Forårsklargøring

Der sker rigtigt noget derude i haven i disse dage – den helt store forårsrengøring.

 

20110414_124026

 

Det sidste stykke tid har ’vore’ to anlægsgartnere Peter og Jens perfektioneret de mange stenmelsstier. De øverste centimeter er skrabet af, og et nyt lag er spredt.

 

20110414_123837

 

Derefter blev stierne vibreret, og inden længe ser det ud som er der blevet lagt rent på sengene, sådan i overført betydning.

5 kommentarer:

 1. Det er så skønt at se når arbejdeet skrider fremad - har du fået plantet alle planterne?

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig sådan til den lovet film om hvordan du ordner dine roser kan ikke vente. Jeg har i denne her vinter fået smedet korsetter til mine roser. Så nu vil jeg gøre dig kunsten efter med at binde dem ned i håbet om flere roser.
  Har også sat porrer og gulerødder idag, men var lidt i tvivl om hvor dybt du sætter gulerødderne, jeg lod lige toppen stikke op.

  Hilsen Rosa Viola

  SvarSlet
 3. Kære Claus og alle KLOKKERANKE-ELEVER
  Jeg ved ikke om denne kommentar hører hjemme her??
  Jeg vil bare lige sige at dit forslag med at knipse klokkerankerne, var virkelig en fremragende god ide;-))) Planterne er blevet meget kraftige og de har fået nye skud lige over knipseriet, så jeg går ud fra at planterne også bliver mere busket nu? Det kan varmt anbefales til alle Klokkeranke elerverne:-))

  Rigtig mange dejlige havesyslerier til alle
  Renate

  SvarSlet
 4. Næ så FINT der bli'r! Man bli'r jo helt inspireret til at give terrassen en ordentlig overhaling med nyt sand som topdressing. Men nej! Bedene først! Græstotterne har travlt lige nu. Mon ikke vi er mange, der ordentlig går til den i påsken? De lover fint vejr!
  Claus en ting du aldrig har vist her på bloggen er hvordan I vander alle de 1000 potter og krukker! Det må da være det helt store slangetæmmershow!!! Det ser vi gerne.

  SvarSlet
 5. Du anmoder via dit samarbejde med BILKA at vi kan skrive "ønsker" til tilbehør, og jeg kunne godt tænke mig disse fade du har rundt omkring og jeg også kan se i byen. Men det behøver ikke være noget specielt materiale, bare formen er der? Håber det okay...

  MVH Christine fra Fyn

  SvarSlet