Da mit samarbejde med Bilka …

… blev offentliggjort, var der flere der spurgte, hvornår det gik løs. Og da var jeg lidt henholdende med svaret.

 

the pilgrim scepter'd isle golden celebration

 

The Pilgrim, Scepter’d Isle og Golden Celebration

 

Selv om vi har været i gang i en måneds tid nu, og der kommer mange kunder i Bilkas Havecentre, er det først nu, jeg synes, at mine fingeraftryk begynder at blive synlige, sådan for alvor.

 

heritage james galway

 

Heritage og James Galway

 

Således tilbyder Bilka fra på søndag ti af mine engelske yndlingsroser – Austinroserne – til kr. 129,95 per stk. Det er dem, I ser på billederne her.

 

william shakespeare eglantyne geoff hamilton

 

Wiiliam Shakespeare 2000, Eglantyne og Geof Hamilton

 

Pæonerne er stadig på banen, og i næste kommer der akelejer, showaurikler og meget andet spændende. Det vender jeg tilbage til.

 

 

claus080613_12995_ claus_NCD2722

 

Gertrude Jekyll og Glamish Castle

17 kommentarer:

 1. Gid jeg var i Danmark nå, virkelig et vakkert utvalg!

  SvarSlet
 2. Nøj, jeg er spændt på showauriklerne! Har lige fået nogle hjem fra Drointon Nurseries, men der kan nok blive plads til lidt flere...

  SvarSlet
 3. Kan man have en engelsk rose på en sydvestvendt altan? Hvilken ville i så fald egne sig bedst?

  SvarSlet
 4. Kære Claus
  Hvor er de smukke, jeg tror at det er et godt valg... håber at dine bindestribs kommer i handlen i år, har ikke kunnet finde dem;-)
  kh Lone.g

  SvarSlet
 5. Kære Claus.

  Det r lækkert at du har fået en finger med i spillet. Du nævner pæoner. Gælder det også den gule træpæon, som du har vist her på bloggen og i dine bøger?? Jeg kan ikke huske, hvad den hedder, men vil rigtig gerne have fat i den.

  Ha' en dejlig aften :-)

  SvarSlet
 6. Jeg er også meget begejstret for Austin-roserne, og kan se, at jeg måske skal have føjet et par stykker til på yndlingslisten :) Plantede 'The Pilgrim' i efteråret og glæder mig meget til at se den folde sig ud. Du har for år tilbage i en Haven i Hune-udsendelse anbefalet 'Geoff Hamilton', som jeg købte. Den trivedes ikke godt i min gamle have. Jeg tog den med til min nye have, og heller ikke her har den det for godt - tror det skyldes, at planten aldrig fik en god start. Hvorom alting er, så er blomsterne, den trods alt har produceret, skønne og velduftende. En anden rose du har anbefalet på TV - tror faktisk du har udnævnt den til din yndlingsrose - er 'Alchymist'. Den plantede jeg foråret 2009, og den har taget godt fat og strutter p.t. med masser af nye skud. Jeg tror, den bliver rigtig flot i år.

  SvarSlet
 7. Her var det mange flotte roser, vanskelig å skulle velge seg en favoritt! Eglantyne kanskje?
  MEd hilsen
  Trine

  SvarSlet
 8. Jeg så roserne i Bilka, Hundige allerede i dag til 119 kr. Jeg blev lidt lun på William Shakespeare 2000 :)

  SvarSlet
 9. Det er helt sikkert et skønt udvalg af Austin roser Bilka får fra på søndag - blandt andet min favorit over dem alle 'Golden Celebration'.
  Men mange af dem kan jo efterhånden fås på de fleste planteskoler/havecentere og ellers kan de alle bestilles/hentes hos bl.a. Knud Pedersen på www.rosenposten.dk - Her kan man endda få dem mellem 10 og 30 kr. billigere.
  Nej, så glæder jeg mig meget mere til akelejer, showaurikler og meget andet spændende. Som man ellers ikke lige ser.
  Mange havehilsener Sanne O.

  SvarSlet
 10. Kære Sanne - du har ret i, at man kan få dem billigere hos Rosenposten, men så skal du jo selv til at potte dem op.

  SvarSlet
 11. Hej Claus
  Sikke et smukt udvalg! Man bliver så fristet..... jeg tror godt lige, der kan være plads til et par af disse skønheder i mit lille rosenbed ;-) God haveweekend i den lune forårsluft.

  SvarSlet
 12. Hej igen - ang. mit indlæg ovenfor vil jeg lige nævne, at Rosenposten har været min leverandør af roser gennem hele min havekarriere. Og det vil de blive ved med at være, fordi deres udvalg er helt unikt. Bilkas sortiment er forholdsvis snævert i en kort periode, og det ene udelukker ikke det andet.

  SvarSlet
 13. Kære Claus.
  Jeg vil gerne lige som "Den anonyme" spørge, om der er en af ovennævnte roser, der ville kunne trives på en altan. Min får meget sol, men pladsen er ikke vild voldsom.
  Til dem, som nu ærgrer sig over ikke at få Bilka kataloget: Man kan da bare tage et eksemplar ved indgangen!
  Rigtig god weekend til dig Claus. Glæder mig til endnu et par videoer fra din have. Her har det regnet, men i Århus skinner solen nok på dronningens fødselsdag.
  Kærlig hilsen
  PS: Også en God Weekend til alle I andre derude!

  SvarSlet
 14. Kære Claus
  Jeg vil overhovedet ikke kaste mine øjne på de rædsomme billeder af nogle forskrækkeligt grimme blomster ovenfor!!
  Hvordan kan nogen være så "verliebte" i farver, former og sikkert også dufte, som disse repræsenterer?!!

  Åååh suk - jeg bliver altså snart nødt til at flytte til en anden biotop, hvis jeg nogensinde skal gøre mig håb om at fornemme duften og føle fløjlsblødheden af disse perfekte skabninger.

  Vil tænke på alle I, som om nogle måneder kan stikke hele snydeskaftet ned i disse yndigheder, mens jeg nøjes med skvalderkålen og pæonerne.
  Nåh ja - det er nu også en meget god kombination iflg. min optik.

  Så må jeg nøjes med at bekoste en formue til indendørs brug af de underskønne roser, som findes hos vores dejlige "Blomstersmeden".

  Og så lige en lille hilsen til Inga.
  Rart at høre, at du er "still going strong".
  Er du ved at være på plads og i orden?

  Kærlig hilsen og go' weekend til alle

  SvarSlet
 15. Pyha, ja jeg har da lige fået fjorten roser fra Rosenposten, så jeg står godt nok ikke i kø i Bilka i morgen. TIl gengæld er der åbent hus hos Caroline Mathildestien, så gæt hvem der skal på rov :o)))

  Bedste hilsner

  Flora Danica

  SvarSlet
 16. Kære Karen.
  Tak for din hilsen. Ja, jeg er ved at være helt på plads. Mangler lige et besøg af en handyman en gang til - men jeg er bange for, at golfkøllerne vinder slaget her i påsken.
  Ih, hvor jeg føler med dig!
  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 17. Åh, hvilke skønheder.........men kan godt styre mig lige nu. Er lige blevet færdig med at beskære de sidste roser og pyha, det er altid et kæmpe arbejde. Men elsker de engelske roser og kan også varmt anbefale rosenposten, her har jeg også altid handlet roser - det eneste problem med det er at det kan være usigeligt svært at vælge. :-) Men har kun set udvalget af roser i et standard havecenter skal man unde sig selv et kig hos rosenposten. Tak for tippet om Caroline Mathildestien til Flora Danica - her kan jeg også kun anbefale et besøg - helt fantastisk, men meget, meget fristende især for svage geranium sjæle som mig - hvilket bringer mig til dagens spørgsmål Claus - hvornår kommer der et nyt oplag af bogen om geranium? Den MÅ jeg have og jeg må kun låne den i 3 måneder af gangen på biblioteket. :o)

  SvarSlet