Video d. 6. marts 2010

Så er der igen lidt levende billeder fra haven.

7 kommentarer:

 1. Elsebet fra Ystad6. marts 2011 kl. 14.28

  Hyggeligt at följe med i hvad der sker i din have! Ser at Århus og Skåne er kommer lige langt med foråret. Du klipper altså alle blade af julroserne? Jeg har kun klippet de brune blade af - men så må jeg nok ud nu og klippe alla de andra blade väk. Der er vikelig forår i luften - hvis man holder sig i lä!

  SvarSlet
 2. Hej Claus,

  Jeg meldte mig forleden som fast læser af din blog og har allerede været inde og lure lidt på de forskellige sider. De er meget inspirerende for en ny haveejer som mig. Jeg glæder mig til at følge med fremover.

  Venlig hilsen
  Reke

  SvarSlet
 3. Hvis I ønsker inspiration og kan lide at se videoer, vil jeg anbefale at gå i "det gamle" arkiv og ser nogle af videoerne fra sidste år. Det kan være et lille plaster på såret, indtil DR eller en anden kanal tager sig sammen og producerer eller køber nogle udenlandske nye dejlige haveudsendelser. Husk at I kan gå ind på: http://www.dr.dk/OmDR/Kontakt_DR/Kontakt_DR/20060614143129.htm og trykke på linjen "web: Kontakt DR", så kan I bede om anderledes haveprogrammer :-))

  SvarSlet
 4. Kære Claus
  Tak for endnu et kik i din have. Vi glæder os til at følge med i den, og ikke minds klokkeranke projektet.
  Hilsen Ulla

  SvarSlet
 5. Kære Claus,
  Tak for endnu en havetur. Jeg vil straks gå igang med klippe visne blade af mine påskeklokker og juleroser, har aldrig gjort det før. -- og De hvide duer gør mig så glad. Jeg må kopiere. Hvor har du købt det smukke dueslag, faktisk har du 2 kan jeg se ?
  Bedste havehilsner
  Lise

  SvarSlet
 6. Hei Claus,
  Synes det er veldig kjekt at du lager slike videoer der vi kan få følge med og sjå hagen din hvordan den utvikler seg nå fremover.Det blir veldig annerledes og artig å se hagen din i levende bilder, høre deg fortelle og i tillegg kunne høre alle lydene der. :) Eg gler meg i hvertfall veldig til å følge med videre!! Og eg tar imot alle ideer, tips og gode råd du gir med stor glede og takk!

  Et lite spørsmål: Er det noen steder i Norge det er mulig å få kjøpt noen av bøkene som du har gitt ut?
  Ønsker selvfølgelig å unngå tollavgifta eg då. ;)

  Ønsker deg flotte dager i uken som kommer.
  Mvh. Catharina.

  SvarSlet
 7. Kære Catharina - den billigste måde at købe mine bøger på i Norge er via www.capris.no

  SvarSlet