Bonderoser og pæoner

- min nye bog, er nu trykt og leveret til bogbinderen. Herfra afgår den på onsdag, så vi har den på lager torsdag d. 28.

 

 

Klematis’ system kan ikke optage forårsordrer, men fra på tirsdag kan I bestille bogen.

 

Hvis I er nysgerrige efter at se, hvad jeg har brugt de sidste måneder på, kan I besøge Klematis hjemmeside. Husk, at det ved at klikke midt på siden er muligt at se hele indholdet. Jeg er selvfølgelig spændt på, hvad I synes.

 

Klik her.

18 kommentarer:

 1. Boken ser verkligen helt fantastisk ut. Har lagt den på bevakning hos min internetbokhandlare och har också länkat till den på min blogg.

  SvarSlet
 2. Uha-da-da :-)Det ser ud til, at du atter har begået en meget smuk bog! Den bliver vist svær at sætte tilbage på hylden igen hos boghandleren.

  SvarSlet
 3. Ih, hvor jeg glæææder mig, Claus!
  Jeg havde egentlig bestemt, at jeg ville vente med eventuelt at købe bogen, indtil jeg havde set den igennem hos boghandleren, for den sidste bog, du udgav for nogle måneder siden, var jo lidt til den voluminøse side og også lidt af en udskrivning; men det er der jo rådet bod på denne gang, ser det ud til, så jeg er der som et søm på tirsdag for at afgive min bestilling.
  Sofaen i vinterhaven har fået sit skåneovertræk på, så jeg ikke behøver at tage gummistøvlerne af, når jeg kommer ind fra haven og skal slænge mig, og det varer så ikke længe, før jeg skal praktisere peony gardening - på langs ....
  Jeg ønsker Alle
  en dejlig påskeferie
  med noget, der ligner sommertemperaturer
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 4. Nydeligt nydeligt. Og som sædvanlig lækre billeder. Får simpelthen lyst både til bog og flere pæoner i haven.

  SvarSlet
 5. Nå har jeg kikket gjennom boken om og om igjen...nok et fantastisk verk! Gleder meg til å fordype meg i denne bokskatten!
  Gratulerer Claus - du har klart det igjen! (Ikke det at jeg tvilte).
  God Påske!
  Mvh Monica

  SvarSlet
 6. Virkelig, virkelig spændende bog, ser det ud til. Der er nogle helt fantastiske billeder, af det jeg lige kunne nå at se i farten. Det gik jo lidt stærkt... monstro du frister, hihi... JEG føler mig i hvert fald fristet... (^.^)
  Stort TILLYKKE, for du har gjort det igen ! Den bliver en succes, er min fornemmelse.
  Jeg vil give dig fuldstændig ret i, at du er utrolig priviligeret. Med DIT hoved og DIN forstand, kan det kun gå godt. Tillykke med det hele.
  Utroligt, som du kan hitte på nye og spændende ting at skrive om. Godt gået, Claus.
  Jeg ønsker dig en Hjertelig God Påske
  Hilsen
  Birgit

  SvarSlet
 7. Tillykke med endnu en super flot bog, Kan godt forstå du er stolt over resultatet. Det bliver da vist årets bog? Sikken nogle flotte pæoner du har fotograferet Claus. Jeg synes bestemt der er meget i bogen, som jeg ikke har set før. Afsnittet med træpæoner lokker.. Har lige plantet 6 nye pæoner i år. Det bliver jo en hel mani.
  ;)
  God påske - du er forhåbentligt ude i haven de næste mange dage?

  SvarSlet
 8. Gratulere med boka Claus, den ser jo bare helt fantastisk ut. Gleder meg til å se den. Skjønner godt at du skulle ønske at døgnet hadde flere timer.
  Håper du kan ta det litt med ro i påsken og kose deg litt i din flotte hage.
  Ser at det virkelig vokser og gror hos deg.
  Du er en ener Claus!!!!! God Påske.
  Hjertens fra Grete.

  SvarSlet
 9. Is your book (and the other ones) published in French or English ?

  SvarSlet
 10. Åh, som jeg glæder mig til at få fingre i den bog. Jeg elsker bøger og jeg elsker pæoner. Så mon ikke der bliver til et par timers læsning på terrassen i forårssolen :)

  Hav en god Påske.

  Kærlig hilsen
  Iben Louise

  SvarSlet
 11. Kan ikke vente, men vil hellere se bogen "live" og ikke her. God Påske Anne Gine

  SvarSlet
 12. Kære Claus

  Jeg vil gerne pippe lidt om formatet på dine bøger. Jeg er en af dem, der er meget begejstret for størrelsen på f.eks. Mit haveliv og Havedrømme I+II. Når de er læst, bruger jeg dem ofte som opslagsbøger og føler mig hensat til et andet århundrede, hvor man slog op i kæmpebøger. Billederne kommer også mere til sin ret. Jeg slog til og købte Den levende have i Bilka. Bogen er rigtig dejlig og nyttig, men jeg savner det store format. Smag og behag er heldigvis forskellig.

  SvarSlet
 13. Kære Claus

  Den ser god ud. Overskuelig og med masser af dejlige billeder. Jeg synes at billederne er vigtige og der kan næsten ikke blive for mange af dem.
  Jeg læser mest for oplevelsens skyld,da jeg ikke har nogen have for øjeblikket."Den levende have" har jeg haft i en del år og "Mit haveliv" fik jeg i julegave. Jeg nyder at sidde og kigge og læse bøgerne igen og igen.
  Jeg har i og har haft det dårligt over længere tid. Så sidste år satte jeg mig for at lære en masse om haven, for at have noget godt at tænke på, og havnede på din hjemmeside. Den ligger nu som et link på mit internet,og jeg er næsten dagligt inde og kikke. Tusind tak fordi du deler din begejstring og glæde over haven med os.
  Håber at du læser dette.
  Hilsen Tara.

  SvarSlet
 14. Kære Claus
  Iiiih altså Claus, som du da kan lave fantastiske bøger! Bonderoser og pæoner er jo helt vidunderlig, fantastisk skøn. Den skal jeg eje, for jeg har jo alle dine andre bøger, så den skal med til samlingen af fantastiske flotte havebøger. Glæder mig meget til at købe den på Klematis, og vil vente med længsel på at posten bringer den til døren, så jeg kan sætte mig ud i min have og læse den med udsigt til mine hastigt voksende pæoner.
  God påske Jeanne

  SvarSlet
 15. Kære Tara
  Hvor er det en god idé at praktisere armchair gardening, når du ikke har en have. Nu ved jeg jo ikke, hvad du fejler; men måske står der mellem linierne i din kommentar, at du slås lidt med humøret? Det gjorde jeg selv for nogle år siden, temmelig meget faktisk og i en del år, indtil min søde familie hjalp mig med at flytte til det hus, hvor jeg bor nu, og hvortil der hører have. Det hjalp! Ikke fra den ene dag til den anden, men hen ad vejen, og i dag ved jeg ikke, hvad jeg skulle gøre, hvis jeg ikke havde min dejlige have.
  Desværre er det ikke alle, som har mulighed for bare at flytte, når det ville passe bedre for én at bo et andet sted; men der er noget, der hedder kolonihaver, og der er også mange (ældre) haveejere, som konstant er på udkig efter nogen, som vil hjælpe dem i deres haver (jeg taler af personlig erfaring) - og endelig er der den forholdsvis moderne havebevægelse, som hedder Guerilla Gardening.
  Sidstnævnte praktiserer jeg også selv af og til.
  For uindviede kan jeg fortælle. at Guerilla Gardening er en slags civil ulydighedsbevægelse, som går ud på at så frø og plante på fx forladte byggegrunde eller på offentlige steder, hvor myndighederne sparer mere end godt er. Vi er mange haveejere, som næsten altid har frøposer i lommerne og strør omkring os!
  Happy guerilla gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 16. Kære alle - tak for søde ord. Jeg labber dem i mig.

  Kære Isabelle - none of my books are translated. I think they are to danish.

  Kære Nette - pip du bare. Synes, at det retfærdigvis skal nævnes, at 'Den levende have', som du købte i Bilka, kun kostede cirka en femtedel af originaludgaven. Man får, hvad man betaler for, og jeg synes, det ville være en hån mod de titusindvis af kunder, der har købt bogen i originaludgaven, at de pludselig skulle se den samme bog til væsentligt reduceret pris. Derfor ...

  Kære Tara - god bedring.

  Kære Jytte - Guerilla Gardening er en spændende idé.

  SvarSlet
 17. Meget smukke illustrationer, Claus Dalby! : )

  SvarSlet
 18. Kæreste Claus,

  godt du ikke har kunnet se mig sidde og bladre og sneakpeake i "Bonderoser og pæoner"¨igen og igen:o) Det er bestemt ikke noget kønt syn. Jeg har lyst til at STIRRE på hvert enkelt appetitlige billede, men det kan jo ikke rigtig lade sig gøre, og derfor kommer jeg til at virke som en gal pæon-desperado, der nærmest i frustreret og hysterisk febervildelse, forsøger at nå, at se noget igen og igen. Ja, langt ude, ikke? Jeg har det ligesom et lille barn, der i en slikbutik, får lov til at slikke en lille bitte smule på den dejligste og sødeste slikkepind, for så brutalt at få den taget fra mig igen:o)

  Jeg kan simpelthen ikke vente med at få den æstetiske bog i hånden og så endelig få lov at STIRRE på hver enkelt skønhed og labre dine pæonhistorier i mig. Bare det snart var den 28.:o) Det er dansk, det er dejligt, det er dalbysk:o) Gennem kærlighedens briller bliver kobber til guld og man ser tydeligt, at du med dit kamera, igen har fórmået at ophøje en blomst til noget guddommeligt og overjordisk smukt. Du fotograferer med hjertet Claus, og derfor er dine billeder så sjælfulde.

  Den bog kan kun blive et kæmpehit, Claus. Jeg er sikker på, at den vil afstedkomme en pæonmani i Danmark.

  Husk nu at gemme et par plantehuller til de bonderoser og pæoner, som vi helt sikkert ikke kan leve uden, når vi har læst Claus´ nye bog, everybody:o)

  Mange forventningsfulde påskehilsner

  SvarSlet