Video d. 12. marts 2011

Så er der atter en gang levende billeder fra haven.

 

11 kommentarer:

 1. Hej Claus
  Dejligt med videoer fra haven igen. Nu er foråret ved at vise sig fra den gode side, så vi kan komme igang i haven igen.

  Michael

  SvarSlet
 2. Så kom lørdags filmen, har gået som en lille dreng hele dagen, og ventet spændt..Det første jeg gjorde i morges var at hejse Dannebro.."VI" har jo et års dag. Har virkelig haft en dejlig dag i haven , med oprydning og plantning af buskbum..hele tiden haft i baghovede at der var noget at fejre, det føltes som om at det var mig der hade fødselsdag..Tak for endnu en hyggelig have hilsen ..Tak for i dag.. Paw..

  SvarSlet
 3. Ej hvor er det sjovt. Jeg har lige siddet og planlagt et bed inspireret af bedet side 35 i "Mit haveliv", fra Snowhill Manor Garden, med nøjagtig de samme planter pånær hortensiaerne. Så er jeg ihvertfald ikke gået helt galt i byen. Glæder mig til at se dit bed, der er i en noget anden størrelse end mit

  SvarSlet
 4. Tak for synet!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 5. Hej Claus

  Jeg er selvfølgelig nysgerrig, hortensiaerne ser ud til at trives. Jeg kunne forstå at du ligesom jeg også har en tung lerjord. Hvad har du gjort ved jorden for de trives jo ikke i lerjord alene ... eller hur ?

  venligst Susanne

  SvarSlet
 6. Hej igen

  Kan se at du/i er begyndt at forårsbeskærer div. blomster. Så lige at de hortensia ved allén var beskåret.
  Kunne du ikke fristes til at lave en lille hjemmefilm om forårsbeskæring?

  Hilsen
  Michael

  SvarSlet
 7. Hej Claus,
  Håber, du havde en fin fødselsdagsfest igår :-)
  Dejlig video, hvor er det skønt at se alle de små planter begynde at titte frem gennem den sorte, våde jord - så er foråret da virkelig på vej. Havde set sådan frem til din video, og det var alletiders at få kigget nærmere på alleen.
  Kh.Helle

  SvarSlet
 8. PS jeg stemmer også for en lille fil om forårsbeskæring...
  Kh Helle

  SvarSlet
 9. Kære Michael og Helle - den beskæring du kan se, er foretaget i efteråret, men det var bare af praktiske grunde. Jeg skal nok vise, hvordan jeg beskærer hortensierne, når vi kommer lidt længere her.

  SvarSlet
 10. Hej Claus
  Tak for endnu en video, selv om det er lige så meget din fortælling, om hvad vi ser, jeg nyder. Elsker når du fortæller hvad der kommer i bedene, rækkefølgen gennem sæsonen. Jeg ser det så tydeligt for mig, tror også sammensætningen med katteurt og løvefod er skøn. Netop det opslag i "Mit haveliv" har jeg bladret hen til mange gange. Og hortensier kan man slet ikke få nok af, jeg kan mærke, at jeg snart må eje nogle flere.
  God søndag - hilsen Pia kbh.

  SvarSlet
 11. Hej Claus
  Hvilken farve får den storkenæb som du skal have plantet i i bedet og hvordan staver du dens latinske navn?
  Hilsen Jesper

  SvarSlet