Video lørdag d. 26. marts 2011

Kære alle – så er der nyt herfra I form af levende billeder.

 

17 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Jubii så fik jeg en Nordens Oliventræ 180 cm høj. Tog chancen og kørte forbi Bilka kl 17.30 i dag. Bad en bøn og lagde sæderne ned i min lille Corolla. Og søreme ja. Den ku lige være der. ;))
  Kære alle andre læsere på denne skønne blog. Skal vi ikke indsende en mail til DR og bede om at få genudsendt HAVEN I HUNE ?!? Jeg vedlægger linket til deres mail. Der skal krydses af i midten; Jeg vil sende en kommentar. På næste side har jeg som Emnet for din kommentar skrevet: Haven i Hune og nedenunder at jeg gerne vil have udsendelsen genudsendt.
  Lad os overdynge DR med mails, så de ikke kan andet end sende den igen......

  http://www.dr.dk/OmDR/Kontakt_DR/Kontaktformular/20061106112043.htm

  Kærlig hilsen
  Lena fra Håstrup

  SvarSlet
 2. Tusind tak for dagens informative klokke-guidning :o) Jeg vil kaste mig over projektet imorgen formiddag, og så er det vist også på tide at begynde at bære dem frem og tilbage. Der er bestemt ingen grund til at gå og kede sig ;o)

  Var iøvrigt i Bilka idag for at hente "Den levende have" men desværre var den pist forsvundet, istedet røg nogle stauder ned i kurven, man kan jo ikke gå tomhændet ud af et plantecenter, vel...!

  SvarSlet
 3. Tusind tak, Claus. God info :-))
  Glæder mig til videoen i morgen.

  SvarSlet
 4. Åh tak fordi du deler dine råd med mig og alllle de andre have "tosser" ;0)

  SvarSlet
 5. Kære Claus.
  Dejligt befriende at se, at mine Klokkeranke-børn ligner dine. Har slet ingen ide haft om, hvordan de skulle se ud. Mine hvide har dog ikke lysere blade, synes jeg. De har pænt grønne blade allesammen. Måske viser det sig senere? Eller måske er de alle blå! Man bliver jo tit overrasket. Potter om i næste uge, når de blivende blade har foldet sig ud.
  Mange hilsner fra Vibeke i Odense

  SvarSlet
 6. Kære Claus :-)

  Hvor var det dejligt at se dinne krukker, de bliver helt sikker smukke sender. I minne krukker kommer alle løgnen op sammentidig, alså irantiserne og tulipanerne, eller vintergækkerne og påskeliljerne. Næste efterår må jeg vist læse din krukke bog lidt nærmer :-)
  Solskinds Hilsner Karoline

  SvarSlet
 7. Kære Lena Hansen

  Jo, jeg vil absolut skrive til DR og bede om Haven i Hune. Jeg var ikke så havetossset, da den løb over skærmen. God idé! Håber andre vil gøre det samme.

  SvarSlet
 8. jubiiiiii jeg er med igen! Fire små nakker besluttede sig endeligt idag for at se lyset. Fire ud af fem frø! Jeg synes næsten jeg føler mig sådan lidt gartnertjekket - og vil straks imorgen fortsætte med Cosmos "Seashells Rose" og Centranthus ruber "Snowcloud". Glædelig sommertid Lise i Højbjerg

  SvarSlet
 9. Hej Lena! En rigtig god ide, det er det bedste have-tv der er lavet! Hilsen Lise

  SvarSlet
 10. Jeg synes det et en god ide at prøve at få DR til at sende alle de gamle "Haven i Hune" igen. De er i særklasse!
  Jeg er så heldig at have optaget dem på video, så jeg har set dem alle mange gange. Har også haft haveveninder på besøg til "Hune Bio". Det er jo 30 udsendelser ialt. Mon ikke DR går med til det? De elsker jo genudsendelser om sommeren!

  SvarSlet
 11. Kærer Lena :-)

  En rigtig god ide, og er her med gjort :-D Så skulle jeg også værer kørt til Bilka i gå, er på arbejde hele dagen i dag, Håber de har nolge tilbage i morgen :-)

  Glædlig søndag til alle Karoline

  SvarSlet
 12. Du har glemt at sætte etikette på indlægget så man kan se det handler om Klokkerankerne, Claus.

  Jeg ville lige se hvordan det gik herovre :-) og klikkede på 'Klokkeranker' i menuen, men dette indlæg manglede.
  Mine Klokkeranker blev pottet om i dag. De står flot og frodigt grønne i små potter ved 16 C. Jeg er spændt på alle mine nye slyngplanter, som jeg har fældet flere træer for at få plads til - så de har bare at lykkes!

  SvarSlet
 13. Jeg bliver lidt i tvivl om hvordan/om jeg skal ompotte mine klokkeranker? Jeg har nemlig sået i sådan nogle tørvepotter - det var de eneste jeg kunne få - skal jeg bare sætte den tørvepotte ned i ompotnings-potten med noget jord omkring? Er jo helt nervøs for at noget skal gå galt med "mine små børn"

  SvarSlet
 14. Kære Lene - vær ikke nervøs. Når de første blivende blade begynder at vise sig, potter du over i større potter: Stil tørvepotterne ned i en større potte og fyld jord omkring og evt. over.

  SvarSlet
 15. HYYYL!!! Videoen er borte Claus ... Det er jo en katastrofe, for en som mig der i år VIL ha de uartige klokkeranker til at spire. På altanen gik det jo fint, men sjovt nok er det ikke lykkedes for mig siden jeg flyttede på landet og i hus. Øv altså. I år skal det så være. Jeg har sat mig for at sætte flere hold i gang, med mellemrum for at dække mig ind hehe :-) NU sidder jeg så her og læser gamle, MEN lærerige indlæg som jo er evigtgyldige og opdager at din lille film er væk. Bare lige en info hvis ikke du selv har opdaget det. Kh Fra Henriette I Rødby

  SvarSlet
 16. Kære Henriette, jeg kan godt se videoen. Prøv igen.

  SvarSlet
 17. okay 2 potter sættes i drivhusets indertelt i næste uge - uge 2 - 28. feb-6.marts. og 1 potte forbliver indenfor i vindueskarmen.

  SvarSlet