulla Juncher Pedersen12. marts 2011 kl. 22.43

  Hej Claus
  Stort tillykke med 1-års dagen. Dejligt at du fortsætter for fuld damp med usvækket begejstring. Din gejst og dedikation i haven er en kolosal inspiration.
  Mange hilsner
  Ulla

  SvarSlet
 163. Tænk er der virkelig gået et år?! Stort tillykke med det, følger ivrigt med på sidelinjen og finder masser af inspiration herinde. Såede f.eks klokkerankefrø i går aftes og venter med længsel på at se mit tulipan hav til foråret. Elsker dit engagement, entusiasme og din overdådige have, så bliv endelig ved med at holde gryden i kog herinde.
  De kærligste hilsner Mette Eriksen, Åbyhøj

  SvarSlet
 164. TAK Claus. Du har betydet meget både for alle os der læser og for det at der nu haveblogges på livet løs i Danmark. Så dejligt.

  SvarSlet
 165. Uhhhuuu så er jeg nr.163 :-)
  kære Claus hjertlig tillykke med dagen. Det er en stor dag, og du har virkelig gjordt det godt!Jeg har stort set været med lige fra starten og du har virkelig været en stor inspiration for mig - Tak for det. Jeg glæder mig til at besøge din dejlige have,;-) mon det er mig der er så heldig at bliver trukket ud? hvem ved.. ....
  Mange fødselssdags hilsner
  One of the Dalby girls ;-) Gro

  SvarSlet
 166. Kære Claus (Dalledreng).

  Også herfra skal der lyde et kæmpe tillykke med 1. års dagen.
  Tusinde tak for alt hvad du giver alle os bloggere. Man kan kun blive i godt humør, når man dagligt er inde på bloggen, for at få sin daglige vitamin indsprøjtning og blive inspireret.
  Har idag spist frokost i mit drivhus, hvor temperaturen sneg sig op på 22 grader, samt brugt nogle timer i haven, nu hvor vejret artede sig fra den gode side.

  Ser frem til et nyt, og spændende år med dig og alle dine nye bøger.......
  og alle de drømme du giver mig.

  God weekend.

  Forårs hilsner fra Bettina

  SvarSlet
 167. Tillykke!

  Jeg har været med fra starten, og det har været spændende!

  Deltager gerne i din lodtrækning.

  - Ungersvenden

  SvarSlet
 168. Kære Claus

  Hvad kan jeg sige, andet end du og din blog er blevet mit faste daglige "bogmærke"!
  Tak for et forrygende følgeskab. Du er en stor inspirator. Stort tillykke med det 1. blogår!

  Kh Pernilles have

  SvarSlet
 169. Hej Claus!! Ett stort GRATTIS på ettårsdagen. Ja, tänk vad tiden går fort när man har trevligt. Tack också för att trevliga rundturer i din fina trädgård allt annat läsvärt. Ha en fortsatt fin vår!

  Häsningar Lena i Lusthuset

  SvarSlet
 170. Hej Claus! Tillykke med 1 års fødselsdagen. Jeg håber at bloggen når at blive rigtig gammel. Har nydt godt af alle dine gode råd. Tak for din ihærdighed med at lære fra dig - vi er mange der nyder godt af det.
  Venlig hilsen Anne K.T.

  SvarSlet
 171. Tilykke käre Claus, og tak for et skönt haveår. Som du i den grad har holdt blomstrende trods en lang vinter.
  Kärligst Dorrit i Ronneby

  SvarSlet
 172. Kære Claus
  Et kæmpe stort tillykke herfra det Midtfynske,det er altid en kæmpe fornøjelse at være inde på bloggen og se hvad du nu har fundet på. Der er altid mange gode billeder, links, og tekst og man bliver helt smittet af denne haveglæde og får en kæmpe lyst til at gå i gang selv. Jeg har lært at fylde krukkerne helt med planter og sætte dem mere i grupper, end det jeg har gjort igennem årene. Men også plante planter i bede så man for en harmonisk sammensætning. Bloggen og alle dine bøger er blevet et kæmpe lystpunkt her det sidste år, hvor sygdom har præget hverdagen. Jeg glæder mig til hvad du finder på i dit nye år der kommer både på bloggen og på det boglige.
  Mange store knus herfra Midtfyn
  Pia Larsen

  SvarSlet
 173. Kære Claus!
  Hjertelig tillykke med blogg-fødselsdagen!
  Jeg er også en af dine faste læsere og som ret tidligt blev afhængig af dine daglige og hyggeligt skrevne indlæg med dejlige billeder. Tak for din smittende posetive begejstring og livsglæde.
  Mange kærlige hilsner fra det nordjyske
  Inga H.

  SvarSlet
 174. Kære Claus
  Jeg vil lige ønske dig Tillykke med din fantastiske blog endnu engang, du er bare fantastisk giver os haveelsker rigtig meget
  både her på bloggen, men også via dine bøger, tv. udsendelser og grundig undervisning i såning af klokkeranker. Glæder mig meget til at læse og få inspiration fra dine nye bøger
  med K.H. fra Kirsten

  SvarSlet
 175. Hej igen
  Gratulerer gerne igen for at komme med i lodtrækningen :-) Tillykke Tillykke. Det har været en daglig tur forbi din blog....love it !
  Man kan blive helt afhængig. Tak for det hele Claus. Hilsen Jonna fra Thy.

  SvarSlet
 176. Hejsa Claus
  Lok du bare.... Du havde såmen fået en hilsen herfra alligevel: Tillykke med din, helt igennem skønne inspirerende blog. Var det ikke for den havde jeg ikke opdaget alle de andre spændende "blog-kollegaer" du har.
  Hilsen fra Skovhuset

  SvarSlet
 177. Kære Claus

  Et stort tillyke med det første år! Jeg har fulgt med fra første dag, og glæder mig altid til at se, hvad dagens indlæg byder på. Min haveinteresse blev vakt for fem år siden, da jeg fik min første bare have ved et nybygget hus, men da jeg først var blevet smittet med "havesygen", blev det en stor ny glæde i mit liv. En havenovice læser mange bøger, og gennem lærte jeg dig at kende, så tusind tak for stor inspiration - jeg glæder mig til det næste år på bloggen :-)

  Mange hilsener fra en havenisse (som familien kalder mig)

  Louise Alminde

  SvarSlet
 178. Stort tillykke med det første år, og for mange gode indlæg, og billeder. Anne Gine

  SvarSlet
 179. Kære Claus.
  Tillykke med 1-årsdagen. Jeg har været med fra begyndelsen og er inde på din blog mindst en gang om dagen.
  Mange tak for din indsats.

  Venlig hilsen
  Vibeke K.

  SvarSlet
 180. jeg kan ikke prale med at have været med fra dag ét.
  Kære Claus

  De første gange blev jeg faktisk bekymret, manden tager da livet af sig selv, med det tempo. Jeg kan stadig godt blive bekymret fordi omverdenen jo bliver forvent med tempoet, at der sker noget herinde hver dag.

  Men vi er jo også selv med til at inspirere og holde gang i dialogen, komme med ideer, når vi kommenterer og så sprudler du jo af ideer og lyst til at dele din viden med os så det er en sand fryd.

  Så her fra Nivå skal lyde et stort tillykke og endnu en gang tusinde tak for et helt igennem vidunderligt initiativ. Det er dejligt at mødes med andre "havetosser" på denne mer måde.

  Jeg tror at denne her blog er med til at gøre flere interesserede, flere får øjnene op for og mod til at være med på at gøre haverne til en oplevelse at være i.

  Stort tillykke fra en daglig læser og kommentator :)

  Susanne

  SvarSlet
 181. Kære Klaus,
  Du ønskes rigtig hjertelig tillykke med bloggens et års fødselsdag. Ingen kan efterhånden være i tvivl om at det er en kæmpe succes. Jeg husker første dag bloggen var i luften, hvor jeg på mit arbejde sad og læste med. Ja, faktisk kan jeg huske og genfornemme den forventningsglæde der var forbundet med lanceringen af bloggen. Jeg husker, hvordan foråret blev skudt godt i gang med denne blog, og hvordan jeg gennem det seneste år har fulgt med dagligt. Det har jeg i sinde at fortsætte med i de nye år. Nu hvor jeg har ønsket dig tillykke med bloggens første år vil jeg takke alle bloggerne for at de er med til at holde dig motiveret til at give os mange spændende indlæg og videoer på bloggen. Det er en stor fødselsdag for os alle. Tillyke.. Kærlig hilsen Michael, Horsens

  SvarSlet
 182. I dag er det bloggens fødselsdag- hurra hurra hurraaaaaaa!!!!!! det har været en stor fornøjelse at følge med i denne blog. Det er ligesom en julekalender-hver dag åbner man et nyt billed med en ny tekst og klogere bliver man hele tiden- og gladere- chokolade for sjælen. mvh Bente

  SvarSlet
 183. Kære Claus!
  Lige fra dag ét har jeg med største fornøjelse fulgt med her på bloggen.
  Hvert evig eneste indslag (og også tit folks kommmentarer). I min middagspause er jeg også lige inde og snuse.
  Jeg undrerede mig tit i starten, hvor folk skrev at bloggen havde fået dem til at arbejde ekstra i haven! Jeg vil sige tværtimod! Dit daglige blogindslag har netop fået mig IND fra haven, for jeg skal jo lige nå ind og have “dagens bolsje”. Man er jo blevet helt afhængig! Jeg synes også det er herligt med de mange kommentarer. Tænk at så mange er lige så “havetosset” som mig! Det er da herligt.

  Claus lige et praktisk spørgsmål: Jeg har nogle pæle til overs der er ca 2,5 m høje og 10x10 brede. Kan de evt. bruges til Klokkeranke? Hvis nu man sætter hønsenet om. Det er jo en plante der bestiller noget, så det bliver hurtigt dækket?

  Tak for alle de inspirerende indlæg! Du spreder lys og glæde omkring dig!

  SvarSlet
 184. Hej Claus

  Du får også et stort tillykke med bloggens 1 års jubilæum herfra.
  Jeg læser næsten dagligt med og nyder det lille frikvarter jeg har her. Det er imponerende at du giver dig tid til de daglige små historier om haven, bøgerne og hvad du ellers finder på. Mange tak for god og inspirerende underholdning!
  Venlig hilsen
  Karen Riemenschneider, Frederikssund

  SvarSlet
 185. Kære Claus
  Et stort tillykke og tusind tak for en skøn, skøn blog. Den har simpelthen det hele, er super inspirerende med gode facts og dejlige billeder. Jeg er blevet afhængig og må have min daglige eller i hvertfald ugentlige dosis. Sommerferien må gå til Holland i år, takket være dine gode klip derfra. Unger og mand må med ud og se på haver! Tusind tak for blog, bøger og god inspiration. Skønt at få lov til at følge med i dine projekter.
  Mange hilsner fra Trine

  SvarSlet
 186. Kære Claus.
  Til lykke med dagen og tak for alle de gode råd og flotte billeder, der kan inspirere en glad amatør. Ikke mindst takket være dine tanker onmkring have er et kedeligt trekantet græsområde i min have ved at udvikle sig til en frodig blomsterhave (forhåbentlig).

  SvarSlet
 187. Anonym sagde ...
  Ååååh, jaaa!! Jeg vil gerne være med i lodtrækningen, og krydser fingre, tæer...Så nu er indlægget fra tidligere kopieret og lagt på! Siden er der sket det forunderlige, at jeg har set en lille klokkernkenakke titte frem!! Og glad blev jeg, det er lige så mit hjerte slog små kolbøtter - tænk så megen glæde, det bringer - ligesom at følge din smittende entusiasme, energi og livsgæde! TAK!

  Kære Claus,
  Idag er det bloggens fødselsdag, HURRA HURRA HURAAAA!!! Jeg har været med fra starten, og den har aldrig skuffet, bestandigt bliver jeg fyldt med glæde og smil, over al den grønne inspiration og livsglæde, man finder her. En fantastisk flot blog, du har fået skabt, Claus, og tak for alt det, du beriger os haveintersserede med..
  Mht klokkerankepuslingerne, så har jeg ikke set nakker endnu - og mit håb er lysegrønt endnu- men, jeg frygter dog en smule, at jorden var lidt for våd...

  Kh.Helle

  12. mar. 2011 10.21

  SvarSlet
 188. Kære Claus, tillykke med det første år som blogger! Det er altid en fornøjelse og meget inspirerende at læse dine indlæg.
  De bedste hilsner fra Rikke

  SvarSlet
 189. Tillykke, tillykke - også til mig, og de andre læsere, som dagligt har nye, spændende indslag at se frem til.

  Mvh. Lisbeth

  SvarSlet
 190. Kære Claus

  Stort til lykke med blog-fødselsdagen. Respekt for din vedholdenhed som giver alle der 'leger' med viden og inspiration til havelivet.

  Hilsen Anders

  SvarSlet
 191. Tillykke med 1-års dagen! Bloggen er min daglige, uundværlige flødeskumskage og dine artikler og allerbedst videoerne fra haven er en konstant inspiration. Min mand er også begyndt at læse lidt på din blog, han har en smule haveinteresse, men det er nok også i erkendelse af, at når jeg nu vedblivende taler om, hvad Claus Dalby har sagt/gjort/vist på siden, så kan han lige så godt kigge lidt med på sidelinien.
  Mange fødselsdagshilsner, Annette Halling

  SvarSlet
 192. Tillykke med dagen Claus :-)

  Din blog beriger mit liv. For jeg elsker haven og inspiration dertil, Og dette leverer du i stor stil.

  Tillykke endnu engang, håber du har mod på at forsætte længe endnu

  Mange havehilsner
  Tenna Salmon Kristensen

  SvarSlet
 193. Kære Claus Dalby

  Tillykke med 1 års dagen for bloggen. Den har givet fantastisk meget inspiration til nye tiltag i haven. Jeg ser altid frem til de dejlige fotos og de dejlige og inspirerende videoer du giver os. Det er rigtig dejligt at følge med i de forskellige projekter. Video fra i går 12/3 var også meget informativ omkrig plantevalg og jeg håber vi får billeder at se senere fra linde allen.Det bliver helt sikkert imponerende.
  Mange Hilsner
  Anne Lindbjerg

  SvarSlet
 194. Kære Claus. Stort TIL LYKKE med det første år med egen blog. Jeg har fulgt den fra dag et. Egentlig er det vel os, der læser den, man skal sige til lykke til. Det er os, der får glæde af dine smukke billeder, dine gode råd og al din entusiasme.
  Man må sige, at du har gjort meget godt for "havesagen". Du er en stor inspirationskilde og en virkelig god formidler.
  God søndag.
  Mange hilsner fra Ditte K.

  SvarSlet
 195. Tillykke med fødselsdagen på din supergode blog. Jeg er ny på bloggen og har lige modtaget frø til klokkeranke. Jeg planter dem i dag. Jeg er i gang med min 4. have - og denne gang skal den rumme et drivhus.
  Venlig hilsen
  Helle

  SvarSlet
 196. Hei Claus:)

  Her kommer en gratulasjonshilsen fra Sør Norge. Tusen takk for alt du deler med oss som bor langt vekke fra hagen din. Ønsker deg en fin vårsesong og lykke til videre med bloggen din:)

  Vennlig hilsen Hilde Gunn Deisz

  SvarSlet
 197. Kære Claus.
  Tillykke med din flotte og inspirende blogs fødselsdag.
  Den er et lys i mørket, hvor selv den mindste spire har svært ved at gro. Og selv i det mest farverig og sprudlende staudebed vækker den opsigt.
  Tak for alt.
  Knus Rikke.

  SvarSlet
 198. Hej Claus

  Tusinde gange tillykke med din blog... det er jo vildt så mange kommentarer du får, måtte scrolle i rigtig lang tid for at kunne sende denne kommentar.
  Kun på et år, det er jo vildt!
  Men jeg er jo heller ikke i tvivl om at du har knoglet for det.
  Det kan godt betale sig at arbejde for det man drømmer om, det har du netop bevist med denne blog.

  TILLYKKE!

  Herlige blomster hilsener fra Line Fauerholm (FauerFlora.dk)

  SvarSlet
 199. Hej Claus

  Tillykke ned dagen.

  Kan slet ikke undvære din daglige "vitaminpille"
  Har fået lagt en genvej på min nye ipodtouch til ferien, så jeg håber på internetadgang. Ellers bliver der lige 14 dages læsning når jeg kommer hjem, men det bliver jo bare skønt, så må alt andet hvile.

  Endnu en gang tillykke og tak for dejlig inspiration

  Mange hilsener
  Hanne Gylle Knudsen

  SvarSlet