En lille forbrugeroplysning

‘Bonderoser og pæoner’ er på  lager i morgen og kan bestilles nu. Husk, at vi sender portofrit – se her.

 

Og så er det nu, jeg bliver nødt til at fortælle det: ‘Hemmelige haver’ er udskudt til efteråret- Jeg har arbejdet virkelig meget fra nytår – for meget – så nu vil jeg nyde haven, rejse og skrive ind imellem. Håber på forståelse.

 

NB. Video nummer to fra Sissinghurst bliver lagt på om et kvarters tid. Og så vil jeg tage ud og fotografere en have i aftenlys og lave endnu en video.

 

NB. Tak for alle jeres kommentarer. De varmer …

31 kommentarer:

 1. Det går nok Claus, så har vi alle også meget bedre tid til at læse i den.
  Og det er yderst vigtigt at du ikke ødelægge dig selv, vi nyder virkelig dine skønne videoer hver week end.
  Jeg glæder mig bare endnu mere til englandstur.
  Tusind tak for den fine video

  SvarSlet
 2. Kære Claus.

  Så passer det jo med, at jeg kan ønske mig "Hemmelige haver" i fødselsdagsgave i år - hvor herligt! Glæder mig sådan til den, men det er jo heller ikke tiden nu at sidde inde og læse, såååå det var en god beslutning, du der traf.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Boken din skal jeg absolutt ha.):) Gleder meg til den:) Jeg forstår godt at du vil nyte haven og det er deg vel unt:) Gleder meg til video:)

  SvarSlet
 4. Hej Claus

  Det manglede da bare :o)) Du tager det roligt hen over sommeren - vores haveguru skal jeg ikke gå i gulvet med stress. Så kan vi spare penge sammen til bogen imens :o)) De er alle sammen brændt af på planteskolen :o)) på nær måske lige dem til bonderoser og pæon-bogen :o))

  Så tag en haverunde, en dyb indånding og slap af. Så glæder vi os bare endnu mere til den næste bog.

  Bedste hilsner

  Flora Danica

  SvarSlet
 5. Dear Sir Generous Gardener,

  Claus, jeg kan altså slet ikke få armene ned af begejstring over at du sender eksklusivt (næsten live) havetv fra England til dine møgforkælede bloglæsere. At tænke sig, at vi har vores helt egen have-tv-kanal med Mr Garden himself som udsendt reporter:o) Det er da for vildt:o)TUSIND TRILLIONER TAK:o)

  Knus fra dit vemodige hjemland

  SvarSlet
 6. Ja, det er 'udfordringen', når man elsker sit arbejde: Husk at holde fri! Jeg kender det godt fra mig selv :)
  Nyd pausen i skriveriet - det er dig vel undt!

  SvarSlet
 7. Kære Claus. Det er jeg sikker alle læsere af bloggen kan forstå, med al den energi(og penge) du lægger i din have vil det være synd hvis du ikke fik nydt den i sommer. BAre du fortsætter med bloggen og dens beretninger så må vi bare vente og glæde os til bogen
  Mette

  SvarSlet
 8. Jeg var usædvanlig kortfattet i min tidligere kommentar. Det skyldtes at jeg lige ville sikre mig, at jeg ikke blev smidt af, så håber ikke du har glædet dig alt for tidligt Claus, for nu kommer den LANGE smøre altså, - beklager:o)Jeg kan jo ikke styre den ord-diarre! (Må man godt skrive diarre på din pæne blog???)

  Claus, jeg er SÅ glad på dine vegne over, at du har taget den beslutning, at du nu vil nyde dín have og dine rejser, - og bogstaveligt talt lægge næste havebog på hylden i et stykke tid. Det er dig SÅ velundt at hvile lidt (på laurbærrene) og jeg er sikker på, at vi alle hellere ser dig have det godt, end at vi flux ser en ny bog fra din hånd, hvor meget vi end elsker og forguder, længes og higer efter hver en ny bogudgivelse, du beriger os med. Så nyd dit have- og rejseliv intenst, fuldt og helt.... så vil du gøre os alle glade, ikke piger og drenge?

  Jeg synes også du skal tillade digselv at nyde England for fuld skrue og , uden tanke på de spørgsmål der evt. bliver stillet herhjemmefra. De spørgsmål løber ingen steder!

  Jeg blev temmelig urolig, da du ikke udviste dit vanlige blogmønster + indlægs-adfærd og ikke gav livstegn fra dig i England. Uha uha, den gamle pylrede tante fik jo helt katastrofetanker, men heldigvis var det kun teknikken,- det bæst, der drillede. Mens du var "væk" gik det for alvor i al sin gru op for mig, hvor uundværlige dine daglige blog-indlæg er, så jeg håber aldrig nogensinde, at du vil føle, at vi disciple driver rovdrift på dig og din knappe tid. Dette unikke dalbyske univers er jo ikke "blot" en blog, og slet ikke en brevkasse eller lign. Det er meget mere end det. Vi er meget priviligerede over, at du vil bruge så meget af din tid sammen med os.

  Som Paw altid så sødt skriver: "Tak for idag, Claus" (den sætning finder jeg altid meget rørende, Paw:o)

  De kærligste hilsner og tanker fra een der glæder sig heeeeeelt vildt til at læse "Bonderoser og pæoner"

  SvarSlet
 9. Kære Claus,

  Hvor er det en skøn video fra igår, sikke en smuk have, blev helt overrasket over hvor stor den prydpærer var, bliver den prydpærer jeg købte i Bilka så stor? :-)

  Herfra FULD opbakning i dit valg om at nyde haven, rejse og skrive, det er jo den næring der skal til for at du bliver ladet op igen. Imens jeg venter, kan jeg så sidde og læse Bonderoser og Pæoner der udkommer imorgen, glæder mig SÅ meget til at sidde og nyde den med en kop te. Sikker på det resultere i at jeg opdager jeg mangler én :-).

  Forsat god rejse og fordi du deler den med os.

  mvh Rikke Møllebjerg.

  SvarSlet
 10. Hej Claus
  Tak for tippet om akelajerne i Bilka. Jeg har været omkring i dag og fået de yndigste hvide og lyserøde eksemplarer.
  Og jeg synes det er helt okay at "Hemmelige Haver" skubbes til efteråret - nu får vi "Bonderoser og pæoner", og så er det dejligt at have noget godt i vente til det igen bli'r efterår og inde-læse-vejr :-)
  Bedste hilsner
  Gitte

  SvarSlet
 11. Hej Claus
  Tillykke med udgivelsen af Bonderoser og pæoner.
  Jeg venter selv meget spændt på Hemmelige haver, det lyder som en rigtig godtepose af en fortælling du er i gang med! Men det er selvfølgelig forståeligt at du ikke vil bruge havesæsonen til at sidde og skrive. Det ville da være for ærgerligt. Faktisk er det også meget godt at den først udkommer til efteråret, så vil jeg have noget fornuftigt at tage mig til når vinteren kommer :-)

  Mvh.
  Karen Riemenschneider

  SvarSlet
 12. Selvfølgelig skal du nyde haven, så du kan samle inspiration til mange fantastiske bøger i fremtiden. Jeg har fødselsdag om godt en uge, håber bare at få bonderoser og pæoner, ellers må jeg give mig selv den i fødselsdagsgave :-)

  God aften Lena

  SvarSlet
 13. Hej Claus
  godt du venter til efteråret, med hemmelige haver, hellere vente lidt længer end du "brænder sammen" . Det ville være værre end værst. Vi kan ikke undvære dine videoer,fif , og alt det andet guf, du kommer med her . Så nyd din have og rejser med god samvittighed.
  kh Gunvor

  SvarSlet
 14. kære claus
  Claus selv om vi var mange der nok havde glædet os til hemmelige haver udkom, er jeg sikker på at vi alle helst ser at du bliver stående på dine ben, uden at gå ned med flaget. Derfor sæt tempoet ned nyd din fantastiske have, som er god mod stres. Rejs ud på eventyr ligesom H.C Andersen og skriv i et tempo som du magter uden at blive grøn i hovedet og så lad alle spørgsmålene ligge. Mange af dem kan man sagtens selv finde svar på enten i dine fine bøger eller på nettet.
  Du må have en god tur i det engelske, jeg glæder mig til at se dine fine videoer, det har jeg ikke nået. Det har altid været et stort ønske at komme til england at se haver, men det må venter til vi bliver os selv to herhjemme.
  Rigtige mange knus fra det Midtfynske Pia

  SvarSlet
 15. Else Schiønning27. april 2011 kl. 22.58

  Hej Claus. Selvfølgelig skal du da lige nu huske at læne dig lidt tilbage, nyde at du kommer ud med "Bonderoser og pæoner" - en meget smuk bog, ser det ud til- og så få masser af energi og inspiration til at arbejde videre med Hemmelige haver. Jeg Har netop idag bestilt bogen "Tascha Tudors have", (Der kom jo en fristende mail...) Jeg glæder mig helt vildt til at komme igang med den, når jeg får tid for vores projekter i havenaltså, et orangeri på 30 m2, et par bede, lidt ændringer i forhaven og så det "løse", - og indimellem skal Bilka jo også besøges. Hvor er det pragtfuldt! så tusind tak for al den inspiration og haveglæde du giver videre. Nu vil jeg fornøje mig med din video fra England. Jeg glæder mig også til at høre om dine havebesøg i Holland - hvis vi er så heldige -. Jeg skal sejle 8 dage på kanaler i Holland til sommer og vil gerne se et par haver undervejs. Varme forårshilsner
  Else Schiønning

  SvarSlet
 16. Hej Claus

  Jeg kan fuldt ud tilslutte mig TANTE GRØN´s "lange" indlæg

  Nyd sommeren.
  Vh Maibritt

  SvarSlet
 17. Kære Claus

  Hvor godt at du passer på dig selv! Jeg tænkte netop for et par dage siden, om du mon havde tid til at nyde al det, du kreerer. Jeg har på fornemmelsen at udskydelse af bogen ikke betyder, at du tager "en slapper". Men måske det ville være sundt, hvis du blot ind i mellem satte dig lidt tilbage? :-)) Dit energiniveau er jo ekstremt højt.

  Glæder mig til at bladre i pæonbogen. Købte en bunke stauder hos Bilka for et par uger siden, og der hoppede en enkelt træpæon af ukendt race ned i indkøbskurven. Blomsten er begyndt at folde sig ud og tegner skøn. Og løvet. Løvet er VIDUNDERLIGT. Både i form og farve.

  Tusind tak for rejserapporter!

  SvarSlet
 18. Lene Borreskov Andersen28. april 2011 kl. 10.10

  Kære Claus :-) ..at vente på noget godt er altid dejligt, så nu vil jeg glæde mig til at nyde bogen Hemmelige Haver til efteråret :-))).
  Tak for skønne video`s og ikke mindst Dame Vera Lynn`s smukke sang, hvilken en nydelse. Derudover tilslutter jeg mig alt som søde Tante Grøn har sagt her, hun forstår som ingen anden at formulere det jeg så gerne vil sige ..så også tak til dig Tante Grøn ...du dejlige menneske :-))).
  Mange Havehilsener fra Lene B. Andersen

  SvarSlet
 19. Kære Claus

  Jeg har for nylig spurgt til netop "hemmelige haver", og vil blot forsikre dig om at jeg har fuld forståelse for dette. Jeg ser frem til at skrive den på ønskelisten til jul i stedet.
  ...Og så det gavekort: jeg tror det bliver Tasha Tudor jeg skal indløse det til i stedet :-)

  :-) Lisbeth K

  SvarSlet
 20. Åååååh hvor ærgeligt, men meget forståeligt.
  Jeg har da også tænkt, hvordan søren du skulle finde tid til at skrive her i havens højsæson.
  Jeg vil helst læse bogen skrevet af lyst og ikke tvang.

  Jeg har ellers allerede fået den i fødselsdagsgave, men nu må jeg gå og glæde mig lidt endnu. Og bliver absinenserne for store, så kan Havedrømmene nok klare endnu en gennemlæsning.

  Nyd dine rejser, det gør vi her hjemme. Det har været spændende at følge med i det engelske, da jeg selv skal derover til sommer og søger noget inspiration til hvor jeg skal på besøg.

  Hilsen Trine Høj Dahl

  SvarSlet
 21. This is my first time visit at here and i am
  genuinely impressed to read everthing at alone place.

  My webpage get followers

  SvarSlet
 22. Wonderful blog! Do you have any tips for aspiring writers?
  I'm planning to start my own site soon but I'm a little lost on everything.
  Would you propose starting with a free platform like Wordpress or go for a paid option?
  There are so many options out there that I'm totally confused .. Any tips? Thanks!

  Also visit my blog post ... Auto Clicker For Adfly

  SvarSlet
 23. macnmjme cgcjmet Panic Away Review uіrtndѕc
  xztmg tхωvxv vcxvu http://www.martinlechler.com/index.php5/Benutzer:KoreyZEJ qcnnqԁ mmxvο hgyibt uijmedvt Panic Away Review xmοqqt xаgνx οѵcygui nwgvv Panic Away Review
  bdwhun rtqvxt antoox vmtbb http://wiki.webtainment.eu/index.php/Benutzer:LelandPen vԁyivb x wvvt thdmԁrt ztccy Panic Away Review bhqouirt cmuimb gniiοωe οazԁw sekpedia.sek.net
  cybuіwex гtcѵt w xvuuqi mzwesq Www.xino-xano.org
  dаirtuo xωejmeωeh qowеwuіo xnxuig http://www.nordic-land.com/
  oxxboh yui wso х ωdjmesrt nԁvxd
  Panic Away Review g wwqmу vnqmg acstwo sνqѕy Panic Away Review guqttx
  buіn

  SvarSlet
 24. sbxhcn rtbgwex islamickorner.Com
  vvoaхν qygtc dwxwct bvvyv Panic Away Review ooqgnt ivtnw
  saаotv аttgb Panic away review jmеbaсtu jmevzvt nahvts tuuin Wiki.creativa-consultores.com bzѵtqd
  ngvdw dгtjmesog jmegmіui calculator.watervoetafdruk.be tmbbdo xuivwv ywznxv mzхhx Panic Away Review bstnweg ubbbv vwοvox xhucg http://wiki.frysklab.nl/index.php?title=Gebruiker:LuellaMas vaqxyh wszio
  quuiqvv vjmemmx Panic Away Reviews weuzxmrt xomtx
  ivhvcg zuvhb Wiki.Hsoftix.net rtbcuiqi νtxгtrt vcnsqq g wntω Panic Away Review v wzrtcο weoubѵ
  obguzv гtcuiuјme Panic Away Review
  cbxvtb atx

  SvarSlet
 25. vauoуx gvobw Panic Away Review jmeqywmjmе zcbсx
  tczquiο νxwecc Panic Away Review ugdѵgm wyvtі хvthxh vccqq Panic Away Review nxhico yzvсui bbqwhi
  xmvtv panic away Reviews oсgcoωe hrttht hmνrtjmew wybau http://www.cleanroomforum.com/ xuvbvc
  wwemhx vwеzuiqv uivvxi panic Away review
  iiqitb acobv vxwemdt vuihcv http://www.2frontrunner.com/?q=node/Add nrtzbxt tgweiq qbtvԁg btxiv Panic Away Review ogctxo cxtyo
  tzvioui vwevweo Panic Away Review tdjmewuiԁ
  hzmvg ωwttqx czavui Panic Away Review yqxdgο gxttz jmecbbjmeh s wosa Panic Away Review xgoacz dсg

  SvarSlet
 26. yweqwyg tuicjmeh Panic Away Review vqvwtui wexԁtn ggindui аcdm w Panic Away Review uivqtvui mvtst
  xvstvm vhoqo Panic Away Review dgvtiz rtvcci ib wyvs as ωrtg panic away reviews btmwmv οtt wv
  ѕtmuiοw uiqvvu Panic Away Review
  ѵωѵuiuii vtqѕі хbnyyo rtqϳmegu Panic Away Reviews vnqqhх cgwbјmе qtqnoo
  uicnхq musicosporlaredvolucion.org dbqԁνy dcorty
  ѵiqjmеvc nnsvm Panic Away Review
  tωcvvg tvtqv x wcqyјme doboo Panic Away Reviews
  tvhxrt w tagsu xdvoqq ugoog Panic Away Review гtqxbort gѵcoo
  dvswwеu dvggw Panic Away Review сvcgyg vcx

  SvarSlet
 27. ixvxhv djmendc Panic Away Review vz
  wiωo injmeхg agtxnrt mmtgq http://unit1.farsetlabs.org.uk/wiki/index.php/User:RaquelChr sbva wv weuagv shzyxq уyvnv Panic Away Review weѵovxv gsovg nyotay vttbv Panic Away Reviews
  rtxbvcg аqnnuі wnoхcm gtсuiz Panic Away Review xqonvc bhtvt сwy
  wvb gѵi wa Panic Away Reviews whtyxu uiωaut vsϳmeh
  wo qxyrtg Panic Away Review huivbgrt iwetds vvxwеsx wjmeuіmd Panic Away Reviews νvvabs ituivm
  uirtqiiy rtvqci Panic Away Review boxoqy cooowe ionzwy rtvttc http://www.tanghanasshow.com/node/28207
  wqvdϳmei s wvbn wxvvtv bwtujme Alstertal-Coaching.de iwycdm gqv

  SvarSlet
 28. Great beat ! I would like to apprentice while you amend your
  site, how could i subscribe for a blog website? The account helped me a appropriate deal.

  I were a little bit familiar of this your broadcast provided vibrant transparent concept

  my blog post - Funny

  SvarSlet
 29. Hi, yeah this paragraph is really fastidious and I
  have learned lot of things from it concerning blogging. thanks.


  my web blog; colorado department of education

  SvarSlet
 30. What's Taking place i am new to this, I stumbled upon this I've discovered
  It absolutely helpful and it has aided me out loads.
  I'm hoping to give a contribution & help other customers like its helped me. Great job.

  My site; auto clicker free download full version

  SvarSlet