Det har godt nok kørt …

… på de høje nagler det sidste lange stykke tid. ’Bonderoser og pæoner’ skulle jo være færdig, og det har altså været noget af et detektivarbejde at få den klar. Jeg har været i konstant kontakt med specialister og avlere ikke alene i Skandinavien, men også længere ude i Europa for at få alt på plads. Når det gælder pæoner, er der især indenfor vildarterne megen navneforvirring, og det ville jeg gerne have styr på.

 

_20100628_193806

 

De sidste par dage er bogen blevet læst igennem af de ’lærde’. En af dem, der virkelig er specialist, skrev til mig: … jeg må sige, at du er kommet bedre fra det, end jeg egentlig havde forventet; i betragtning af, at det er et omfattende og sine steder forvirrende emne. Så jeg føler mig overbevist om, at bogen vil tjene det erklærede formål, nemlig at opmuntre læserne til at prøve lidt flere pæoner end de relativt få, som sælges ude i de store plantecentre.

 

Sådan en bemærkning bærer lønnen i sig selv. Og nu har vi netop sendt bogen af sted til trykning.

 

Nu ligger ’Hemmelige haver’ og venter på at blive skrevet færdig. Men jeg lover jer en ting, og det er, at jeg i weekenden vil i haven. Og i morgen laver jeg en video om rosenbeskæring og nedbinding.

11 kommentarer:

 1. Den glæder jeg mig til at se. Nu er jeg ellers ikke til lyserøde blomster, men lige netop ved pæoner og bonderoser har jeg et meget blødt punkt ;-)

  Hav en dejlig påske!

  SvarSlet
 2. Det kan jeg godt forstå, du bliver rigtig glad, det er da et skulderklap at få med på vejen.
  Tilykke med det. Glæder mig til at læse den.

  Solskinshilsen Janet

  SvarSlet
 3. Hej Claus

  Tillykke med at du har fået bøgen færdig, den glæder jeg mig til.
  Nu kan du få din belønning at komme i haven her i weekenden, jeg glæder mig til at se filmen om roserne. har du gødet roserne?

  Hilsen Jesper

  SvarSlet
 4. Det bliver helt sikkert en spændende bog, og jeg kan godt forstå, du blev glad for sådan en udtalelse. Jeg kan se, du har tyndet ud i blog-listen - jeg er ihvertfald væk. Skyldes det mon en negativ kommentar om Bilka? Nå, men hvorom alting er, var jeg i deres havecenter forleden, og blev positivt overrasket, som du lovede. Det bliver spændende at følge udviklingen.
  God weekend

  SvarSlet
 5. Pøjpøj med udgivelsen, kære Claus! Og rigtig god fornøjelse i haven i week-enden - vel undt. Jeg glæder mig til det også bliver min tur.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 6. Dine nye bøger kommer når de kommer, og imens nyder vi forventningens glæde...!

  HUSK! Ikke stresse... :-)

  Rigtig god tur i haven i morgen, Claus.

  *SMIL & SOLSKIN*

  Lisbet

  SvarSlet
 7. Kære Tante Tulle - som du og andre nok har opdaget, er det over en uge siden, jeg sidst har fået svaret på kommentarer, men det får jeg snart rettet op på. Har haft SÅ travlt.

  Kan dog ikke havde siddende på mig, at jeg skulle have censureret dig bort. Prøv lige at tjekke igen, om du ikke er der. Ellers må du på en eller anden måde være forsvundet ud i cyberspace. Giv mig et praj, så retter jeg op på det.

  SvarSlet
 8. Jeg glæder mig bare sådan til den bog udkommer ! Jeg er virkelig spændt på den rosenedbindning. Hvilken rose du gør det med og hvordan?, for jeg syntes dog at mine roser er for stive i det.
  God aften Gro

  SvarSlet
 9. Tillykke - glæder mig til den kommer i salg ;0)
  Tag den nu med ro og husk at nyde foråret.
  Må vist et smut i Bilka igen - har forgæves spurgt flere gange efter "dit jord" ....

  SvarSlet
 10. Glæder mig sådan til din video ,har en del roser der skal klippes men vil gerne forsøge på din facon ........... :)
  God påske og god weekend

  H

  SvarSlet
 11. Det kan vist kun blive en fantastisk bog..........men jeg tør da slet ikke læse den, for hvor skulle jeg dog få plads til endnu flere pæoner! ELSKER dem simpelthen og ville ønske nogen kunne frembringe en pæon der blomster hele sæsonen - på den anden side er det måske det der sørger for at forelskelsen holder - at vi ved at sæsonen er kort. Det gør i hvertfald at jeg vælter mig i pæoner både inde og ude og jeg er ellers meget tilbageholdende med blomsterbuketter, for blomster synes jeg nu engang nydes bedst udenfor. (ja, så er der selvfølgelig lieg lathyrus og andre der SKAL plukkes, her vælter jeg mig også i buketter.....)
  Nå, mon ikke jeg alligevel vover et øje og kigger lidt på bogen - et oplagt ønske til fødselsdag i juni! :o)

  SvarSlet