Besøg Jette Frølich

Jeg ved, at flere af jer sidste år besøgte Jette Frölichs skønne have. Skriv gerne et par ord om oplevelsen her på bloggen.

 

20090623_152621

 

Nu åbner Jette igen sine have, i år både sidst i maj og først i juni. Læs mere her.

13 kommentarer:

 1. Ja, jeg var en af læserne, som slog til på Claus' opfordring og besøgte Jettes have sidste sommer. Desværre var sidste forår noget drilsk, og ingen af roserne var sprunget ud, på den dag jeg havde valgt :( Jette tilbød meget generøst, at vi kunne komme igen på den næste besøgsdag, men den dag kunne jeg beklageligvis ikke. Snøft. Så jeg slår muligvis til igen. For den have må sørme ses "i udspring".

  Foruden besøget i haven blev vi inviteret ind i hendes arbejdsværelse, hvor Jette Frølich øste ud af sit karriereliv og fortalte om, hvordan det hele begyndte for mange år siden og hele vejen op til i dag. Haven er absolut speciel på den vidunderlige måde, og Jette Frølich er en sød og god værtinde. En herlig dag!

  SvarSlet
 2. ja jeg har nu ikke besøgt haven, men billederne taler næsten for sig selv. Super flot Anne Gine

  SvarSlet
 3. Kan verkligen rekommendera ett besök i Jettes trädgård - en fantastisk inspirationskälla. Vi besökte henne under en av dagarna då hon hade öppet i somras och njöt av att höra henne berätta om sin bakgrund och gärningar.
  Hälsn
  Ann

  SvarSlet
 4. Besøgte haven i slutningen af juni og den bugnede af roser. Meget romantisk. Det er en meget fin have Jette har skabt, og at få fornøjelsen - og historien bag den - samt få lov til at se Jettes hyggelige arbejdsværelse - samt høre Jettes fortællinger, det må siges at være en af de mest personlige og positive havebesøg, jeg har været på. Jette holder ikke igen, når man får fortællingen om starten på hendes karriere. Og et kig ind i hendes private og superkreative rum.

  Jettes have er i flere niveauer, og hun har været dygtig til at få det til at fungere, og optisk bruge fx. stien ned til den lille gule havepavillion, så man visuelt får en flot oplevelse. Er du til romantisk have, er Jettes et skønt bud på en dejlig dag. Og hjemmebag og kaffe - i sådan en have er heller ikke at kimse af. ;)

  SvarSlet
 5. Jeg besøgte Jette Frölichs have den 26. juni sidste år, og fik set roserne i udspring. Hun har en skøn have og er samtidig en meget venlig og imødekommende person.
  Et besøg i hendes have kan absolut anbefales.

  SvarSlet
 6. Tak for tippet Claus, Var lidt misundelig sidste år da jeg ikke var med og opleve denne fantastiske have. Nu har jeg tilmeldt mig :-D Og jeg håber hendes roser blomstre !!

  SvarSlet
 7. Jag var också där i fjol och fick njuta av hennes fantastastiskt sinnliga trädgård. Rekommenderas varmt!

  SvarSlet
 8. Jeg vil også varmt anbefale et besøg i Jette Frølichs have. Nette har så fint beskrevet aftenens forløb ovenfor. Jeg så desværre heller ikke roserne i blomst, men fik en god fornemmelse af den hyggelige have, nød historien som blev fortalt og nød den dejlige sommeraften.

  SvarSlet
 9. Kære Claus,

  suk.... jeg gad godt sidde på en af de smukke havestole og beruse mig i rosenduft hos Jette F. Hvor er det romantisk.

  Har I forøvrigt allesammen lagt mærke til det helt exceptionelle smukke vejr idag? Ad uransaglige veje, er det kommet mig for øre, at vores allesammens dejlige kommentatorkollega Inga har fødselsdag idag. Herfra skal der lyde et rungende stort, varmt og hjerteligt tillykke fra mig, Inga - og tusind tak for det gode vejr, du har sørget for:o)

  I dagens anledning har jeg inviteret Morfar Sir Cliff Richard til at komme og synge en hyldest til dig her på bloggen.....tryk den af, Cliff:

  "Congratulations and celebrations, when I tell everyone it`s Inga`s birthdag today.....:o)"

  Skal vi ikke bare lege, at den flotte buket, der står på Jette F`s havebord, er en buket til dig fra os allesammen?

  Mange kærlige hilsner til alle her på Blogsbjerg

  SvarSlet
 10. Kære Tante Grøn - du er bare så god til at skabe fest og glæde omkring dig. Tusind tak for det. Jeg fik også sendt en hilsen til Inga, det søde menneske.

  SvarSlet
 11. hej claus.
  elsker din blogg.
  laeste om jettes have rundvisning sidste faaraar.
  tog min dejlige veninde mette under armen.
  vi tilbragte en fortryllende eftermidag i haven,
  jette er et bedaarende mennesker der gavmildt
  delte ud af sit private paradis.
  jeg bor i san diego og du er alid velkommen i min have.
  tag jette under armen og kom.
  tuto

  SvarSlet
 12. Hej Claus
  Ja... min mand og jeg var at besøge Jette´s have.. Desværre var roserne ikke sprunget ud.. vi blev inviteret til at komme senere.. men kunne ikke... ØV
  Men vi var rigtig glade for at besøge haven og Jette. Hun er lige så fantastisk som haven :)
  Hun vagte en stor glæde for historiske roser hos mig. Hidtil har jeg altid været til de engelske.. men nu gider jeg "næsten" kun de historiske.. synes de er meget mere frodige og lidt skønnere... hvis man kan sige det :)
  Her skal lige gøres lidt reklame for Ghita Nørby´s bog om roser.. den er uundværlig for rosomaner
  Dejligt forår til Jer alle Trine

  SvarSlet
 13. Jeg besøgte Jette i dag og det var en oplevelse! Mere design end havesnak - så lad manden blive hjemme! Men hvor er hun skøn, charmerende og morsom. Haven er SKØN og huset til at ude over! Det var som at besøge nogen man kender. Min veninde gik derfra med masser af inspiration og jeg nød det bare - begrænset hvor meget jeg kan på mine 6x8 meter taghave. Men så var vi jo lige i Bilka først...............

  SvarSlet