At rejse er at leve!

Det giver jeg den gamle eventyrdigter ret i. Men det er altså også lidt hårdt. Blot det arsenal af ledninger, maskiner og andet, man skal have med, når man både skal kunne tale i telefon, navigere efter GPS, fotografere, filme, modtage mails, skrive blogindlæg etc. etc.

 

258

 

 

Det er ikke tøjet, der fylder i min kuffert men ledninger, omformere og andet teknisk. På en eller anden forunderlig måde lykkes det mig at manøvrere rundt, og når jeg først er af sted, når jeg en hel del. Det er en stor, stor tilfredsstillelse. Også at det denne gang lykkedes mig at sende levende billeder. Det er jeg altså ret stolt af. Det er ikke så meget det at lægge billederne på, det er mere det med tiden. Det tager over en lille time at uploade en video. Og når den så er liiiiige ved at være der, melder maskinen tekniske problemer. Så kan man starte forfra. Hjælp!

 

263

 

 

Lige nu sidder jeg i lufthavnen og venter på flyet til Billund. Jeg skal hjem og vende i haven, inden jeg mandag morgen flyver til Holland på nye haveeventyr.

 

245

 

Jeg har haft en ualmindelig skøn tur, og tager hjem med mange gode historier og billeder. Motiverne her er fra en tulipanfestival på Pashley Manor. Da jeg nåede frem i går, var der desværre ikke mere batteri på videokameraet. Suk!

 

235

 

Hvad gør man så? Man kører hjem lader batteriet op og kører af sted dagen efter (i dag) for at lave en lille film. Den har jeg altså med hjem plus to andre fra den kendte have Great Dixter. Dem får I at se i morgen.

 

214

42 kommentarer:

 1. Fantastiske billeder.
  Håber du havde en behagelig hjemrejse.
  Lene

  SvarSlet
 2. Åhhh får lyst til at fylde haven med tulipanløg. Smukke billeder.

  SvarSlet
 3. Fantastiske billeder af tulipaner jeg slet ikke anede fandtes.. Tak. :-)

  SvarSlet
 4. Nøøøøj hvor er det bare flot :-)

  SvarSlet
 5. Har ikke rukket å se videoene fra Sissinghurst ennå, men jeg deler dem villig vekk på min facebookside så andre kan se. Det er jo så utrolig deilig å være ute i hagen for tiden, så blogging blir det ikke så mye tid til på denne årstiden:)Men nå skal jeg se den første:)

  SvarSlet
 6. WOWWW ! Sikke nogle fantastiske tulipaner. Glæder mig til mere video.
  Mange havehilsener Sanne O.

  SvarSlet
 7. Så mange nydelige bilder!! *sukk*
  Å få oppleve dette må være stort!
  Du er snill du, som deler bilder og videoer med oss!

  SvarSlet
 8. Kære Claus

  Håber du ved, at vi er mange der påskønner din indsats for at fodre os med lækkerier fra dine rejser. Tusind tak!

  SvarSlet
 9. Kære Englandsfarende:o)

  Helt vidunderlige billeder, du har begået:o) Især det med de brunlige pulitaner og det der kommer næst efter med de fantastiske ditto, der ligner en mellemting mellem roser og pæoner. Sikke nogle eyecatchere:o) Skønne og sjældne farver. De to måtte meget gerne komme hjem og bo hos mig, i det samme bed, side om side.

  Hvor er det godt, du har haft sådan en herlig, udbytterig og motivrig blomstertur i det engelske forår. Næste gang du skal afsted, og du finder det en smule småpinligt at gå og tale med digselv, mens du filmer, tror jeg vi læsere skal forære dig en t-shirt hvorpå, der både på dansk, engelsk og hollandsk skal stå: "I ved vist ikke, hvem jeg er!!":0) Knejs med nakken, Claus og vær stolt over al den glæde, du med dine tale-videoer har bibragt alle os herhjemme, der ikke sådan lige har mulighed for at komme udensogns. Tusind tak fordi du trods pinlig berørthed, en kuffert fuld af teknisk udstyr og teknik, der drillede, delte dine oplevelser med os. Du har samlet SÅ meget sødmefyldt nektar til os på din rejse, din lille flittige bi.

  Sikke en masse blogguf, vi har at glæde os til i den kommende tid: Flere Englandsvideoer og en snarlig blomsterrejse til Holland:o) :o)Yeeeha!!

  Hav en god tur hjemover.

  De kærligste hilsner

  SvarSlet
 10. Lækre billeder - igen ♥♥

  SvarSlet
 11. Hej Claus
  efter billederne fra England at dømme må du være helt høj. Det er vi i hvert fald.
  Hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 12. Ih hvor er de smukke alle de tulipaner,specielt de nederste .
  Kender godt det der ledningsmarit, det er bare så svært at skulle huske alle der rigtige ledninger.Og man efterhånde nødt til at være en hel computernørd, for at kunne bruge tingne.
  Syntes det vildt imponerende at du kan sende så meget selv når du er på langfart. Måske du aspirere til at udgive en DVD .
  Bedste hilsner
  Birgitte

  SvarSlet
 13. Det er tæt på, at du ville kunne sælge Tulipaner i industrielle mængder til mig med de fotos, kære Claus!

  Hjertelig velkommen hjem.

  SvarSlet
 14. Hej Claus

  Vi sidder lige nu i Holland, i byen Haarlem og har nærstuderet tulipaner i knapt en uge vi tager Dronningens fødselsdag med på lørdag (stor fest hernede). Vi har investeret i et ukendt antal mange hundrede tulipanløg som vi har udvalgt efter blomstrede planter og som bliver sendt til os i sep/okt. Du har sikkert været her før men det er vores første ophold, vi har været her før men kun som mellemlanding.
  Selvfølgelig har vi også besøgt tulipan markerne og Kreukenhof med 7 mill løgvækster.

  Mvh

  Helle & Tom Barnbæk

  SvarSlet
 15. Da er det bare å glede seg til video i morgen! Nydelige tulipanbilder!

  Med hilsen Trine

  SvarSlet
 16. Wauw... så er det virkelig at jeg - igen - bliver ærgelig over, at tulipaner ikke trives i min have :(
  Jeg kunne ellers snildt have fundet plads :) Både til den første du viser, samt til den helt uimodståelige abrikosfarvede skønhed.
  Har til gengæld fået lovning på en portion fantastiske lysegule samt cremefarvede narcisser af min søde kollega.
  Tak for alle dine inspirerende indslag. Dejligt som du tager os med rundt, når nu vi ikke altid selv har samme muligheder.
  Hilsen Majbritt - en glad havetosse :)

  SvarSlet
 17. Billederne herover lover godt.

  Du må da vist ønske dig et ekstra batteri til reserve. Det fylder jo ikke meget i lommen.

  SvarSlet
 18. Fantastiske billeder du har taget. Glæder mig allerede til video i morgen.

  Marianne.

  SvarSlet
 19. Kære Claus
  Velkommen hjem til det danske igen, håber at flyveturen hjem var behagelig. Nyd nu din egen have her de næste dage, inden du tager afsted igen. Vejret ser ud til at blive godt i Weekenden med solskinsvejr.
  Mange hilsner fra der Midtfynske Pia

  P.S Mine tulipaner kan vist ikke slå de flotte som du viser her.

  SvarSlet
 20. Den fagre nye teknologiske verden er mageløs - at kunne rejse og samtidig have sit kontor med sig! Rejser du nu hjem?? hvad så med brylluppet jeg troede da du skulle med;0)
  Tulipanerne er fantastisk smukke og jeg ser frem til en video - tak fordi du tog afsted igen for at filme dem:)

  SvarSlet
 21. Wauw Hvor er de flotte tulipanerne.

  SvarSlet
 22. Kære Claus

  Jeg synes de skønne billeder du har taget må opveje for alt sliddet. Hmmmm - tænk at leve af sin hobby. Skal lige kigge efter om jeg kan finde lidt medlidenhed: Hm - NOPE. Der var ikke noget. ;)

  Du har det hårdt, men godt. Pas nu alligevel på at du ikke gir den FOR meget gas. Vi vil så gerne have at du ikke bliver træt af at skrive, fotografere og filme til os.

  Knus
  fra Eva

  SvarSlet
 23. Kære Claus.
  Er bare så glad for, at du orker!

  SvarSlet
 24. Och tack vare din envishet och kämparanda får vi nu njuta av dina härliga bilder på ljuvliga tulpaner. Mina favoriter är absolut dom på den översta bilden - helt fantastiska.

  Önskar dig en go resa till Holland!

  Varma hälsningar
  Maria

  SvarSlet
 25. Uhhh... jeg glæder mig... :o) God tur hjem og sov godt :o)

  SvarSlet
 26. Hei Claus
  For noen flotte bilder, og ja ikke minst farger og sammenplantinger.

  Hilsen Unni

  SvarSlet
 27. Kære Claus
  Sikke nogle skønne tulipaner. Er vild med den øverste og så de abrikosfarvede med fliget kant. Dem skulle man jo have i industrielle mængder, smiler, men det er jo kun dig der kan formå at gøre det og så så smukt i din have. Er helt imponeret over, at du har styr på alt det tekniske, for det kræver da sin mand med al den teknik. Håber du også har nydt din rejse, når du nu også skulle være rejseguide for alle os på bloggen, der jo i ro og mag bare har kunnet sidde og nyde dine videoer i fulde drag. Tag dig nu en rigtig slapper i din vidunderlige have, inden du igen skal på farten, så du er helt frisk og ikke køre træt. Glæder mig meget til at se flere videoer og billeder fra din rejse til tulipanernes land.
  Hilsen fra det Sydfynske Jeanne

  SvarSlet
 28. Skønt at du vil dele alle de skønne billeder med alle os der er med på en kikker... smiler... fortsat god tur...
  Hilsen fru.leger

  SvarSlet
 29. Det var dog nogle ualmindelige flotte tulipaner, elsker tulipaner. Har dog aldrig set nogle magen til dem du der har fanget med linsen. God tur til Holland :O)

  SvarSlet
 30. Teknologien er flott å ha, men når den ikke fungerer blir man litt hjelpesløs og stresset. Har vært en uke uten PC nå i påsken og det var faktisk ganske deilig! Tulipaner er og blir vidunderlige. De orange/brune er ikke en innertier for meg sånn i utgangspunktet, men med det mørke bladverk i bakgrunnen ser det flott ut. Snart kan jeg nyte fruktene av alle hullene jeg gravde og puttet løk i i min egen hage sist høst.

  SvarSlet
 31. Kære Claus
  Vil kun sige at Tante Grøn har rost din indsats på fineste vis. Det er så sejt gået, det du har gjort, og hvor herligt at sidde og kunne glæde sig til flere videoer - det havde jeg helt ærligt ikke forventet! Hvor er det imponerende at du slidder så hårdt i det for vores skyld.

  De ovenstående billeder i sig selv er jo indtagende og Breath taking som en anden kaldte det.

  Bedste hilsener Lisbeth K.

  SvarSlet
 32. Hej Claus, jeg tilslutter mig alle de andres kommentarer.

  Sætter rigtig stor pris på din indsats og nyder til fulde de flotteste billeder.

  Glæder mig til video og billeder, også fra Holland. Ja, der er forventninger, som du nok kan forstå :)

  God weekend fra Ulla - nu skal jeg til TV-bryllup i England :)

  SvarSlet
 33. Super flotte billeder - dejligt at du vil dele dine oplevelser med os.
  /Hanne Bente

  SvarSlet
 34. Hej Claus.

  Ja H.C.Andersens lille skitsebog fyldte nok ikke så meget, men det tog nok lige så lang tid for ham, at lave sine små skitser.
  Det er utrolig smukke blomster, men når du rejser så meget rundt, kan oplevelserne så nå at bundfælde sig?
  God tur til Holland.

  Mange hilsener Jette.

  SvarSlet
 35. Kære Claus
  Du er helt fantastisk. Tænk sig at du orker at køre tilbage for at optage en video som vi kan få glæde af. Af hjertet TAK.
  KH Fru Heiberg

  SvarSlet
 36. Kære Claus
  Jeg er målløs og mundlam - over alle de skønne billeder og video'er du sender hjem til os disciple - over at du simpelt hen orker alt det "besvær" på din forårsrejse til England.

  Jamen jeg ved slet ikke, hvad jeg skal bruge af superlativer for at udtrykke dybfølt taknemmelighed.
  Du brænder igennem i alt hvad du foretager dig!
  Hvilken ildsjæl du er!
  Har nynnet Vera Lynn siden i onsdags!

  Håber, du må nyde din egen have inden afrejsen til Holland.
  Fra mandag lover de jo køligere vejr med nattefrost.
  Kærlig hilsen

  p.s. Tror den gamle eventyrdigter havde andre problemer på rejsen end du!

  SvarSlet
 37. Kære Claus
  Hvor er det skønt at du tager alle de fotos og videoer fra dine rejser, selvom det giver dig megen besvær, og du bruger megen tid på det.

  Tusind tak for det!

  Det er da bare så dejligt, at vi kan få lov til at følge med i dine oplevelser, og også se lidt af alt det skønne fra dine rejser.
  Nyd det nu så meget du kan og fortsat rigtig god tur til Holland.

  Mange hilsner

  Mette Marie

  SvarSlet
 38. Her en opfordring til Bilka Århus om mere målretning i salgsoplægget til Claus-Dalby tilhængere...
  Det ville glæde mig meget, hvis I samlede Claus Dalbys anbefalede planter m.m. i en Shop-i-Shop-afdeling. Det er efter min overbevisning en fejl, at I har spredt hans anbefalinger pænt meget ud i havecentret. Eksempelvis skulle jeg ved et besøg finde engelske roser i jeres rose-område, ved et besøg finde pæoner indendørs, ved et besøg finde pæoner udendørs, og i dag lykkedes det mig at finde Nordens Oliven ved et rent tilfælde - og kun fordi Claus havde nævnt, at der stadig var få tilbage i Centrene. Vær sød at samle hans planter ét sted, og smæk de fine skilte over dette område, only.
  Et andet forslag fra mig, som er til Bilka generelt, lyder på at fabrikere nogle plancher, hvorpå der står forslag til et givent bed i en bestemt favekombination. Eksempelvis et rosa bed, og herunder listet Claus Dalbys anbefalede planter fra sortimentet til netop dette bed. Claus Dalby er jo netop kendt for sine tone-i-tone bede. Følg op på det - skab overblik for kunden og mersalg for Bilka.

  SvarSlet
 39. Kære Claus.
  Jeg tror muligvis du må have verdens bedst job. Jeg er faktisk lidt misundelig. Tænk at kunne blande sit arbejdsliv med sin hobby, for det er vel det du gør. Tænk at kunne rejse rundt i verden for at se på haver, smukke haver, specielle haver, anderledes haver. Det kan vel knapt blive bedre. Og selvom jeg er rigtig glad for mit job som gymnasielærer, ja så tror jeg faktisk godt at jeg kunne overveje at skifte det ud med et job som dit.
  Smukke smukke tulipaner

  SvarSlet
 40. @ Mona Andersen , jeg kan kun tilslutte mig at bilka bør samle Clauses anbefalinger, det virklig fustrende og gå og lede efter tingne.
  mvh
  Birgitte

  SvarSlet
 41. Kærer Mona,
  jeg støtter fuldt op om dit koncept, men de skal desuden værer beder til at få fuldt op på planterne. Jeg har nu opgivet at få dem jeg vil have fra bilka og bestildt dem hjem ved min planteskole. Det gælder desværer også de almenlig stauter :-)

  Tak Claus for de flotte billeder :-) Dagen energi tilskyd, jeg ligger indendøres har fået "primula eksem" det er åbenbart eksem af nolge
  blomster jeg har plantede i have :-( og jeg som er ved at plante storer bede til suk. Så dejlig at jeg kan nyde dine flotte billeder og film. TAK
  Solskinds hilsner Karoline

  SvarSlet
 42. Fantastiske billeder - et pragtfuldt syn for guderne ... og alle os andre.
  kh
  Birgit

  SvarSlet